belgiju, sjediste i srediste euelSaik wrote:Pri EU misliš na Ukrajinu ili pak na Švicarsku?pudlica wrote:bili umorni silnih putovanja po EU dok ste vi u bus i 2h do modrice i nazad,a mi eto i umorni pa opet smo vas ubili na terenu
![]()
F.K. Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
-
elSaik
Ahaaaaaa, znači umorni ste bili od utakmice koju ste igrali 20 dana ranije. To vas neki kasni umor uFatio?Neelix wrote:belgiju, sjediste i srediste euelSaik wrote:Pri EU misliš na Ukrajinu ili pak na Švicarsku?pudlica wrote:bili umorni silnih putovanja po EU dok ste vi u bus i 2h do modrice i nazad,a mi eto i umorni pa opet smo vas ubili na terenu
![]()
![]()
![]()
- Topla voda
a kad smo dosli iz istanbula ...igrali tekmu u cetvrtak navece ...sletjeli na sarajevski aerodrom u petak i igrali derbi na grbavici u subotu oko 13:00...jer niste htjeli pomaci tekmu za nedjelju?
-
elSaik
Normalno. Nećete vi određivati kad ćete igrati nego mi.Topla voda wrote:a kad smo dosli iz istanbula ...igrali tekmu u cetvrtak navece ...sletjeli na sarajevski aerodrom u petak i igrali derbi na grbavici u subotu oko 13:00...jer niste htjeli pomaci tekmu za nedjelju?
-
LSD
Aha,svakako...koliki su oni profesionalci najbolje pokazuje sapunica koju su nam zvrkovi priredili u zadnjem derbiju...kada su zakukali kako su im manekenske nožice umorne od utakmice protiv basela kada nisu centra presli,a usput potopljeni ko bismark sa 6.torpeda...profesionalan klub-nema sta...just for record-nista ni mi nismo bolji...danas je ova utakmica pokazala zavidan nivo organizacije,uzas ziviNormalno. Nećete vi određivati kad ćete igrati nego mi. Pa profesionalci ste brate, ili griješim?
- Edin H.
Mislim da si na tankom ledu poredeci ono sto je neuporedivo.LSD wrote:Aha,svakako...koliki su oni profesionalci najbolje pokazuje sapunica koju su nam zvrkovi priredili u zadnjem derbiju...kada su zakukali kako su im manekenske nožice umorne od utakmice protiv basela kada nisu centra presli,a usput potopljeni ko bismark sa 6.torpeda...profesionalan klub-nema sta...just for record-nista ni mi nismo bolji...danas je ova utakmica pokazala zavidan nivo organizacije,uzas ziviNormalno. Nećete vi određivati kad ćete igrati nego mi. Pa profesionalci ste brate, ili griješim?
Pa ne ocekuje se valjda od Zeljinih internacionalaca da igraju po snijegu i blatu
- Topla voda
napadaju u trojkama
lsd,el saik i edin
lsd,el saik i edin
- pitarozder
jes jes , kreno hadzo za grad u plesnim pelama a nije pogledo vremensku prognozu s brdamIRCerka wrote:Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevopitarozder wrote:oooo to ti princ od monaka , e sto ne mogu ove seljacko-furdenjaske ccccchelo wrote:@pitarozder
Odlicno, sljedeci put cu ponjeti gumene cizme da se popenjem na istocnu tribinu, jebeote kao da sam kreno na koridu a ne na utakmicu, dno dna X!
