ELDIN HUSEINBEGOVIC
Moderator: _BataZiv_0809
- manekenka u penziji
#176 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
dašta, sve moralne vertikale.
sto se mene tiče, ova tema može i u BC, jer veze s muzikom nema.
sto se mene tiče, ova tema može i u BC, jer veze s muzikom nema.
- ultima_palabra
#177 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Zvijezde Hayatovog ramazansko-bajramskog programa... dodaj još Nećka Brankovića, Hanku Paldum i onog hu iz ju kretenaMedenoSrce wrote:meni je vala bio ljigav i prije ovoga ali evo i da je ostavio zenu prije godinu kada se zaljubio u ovu svi bi rekli "supak, ostavio bolesnu zenu"
meni je on nekako ljigav priblizno kao onaj konakovic, doduse dino mi ljigaviji
- lua
#178 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Joj moralista, a svi na kafi seru o nekome i pričaju nebuloze. Kakvo bavljenje tuđim poslom, ako raja da svoj komentar na njegovo degenerično ponašanje, jer trpa u žvalje svima svoj glupi život i svoju glupu svadbu? 90% ljudi ga ne zna preko muzike uopće, nego preko njegovih kvazivjerničkih i socijalnih priča. Manite se Boga vam blagog ovih fraza...
- MedenoSrce
#179 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ultima_palabra wrote: Zvijezde Hayatovog ramazansko-bajramskog programa... dodaj još Nećka Brankovića, Hanku Paldum i onog hu iz ju kretena
jooooj jeste, i onaj ministar sto je u turskoj studirao kaplan je l' 'no, onda onaj burhan saban svi su mi nekakvi gadni
- Havatar
#180 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Koje degenericno ponasanjelua wrote:Joj moralista, a svi na kafi seru o nekome i pričaju nebuloze. Kakvo bavljenje tuđim poslom, ako raja da svoj komentar na njegovo degenerično ponašanje, jer trpa u žvalje svima svoj glupi život i svoju glupu svadbu? 90% ljudi ga ne zna preko muzike uopće, nego preko njegovih kvazivjerničkih i socijalnih priča. Manite se Boga vam blagog ovih fraza...
- ultima_palabra
#181 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Ma ima ih, oni pjevači svi na isti kalup, neki Lončarević i Muzaferija čini mi se... onda onaj feminizirani mali, sin od profe Jahića sa ekonomijeMedenoSrce wrote:ultima_palabra wrote: Zvijezde Hayatovog ramazansko-bajramskog programa... dodaj još Nećka Brankovića, Hanku Paldum i onog hu iz ju kretena
jooooj jeste, i onaj ministar sto je u turskoj studirao kaplan je l' 'no, onda onaj burhan saban svi su mi nekakvi gadni
- manekenka u penziji
#182 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
kriti se iza forumskih nickova i blatiti covjeka čiji je identitet poznat je zaista sramotno. ovo se ne odnosi samo na Eldina, ovo se može primjeniti na bilo koga.
ne slušam njegovu muziku, niti pratim njegov privatni zivot, ne interesuje me,
kliknuh na temu slučajno i pročitah samo postove sa zadnje strane i tačno mi se zgadilo ovo ogovaranje i mahalaši.
šta se koga od vas tiče bilo čiji život, i od kud vam smjelost bilo koga ogovarati. ne izdiže vas to ništa iznad njega.
ne slušam njegovu muziku, niti pratim njegov privatni zivot, ne interesuje me,
kliknuh na temu slučajno i pročitah samo postove sa zadnje strane i tačno mi se zgadilo ovo ogovaranje i mahalaši.
šta se koga od vas tiče bilo čiji život, i od kud vam smjelost bilo koga ogovarati. ne izdiže vas to ništa iznad njega.
