nisam znao da imamo i forumaša koji je osvojio ligu prvakaCybeR-ShoT wrote:Ono na Bernabeu je bilo ponizavajuce protiv Barce. Ali izgleda da to nije bilo ni s od srece jer smo osvojili i ligu prvaka..
GG!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nisam znao da imamo i forumaša koji je osvojio ligu prvakaCybeR-ShoT wrote:Ono na Bernabeu je bilo ponizavajuce protiv Barce. Ali izgleda da to nije bilo ni s od srece jer smo osvojili i ligu prvaka..
fixer wrote:c. ronaldo u real madridu!
jeah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kakav ribery... sad treba jedan jak u odbrani, i mozda neko nov na lijevom boku. i gotova ekipa.video wrote:Josh da dodje ribery, te da se pojacaju al ono pravo i to sa Dzekomu paru sa Misketom
![]()
Zna dobro Ferguson kad će prodati igrača to se može vidjeti i na primjerima Yorka, Cole, Beckham-a,Heinze-a i Nistelrooy-a i ostalih igrača nijedan koji se prodao iz Man Utd. nije napredovao dalje osim Forlan-a i donekle Rossi-a.belafonte wrote:I kad mi neko dodje i postavi temu Zasto se navija za Celsi?![]()
![]()
Sjaaajan potez Manua, mada ga je sir bezze molio ove godine, trebali su ga i ranije pustit, jedino ih doveo do finala i to je sve, znaci njegovom zaslugom nista nisu osvojili, sad ce se lagano povrijedit u REalu i kiselit se tamo, beton
80 miliona funti
30 mil funti - Dzeko
30 mil funti - Ribery
20 mil funti - A. Young
oo drame kakva se ekipa moze napravit, svaka cast Manuu na odlicno poslu
Manchester United accept a world record offer of £80m from Real Madrid for Cristiano Ronaldo.
pa zato je i u rangu shahtar donjecka, galatsaraya, feyenorda...Art-Vandaley wrote:evo ronaldo predje u real za 90-ak miliona eura pa toliko arsenal u historiji kluba nijie potrosio
neće ostati ode u PSG odakle je došao u Man Utd pa poslije u Real MadridSharam wrote:sve je super samo nesto mi fali postova od aprila pa do juna....nesto mi fali komentarisanje o klubu ne samo kad pobjedjuje i trosi pare, gdje su navijaci kad tim gubi....sad ce svi postati navijaci reala odjednom.....pravi navijaci reala nikad nece zaboraviti 3.maj 2:6 u tome ni amnezija ne pomaze![]()
![]()
![]()
rane lijece trosenjem 155 miliona eura na 2 igraca.....ja samo molim Boga da ostane Hainze jos jednu sezonu da ima Messi igracku za zajebanciju hahahahahahaha
da se proda 5 miliona dresova s njegovim imenom ko s pjesmom po cijeni od 70 eura za pocetak, a prodat ce ih i 10milionaecstase wrote:Ako ima neko da mi objasni sta jedan igrac mora da uradi da bi bio isplativ tj da opravda ovoliku svotu ulozenog novca?
Da postigne 80 golova i da igra na svim pozicijama,odlicno je ovo manchester uradio.Mogu se sada nadati nekom genijalnom potezu fergusona i dovodjenju nekog omladinca iz Portugala,Spanije ili Juzne Amerike.
karani leo...jes zato arsenal uz malo love igra zavrsnicu lige sampiona a real i ostali giganti godinama ne mogu da prodju osminu finalaleo karan wrote:pa zato je i u rangu shahtar donjecka, galatsaraya, feyenorda...Art-Vandaley wrote:evo ronaldo predje u real za 90-ak miliona eura pa toliko arsenal u historiji kluba nijie potrosio
kvaziklub kako volite reci
sad ces dobiti red franca, red koksa, par slojeva zeljezne rude...dzemmo wrote:La Liga Champions
Real Madrid 31
Barcelona 19
leo karan wrote:da se proda 5 miliona dresova s njegovim imenom ko s pjesmom po cijeni od 70 eura za pocetak, a prodat ce ih i 10milionaecstase wrote:Ako ima neko da mi objasni sta jedan igrac mora da uradi da bi bio isplativ tj da opravda ovoliku svotu ulozenog novca?
Da postigne 80 golova i da igra na svim pozicijama,odlicno je ovo manchester uradio.Mogu se sada nadati nekom genijalnom potezu fergusona i dovodjenju nekog omladinca iz Portugala,Spanije ili Juzne Amerike.
a onda idu ostale zajebanciije
oni ce na njemu zaraditi duplo od ulozenog