Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
mentalitet " legla mi kurva pod muza"anais_nin wrote:ako su one kurve sta su onda ti muskarci koji su s njima?AzraSAR wrote:joj kako ste duhviti.... to je moje misljenje, pored toliko slobodnih momaka
opet se nadju kurve sa ozenjenim... vi mislite sta hocete ali sve se vraca i sve dodje na svoje na kraju.neduzne zrtve?
-
AzraSAR
pa naravno da ne valja nikako joj mora se sve napisati da mi me neko shvatio, pa citajte izmedju redova, joj bukvalaca, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ako se ozenjen sexa sa drugim zenama redovno, svakako nek nadje drugu zenu. A ako je zeli zadrzati i sexati se nek plati kurve i nek to zadrzi za sebe.
ako se ozenjen sexa sa drugim zenama redovno, svakako nek nadje drugu zenu. A ako je zeli zadrzati i sexati se nek plati kurve i nek to zadrzi za sebe.
- anais_nin
mamica papucarka wrote:mentalitet " legla mi kurva pod muza"anais_nin wrote:ako su one kurve sta su onda ti muskarci koji su s njima?AzraSAR wrote:joj kako ste duhviti.... to je moje misljenje, pored toliko slobodnih momaka
opet se nadju kurve sa ozenjenim... vi mislite sta hocete ali sve se vraca i sve dodje na svoje na kraju.neduzne zrtve?
- anais_nin
Azra draga pa nije ovo forum vidovnjakaAzraSAR wrote:pa naravno da ne valja nikako joj mora se sve napisati da mi me neko shvatio, pa citajte izmedju redova, joj bukvalaca, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
znaci logika je sljedeca: ako ga pristavi van okvira braka ali joj plati za to onda je to udure?
- SaraLe
Cek bona, tebi ne bi smetalo ako ti se muz sexa sa kurvamaAzraSAR wrote:pa naravno da ne valja nikako joj mora se sve napisati da mi me neko shvatio, pa citajte izmedju redova, joj bukvalaca, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Bonnie-Clydova mala
AzraSAR wrote:pa naravno da ne valja nikako joj mora se sve napisati da mi me neko shvatio, pa citajte izmedju redova, joj bukvalaca, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kao ove druge su profesionalne, pa mu zato treba oprostiti?
- stripiii
Nesto kao kod "onih" rusa lady...lady midnight wrote: a zashto ti vichesh?i na koga vichesh? ovo je forum, ne ogledalo
![]()
pazi, ne mozhesh ti pisati da su mushkarci djubrad (misleci ochito na sve....i naravno da ce se tu postaviti pitanje da li recimo od te konstatacije izuzimash one koji su ti bliski po krvnom srodstvu), a naljutiti se kad ti neko spomene ni manje ni vishe nego - rodu... da bi onda tome ko ti je spomenuo rodu u tom povishenom tonu rekla da je kuchkin sin.
ne postoji frustracija koja bi mogla opravdati takvo ponashanje - glupavo i djetinjasto. objansiti - da, opravdati ne.
ja sam za to da se odsada prilikom reganja na forum polazhe test iz osnovnih pravila komunikacije i ponashanja.
- lady midnight
stripiii wrote:Nesto kao kod "onih" rusa lady...lady midnight wrote: a zashto ti vichesh?i na koga vichesh? ovo je forum, ne ogledalo
![]()
pazi, ne mozhesh ti pisati da su mushkarci djubrad (misleci ochito na sve....i naravno da ce se tu postaviti pitanje da li recimo od te konstatacije izuzimash one koji su ti bliski po krvnom srodstvu), a naljutiti se kad ti neko spomene ni manje ni vishe nego - rodu... da bi onda tome ko ti je spomenuo rodu u tom povishenom tonu rekla da je kuchkin sin.
ne postoji frustracija koja bi mogla opravdati takvo ponashanje - glupavo i djetinjasto. objansiti - da, opravdati ne.
ja sam za to da se odsada prilikom reganja na forum polazhe test iz osnovnih pravila komunikacije i ponashanja.
shta sve chovjek nece uraditi za dvadeset albuma
-
_mandrak_
#189 Re:
A ja se josh ne udadoh a i kamioni davno prestali da sviraju,a tek kamiondzije da zvizhducu...mamica papucarka wrote:ja kako se udadoh, meni vise ni kamioni ne svirajuPrije vazda
![]()
![]()
Fakat,ostaricu ne cu znati dal ce Ikad neko za mnom "zasvirati"...