- lua
#183 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Wannabe skrušeno vjerničko ponašanje, k tome garant plaća ove kvazinovinarčiće da izvještavaju o njegovom životu, jer sam želi da bude u centru pažnje. Njegove debilne, izlizane izjave i skupljanje para na kostima svoje rahmetli žene. Havarija je lik. Njonjo pravi, ali Bože moj, mnogo je takvih.Havatar wrote:Koje degenericno ponasanjelua wrote:Joj moralista, a svi na kafi seru o nekome i pričaju nebuloze. Kakvo bavljenje tuđim poslom, ako raja da svoj komentar na njegovo degenerično ponašanje, jer trpa u žvalje svima svoj glupi život i svoju glupu svadbu? 90% ljudi ga ne zna preko muzike uopće, nego preko njegovih kvazivjerničkih i socijalnih priča. Manite se Boga vam blagog ovih fraza...
- Havatar
#184 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Nista od toga nije tacno.lua wrote:Wannabe skrušeno vjerničko ponašanje, k tome garant plaća ove kvazinovinarčiće da izvještavaju o njegovom životu, jer sam želi da bude u centru pažnje. Njegove debilne, izlizane izjave i skupljanje para na kostima svoje rahmetli žene. Havarija je lik. Njonjo pravi, ali Bože moj, mnogo je takvih.Havatar wrote:Koje degenericno ponasanjelua wrote:Joj moralista, a svi na kafi seru o nekome i pričaju nebuloze. Kakvo bavljenje tuđim poslom, ako raja da svoj komentar na njegovo degenerično ponašanje, jer trpa u žvalje svima svoj glupi život i svoju glupu svadbu? 90% ljudi ga ne zna preko muzike uopće, nego preko njegovih kvazivjerničkih i socijalnih priča. Manite se Boga vam blagog ovih fraza...
-
darprirode
#185 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Za 4 mjeseca ne mozes cuku prebolit, a kamoli nekog koga si dizao u nebesa i radi koga si dobivao gaže, da nije bilo rahmetli Emke niko ga ne bi ni primjetio, a kamoli pozvao da iritira okolo. Ljudi su ga slusali zbog povezanosti svake pjesme sa bolesnom zenom i sav taj imidz je izgradio iskljucivo na osnovu nje. Kad sam vidjela slike doslo mi je da povratim, kako se moze uopste pojaviti u javnosti i sve sto je do sada laprdao pogazit.fuj!!.eldin 
- Havatar
#186 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Ja znam za njega mnogo prije nego sto se pisalo o njegovoj zeni kao i vecina ljudi koji slusaju tu vrstu muzike tako da ti to ne stoji a sto je to medijima zanimljivo nije on kriv .darprirode wrote:Za 4 mjeseca ne mozes cuku prebolit, a kamoli nekog koga si dizao u nebesa i radi koga si dobivao gaže, da nije bilo rahmetli Emke niko ga ne bi ni primjetio, a kamoli pozvao da iritira okolo. Ljudi su ga slusali zbog povezanosti svake pjesme sa bolesnom zenom i sav taj imidz je izgradio iskljucivo na osnovu nje. Kad sam vidjela slike doslo mi je da povratim, kako se moze uopste pojaviti u javnosti i sve sto je do sada laprdao pogazit.fuj!!.eldin
- MedenoSrce
#187 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
e nek sam cula i to da je profe Jahica sin feminiziran
meni on bio beton profa, njegova predavanja nisam propustala
a jes vala svi su mi gadni sto ih nabroja, nekakvi mi beskarakterni
a za eldina me boli kao za lanjski snijeg ako on moze da zivi sa sobom i ta njegova nova zena s njim, ko sam ja da im govorim sta je ispravno
a za eldina me boli kao za lanjski snijeg ako on moze da zivi sa sobom i ta njegova nova zena s njim, ko sam ja da im govorim sta je ispravno
- ultima_palabra
#188 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
MedenoSrce wrote:e nek sam cula i to da je profe Jahica sin feminiziran![]()

- lavorpunvode
#189 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
slusajuci sve one divne price koje su o njemu ispredali, i one koje je, na kraju krajeva, sam o sebi pricao, tacno sam dolazila u iskusenje da zavidim njegovoj rahmetli zeni, pitajuci se koliko takvih muskaraca na svijetu ima, i da li bih ja bila te srece (u ne daj Boze takvoj nesreci), da moj momak/muz ostane uz mene, i pored svega me voli tako kako je on volio nju, od prvog dana.
sada samo mogu reci, sacuvaj me Boze takve ljubavi i licemjerstva.
sada samo mogu reci, sacuvaj me Boze takve ljubavi i licemjerstva.
