preludezalude wrote:Medonjaa wrote:emko1234 wrote:@ medonja, svemirski konsttruktoru i super dizel trkacu, ostao si nam duzan replike na temi obrtnog momenta vs snaga pa bi te zamolio da dodjes i napises par stvari
@jeff, ne vrijedi se raspravljat s ovim likom, vjeruj mi.
1.tema je zaključana
2.ako je neko ostao dužan to si ti, da pokažeš RELEVANTAN (onako kako sam ja za polotdi) DIJAGRAM MJENJAČA tvog svemirskog stojadina sa 55 KS koji je furao u drugoj 100 km/h
pa on je imao maximalnu brzinu 120

Pa gdje si Jadonja, sto se ne javis da si ovdje. Pobjegao si s druge teme jer nemas argumenata, vec samo mlatis praznu slamu. Ona tema nije zakljucana prije 3 dana. Sad si presao i ovdje da palamudis suplje i dijagramiras.
Eto opet lupas da je stojadin imao max brzinu 120. Sjedi u golfa 2 benzinca 1.8/90ks pa isprobaj max brzinu u drugoj.
šta je jadan, više ne tvrdiš daje stojadin išao 100 u drugoj, već se sad uhvatio da nije imao 120 maximalnu, pa jadan, ako je FIAT 128 mogao max140, misliš da su zastavine kante sa lošijim domaćim motorima rađenim po licenci, kojima je trebala generalka na 50.000 km i lošijim karoserijama mogao više od 120
jadan, jedini ti nemaš nikakve argumente osim svog sranja, nisi postavio niti jedan jedini link, niti sliku, niti bilo šta za gluposti koje tvrdiš
na tvoju sreću NEMA na gornjem linku koji sam dao, za golfa 2 podatka o dijagramu mjenjača ni za jedan motor, pa ni taj 1.8, što je jako čudno, ali bet obzira on nije mogao u drugoj 100, garantujem 100 %, a ti i dalje prdi uprazno