rIder wrote:Hajde Roger završi ovo, onaj ne prelazi preko osnovne linije ni pod razno
Federer opali lopticu ramom reketa, kaže onaj na obn-u opet mu je pukao reket poštovani gledaociRPM wrote:komentari na OBN-u tokom mečeva su stvarno loši, mogli su barem naći nekoga iz BH tenisa da komentariše a ne ovo tipa "Došlo je do promjene u igri Nadala, ovo je njegov prvi as do sada" (negdje pred kraj drugog seta) .... i sl. stvari, na HRT-u fino rekoše vidimo se sutra a na OBN-u poslje kratke pauze ...
... sreća pa nisu zatamnili HRT ...
mogli ste to dobro čuti
Wimbledon 2008
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
laku noć
#176 Re: Wimbledon 2008
- awekenings
#177 Re: Wimbledon 2008
fedja uopce nije losh komentator ... ljudski je grijeshiti .....al ja ba ... on je domaci ... on odmah ne valja ...rIder wrote:Hajde Roger završi ovo, onaj ne prelazi preko osnovne linije ni pod razno
Federer opali lopticu ramom reketa, kaže onaj na obn-u opet mu je pukao reket poštovani gledaociRPM wrote:komentari na OBN-u tokom mečeva su stvarno loši, mogli su barem naći nekoga iz BH tenisa da komentariše a ne ovo tipa "Došlo je do promjene u igri Nadala, ovo je njegov prvi as do sada" (negdje pred kraj drugog seta) .... i sl. stvari, na HRT-u fino rekoše vidimo se sutra a na OBN-u poslje kratke pauze ...
mogli ste to dobro čuti
-
b@tto
#178 Re: Wimbledon 2008
Pa gdje si Dusanovicu, nisam te odmah popozn'o
[/quote]
šta ti znači popozno,iz kojeg je to jezika.[/quote]
Jezika ironije.
Mogao si postaviti jos koji post, ali da Micu potpises
[/quote]
i ti si siguran da sam ja to preuzeo od njega
šta ti znači popozno,iz kojeg je to jezika.[/quote]
Jezika ironije.
Mogao si postaviti jos koji post, ali da Micu potpises
i ti si siguran da sam ja to preuzeo od njega
-
b@tto
#179 Re: Wimbledon 2008
je li ovo nastavak,evo na obn .
kaže feđa "da vidimo koliko je nadal spreman,koliko je federer ispred".
ispred čega
kaže feđa "da vidimo koliko je nadal spreman,koliko je federer ispred".
ispred čega
Last edited by b@tto on 06/07/2008 21:25, edited 1 time in total.
-
laku noć
#180 Re: Wimbledon 2008
hoće li imati dovoljno reketab@tto wrote:je li ovo nastavak,evo na obn .
- Fresh_Prince
#181 Re: Wimbledon 2008
jao kakav mec,nikad uzbudljiviji nisam gledao.......
-
RPM
#182 Re: Wimbledon 2008
kaže na obnu .... "Njegova mama zna kada Federer ne igra dobro a to je kada mu noge ne rade, što nije slučaj od 2002. godine!" ...
.... il "Federer pokušava igrati sa zadnje linije" ... a čo'jk mu ne da prić mreži ... 
-
laku noć
#183 Re: Wimbledon 2008
RPM wrote:kaže na obnu .... "Njegova mama zna kada Federer ne igra dobro a to je kada mu noge ne rade, što nije slučaj od 2002. godine!" ....... il "Federer pokušava igrati sa zadnje linije" ... a čo'jk mu ne da prić mreži ...
-
LongDong
#184 Re: Wimbledon 2008
Ja navijam da se ovo sutra zavrsi 
-
laku noć
#185 Re: Wimbledon 2008
Svugdje se smrkava a ovo se anamo razdanjujeLongDong wrote:Ja navijam da se ovo sutra zavrsi
- Not For Sale
#186 Re: Wimbledon 2008
aaaa...pa i vrijeme je bilo da iskoristi vise ovo!!!!!!!
ajmo sada ....poznato VAMOS RAFA!!!!!!!!!!
ajmo sada ....poznato VAMOS RAFA!!!!!!!!!!
- Not For Sale
#187 Re: Wimbledon 2008
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVAKAAAA CASTTTT!!!
pokazao da je najkompletniji!!!!!!
p.s. do suza me dovede
SVAKAAAA CASTTTT!!!
pokazao da je najkompletniji!!!!!!
p.s. do suza me dovede
- rIder
#188 Re: Wimbledon 2008
Nisam ni rekao da je lošawekenings wrote:fedja uopce nije losh komentator ... ljudski je grijeshiti .....al ja ba ... on je domaci ... on odmah ne valja ...rIder wrote:Hajde Roger završi ovo, onaj ne prelazi preko osnovne linije ni pod razno
mogli ste to dobro čuti![]()
![]()
-
LongDong
#189 Re: Wimbledon 2008
Kralj je mrtav... Živio kraljb@tto wrote:meč počinje upravo sada,kralj se vratio
-
Ali_G
#190 Re: Wimbledon 2008
Svaka cast Nadalu, al sampion je jedan.
-
LongDong
#191 Re: Wimbledon 2008
Who's the manLongDong wrote:Ode ovo u pet setova, a mislim da bi ovaj danasnji mec mogao uci tenisku antologiju!