-
udrch
#190 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
čovjek godinama bio sa svojom bolesnom ženom..negdje sam pročitao 7 godina..
posvetio je dio svojih najboljih godina njoj..sačekao da preseli na bolji svijet..oženio se..
i sad je on ljigavac, jer je nastavio živjeti svoj život..da je sačekao još 7 godina i tek onda se oženio, opet bi govorili da je manipulator..jel vi znate koliko je 7 godina?
posvetio je dio svojih najboljih godina njoj..sačekao da preseli na bolji svijet..oženio se..
i sad je on ljigavac, jer je nastavio živjeti svoj život..da je sačekao još 7 godina i tek onda se oženio, opet bi govorili da je manipulator..jel vi znate koliko je 7 godina?
- manekenka u penziji
#191 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
trebao ju je odmah ostaviti, čim se razboljela, što bi većina ovih mahalaša i uradila
- Bambi_na_kofeinu
#192 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Oženio se lik, šta koga briga.
Ali što iz paštete iskače, za to nema opravdanja.
Ko želi da se za njega zna samo po muzici, taj tako sebi život i postavi. Koliko često nalijećemo na privatne porodične fotografije jednog Zdravka Čolića?
Od privatnih fotki ovog lika (ženina dženaza, prvi ramazan kao momak, slike sa svadbe na sve strane...) oči ne možeš otvoriti.
Smori.
Cijela karijera mu je izgrađena na privatnom životu, i ova insistiranja da zašto se "publika" bavi tim istim životom je smiješna, kako bi iko znao išta od tih detalja da nije smarao gdje god je imao priliku.
Ali što iz paštete iskače, za to nema opravdanja.
Ko želi da se za njega zna samo po muzici, taj tako sebi život i postavi. Koliko često nalijećemo na privatne porodične fotografije jednog Zdravka Čolića?
Od privatnih fotki ovog lika (ženina dženaza, prvi ramazan kao momak, slike sa svadbe na sve strane...) oči ne možeš otvoriti.
Smori.
Cijela karijera mu je izgrađena na privatnom životu, i ova insistiranja da zašto se "publika" bavi tim istim životom je smiješna, kako bi iko znao išta od tih detalja da nije smarao gdje god je imao priliku.
-
darprirode
#193 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
". Svoju ljubav prema Emki, Eldin je pokazao u više navrata. Bio je uz nju i u najtežim trenucima, a kako doznajemo posljednji njihov razgovor bio je upravo o ljubavi. Vjerujemo da će njihova ljubav vječno trajati, Emkina želja je da se ponovo susretnu na nebeskom prostranstvu, dok su Eldinove da ga nikad ne zaboravi." toliko o vjecnoj ljubavi i njegovom licemjerstvu
- forest gump
#194 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Ne kontam da li imate toliko jadne živote pa se smarate tuđim životima?
- Bambi_na_kofeinu
#195 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
I evo ga opet...jarane, zašto iko prostituiše svoju intimu ovako?darprirode wrote:". Svoju ljubav prema Emki, Eldin je pokazao u više navrata. Bio je uz nju i u najtežim trenucima, a kako doznajemo posljednji njihov razgovor bio je upravo o ljubavi. Vjerujemo da će njihova ljubav vječno trajati, Emkina želja je da se ponovo susretnu na nebeskom prostranstvu, dok su Eldinove da ga nikad ne zaboravi." toliko o vjecnoj ljubavi i njegovom licemjerstvu
Zašto bi iko trebao znati o čemu je bio posljednji razgovor sa umirućom ženom?
Ogavno.
In-ti-ma...gore mi je ovo razvlačenje partnerove bolesti i emocija od sex snimki.
