Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
- karanana
#176 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
ma ni meni nije jasno kako i koblara nije ubio. nisam skonto ono sa praznim pistoljem i uperivanjem u glavu.
- vjesticanametli
#177 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
ok je to ali zaista ne shvatam kako je perica cuvan od strane brneta a drugi pobijeni........ne mogu da skontam......pitali su ga i on kaze da je uzeo pistolj i uperio ga u krajisnika (gledao si pa znas kad je perica pricao o ruletu) a brne mu je tada istrgnuo pistolj iz ruku....tako on objasnjava prezivljavanje i cuvanje od strane brneta............ne znam sta je mislio kad je uzeo taj pistolj i uperio ga u jarana 
tuzilac je moron a sudije se bave glupostima a toliko toga u tom izrecenom "skripi"
tuzilac je moron a sudije se bave glupostima a toliko toga u tom izrecenom "skripi"
- vjesticanametli
#178 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
gdje se mogu vidjeti ta ispitivanja
- Pietje_Bel
#179 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Izvinite je li vi to gledate sada sudenje negdje live ili reprizu?
- vjesticanametli
#180 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
ovo o perici je bilo prije par dana a ima navece prenos na rtrs
- karanana
#181 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
i ja sam se pitao ima li negdje arhiva videa. za jucerasnji snimak bih platio da ga mogu gdje skinuti. prije je bila na domovina.net, ali sad nema cini mi se.vjesticanametli wrote:gdje se mogu vidjeti ta ispitivanja
pietje, ne gledamo nigdje sada, samo komentarisemo desavanja.
- yugi
#182 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Ja kolko sam uspio skontati Brne ga je poštedio navodno iz razloga što je procjenio da Kolar "ima petlju" e sad....
Ne znam da li ste primjetili kad je vođena rasprava oko vremena koje je šešelju na raspolaganju da je debil izjavio da se na netu (navodno na nekoj njegovoj stranici) može pogledati video zapis sa suđenja.Da li neko slučajno ima taj link?
Ne znam da li ste primjetili kad je vođena rasprava oko vremena koje je šešelju na raspolaganju da je debil izjavio da se na netu (navodno na nekoj njegovoj stranici) može pogledati video zapis sa suđenja.Da li neko slučajno ima taj link?
- Pietje_Bel
#183 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
ok hvala...karanana wrote:i ja sam se pitao ima li negdje arhiva videa. za jucerasnji snimak bih platio da ga mogu gdje skinuti. prije je bila na domovina.net, ali sad nema cini mi se.vjesticanametli wrote:gdje se mogu vidjeti ta ispitivanja
pietje, ne gledamo nigdje sada, samo komentarisemo desavanja.
- karanana
#184 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
fuj, zasluzujem ban za reklamiranje ovog monstruma ali:yugi wrote:Ja kolko sam uspio skontati Brne ga je poštedio navodno iz razloga što je procjenio da Kolar "ima petlju" e sad....
http://www.vojislavseselj.org.yu/
samo nije bas updejtirana stranica sa video zapisima (ili nisam dobro pregledao - javite ako nadjete sta od zadnjih dana)
-
JBL
#185 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
ima na youtubu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#186 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Hajde de sto je Šešeljko opicen u tintaru nego jos su gori oni koji ga slijede i slusaju........ko je ludji,ludak il onaj ko ga slijedi.Ma klasicna mazglovina u ljudskom obliku hendikepiranog idiota.
- yugi
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#188 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
- Topla voda
#189 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
evo danasnjeg sudjenja
- karanana
#190 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Na ime teme bi se trebalo nadodati jos jedno ime: Safet Sejdic.
Sajo legendo.
Sajo legendo.
- Pietje_Bel
#191 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Otisao je Sejdo iz sudnici a rekli su da ce nastaviti sudenje. Medutim na RTS-u sada neka emisija o euroviziji. 
- yugi
#192 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Odgledao sam ostatak unakrsnog ispitivanja i sad definitivno mogu reći da je Sejdić zaista imao jako dobar nastup u sudnici.Ono što je po meni srušilo sve pokušaje monstruma da dokaže kako je Safet u stvari bio dobrovoljac u VRS je dodatno ispitivanje tužioca gdje je Sejdić na jedno od pitanja odgovorio, parafraziram : bio sam primoran da potpišem lojalnost jer su mi svo vrijeme prijetili kako će pobiti moju djecu , silovati i ubiti ženu.Za mene je najbitnija bila bezbjednost i životi moje porodice i zbog toga sam to i potpisao !
