ih, pa da mi se na rastanku srce slomiKlodovik wrote:Da, zaista nisi. Pa, dobro, može i iznajmljivanje.otherside wrote:jesam ja negdje spomenula kupovinu?
nepozeljni detalji na njemu :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- otherside
#176 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
-
markovic.vladimir
#177 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ako nista znam sta me ceka nakon 3 godine 
- Globus
#178 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahahaha ma mogu ba pa nemogu svi advokati bit usminkani upeglani jbg na meni se vidi da ne drzim do sebe nego do poslaotherside wrote:ne mozes ovakav u advokate bolan ne bioGlobus wrote: Ispunjavam sve uslove![]()
![]()
![]()
![]()
- otherside
#179 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
otpusten siGlobus wrote:hahahahaha ma mogu ba pa nemogu svi advokati bit usminkani upeglani jbg na meni se vidi da ne drzim do sebe nego do poslaotherside wrote:ne mozes ovakav u advokate bolan ne bioGlobus wrote: Ispunjavam sve uslove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Klodovik
#180 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Kupi novu fabiju. I ja sam to uradio. Nova ljubav liječi stare rane.otherside wrote:ih, pa da mi se na rastanku srce slomiKlodovik wrote:Da, zaista nisi. Pa, dobro, može i iznajmljivanje.otherside wrote:jesam ja negdje spomenula kupovinu?
- Globus
#181 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Ko te pitaotherside wrote:otpusten siGlobus wrote:hahahahaha ma mogu ba pa nemogu svi advokati bit usminkani upeglani jbg na meni se vidi da ne drzim do sebe nego do poslaotherside wrote:
ne mozes ovakav u advokate bolan ne bio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- otherside
#182 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
nije to rjesenje. mora postojati kvalitativni skok da bi se ova razbuktala strast smirilaKlodovik wrote: Kupi novu fabiju. I ja sam to uradio. Nova ljubav liječi stare rane.
-
markovic.vladimir
#183 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
e jebga ne bi da budem pesimistican ... al izgleda da moze malkice potrajat dok strast smiris na RAV-uotherside wrote:nije to rjesenje. mora postojati kvalitativni skok da bi se ova razbuktala strast smirilaKlodovik wrote: Kupi novu fabiju. I ja sam to uradio. Nova ljubav liječi stare rane.
pa upotrebi malo mastu mozda zavolis ponovo "skodilaka"
- otherside
#184 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
nema problema. za platu se javi cika zoomketuGlobus wrote:Ko te pitakako sam dobio poso tako cu ga i vratit
![]()
![]()
- Globus
#185 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahahahaha jok za platu se javljam tebiotherside wrote:nema problema. za platu se javi cika zoomketuGlobus wrote:Ko te pitakako sam dobio poso tako cu ga i vratit
![]()
![]()
- otherside
#186 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
[quote="markovic.vladimir] e jebga ne bi da budem pesimistican ... al izgleda da moze malkice potrajat dok strast smiris na RAV-u 
[/quote]
kad upotrijebim mastu jos je gore
nije bitno, cekacu ja... 
kad upotrijebim mastu jos je gore
- otherside
#187 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
platu ces dobiti samo i jedino ako mi nadjes RAV-a.Globus wrote: hahahahahaha jok za platu se javljam tebi
I upristoji se malo, nemoj me brukati
- Globus
#188 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
pored mog x5 ja da ti trazim RAV-aotherside wrote:platu ces dobiti samo i jedino ako mi nadjes RAV-a.Globus wrote: hahahahahaha jok za platu se javljam tebi
I upristoji se malo, nemoj me brukati
-
Klodovik
#189 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Pa, nova fabia jeste kvalitativni skok u odnosu na staru. Ipak, veliki te jadi more...otherside wrote:nije to rjesenje. mora postojati kvalitativni skok da bi se ova razbuktala strast smirilaKlodovik wrote: Kupi novu fabiju. I ja sam to uradio. Nova ljubav liječi stare rane.
-
markovic.vladimir
#190 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ok onda ti mogu samo pozeliti da sto krace cekas ...otherside wrote:[
- otherside
#191 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
joj grehote...da se takav klosar i papak voza u x5Globus wrote:pored mog x5 ja da ti trazim RAV-anema sanse nikad mi se nije ni svidjo a moj ljubimac mmmmm nedam ga nikom
![]()
![]()
- otherside
#192 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
suti, nije mi ni cegaKlodovik wrote:Pa, nova fabia jeste kvalitativni skok u odnosu na staru. Ipak, veliki te jadi more...
- otherside
#193 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hvalamarkovic.vladimir wrote: ok onda ti mogu samo pozeliti da sto krace cekas ...
- Globus
#194 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahahaha pa sta ti mislis ja kad udjem u njega onako prljav nikakav a on se sjaji pa kad se ja uklopim u njega hahahaotherside wrote:joj grehote...da se takav klosar i papak voza u x5Globus wrote:pored mog x5 ja da ti trazim RAV-anema sanse nikad mi se nije ni svidjo a moj ljubimac mmmmm nedam ga nikom
![]()
![]()
eeeee...kuda ide ovaj svijet?
-
markovic.vladimir
#195 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
kako god, izjave na ovoj temi imaju veze s temomotherside wrote:hvalamarkovic.vladimir wrote: ok onda ti mogu samo pozeliti da sto krace cekas ...
ode ja malo skratit s mastom, uskoro kraj radnog vremena, pozdrav svima dobre volje ...
- Globus
#196 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Nego ba sve krenem napisat pa zaboravim ova klijentica me zagovara
dobro je o autima skodama ravama
tema je nepozeljni detalji na njemu (muskarcu ne autu)
tako da 
- otherside
#197 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ti si zivi eksponat nepozeljnih detalja. svako tvoje pojavljivanje na ovoj temi je doprinosGlobus wrote:Nego ba sve krenem napisat pa zaboravim ova klijentica me zagovaradobro je o autima skodama ravama
tako da
-
markovic.vladimir
#198 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
a i onaj "smajli" poslije prve recenice govori ta je ta recenica .... sala mala... ha sto bi ti rekli ... figurativni govor ...
eto toliko, pozdrav svima pa i onima koji ne kontaju zajebanciju a i onima kojima u zivotu ima vise zajebancije nego politike ...
eto toliko, pozdrav svima pa i onima koji ne kontaju zajebanciju a i onima kojima u zivotu ima vise zajebancije nego politike ...
- Globus
#199 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Zato ti cesto posjecujes ovu temu ne zelis da ja jedini dajem doprinosotherside wrote:ti si zivi eksponat nepozeljnih detalja. svako tvoje pojavljivanje na ovoj temi je doprinosGlobus wrote:Nego ba sve krenem napisat pa zaboravim ova klijentica me zagovaradobro je o autima skodama ravama
tako da
- otherside
#200 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
cekaj bolan, zaboravio si nam nacrtatimarkovic.vladimir wrote:a i onaj "smajli" poslije prve recenice govori ta je ta recenica .... sala mala... ha sto bi ti rekli ... figurativni govor ...