Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Borej

#176 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Borej »

"nije pobjeglo djete u ovom slucaju cruz" :D :D
alphonse kauders

#177 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by alphonse kauders »

"ovo je bila LATINSKA kombinacija - Italija, Brazil" (kombinovali Ze Roberto i Toni) :-)

"Žuta karta ili što bi se reklo na Tinginom jeziku "yellow card" " (Tinga je Brazilac)
Vaso

#178 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Vaso »

kad ono bjese milan-juve..pogrijesi haso, i dize ruku, kao izvinjava se ...kad Sasa :mrgreen:
"to je taj bosanski gen...Becka skola" :lol:
The__Doctor

#179 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by The__Doctor »

alphonse kauders wrote:"ovo je bila LATINSKA kombinacija - Italija, Brazil" (kombinovali Ze Roberto i Toni) :-)

"Žuta karta ili što bi se reklo na Tinginom jeziku "yellow card" " (Tinga je Brazilac)
:lol: :lol: :lol:
Neelix

#180 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Neelix »

danas je 24 april a prije tri dana moj kolega hadzic je proslavio rodjendan. kongredzulejsns! :lol: :lol:
arze

#181 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by arze »

Neelix wrote:nikad_izvini,

ma kontam da mislis na Mediacentar u Kolodvorskoj, pa reko nidje veze da je u njihovom vlasnistvu :-)

b@tto,

ja sam uz hadzijahica mogo zaspat i dok gledam finale svjetskog prvenstva :lol: sjecam se '98 prenosio on prvo poluvrijeme, a baho drugo. i sad u prvom, zabi Zidane go glavom a sead mrtav hladan..."....i...da...to je gol....francuska vodi 1:0..." :lol: ko da prenosi kadetsku kantonalnu ligu a ne finale svjetskog :lol:

arze,

sjecam se, taj lik je bio zamjena, ocito veze nema sa komentarisanjem, nikad prije ni poslije nije se cuo na tv :lol: igrali lakersi i minesotta :D :D :lol: "zaLJepio mu bananu", pa jedna u Vugdalicevom stilu "A.C. Green je prosao kroz odbranu Wolvesa kao vruc noz kroz puter" :D zapisivao sam komentare na toj utakmici pa tako znam :lol: "Baš se Shaquille O'Neal zašto se zato što se i on" :lol: "Fox ništa idu za Garnetta evo ga ide ohhhh" :lol: "u Target Centru su samo rekli OAARRGH ne toooo" :-D :-D "McHale ne čačkaj nos" :lol: ....

haha ja neznam koje su u to vrijeme bile popularne droge al bio je na nekim opakim....oooooooaaahhh.....vaouhhhhhhh........buaaaaaaahhhhh...pazi eto ga dolazi..hahah ono cak u onom periodu ni cuveni Muslić nije mogao izgovorit(taj strucnjak je bio musliceva zamjena samo jednom i nikad vise kolk.ja znam)
Neelix

#182 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Neelix »

ko je muslic :?
Air Ramiz

#183 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Air Ramiz »

Ima jedan drugi Sabahudin, a to je legenda nad legendama. :D Dovoljno je reći: Sabahudin Baho Topalbecirevic go go go go go go :bih: Za sve ostalo je Master Card :(
fole13

#184 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by fole13 »

Sasa Vugdalic je stvoren da komentarise koridu seljacina koja ima vokabular ko moj dedo zar moze biti da takvi ljudi prolaze audicije za voditelje ali to je po rodbinskoj osnovi jer on je neki kurac i u zeljeznicaru pustio je korjenje svuda pomalo zivim u Pofalicima kod Obn cim ga vidim sanut cu mu ja koju usput a vjerujte mi spreman sam na tako nesto kad sam vidio onu debelu Selmu Krificu ili kako vec dobila je od mene dosta komentara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TM1987

#185 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by TM1987 »

fole13 wrote:Sasa Vugdalic je stvoren da komentarise koridu seljacina koja ima vokabular ko moj dedo zar moze biti da takvi ljudi prolaze audicije za voditelje ali to je po rodbinskoj osnovi jer on je neki kurac i u zeljeznicaru pustio je korjenje svuda pomalo zivim u Pofalicima kod Obn cim ga vidim sanut cu mu ja koju usput a vjerujte mi spreman sam na tako nesto kad sam vidio onu debelu Selmu Krificu ili kako vec dobila je od mene dosta komentara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Al´ si ti lud :D
Comrad

#186 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Comrad »

sulesavic wrote:
Comrad wrote:
Neelix wrote: "McHale ne čačkaj nos" :lol: ....
I ja se ove provale sjecam, nije normalan bio, ja sam plakao od smijeha.
p.s. ko je bio taj lik i sto ga ne zovnu umjeto Vilica :D
Kol'ko je, druže, tebi godina? Je l' se to i ti raduješ Vugdaliću i njegovom daru komentatorskom?
Nismo ovjde pricali o Vugdalicu, vec liku koji je komentarisao jednu NBA tekmu prije nekih 3-4 god.
alphonse kauders

#187 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by alphonse kauders »

Eh, najgore je to što imam osjećaj da su prenosi ovolikih tekmi uslovljeni sa tim da Vugdalić komentariše tekme i bukvalno se vidi da mu je svejedno šta priča, jer očigledno daje neki finansijski poticaj da bi se zbavila sva ta prava za OBN.
Drugačije nikako ne mogu da objasnim kako bi isti mogao proći bilo kakvu audiciju za komentatora, hebo ga OPSAJD.

