Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
vjesticanametli

#177 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by vjesticanametli »

kordoni :D
zlatiborka

#178 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by zlatiborka »

Doci cu i ja ako mognem, potrudicu se.

Molim vas recite gdje se nalazi zgrada NS BiH, ulica i broj.
Hvala
Saraybosna

#179 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

zlatiborka wrote:Doci cu i ja ako mognem, potrudicu se.

Hvala
kod slatkog ćošeta, nemoš fulit :-D
uvjek dobar gost

#180 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by uvjek dobar gost »

Dolazimmmmm.......
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#181 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by mIRCerka »

zlatiborka wrote:Doci cu i ja ako mognem, potrudicu se.

Hvala
Odmah kod Barosa.
Oi

#182 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Oi »

Na 24sata.info je izasao demant saopstenja u kojem Robijasi nece ici na sutrasnje proteste
http://www.24sata.info/13114
uvjek dobar gost

#183 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Saraybosna wrote:Nije normalan ko može porediti ove proteste i one smješne protiv vlade KS
... da ne zachatavam temu, o ovom bi se moglo polemizirati... a to možemo sutra ispred saveza... :-)
accent

#184 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by accent »

mIRCerka wrote:
accent wrote: :mrgreen: nemre cojk ni zakuhat, ti odma napadas :mrgreen:
salim se, prijasnji post sam namjerno napisao jer samo cekam, da ti neko fakat ozbiljno kaze da branis savez
obzirom da su mi prosli put rekli da mora da sam Semihina kcerka cim ne dam kamenjem na zgrade (a fakat moj General i Semiha imaju isti friz hihihih) ne bi me cudilo da si mrtav ozbiljan to rekao.
Ja samo kazem, dabogda nas pogodila kometa i donijela jednog Bilica i kod nas koji ce jbt znanje svima oko sebe i raditi svoj posao.
ihhhhhhhhhh ti bi sad komet
sjecas li se izjave Lorda Caringtona "Don't dream dreams"
nacekat ce mo se mi mesaje, tipa kojeg ti prizeljkujes, nazalost
Saraybosna

#185 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

uvjek dobar gost wrote:
Saraybosna wrote:Nije normalan ko može porediti ove proteste i one smješne protiv vlade KS
... da ne zachatavam temu, o ovom bi se moglo polemizirati... a to možemo sutra ispred saveza... :-)
Momak s nickom LIBERO je fino objasnio :wink:
uvjek dobar gost

#186 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Saraybosna wrote:
uvjek dobar gost wrote:
Momak s nickom LIBERO je fino objasnio :wink:
Sad vidjeh, Libero je u pravu.. vidimo se sutra ! 8)
mIRCerka

#187 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by mIRCerka »

accent wrote:ihhhhhhhhhh ti bi sad komet
Cekacu ja, imam ja jos par decenija da zivim, a do tad cu da budem zavidna susjedima ne na njihovom sportskom uspjehu, vec na BORBI za repku i na selektoru kojem se samo on sam sebi petlja u posao...
bice_bice

#188 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by bice_bice »

accent wrote:
mIRCerka wrote:
accent wrote: :mrgreen: nemre cojk ni zakuhat, ti odma napadas :mrgreen:
salim se, prijasnji post sam namjerno napisao jer samo cekam, da ti neko fakat ozbiljno kaze da branis savez
obzirom da su mi prosli put rekli da mora da sam Semihina kcerka cim ne dam kamenjem na zgrade (a fakat moj General i Semiha imaju isti friz hihihih) ne bi me cudilo da si mrtav ozbiljan to rekao.
Ja samo kazem, dabogda nas pogodila kometa i donijela jednog Bilica i kod nas koji ce jbt znanje svima oko sebe i raditi svoj posao.
ihhhhhhhhhh ti bi sad komet
imas ti nade izasto u zivotu ili si po naravi jednostavno pesimista, blago receno?
accent

#189 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by accent »

kontam da se fudbal voli, da se navija, da se gine za njega i sta ja znam sta jos.
ali, takojde, ne kaze se djaba da je fudbal prva (ili druga) najvaznija sporedna stvar u zivotu.
ali ljudi jeste li vi primjetili da svaki dan cijene rastu a plate miruju.
nebi da me se pogresno shvati, treba protestirati, ali mislim da imamo precih stvari za koje bi mogli protestirati i oko kojih bi trebali ovaku zustro reagovati.
mozemo mi zapaliti savez, srusiti ga skroz, ali neko rece da ce samo drugi politicki podobni i nepismeni poltroni zauzeti pozicije u NS-u
nejbolja solucija je, po mom skromnom misljenju, bojkot svih sportova na nivou reprezentacija (cisto da se drugim da do znanja da moraju stati na stranu navijaca), i bojkot premijer lige
amizun

#190 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by amizun »

Od kometa nema nista, vjerovali ili ne. Dok sami sebi ne sredimo drzavu nece nam je niko drugi, bilo to na ovoj planeti ili u Univerzumu, srediti.

