Serum
procitala sam tvoje predhodne postove, kada si naveo simptome gore, odmah sam pomislila boze, evo ga jos jedan sa hiperinzulinemijom ili pak hipom, jer su mi simptomi vrlo poznati

, pa si napisao da nije stitna, odmah sam skapirala da je secer, odnosno predijabetes, al nisam ti nista htijela pisati, da te ne strasim
Imam i ja to sr*nje zajedno sa hipom, isti simptomi, pijem siofor i letrox ... evo vec 1.5 godinu , prije par mjeseci, istjerao me doktor preko vrata , kada sam mu dosla sa posljednjim nalazima na kontrolu.. nalazi katastrofa, kaze isto ko da ti je 80 godina

razlog, ja sam to shvatila olako, kao kad ustanem bilo to 12, 15, 16 h tad pijem tabletu ..
a tad nemaju efekta..
Najbitnije je da na vrijeme pijes tablete, najbolje u 06:00 jer je tada najveca razina hormona rasta, kortizol, inzulin, estrog, prog, test, hormona s.z T4-T3
to sad prakticiram, nisam nesto puno sredjivala ishranu,sem sto u svakom obroku se trudim jesti proteine, krecem se mnogo sto je najbitnije,nalijevam se kafama, prepolovila sam se kakva sam bila na pocetku bolesti, jos par kilica i tip top.. butine me je*u, tu imam najvise vode