- Chemist
#192 Re: Wimbledon 2008
Opet je pobijedio onaj mali CIGAN...ne mogu Spance organski, zao mi je sto je Federer izgubio i isto tako mi je zao sto moram reci da mi se sve vise cini da je dosao kraj jedne ere u tenisu, mislim da poslije ovog meca nista vise nece biti isto..jer Federer je na scenu stupio pobijedivsi Samprasa u Wimbleodnu, moglo bi se vrlo lako dogoditi da na tom istom mjestu i sidje sa scene
- zimzelen
#193 Re: Wimbledon 2008
Pocetkom sezone Federer je rekao da ima dva cilja u ovoj godini: odbrana naslova u Wimbledonu i odbrana prvog mjesta. Prvo nije uspio ali za drugo ima dobre sanse. I nakon teskog poraza veceras sacuvat ce 650 bodova prednosti nad Nadalom. Puno je to. Na americkoj turneji ne brani puno bodova u odnosu na Spanca tako da ce odluciti dvoboj na US Opernu. Ako i tamo padne-zasluzio je matador iz Mallorce da preuzme prijesto. Iskreno se nadam d se top nece desiti.Chemist wrote:Opet je pobijedio onaj mali CIGAN...ne mogu Spance organski, zao mi je sto je Federer izgubio i isto tako mi je zao sto moram reci da mi se sve vise cini da je dosao kraj jedne ere u tenisu, mislim da poslije ovog meca nista vise nece biti isto..jer Federer je na scenu stupio pobijedivsi Samprasa u Wimbleodnu, moglo bi se vrlo lako dogoditi da na tom istom mjestu i sidje sa scene
Zapamtite, da naredne godine Federer nece izgubiti ni seta do nove wimbledonske krune.
Tuzan sam zbog poraza, jer takav igrac se jos zadugo nece roditi. Ipak, u oprostojnom govoru pokazao sportski i ljudski duh. Sretno Fedex naredne godine.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#194 Re: Wimbledon 2008
ja ne gledam jel' ono "španče" "ciganče"
već tenis. koji je baj d vej bio fenomenalan. i da se razumijemo, navijao sam za Federera, ali Nadal je bio strašan. hebote igraju ko da su na sarajevo open-u a ne na Wimbledonu. u jednom renutku onaj komentator na sport klubu reče: "Za ovo treba imati cojones!" misleći na obojicu...
momci su igrali fenomenalno, Nadal je zaslužio pobjedu, a osim toga čini se kao skroman i simpatičan momak. Federer je igrao odlično, al' protiv one životinje nedovoljno, i dokazao je da je dingospo i kad gubi.
volio bih da su obojica pobijedili, eto. da oni bogdo hoće odigrati još koji ovakav meč.
momci su igrali fenomenalno, Nadal je zaslužio pobjedu, a osim toga čini se kao skroman i simpatičan momak. Federer je igrao odlično, al' protiv one životinje nedovoljno, i dokazao je da je dingospo i kad gubi.
volio bih da su obojica pobijedili, eto. da oni bogdo hoće odigrati još koji ovakav meč.
- Better Man
#195 Re: Wimbledon 2008
Šta reči na ovaj veličanstveni meč? Najuzbudljivije i najdramatičnije finale Vimbldona od finala iz 2001. godine Ivanišević - Rafter. Oba tenisera su pokazali vrhunsku igru i svima jasno stavili do znanja da su njih dvojica trenutno bez premca u tenisu. Srce mi je veliko, jer je Nadal konačno pobijedio kralja trave i sigurno se može smatrati najboljim teniserom na svijetu u ovom trenutku. Ostati smiren i igrati i dalje vrhunski nakon 4-tog seta i dvije prokockane meč lopte mogu samo vrhunski teniseri, a Nadal je sigurno jedan od njih Ali treba odati i priznanje Federeru, jer biti na ivici poraza, a udarati as servise i vračati nemoguće poene mogu samo majstori. Novak Đoković će morati dosta toga da poradi na svojoj igri da bi mogao parirati Nadalu i Federeru, kako u Parizu, tako i na Vimbldonu, pa i na drugim turnirima. Bez obzira što ih zna dobiti (kao npr. Australian open), još je on daleko po kvaliteti, vještini i snazi od njih.
Last edited by Better Man on 07/07/2008 13:30, edited 3 times in total.
-
Mina_sa
#196 Re: Wimbledon 2008
svaka čast stvarno

-
Chairman
#197 Re: Wimbledon 2008
Bilo je i vrijeme vise !!!
Svaka cast, Rafa...prosle godine nisi bio daleko ali ove si zasluzio.
Nadam se da je ovo pocetak kraja Rogera Federera, i da nikad nece stici najboljeg svih vremena Pete Samprasa!
Nadam se da je ovo pocetak kraja Rogera Federera, i da nikad nece stici najboljeg svih vremena Pete Samprasa!
- zimzelen
#198 Re: Wimbledon 2008
Nick ti nikako ne odgovara s kolicinom zlobe...Chairman wrote:Bilo je i vrijeme vise !!!
-
The__Doctor
#199 Re: Wimbledon 2008
Pa vec ga je prestigaoChairman wrote:Bilo je i vrijeme vise !!!
-
laku noć
#200 Re: Wimbledon 2008
nije ga prestigao,fale mu još 2 gren slema da ga stigne odnosno 3 da ga prestigne ako se to gleda.The__Doctor wrote:Pa vec ga je prestigaoChairman wrote:Bilo je i vrijeme vise !!!