@tazmania
Sto manijake zaboravi :D
Fcuker

#191 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Fcuker »

Mislim da je odvje sve najbolje receno ......Bez Milosti !!! :x

:bih: :bih:

http://www.youtube.com/watch?v=Ycsyo2uRQ7Y
Fcuker

#192 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Fcuker »

Vrijeme je da ustanemo i SVI ZAJEDNO ove glavonje otjeramo ...Zaboravimo sve rivalitete i medjusobna prepucavanja, Bosna nas sutra treba !!!

SVI PRED SAVEZ !!!

:bih:

http://www.youtube.com/watch?v=4AguoEX9 ... re=related
bice_bice

#193 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by bice_bice »

ovo je pobuna bosanskih gradova...........!
tazmania

#194 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by tazmania »

amizun wrote:
@tazmania
Sto manijake zaboravi :D

:lol: :thumbup:
nihad63

#195 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nihad63 »

pozdrav iz svedske i zelja za uspjesnim rjesenjem krize u BH nogometu...MISLIM DA TREBA UKLJUCITI NA NEKI NACIN I ONAJ ZDRAVI SEGMENT POLITIKE U SAV OVAJ PROCES ...NA CELU SA G-DINOM Z. KOMSICEM.. :bih: :bih:
niskoprofilni

#196 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by niskoprofilni »

Sramota je što Horde Zla nemaju zvaničan stav, ali ne sumnjam da će sutra biti bruka Hordaša na Protestu. Ali je zaista sramota, jedini nemaju zvanično saopštenje. Nadam se da će se nešto promijeniti i da će me demantovati.
Svi na Protest!
AVNOJ

#197 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by AVNOJ »

neznam da li ste slusali jutros eFM radio kod zoke u roditeljskoj paznji bio Sinan Sninanovic i covjek dobro kaze sutra u savezu nece nikog (jer lopovi iz saveza su na sluzbenom putu) biti osim neke gospodje sto pravi kafe i portira nevidim smisao tih protesta koje ce lopovi gledat na dnevniku i smijat nam se....a uz to sve garatujem da ce biti belaja sutra i doro je sto horde ne saopsavaju neki svoj stav o sutrasnjim protestima citaj "neredima" i svi ovi sto planiraju nesto sutra da planiraju kako napravit dobru atmosferu 1. juna na tribinama i da ta slika obidje svijet a ne razbijanje i belaji.
Crvena Tifoza

#198 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Crvena Tifoza »

AVNOJ wrote:neznam da li ste slusali jutros eFM radio kod zoke u roditeljskoj paznji bio Sinan Sninanovic i covjek dobro kaze sutra u savezu nece nikog (jer lopovi iz saveza su na sluzbenom putu) biti osim neke gospodje sto pravi kafe i portira nevidim smisao tih protesta koje ce lopovi gledat na dnevniku i smijat nam se....a uz to sve garatujem da ce biti belaja sutra i doro je sto horde ne saopsavaju neki svoj stav o sutrasnjim protestima citaj "neredima" i svi ovi sto planiraju nesto sutra da planiraju kako napravit dobru atmosferu 1. juna na tribinama i da ta slika obidje svijet a ne razbijanje i belaji.

Nidje veze. :roll:
mIRCerka

#199 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by mIRCerka »

AVNOJ wrote:neznam da li ste slusali jutros eFM radio kod zoke u roditeljskoj paznji bio Sinan Sninanovic i covjek dobro kaze sutra u savezu nece nikog (jer lopovi iz saveza su na sluzbenom putu) biti osim neke gospodje sto pravi kafe i portira nevidim smisao tih protesta koje ce lopovi gledat na dnevniku i smijat nam se....a uz to sve garatujem da ce biti belaja sutra i doro je sto horde ne saopsavaju neki svoj stav o sutrasnjim protestima citaj "neredima" i svi ovi sto planiraju nesto sutra da planiraju kako napravit dobru atmosferu 1. juna na tribinama i da ta slika obidje svijet a ne razbijanje i belaji.
kao sto rekoh, neki ce "otici na dzumu u 9 ujutro, neki zuriti vec u 8 da bi stigli na sastanak u 11" a ostace samo Sadzida! (Sadzida, ime za tetu sa saltera)...

I ona sacica huligana zbog kojih mi se odlasci na utakmice gade (ne radi nista u zivotu osim sto "navija" za svoj klub) ce se navjerovatnije pokakiti na plemenitu ideju sredjivanja hale zvane NS BiH....

no, bumo vidjeli...
mavi

#200 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by mavi »

I šta će biti postignuto time ako slika dobre atmosfere obiđe svijet? Kao da su Iljo i banditi moralni čistunci, pa će ih to zastidjeti i natjerati da daju ostavke. Dva su načina da se smjeni ovo rukovodstvo:
1. Nasilnim putem - mada ne sumnjam da će banditi, u slučaju belaja, poslati drotove na raju (znači, ova varijanta ima manje izgleda, makar bi je trebalo primjeniti )
2. Bojkot svih utakmica svih fudbalskih reprezentativnih selekcija do kanačne smjene moćnika saveza - mislim da je ovo jedini način da se otjera bagra (nema para, nema lopova)
Locked