- legionarka
#190 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
hahah...moracu muzu reci da si "metne" prsten opet... ne bi li ga zagledale hanume...
kakav je to parametar "ozenjen-neozenjen" pa ne pise mu na celu.... osim ako ga bas ne vidim sa hanumom.... ili da sam upoznata sa cinjenicnim stanjem...
kod mene vazi pravilo... jal fercera...(hoce reci ima neka k(h)emija izmedju dva insana) ili ne fercera, pa da je tri put (ne)ozenjen ... cuj ozenjeni privlacniji...pa onda bi procenat ozenjenih u BiH naglo porastao.
prestanite citat te magazine (te "kako joj se po.rat u cejf da joj budete sto privlacniji", "te ozenite se da biste mogli povaliti")....
bolje vam je i Avaz vec taj shik ultra moderni zurnalizam...
pu

kakav je to parametar "ozenjen-neozenjen" pa ne pise mu na celu.... osim ako ga bas ne vidim sa hanumom.... ili da sam upoznata sa cinjenicnim stanjem...
kod mene vazi pravilo... jal fercera...(hoce reci ima neka k(h)emija izmedju dva insana) ili ne fercera, pa da je tri put (ne)ozenjen ... cuj ozenjeni privlacniji...pa onda bi procenat ozenjenih u BiH naglo porastao.
prestanite citat te magazine (te "kako joj se po.rat u cejf da joj budete sto privlacniji", "te ozenite se da biste mogli povaliti")....
bolje vam je i Avaz vec taj shik ultra moderni zurnalizam...
pu
-
pesak
#191 Re:
hm. Nije to ni toliko lose.Orbini wrote:Par razloga:
- diskrecija zagarantovana, ozenjeni se nece hvalisati okolo iz sigurnosnih razloga, i time cura nece biti provikana.
- siguran seks, spolne bolesti su najmanje kod ozenjenih.
- rutina, ozenjeni su uhodani i ispraksani u ovoj vjestini,...
- ozenjeni se nece nakaciti curi na vrat, zivkati telefonom, praviti ljubomorne scene, ....
- ozenjeni ne udara pravila ponasanja svalerki, ne kontolise joj kretanje, ne postavlja previse pitanja, ne postavlja norme i pravila jedne veze, ...
- svalerka je slobodnija i iskrenija, spontanija,... sa ozenjenim, jer ne pazi sta ce poslije o njoj misliti, ne mora ostavljati utisak fine cure.
- ........
PS. ovo nije iz licnog iskustva vec sam cuo ispovjest jedne svalerke
Kako oterati ozenjenog od sebe ?
Tako sto ces se raspitivati o njemu kod alapaca iz komsiluka...
Onaj "moj" ozenjeni sad nece ni zdravo da mi kaze...okrece glavu kad me vidi...
Trebala sam ranije toga da se setim.
Ocigledno je covek mislio sa mnom u ljutu ilegalu...
Ne moze ocima da me vidi sad..
-
pesak
#192 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Ne znam da li da ga pitam zasto ne moze ocima da me vidi ?
Ko zna, mozda me udari. Nerviram ga.
Bolje da se sklanjam.
A interesuje me da li je to sto ja mislim ili nesto drugo.
Sta bi tek bilo da smo bili zajedno...
Izgleda da ima kratak fitilj.
Ko zna, mozda me udari. Nerviram ga.
Bolje da se sklanjam.
A interesuje me da li je to sto ja mislim ili nesto drugo.
