Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Upish wrote:Ima li jos koga iz Petar Dokic? Ja sam bio VII3 kad se zaratilo. Imal' jos koga da je oko te generacije???
ja sam bio III 3 dok se nisam prebacio u drugu školu zbog engleskog
jel ti nastavnica bila Škrba Nada???
Nije Skrba Nada iako mi to zvuci jako poznato, mora da mi je nesto predavala. Meni je razrednica bila Ismeta Agic (predavala RTV).
Uciteljica za prva tri razreda je bila Duska Jovanovic.
Vjeruj da se nas dosta iz Petra Dokica i zna, sto iz skole sto iz okolnih naselja.
kame wrote: Mene zanima, zna li iko ko je bio Vaso Miskin?
Vaso Miskin Crni - Narodni heroj iz perioda 2. svj.rata i nakon njega. Porijeklo: Trebinje. Aktivnosti: dohakao mnogim extremima ( da ne prozivam) dok njemu nisu dohakali. Nesto kao drot undercover
Vracamo se na temu:
Simon Bolivar (sada Skender Kulenovic) 1-5 r. (uciteljica: Jasna Sljivljak), pa Nikola Tesla (sada Camil Sijaric) 5-7(razrednica: Milica Miladinovic) (rat). 8 rared zavrsih u Miljenko Cvitkovic (sada Musa Cazim Catic - razredna: Ribic Dzemila)...
E bas zato sto su nas ucili laznu istoriju, zato nam se i desio ovaj prosli rat.
V.M. Crni, Valter Peric, Slavisa Vajner Cica i mnogi drugi su bili cetnici koji su se 42-43 preobrazili u partizane.
Pitaj malo starije.
brzonogi wrote:E bas zato sto su nas ucili laznu istoriju, zato nam se i desio ovaj prosli rat.
V.M. Crni, Valter Peric, Slavisa Vajner Cica i mnogi drugi su bili cetnici koji su se 42-43 preobrazili u partizane.
Pitaj malo starije.
Brzonogi, ova tema je posvecena O.S. u koje su isli forumashi...
nemoj skretati....
ako ces vec nekoga za nesto otpuzivati, onda navedi argumente....
i mani se NACIONALISTICKE terminologije....
da li si ti isao u skolu? <--- pokusaj vracanja na temu....
foton wrote:Znaci zili, A, daysleeper i ja smo isli u MC. Ja sam 78 godiste. Ribicka mi je bila "razredna", Nanic predavao matematiku, Secerko fizicko... Fata biologiju... Joj kad se sjetim... Ima li ko iz odjeljenja 3?