Kako je ono govorio Tile:" ..Zemlja koja ima ovakvu omladinu ne treba se bojati za svoju budućnost!..."
Ako se dobro sjećam...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
šta je, opet ti onaj Švabo sakriva stvari po kući?njeka wrote:E hvala ti sine!!
Kako je ono govorio Tile:" ..Zemlja koja ima ovakvu omladinu ne treba se bojati za svoju budućnost!..."
![]()
![]()
![]()
Ako se dobro sjećam...
30 godina a igras kosarke...znaci da si u formi...jos se sam nudis da me vozis kuciteletrader wrote:
Nisam vec igrao kosarke na betonu
Znaci nemas auto a ja imam...mogu te voziti kuci
Al' sam samo potersAmazonka27 wrote:30 godina a igras kosarke...znaci da si u formi...jos se sam nudis da me vozis kuciteletrader wrote:
Znaci nemas auto a ja imam...mogu te voziti kucicure...od danas ovaj momak je zauzet za vas
![]()
hajmo vas 2 voz s teme.. pustite nas ostale da se "udomimo"teletrader wrote:Al' sam samo potersAmazonka27 wrote:30 godina a igras kosarke...znaci da si u formi...jos se sam nudis da me vozis kuciteletrader wrote:
Znaci nemas auto a ja imam...mogu te voziti kucicure...od danas ovaj momak je zauzet za vas
![]()
![]()
![]()
ujedoh se za jezik da ne lanemd2 wrote:ponasajte se dolicno svojim godinama
ma pored tebe, meni nikad zima ne bi bilanjeka wrote:E hvala ti sine!!
![]()
![]()
![]()
Ako se dobro sjećam...
Covjek je mlad onoliko koliko se osjecaChmoljo wrote:joooooooooooooj što je dobro biti mlad...![]()
![]()
![]()
žao mi vas starih...
tješi se ti...Amazonka27 wrote:Covjek je mlad onoliko koliko se osjecaChmoljo wrote:joooooooooooooj što je dobro biti mlad...![]()
![]()
![]()
žao mi vas starih...![]()
A sad odoh da pogledam neki dobar crtani film![]()
ja u decembru punim 30...jes to strijelac i ti?Amazonka27 wrote:onaj...ja u decembru ako Bog da punim 29...al dze je tu je
Moonlight & Magnolia wrote:cek, cek, cek ... ako vec nemamo svoj klub (a imacemo), deder da se makar popisemo! ...popis -30+ (- ako do decembra punite 30)... svako nek se doda ... quote i to! ove hanume sam upratila (Lace se ne pika, udata je)
1. francesca
2. Jane Bond
3. Amazonka27
4. misica
5. njeka
6. sheilak
7. M&M

Glavom i bradomMoonlight & Magnolia wrote:ja u decembru punim 30...jes to strijelac i ti?Amazonka27 wrote:onaj...ja u decembru ako Bog da punim 29...al dze je tu je
strijelac, lukom i strijelom...vazda krivu Drinu ispravljam...ima nas jos...najbolji kalibarAmazonka27 wrote:Glavom i bradomMoonlight & Magnolia wrote:ja u decembru punim 30...jes to strijelac i ti?Amazonka27 wrote:onaj...ja u decembru ako Bog da punim 29...al dze je tu jeVidis da vazda neku pravdu gOnjam
![]()
sta si u horoskopu?
Strijelac....
kako ti deveras sa svojim cirom?
![]()
Moonlight & Magnolia wrote:1. francesca
2. Jane Bond
3. Amazonka27
4. misica
5. njeka
6. sheilak
7. M&M
8. zagazaga
aida05 wrote:Ma ocito ne znate koja je slicnost izmedju zena i tena?Starke su najbolje!![]()
Zato no sikiriki,tridesete su najbolje godine......A muskarci u tridesetim najbolje dase
Amazonka27 wrote:Covjek je mlad onoliko koliko se osjecaChmoljo wrote:joooooooooooooj što je dobro biti mlad...![]()
![]()
![]()
žao mi vas starih...![]()
teletrader wrote:Jao 8 treba koje zajedno imaju 240 godina..Moonlight & Magnolia wrote:1. francesca
2. Jane Bond
3. Amazonka27
4. misica
5. njeka
6. sheilak
7. M&M
8. zagazaga
Pa prije 240 godina nije cak postojala ni SFRJ...