Sta bi tek bilo da smo bili zajedno...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#193 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Ja samo mogu da kazem u svoje ime,gdje sam prije upirao a nije prolazilo,sad prolazi glat
i jos ima repete 
-
pesak
#194 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Mislis, kako si ozenjen, lakse je ?pici wrote:Ja samo mogu da kazem u svoje ime,gdje sam prije upirao a nije prolazilo,sad prolazi glati jos ima repete
Mozda ti nije stalo, pa je zato.
-
pesak
#195 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Ovaj "moj" je jadan romantican, pa veruje u ljubav. Izgleda da sam mu se stvarno svidjala i sad me mrzi.
ili je samo frustriran.
Sad cu iz inata stalno da se vrzmam ispred ulaza.
da vidim sta ce da bude.
Jedno bombardovanje bi mnogo toga resilo..ljudi se opuste, padnu barijere, brze sez ivi, svasta se desava...mozes i da pogines, a dok ne pogines, super se provodis...
kako bi drugacije...
nasli bi se on i ja onda, sigurno.
ili je samo frustriran.
Sad cu iz inata stalno da se vrzmam ispred ulaza.
da vidim sta ce da bude.
Jedno bombardovanje bi mnogo toga resilo..ljudi se opuste, padnu barijere, brze sez ivi, svasta se desava...mozes i da pogines, a dok ne pogines, super se provodis...
kako bi drugacije...
nasli bi se on i ja onda, sigurno.
- maccarona
#196 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Boze moj, cime li su vas gadjali? truhlim paradajzom za losu predstavu?
nabavi sebi onu bluzu
sa fitiljima
i da bude uzbudljivije
daj nekom da upravlja puljkom
npr. tom ozenjenom
po mogucnosti da je aktivira negdje pod vodom

nabavi sebi onu bluzu
po mogucnosti da je aktivira negdje pod vodom
-
pesak
#197 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
moracu nesto da smislim...
nije bilo tako strasno ...
na krovovima, u podrumima i u mraku si mogla svasta videti...
u svakom slucaju -bolje nego zatvor u kome pravila pisu fasisti.
nije bilo tako strasno ...
na krovovima, u podrumima i u mraku si mogla svasta videti...
u svakom slucaju -bolje nego zatvor u kome pravila pisu fasisti.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#198 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
pesak wrote:Mislis, kako si ozenjen, lakse je ?pici wrote:Ja samo mogu da kazem u svoje ime,gdje sam prije upirao a nije prolazilo,sad prolazi glati jos ima repete
kudikamo lakse
a stalo mi je kako nije,evo recimo do tebe mi je stalo,tvoje pisanje okaraktrerizira jednu slobodnoumnu i pricinpjelnu zenu,koja bi mogla da osvoji svako musko srce,a pogotovo moje
-
pesak
#199 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
ne razumem , sto se uopste zenio...sta mu bi.
i sto se ne razvede kad vise nema sex koji mu odgovara sa svojom zenom
moracu da ga pitam..
.sa pristojne udaljenosti..za svaki slucaj.
a mozda je bolje da aktiviram svoje bivse ljubavnike, pa da se malo smirim.
samo me nesto mrzi.

i sto se ne razvede kad vise nema sex koji mu odgovara sa svojom zenom
moracu da ga pitam..
a mozda je bolje da aktiviram svoje bivse ljubavnike, pa da se malo smirim.
samo me nesto mrzi.
-
pesak
#200 Re: Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
pazi slatkorecivog foliranta..pici wrote:pesak wrote:Mislis, kako si ozenjen, lakse je ?pici wrote:Ja samo mogu da kazem u svoje ime,gdje sam prije upirao a nije prolazilo,sad prolazi glati jos ima repete
kudikamo lakse![]()
a stalo mi je kako nije,evo recimo do tebe mi je stalo,tvoje pisanje okaraktrerizira jednu slobodnoumnu i pricinpjelnu zenu,koja bi mogla da osvoji svako musko srce,a pogotovo moje![]()