Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
AzraSAR

Post by AzraSAR »

i nemojte me vise citirati... uredu je, shvatit cu da se odnosi na moj post... nervira me to..
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

anais_nin wrote:
AzraSAR wrote:joj kako ste duhviti.... to je moje misljenje, pored toliko slobodnih momaka
opet se nadju kurve sa ozenjenim... vi mislite sta hocete ali sve se vraca i sve dodje na svoje na kraju.
ako su one kurve sta su onda ti muskarci koji su s njima? :? neduzne zrtve? :shock:
mentalitet " legla mi kurva pod muza" :D
SaraLe

Post by SaraLe »

AzraSAR wrote:hahaha musko je svakako dzubre, ne treba mu u tome pomagti.
Pa ako je dzubre, sta ces onda sa njim :?
AzraSAR

Post by AzraSAR »

pa naravno da ne valja nikako joj mora se sve napisati da mi me neko shvatio, pa citajte izmedju redova, joj bukvalaca, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ako se ozenjen sexa sa drugim zenama redovno, svakako nek nadje drugu zenu. A ako je zeli zadrzati i sexati se nek plati kurve i nek to zadrzi za sebe.
anais_nin

Post by anais_nin »

mamica papucarka wrote:
anais_nin wrote:
AzraSAR wrote:joj kako ste duhviti.... to je moje misljenje, pored toliko slobodnih momaka
opet se nadju kurve sa ozenjenim... vi mislite sta hocete ali sve se vraca i sve dodje na svoje na kraju.
ako su one kurve sta su onda ti muskarci koji su s njima? :? neduzne zrtve? :shock:
mentalitet " legla mi kurva pod muza" :D
:lol: :lol: :lol: jao jao fenomenalan mi je taj izraz :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

AzraSAR wrote:pa naravno da ne valja nikako joj mora se sve napisati da mi me neko shvatio, pa citajte izmedju redova, joj bukvalaca, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ako se ozenjen sexa sa drugim zenama redovno, svakako nek nadje drugu zenu. A ako je zeli zadrzati i sexati se nek plati kurve i nek to zadrzi za sebe.
Azra draga pa nije ovo forum vidovnjaka :D da bi se komuniciralo valjda je potrebno napisati sta covjek misli :roll:

znaci logika je sljedeca: ako ga pristavi van okvira braka ali joj plati za to onda je to udure? :shock: :? al ako mu neka da 'nako onda je ona kurva i onda je to varanje? :?
SaraLe

Post by SaraLe »

AzraSAR wrote:pa naravno da ne valja nikako joj mora se sve napisati da mi me neko shvatio, pa citajte izmedju redova, joj bukvalaca, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cek bona, tebi ne bi smetalo ako ti se muz sexa sa kurvama :? :-)
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

:?
Kao ove druge su profesionalne, pa mu zato treba oprostiti?
lelic_sa

Post by lelic_sa »

ej cmoka vam svima......simpaticni ste pravo :lol: :lol: :lol: :lol:
suncandan

Post by suncandan »

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
stripiii

Post by stripiii »

lady midnight wrote: a zashto ti vichesh? :) i na koga vichesh? ovo je forum, ne ogledalo :)
pazi, ne mozhesh ti pisati da su mushkarci djubrad (misleci ochito na sve....i naravno da ce se tu postaviti pitanje da li recimo od te konstatacije izuzimash one koji su ti bliski po krvnom srodstvu), a naljutiti se kad ti neko spomene ni manje ni vishe nego - rodu... da bi onda tome ko ti je spomenuo rodu u tom povishenom tonu rekla da je kuchkin sin. :-)

ne postoji frustracija koja bi mogla opravdati takvo ponashanje - glupavo i djetinjasto. objansiti - da, opravdati ne.

ja sam za to da se odsada prilikom reganja na forum polazhe test iz osnovnih pravila komunikacije i ponashanja. :oops:
Nesto kao kod "onih" rusa lady... :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

stripiii wrote:
lady midnight wrote: a zashto ti vichesh? :) i na koga vichesh? ovo je forum, ne ogledalo :)
pazi, ne mozhesh ti pisati da su mushkarci djubrad (misleci ochito na sve....i naravno da ce se tu postaviti pitanje da li recimo od te konstatacije izuzimash one koji su ti bliski po krvnom srodstvu), a naljutiti se kad ti neko spomene ni manje ni vishe nego - rodu... da bi onda tome ko ti je spomenuo rodu u tom povishenom tonu rekla da je kuchkin sin. :-)

ne postoji frustracija koja bi mogla opravdati takvo ponashanje - glupavo i djetinjasto. objansiti - da, opravdati ne.

ja sam za to da se odsada prilikom reganja na forum polazhe test iz osnovnih pravila komunikacije i ponashanja. :oops:
Nesto kao kod "onih" rusa lady... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
shta sve chovjek nece uraditi za dvadeset albuma :D:D:D
Šole

Post by Šole »

Da znate kako se "lijepe" na veru, nije šuplja, nizašta na svijetu je ne bih skinuo. "Prstenovani", "obilježeni" ali......stvarno fercera.
_mandrak_

#189 Re:

Post by _mandrak_ »

mamica papucarka wrote:ja kako se udadoh, meni vise ni kamioni ne sviraju :lol: Prije vazda :oops: :D :lol:
A ja se josh ne udadoh a i kamioni davno prestali da sviraju,a tek kamiondzije da zvizhducu... :sad:

Fakat,ostaricu ne cu znati dal ce Ikad neko za mnom "zasvirati"... :(

:lol:
legionarka

#190 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by legionarka »

hahah...moracu muzu reci da si "metne" prsten opet... ne bi li ga zagledale hanume...