A, počeo je kao i Baho, tačno vidiš na koga se kladio pa zavisno od rezultata navija za jednu ili drugu ekipu i pri tome se ne libi da laže, izmišlja pravila (kaže, ako je igrač HTIO izbiti loptu bitna je namjera šta je on htio, pa nema veze ako je promašio loptu i pokupio igrača, (a ustvari pravilo kaže da se mora pokazati žuti karton ako igrač i ne dohvati igrača, jer je bitna namjera što ga je pokušao dohvatiti, a to je nešto sasvim drugo)), procjenjuje ofsajde iz uglova iz kojih se ne može znati je li ili nije ofsajd, zahebava Adisa koji triput više zna o fudbalu nego on, faktički je katastrofa, ali ga trpimo jer OBN ima dosta prenosa koji nas interesuju.

Ma Adis Hadžić i Edin Avdić su fakat najbolji komentatori (tj. najstručniji), Vilić i Vugdalić su tu kao ukras (ustvari nisu ukras, kad kvare sve), nešto poput Kineza u NBA-u;))

Vugdaliću, hvala ti za prenose ako si ti zadužan za to, ali ohani malo, nerviraš (kad ti trojica kažu da si p'jan, lezi na zemlju i valjaj se).
testament

#188 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by testament »

E fakat pretjerujete,na svim tv stanicama su tv komentatori MORONI,ali ste se iz ko zna kojeg razloga uhvatili saleta.Priznajem lik je lud,ali je makar smiješan,evo sad se smijem čitajući ove njegove provale tipa:osjetio nogu :lol:
s@mson

#189 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by s@mson »

Ma dajte ljudi, sve je zabava...
LongDong

#190 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by LongDong »

Ne da mi se traziti al' je li bilo govora o onoj dvojici likova Srba sa Eurosporta?
in33sa

#191 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by in33sa »

Fakat, ljudi se uhvatili Vugdalica a lik je bar zanimljiv, za razliku od debila Kristica, Bilica, Suke, Ahmetovica ili Spahe.

Koga Sasa nervira, ne morate gledati, OBN je privatna tv.

Dok ja pobrojane debile moram slusati jer su debili isposlovali da HRT2 bude zatamnjen i na sljedecem EP, na koji debili imaju ekskluzivno pravo. Pa ce nam Suko precizno izracunati koliko kablova ima na stadionu u Becu, Bilic ce saopstiti, ovaj saopciti koliko je neskolovan i jos jednom potvrditi da je preko babe upao u sportsku redakciju, Kristic ce opet plasiti vrane svojim glasom, Spaho ce gnjecati a Ahmetovic jos koju stotinu puta uzviknuti aaaaahooohooooohoooooj kako je opalioooooo poooo loptiiii
jasko_ba

#192 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by jasko_ba »

dobar je Saša, samo naprijed majstore
podrška po stoti put :thumbup:
Mobile_Disco

#193 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Mobile_Disco »

Sreca pa ima "MUTE" na daljinskom :D ili na HRT.u gledam tekmu... koja milina gledati tekme kad njega nema.. :lol:
Centurion

#194 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Centurion »

Sale je narodni heroj. Cuo sam da je spasavo naku raju i dobio Titov orden. A navodno je navodnjavao polimlje jednom
TM1987

#195 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by TM1987 »

LongDong wrote:Ne da mi se traziti al' je li bilo govora o onoj dvojici likova Srba sa Eurosporta?
Curling
"Meti mlada,meti"
sinus

#196 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by sinus »

Naopak jest što se tiče debilnih komentara na TV-u, ali svaka mu čast za ono što je spasio majku i dvoje djece iz automobila koji je gorio i zbog toga odležao u bolnici 7 dana. Evo baš sam gledao na milijunašu maloprije je o tome govorio između ostalog.

Naopak jesi ali si čovjek, svaka ti čast
Van Halen

#197 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Van Halen »

Jednom reče, stjeo sam reć korner. Užas za sva čula:)
-danTe-

#198 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by -danTe- »

juventus dade go za 5-2 sinoc kad vugdalic:"evo svi oni kladionicari koji su igrali 7 ili više golova sad su dosli na svoje...."
:D
Comrad

#199 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Comrad »

and1medjed wrote:juventus dade go za 5-2 sinoc kad vugdalic:"evo svi oni kladionicari koji su igrali 7 ili više golova sad su dosli na svoje...."
:D
Ma mozes skontati sve sta je igrao, cim mu nesta ne odgovara, usuti se... :D
dast

#200 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by dast »

Ima mnogo provala, ali sve u svemu i nije tako dosadan... Bar se slatko nasmijem gledajuci tekmu, te sam za to da zauvijek ostane na OBN-u :lol:
Post Reply