Premijer liga - part IV
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zgembo_sa
#176 Re: Premijer liga - part IV
Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price 
-
cunga lunga
#177 Re: Premijer liga - part IV
zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price
rece nam navijac zeljA
-
bucaGo
#178 Re: Premijer liga - part IV
koji u nicku ima skracenicu sarajeva...cunga lunga wrote:zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price
rece nam navijac zeljA![]()
![]()
dzaba, zna se, moj grad - moj klub!!!
-
elSaik
#179 Re: Premijer liga - part IV
bucaGo wrote:koji u nicku ima skracenicu sarajeva...cunga lunga wrote:zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzaba, zna se, moj grad - moj klub!!!
- zgembo_sa
#180 Re: Premijer liga - part IV
Zar niste znali da je Sarajevo dobilo ime po FK Sarajevu 
-
Mobile_Disco
#181 Re: Premijer liga - part IV
zgembo_sa wrote:Zar niste znali da je Sarajevo dobilo ime po FK Sarajevu
-
realna utopija
#182 Re: Premijer liga - part IV
nemoj se nerviratelSaik wrote:bucaGo wrote:koji u nicku ima skracenicu sarajeva...cunga lunga wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzaba, zna se, moj grad - moj klub!!!Bolestan si...
-
realna utopija
#183 Re: Premijer liga - part IV
evo ga, našli se zeničani i the manijaciMobile_Disco wrote:zgembo_sa wrote:Zar niste znali da je Sarajevo dobilo ime po FK Sarajevu
![]()
![]()
-
Mobile_Disco
#184 Re: Premijer liga - part IV
Mi se nasli? Samo smo realnirealna utopija wrote:evo ga, našli se zeničani i the manijaciMobile_Disco wrote:zgembo_sa wrote:Zar niste znali da je Sarajevo dobilo ime po FK Sarajevu
![]()
![]()
![]()
Cujem da ste u pravo dobrim odnosima sa Skriparima..
-
Fordas
#185 Re: Premijer liga - part IV
Pa jarane moj, realno i vi ste jednom u svoj histroiji morali nadjacati Hz (ustvari jedan mali dio njih ali nema veze), moralo se i to jednom dogoditi. Ne bi ni valjalo da vas 'deremo' bas svaku utakmicu - pa, je li tako?zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price
A cuj sad ovih zenicana i glupe price - pa ljudi moji vi ste toliko bili slabi na toj utakmici da nije bilo nacina da vas se ne pobijedi. nemojte se sad vaditi na siroki, ovo-ono. Vi ste odron od ekipe i to je to
-
bucaGo
#186 Re: Premijer liga - part IV
manijaci i robijasi zajedno, bravo decki
Moj grad - moj klub!
Moj grad - moj klub!
-
cunga lunga
#187 Re: Premijer liga - part IV
samo vidi kako s se ujedinili patuljci: manijaci i robijasi...Fordas wrote:Pa jarane moj, realno i vi ste jednom u svoj histroiji morali nadjacati Hz (ustvari jedan mali dio njih ali nema veze), moralo se i to jednom dogoditi. Ne bi ni valjalo da vas 'deremo' bas svaku utakmicu - pa, je li tako?zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price
A cuj sad ovih zenicana i glupe price - pa ljudi moji vi ste toliko bili slabi na toj utakmici da nije bilo nacina da vas se ne pobijedi. nemojte se sad vaditi na siroki, ovo-ono. Vi ste odron od ekipe i to je to
-
realna utopija
#188 Re: Premijer liga - part IV
a do juče su bombe jedni na druge bacalicunga lunga wrote:samo vidi kako s se ujedinili patuljci: manijaci i robijasi...Fordas wrote:Pa jarane moj, realno i vi ste jednom u svoj histroiji morali nadjacati Hz (ustvari jedan mali dio njih ali nema veze), moralo se i to jednom dogoditi. Ne bi ni valjalo da vas 'deremo' bas svaku utakmicu - pa, je li tako?zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price
- Epitop
#189 Re: Premijer liga - part IV
Nemamo se mi potrebe ujediniti sa Manijacima niti oni sa nama.bucaGo wrote:manijaci i robijasi zajedno, bravo decki![]()
![]()
![]()
![]()
Moj grad - moj klub!
Prosječan čovjek ima više brojeva u imeniku u mobitelu nego što je bilo navijača na Koševu čitavu sezonu.
