PRVA S DESNA BEZZE???BHG wrote:bezzemahalusha80 wrote:EH JA IZGLEDAM KO OVA PRVAblack wrote:neka, neka, kupicu i ja sebi..![]()
![]()
djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mahalusha80
- Tesssa
tvojaDirty Harry wrote:dinchy84 wrote:ajjj@bluzaobuca wrote:samo je u harry-ja zuta bluza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakva bluza?
A sto se ovih nasih domacih frajera tice, zna Harry koji je meni najdrazi
- Dori
Ma kakva "uvreda".....samo pokusavam iskopati nase lafce. Mada sad nesto kontam, nasi momci imaju sarma....i fakat (kad to zele) nema im ravni....Samo sto ne skacu bas na svaku....Znaju da su u manjini i da mogu da biraju....dinchy84 wrote:jest valamamica papucarka wrote:jelde da je Mrsic boljidinchy84 wrote:Ma kakav Adnan...kad ga vidim s onim sjajem na usnama za Royal reklamu dodje mi da se roknem![]()
![]()
![]()
Nekad je ko i licio na nesto...![]()
ovaj gore je pravi sminker-sanerDena bez uvrede
![]()
![]()
@mamica: Ko je Mrsic
- Dirty Harry
dinchy84 wrote:tvojaDirty Harry wrote:dinchy84 wrote: ajjj@bluza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakva bluza?
, ama sega mi sto je obuca napisala bluza, that's it
![]()
![]()
![]()
A sto se ovih nasih domacih frajera tice, zna Harry koji je meni najdrazi, al o tome nekom drugom prilikom
![]()
van konkurencije ...
-
mamica papucarka
ma kosarkas bonaDena wrote:Ma kakva "uvreda".....samo pokusavam iskopati nase lafce. Mada sad nesto kontam, nasi momci imaju sarma....i fakat (kad to zele) nema im ravni....Samo sto ne skacu bas na svaku....Znaju da su u manjini i da mogu da biraju....dinchy84 wrote:jest valamamica papucarka wrote: jelde da je Mrsic bolji![]()
ovaj gore je pravi sminker-sanerDena bez uvrede
![]()
![]()
@mamica: Ko je Mrsic

ne znam kakav je sad, al je bio avionce. Damire, oprosti

- Dori
Aha....faja!mamica papucarka wrote:ma kosarkas bonaDena wrote:
@mamica: Ko je Mrsic![]()
ne znam kakav je sad, al je bio avionce. Damire, oprosti
Odem na infobar da nadjem kojeg "Frajera dana", kad tamo odron zivi zadnja 3 mjeseca
- Dirty Harry
ni stapom ...dinchy84 wrote:Deena mi ne dirajte![]()
![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
Meni je najteze palo to , sto ste izignorisali bar 5 mojih komentara na ovoj temi...Reko da nisam ukljucio nevidljivo pismo ili nesto...Samo mi recite jel ovo vidite???

-
callmethebreeeze
ignorisu nas sto smrdimo i ruzno se ponasamo, a i debeli smoDobroJutroKolumbo wrote:Meni je najteze palo to , sto ste izignorisali bar 5 mojih komentara na ovoj temi...Reko da nisam ukljucio nevidljivo pismo ili nesto...Samo mi recite jel ovo vidite???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Baby Jane
Ne diraj mi Irce! Ima njih njamcallmethebreeeze wrote:koji su stranci rekli da su nasi muskarci ruzni?
skoti? irci? britanci![]()
sreca pa sam ja sandzaklija te se ne osjecam pogodjen
Sto se tice teme, iskreno mislim da pretjerujes. Bosanaca ima stvarno, ono sto se kaze, da ti oci stanu. Ljepota nije moj problem. Moj problem je kombinacija - lijep, ali kad progovori..
- pitt
cupavi na svim mjestimacallmethebreeeze wrote:ignorisu nas sto smrdimo i ruzno se ponasamo, a i debeli smoDobroJutroKolumbo wrote:Meni je najteze palo to , sto ste izignorisali bar 5 mojih komentara na ovoj temi...Reko da nisam ukljucio nevidljivo pismo ili nesto...Samo mi recite jel ovo vidite???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
ma vole popit' a i pobit' seBaby Jane wrote:Ne diraj mi Irce! Ima njih njamcallmethebreeeze wrote:koji su stranci rekli da su nasi muskarci ruzni?
skoti? irci? britanci![]()
sreca pa sam ja sandzaklija te se ne osjecam pogodjen![]()
Sto se tice teme, iskreno mislim da pretjerujes. Bosanaca ima stvarno, ono sto se kaze, da ti oci stanu. Ljepota nije moj problem. Moj problem je kombinacija - lijep, ali kad progovori..Dakle, probaj naci nekog pametnog, a za ljepotu je lahko
-
callmethebreeeze
pade mi na pamet ona glupa pjesma nervoznog postarapitt wrote:cupavi na svim mjestimacallmethebreeeze wrote:ignorisu nas sto smrdimo i ruzno se ponasamo, a i debeli smoDobroJutroKolumbo wrote:Meni je najteze palo to , sto ste izignorisali bar 5 mojih komentara na ovoj temi...Reko da nisam ukljucio nevidljivo pismo ili nesto...Samo mi recite jel ovo vidite???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D
- pitt
pa zapjevaj sto si se stisnuo.......mozda se neka i predomislicallmethebreeeze wrote:pade mi na pamet ona glupa pjesma nervoznog postarapitt wrote:cupavi na svim mjestimacallmethebreeeze wrote: ignorisu nas sto smrdimo i ruzno se ponasamo, a i debeli smo:D