Zločinac se svo vrijeme pokušavao "vaditi" izjavama svoje zločinačke bratije koje su mu stizale kao na traci ali ostavio je jako blijed utisak.Kaže Sajo car-ma mogli su oni tebi svašta pričat u tim izjavama al to ništa nije tačno
Saju za predsjednika

Zločinac se svo vrijeme pokušavao "vaditi" izjavama svoje zločinačke bratije koje su mu stizale kao na traci ali ostavio je jako blijed utisak.Kaže Sajo car-ma mogli su oni tebi svašta pričat u tim izjavama al to ništa nije tačno
Saju za predsjednika
- Pietje_Bel
#193 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
A sudenje se nastavlja sa zasticenim svjedokom?yugi wrote:Odgledao sam ostatak unakrsnog ispitivanja i sad definitivno mogu reći da je Sejdić zaista imao jako dobar nastup u sudnici.Ono što je po meni srušilo sve pokušaje monstruma da dokaže kako je Safet u stvari bio dobrovoljac u VRS je dodatno ispitivanje tužioca gdje je Sejdić na jedno od pitanja odgovorio, parafraziram : bio sam primoran da potpišem lojalnost jer su mi svo vrijeme prijetili kako će pobiti moju djecu , silovati i ubiti ženu.Za mene je najbitnija bila bezbjednost i životi moje porodice i zbog toga sam to i potpisao !
Zločinac se svo vrijeme pokušavao "vaditi" izjavama svoje zločinačke bratije koje su mu stizale kao na traci ali ostavio je jako blijed utisak.Kaže Sajo car-ma mogli su oni tebi svašta pričat u tim izjavama al to ništa nije tačno![]()
![]()
![]()
![]()
Saju za predsjednika![]()
![]()
- yugi
#194 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Da, rekli su da će sjednica biti zatvorena za javnost obzirom da se radi o zaštićenom svjedoku.Mislim da je debil u jednom momentu (snimak koji je emitovan prije ovog večerašnjeg) čak pomenuo ime nekog od zaštićenih svjedoka pa se poslije kao izvinjavao.Ne mogu da se sjetim tačno imena koje je pomenuo.
-
WizzardFromBOZ
#195 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
da "supak" avdic ovo nije napisao ne bi najvjerojatnije ni znao za tog koblara.Air Ramiz wrote: Sto se tice Koblara njemu svaka cast! Najgori su nasi supci poput Avdica i co. Kad se sjetim njegovog panicnog javljanja u dnevnik HRT-a kad je iznenada progovorio hrvatski onda kad su u Palmi nasli bombu i okrivili za to islamske teroriste, i sada mi se povraca...
uzgred, cini mi se da ti daleko vise smeta sto je "supak" avdic "iznenada progovorio hrvatski" (tj. jezikom koji je jedan od tri ZVANICNA jezika u bosni i hercegovini nego to sto su u palmi nasli bombu i za to okrivili islamske teroriste. jer ti se povraca na njegovu upotrebu zvanicnog jezika, a ne na to sto je podmetnuta bomba u jednoj ustanovi.
LEPO, NEMA STA! (ovo je samo ne bi li jos jednom povratio i izbacio iz sebe otrov koji ce jadnika ubiti ako ga sto prije potpuno ne izbaci iz sebe.)
poslije svega, mislim da imam osnove sumnjati i to tvoje svaka cast za koblara.
-
skuter_sa
#196 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Al Avdic nije zaista supak, on je supcina!!!
I kakve veze Avdic ima sa Koblarom, svi mi pratimo sudjenje na tv-u, svi mi dobro znamo da je Perica heroj, ne heroj zbog Avdica supka, nego zbog onoga sto je i sam Koblar prezivio.... Avdic = supcina, to je moj konacan odgovor
I kakve veze Avdic ima sa Koblarom, svi mi pratimo sudjenje na tv-u, svi mi dobro znamo da je Perica heroj, ne heroj zbog Avdica supka, nego zbog onoga sto je i sam Koblar prezivio.... Avdic = supcina, to je moj konacan odgovor
- karanana
#197 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Auh, novi svjedok veceras - novi debakl optuzbe. Ocekujem jos jednu vojvodinu pobjedu sutra u njegovom ispitivanju.
- yugi
#198 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Jel to danas bilo svjedočenje?
- karanana
#199 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
jeste, evo na PTC-u snimak. Sheshko je vec poceo unakrsno ispitivanje ovog zasticenog svjedoka.
Optuzba je toliko nesposobna da bih sada najradje razbio tv. trenutno se raspravlja o tome da li je vojvoda aleksic sa grbavice bio podredjen sheshku i da li je od njega primao naredjenja. joooooj. nesposobni cvikerash tuzioc, pojma nema. dovoljno je da uzme onaj video koji sam ja postavio sa youtuba na 4. strani ove teme i da se ova diskusija zauvijek prekine jer tu aleksic priznaje da mu je shshko komandant. uzasni su tuzioci.
Optuzba je toliko nesposobna da bih sada najradje razbio tv. trenutno se raspravlja o tome da li je vojvoda aleksic sa grbavice bio podredjen sheshku i da li je od njega primao naredjenja. joooooj. nesposobni cvikerash tuzioc, pojma nema. dovoljno je da uzme onaj video koji sam ja postavio sa youtuba na 4. strani ove teme i da se ova diskusija zauvijek prekine jer tu aleksic priznaje da mu je shshko komandant. uzasni su tuzioci.
-
klixober
#200 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji
Ma en zna se ko je gori-tuzioci ili sudije koje mu dopustaju da vrsi politicku propagandu.A nisam znao da je vojvoda bio moj komsija..jojjj kako sam ljut