-
Mobile_Disco
#190 Re: Premijer liga - part IV
O kakvim vi ujedinjenjima pricate? Aha.. to hocete da profurate onu svoju parolu "sami protiv svih"
Ljudi su realni, i kazu onako kako jeste.. Za razliku od vas
Cujem osniva se nova podgrupa.. "Skripari-Sarajevo"
-
testament
#191 Re: Premijer liga - part IV
Epitop wrote:Nemamo se mi potrebe ujediniti sa Manijacima niti oni sa nama.bucaGo wrote:manijaci i robijasi zajedno, bravo decki![]()
![]()
![]()
![]()
Moj grad - moj klub!
Prosječan čovjek ima više brojeva u imeniku u mobitelu nego što je bilo navijača na Koševu čitavu sezonu.
Ovo je najjače,mojne da uporedimo brojeve u imeniku mog mobitela,i broj moždanih ćelija stanovnika kompletne zenice
- zgembo_sa
#192 Re: Premijer liga - part IV
Imam ja vise prstiju na jednoj ruci nego kompletan sjever i istok na Kosevu zuba 
-
testament
#193 Re: Premijer liga - part IV
Samo je malo potrebno pa da od najljućih neprijatelja (ubistvo onog manijaka,bacanje bombe)postanu guzni haveriMobile_Disco wrote:O kakvim vi ujedinjenjima pricate? Aha.. to hocete da profurate onu svoju parolu "sami protiv svih"Ljudi su realni, i kazu onako kako jeste.. Za razliku od vas
![]()
Nevjerovatno,moj disco bolje ti je da ne izlaziš iz te željezare nije otvoren prostor za tebe
-
testament
#194 Re: Premijer liga - part IV
[quote="zgembo_sa"]Imam ja vise prstiju na jednoj ruci nego kompletan sjever i istok na Kosevu zuba
[/quote]
Pa još si i "duhovit",mojne više svega ti
Hajde više odlučite jesmo li manekeni ili krezubi huligani,mi znamo šta ste vi
Pa još si i "duhovit",mojne više svega ti
-
Mobile_Disco
#195 Re: Premijer liga - part IV
Slijedeci put kad me budes citirao.. Ustani mirno.. i pitaj metestament wrote:Samo je malo potrebno pa da od najljućih neprijatelja (ubistvo onog manijaka,bacanje bombe)postanu guzni haveriMobile_Disco wrote:O kakvim vi ujedinjenjima pricate? Aha.. to hocete da profurate onu svoju parolu "sami protiv svih"Ljudi su realni, i kazu onako kako jeste.. Za razliku od vas
![]()
Cujem osniva se nova podgrupa.. "Skripari-Sarajevo"![]()
Nevjerovatno,moj disco bolje ti je da ne izlaziš iz te željezare nije otvoren prostor za tebe
Da ti ne objasnjavam neke stvari.. DJABA.. Jer znam da neces skontati.. Idi igraj igrice..
-
testament
#196 Re: Premijer liga - part IV
I ti si šegali ko ovaj ti štrumf haver,vidim ja ima neka tajna vezaMobile_Disco wrote:Slijedeci put kad me budes citirao.. Ustani mirno.. i pitaj metestament wrote:Samo je malo potrebno pa da od najljućih neprijatelja (ubistvo onog manijaka,bacanje bombe)postanu guzni haveriMobile_Disco wrote:O kakvim vi ujedinjenjima pricate? Aha.. to hocete da profurate onu svoju parolu "sami protiv svih"Ljudi su realni, i kazu onako kako jeste.. Za razliku od vas
![]()
Cujem osniva se nova podgrupa.. "Skripari-Sarajevo"![]()
Nevjerovatno,moj disco bolje ti je da ne izlaziš iz te željezare nije otvoren prostor za tebe![]()
Da ti ne objasnjavam neke stvari.. DJABA.. Jer znam da neces skontati.. Idi igraj igrice..
-
ramiz2
#197 Re: Premijer liga - part IV
moj grad moj klub-fk laktasi 
-
testament
#198 Re: Premijer liga - part IV
O bože sve neki komedijaši,a nigdje NAVIJAČA nemaramiz2 wrote:moj grad moj klub-fk laktasi
- Epitop
#199 Re: Premijer liga - part IV
Kao što ni vas nije bilo do zadnja tri kola.testament wrote:O bože sve neki komedijaši,a nigdje NAVIJAČA nemaramiz2 wrote:moj grad moj klub-fk laktasi
-
Fordas