- kadinica
#196 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Upravo.Bambi_na_kofeinu wrote:I evo ga opet...jarane, zašto iko prostituiše svoju intimu ovako?darprirode wrote:". Svoju ljubav prema Emki, Eldin je pokazao u više navrata. Bio je uz nju i u najtežim trenucima, a kako doznajemo posljednji njihov razgovor bio je upravo o ljubavi. Vjerujemo da će njihova ljubav vječno trajati, Emkina želja je da se ponovo susretnu na nebeskom prostranstvu, dok su Eldinove da ga nikad ne zaboravi." toliko o vjecnoj ljubavi i njegovom licemjerstvu
Zašto bi iko trebao znati o čemu je bio posljednji razgovor sa umirućom ženom?
Ogavno.
In-ti-ma...gore mi je ovo razvlačenje partnerove bolesti i emocija od sex snimki.
I onda pitaju - zašto se petljate u tuđi život. On se petlja u moj - da mi muž sutra kaže, ako je mogo Eldin, što ja ne mogu, hahahaha.
- Bambi_na_kofeinu
#197 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Ma fuj. Ja koja nisam konzument njegove muzike znam SVE o progresu bolesti njegove žene.kadinica wrote:
Upravo.
I onda pitaju - zašto se petljate u tuđi život. On se petlja u moj - da mi muž sutra kaže, ako je mogo Eldin, što ja ne mogu, hahahaha.
Sem toga nijedan roditelj ne bi trebao doživjeti da po trač portalima, tipa ona ekskluziva, osvanu fotke dženaze njihovog djeteta, namsiješenog muža (saburli) koji uči dovu iznad njenog mezara...
Ljudi koji su imali smrtni slučaj u širem porodičnom krugu, pa naprave skromnije svadbeno veselje, intimnije...
Ovaj pozvao novinare.
Osvanuo na naslovnicama.
Ispovraćo je cijeli svoj privatni život gdje je stigao, i onda mi neko se poziva na pravo na intimnost? De me nemojte.
- MedenoSrce
#198 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Bambi_na_kofeinu wrote: Ispovraćo je cijeli svoj privatni život gdje je stigao, i onda mi neko se poziva na pravo na intimnost? De me nemojte.
ljigo pravi kako rekoh
- eluna
#199 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ne petljajte se čovjeku u život - šta znate, možda mu je rahmetli supruga tako u amanet ostavila, pa možda i aminovala novu suprugu ...... šta vas briga i ko ste uopšte vi forumski miševi da njemu (ili bilo kome drugom) govorite kako da živi i da mu krojite kapu???? nit ga hranite nit ga oblačite
čovjek super pjeva, ljudina je po mom mišljenju, jer osim što je ostao uz bolesnu ženu, istoj je posvetio i sebe i svoje emocije i svoja djela .................. neki imaju i damu u društvu, i domaćicu u kući i majku svojoj djeci i **rvu u krevetu a nikada se i ne potrude da takvoj ženi pruže 10% onoga što je on pružio ženi na samrtnoj postelji
temu ću da upratim zbog njegovih pjesama, a ostalo - na obraz onima koji su pisali
čovjek super pjeva, ljudina je po mom mišljenju, jer osim što je ostao uz bolesnu ženu, istoj je posvetio i sebe i svoje emocije i svoja djela .................. neki imaju i damu u društvu, i domaćicu u kući i majku svojoj djeci i **rvu u krevetu a nikada se i ne potrude da takvoj ženi pruže 10% onoga što je on pružio ženi na samrtnoj postelji
temu ću da upratim zbog njegovih pjesama, a ostalo - na obraz onima koji su pisali
-
Zoya
#200 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Bravo bambi! U ovome i jeste cijela poenta price.Bambi_na_kofeinu wrote:Ma fuj. Ja koja nisam konzument njegove muzike znam SVE o progresu bolesti njegove žene.kadinica wrote:
Upravo.
Sem toga nijedan roditelj ne bi trebao doživjeti da po trač portalima, tipa ona ekskluziva, osvanu fotke dženaze njihovog djeteta, namsiješenog muža (saburli) koji uči dovu iznad njenog mezara...
Ljudi koji su imali smrtni slučaj u širem porodičnom krugu, pa naprave skromnije svadbeno veselje, intimnije...
Ovaj pozvao novinare.
Osvanuo na naslovnicama.
Ispovraćo je cijeli svoj privatni život gdje je stigao, i onda mi neko se poziva na pravo na intimnost? De me nemojte.