kakav je to parametar "ozenjen-neozenjen" pa ne pise mu na celu.... osim ako ga bas ne vidim sa hanumom.... ili da sam upoznata sa cinjenicnim stanjem...

kod mene vazi pravilo... jal fercera...(hoce reci ima neka k(h)emija izmedju dva insana) ili ne fercera, pa da je tri put (ne)ozenjen ... cuj ozenjeni privlacniji...pa onda bi procenat ozenjenih u BiH naglo porastao.

prestanite citat te magazine (te "kako joj se po.rat u cejf da joj budete sto privlacniji", "te ozenite se da biste mogli povaliti")....

bolje vam je i Avaz vec taj shik ultra moderni zurnalizam...
pu

:D
pesak

#191 Re:

Post by pesak »

Orbini wrote:Par razloga:
- diskrecija zagarantovana, ozenjeni se nece hvalisati okolo iz sigurnosnih razloga, i time cura nece biti provikana.
- siguran seks, spolne bolesti su najmanje kod ozenjenih.
- rutina, ozenjeni su uhodani i ispraksani u ovoj vjestini,...
- ozenjeni se nece nakaciti curi na vrat, zivkati telefonom, praviti ljubomorne scene, ....
- ozenjeni ne udara pravila ponasanja svalerki, ne kontolise joj kretanje, ne postavlja previse pitanja, ne postavlja norme i pravila jedne veze, ...
- svalerka je slobodnija i iskrenija, spontanija,... sa ozenjenim, jer ne pazi sta ce poslije o njoj misliti, ne mora ostavljati utisak fine cure.
- ........

PS. ovo nije iz licnog iskustva vec sam cuo ispovjest jedne svalerke :D
hm. Nije to ni toliko lose. :D
Kako oterati ozenjenog od sebe ? :D
Tako sto ces se raspitivati o njemu kod alapaca iz komsiluka... :D
Onaj "moj" ozenjeni sad nece ni zdravo da mi kaze...okrece glavu kad me vidi... :lol:
Trebala sam ranije toga da se setim.
Ocigledno je covek mislio sa mnom u ljutu ilegalu...
:D
Ne moze ocima da me vidi sad.. :lol: :D :-) :(
pesak

#192 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pesak »

Ne znam da li da ga pitam zasto ne moze ocima da me vidi ? :D :sad:
Ko zna, mozda me udari. Nerviram ga.
Bolje da se sklanjam.
A interesuje me da li je to sto ja mislim ili nesto drugo. :?
Sta bi tek bilo da smo bili zajedno... :-) Izgleda da ima kratak fitilj.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#193 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pici »

Ja samo mogu da kazem u svoje ime,gdje sam prije upirao a nije prolazilo,sad prolazi glat :D i jos ima repete :D
pesak

#194 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pesak »

pici wrote:Ja samo mogu da kazem u svoje ime,gdje sam prije upirao a nije prolazilo,sad prolazi glat :D i jos ima repete :D
Mislis, kako si ozenjen, lakse je ?
Mozda ti nije stalo, pa je zato.
pesak

#195 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pesak »

Ovaj "moj" je jadan romantican, pa veruje u ljubav. Izgleda da sam mu se stvarno svidjala i sad me mrzi. :D
ili je samo frustriran.
Sad cu iz inata stalno da se vrzmam ispred ulaza. :D
da vidim sta ce da bude. :D

Jedno bombardovanje bi mnogo toga resilo..ljudi se opuste, padnu barijere, brze sez ivi, svasta se desava...mozes i da pogines, a dok ne pogines, super se provodis... :mrgreen:
kako bi drugacije... :-)
nasli bi se on i ja onda, sigurno. :D
maccarona

#196 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by maccarona »

Boze moj, cime li su vas gadjali? truhlim paradajzom za losu predstavu? :D

nabavi sebi onu bluzu :) sa fitiljima :) i da bude uzbudljivije :D daj nekom da upravlja puljkom :D npr. tom ozenjenom :D
po mogucnosti da je aktivira negdje pod vodom :D :D :D :D :D
pesak

#197 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pesak »

moracu nesto da smislim... :D

nije bilo tako strasno ...
na krovovima, u podrumima i u mraku si mogla svasta videti...
u svakom slucaju -bolje nego zatvor u kome pravila pisu fasisti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#198 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pici »

pesak wrote:
pici wrote:Ja samo mogu da kazem u svoje ime,gdje sam prije upirao a nije prolazilo,sad prolazi glat :D i jos ima repete :D

kudikamo lakse :D

a stalo mi je kako nije,evo recimo do tebe mi je stalo,tvoje pisanje okaraktrerizira jednu slobodnoumnu i pricinpjelnu zenu,koja bi mogla da osvoji svako musko srce,a pogotovo moje :shock: :D
pesak

#199 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pesak »

ne razumem , sto se uopste zenio...sta mu bi. :shock: :?
i sto se ne razvede kad vise nema sex koji mu odgovara sa svojom zenom :?
moracu da ga pitam.. :D .sa pristojne udaljenosti..za svaki slucaj. :mrgreen:
a mozda je bolje da aktiviram svoje bivse ljubavnike, pa da se malo smirim. :D
samo me nesto mrzi. :roll: :zzzz:
pesak

#200 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama

Post by pesak »

pici wrote:
pesak wrote:

kudikamo lakse :D

a stalo mi je kako nije,evo recimo do tebe mi je stalo,tvoje pisanje okaraktrerizira jednu slobodnoumnu i pricinpjelnu zenu,koja bi mogla da osvoji svako musko srce,a pogotovo moje :shock: :D
pazi slatkorecivog foliranta.. :lol:
Post Reply