-
The 51st State
Jah, to kaze navijac kluba na cijem stadionu djeca herbarij prave i rizikuju ujede raznoraznih "urbanih" gmazova i zvjerinja.pitarozder wrote:jes jes , kreno hadzo za grad u plesnim pelama a nije pogledo vremensku prognozu s brdamIRCerka wrote:Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevopitarozder wrote: oooo to ti princ od monaka , e sto ne mogu ove seljacko-furdenjaske ccccc![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
naglasak na STADION...The 51st State wrote:Jah, to kaze navijac kluba na cijem stadionu djeca herbarij prave i rizikuju ujede raznoraznih "urbanih" gmazova i zvjerinja.pitarozder wrote:jes jes , kreno hadzo za grad u plesnim pelama a nije pogledo vremensku prognozu s brdamIRCerka wrote: Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevo![]()
![]()
![]()
livadaru iz Vogosce
Mojoj sreci nema kraja, iduce heVte nema big bosa, moRem stic u na utakmicu lalalalalalalala
-
The 51st State
vogosca je monako za dobrinju
.
jeli to ona prica, oni imaju svoooooj vooooz .
jeli to ona prica, oni imaju svoooooj vooooz .
- strong69
Molim vas da se drzite teme. To bi trebalo da vazi i za moderatore-ice koji svoje subjektivne stavove, ksenofobizam i rijeci kao livadar treba da cuvaju za druge sajtove koji su primjereniji takvom vokabularu.
Za Sarajevo je potpisao Ninoslav Milenkovic. Nastavila se praksa ugovora na kratak period pa je on potpisao na pola godine.
Grujic se vratio iz Norveske i kaznjen je za neodobreni odlazak na probu u norveski klub.
Za malog Handzica prica se da bi brzo mogao da napusti Sarajevo sto govori da nasi klubovi niti su u stanju niti ista rade da zadrze te klince i naprave dobar tim sacinjen od takvih igraca.
Buducnost je siva...
Za Sarajevo je potpisao Ninoslav Milenkovic. Nastavila se praksa ugovora na kratak period pa je on potpisao na pola godine.
Grujic se vratio iz Norveske i kaznjen je za neodobreni odlazak na probu u norveski klub.
Za malog Handzica prica se da bi brzo mogao da napusti Sarajevo sto govori da nasi klubovi niti su u stanju niti ista rade da zadrze te klince i naprave dobar tim sacinjen od takvih igraca.
Buducnost je siva...
- pitarozder
kakav je god , nas je ... mi ne prijavljujemo vgoscanski AHM (Arena Hakija Mrso ) kao sto ste vi prije par godina kad vam je zaprijecena taraba na Hadisonu zbog neplacene renteThe 51st State wrote:Jah, to kaze navijac kluba na cijem stadionu djeca herbarij prave i rizikuju ujede raznoraznih "urbanih" gmazova i zvjerinja.pitarozder wrote:jes jes , kreno hadzo za grad u plesnim pelama a nije pogledo vremensku prognozu s brdamIRCerka wrote: Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevo![]()
![]()
![]()
-
Santos
Grbavica je ponos grada Sarajeva i zna se u kakvom je stanju bila tokom rata.Ona je sad zlatna i nedirajte je.Pa na vasem se stadionu mjeri prognoza vremena,podobna nadmorska visina.Na kraju pali smo i mi a i vi kurcu za usi i daj boze da budu Zeljo i Sarajevo ono sto su nekad bili.
-
pudlica
jao preseravanja jebote,da sarajevo nece vise igrat na AFH ne bi na istoku pisalo sarajevo,aura na zapadu iznad loze ona tenda,to vam dodje kao da rim sad kaze romi i laziu ne mozete vise igrat na olimpiku ajmo noga tu ce sad igrat juventus,eto sad ce i grad sarajevo reci klubu ajmo noga tu ce zeljo sad igrat.okanite se vogosce i svih ostalih cuda kad sarajevo ostaje na kosevu mi ga placamo al barem znamo sta placamo a vi imate svoj stadion sa 2 tribine ako se mogu nazvat tribine jug i sjever,ustvari sjever za nase uslove se moze nazvat tribinom
-
The 51st State
pudlica wrote:jao preseravanja jebote,da sarajevo nece vise igrat na AFH ne bi na istoku pisalo sarajevo,aura na zapadu iznad loze ona tenda,to vam dodje kao da rim sad kaze romi i laziu ne mozete vise igrat na olimpiku ajmo noga tu ce sad igrat juventus,eto sad ce i grad sarajevo reci klubu ajmo noga tu ce zeljo sad igrat.okanite se vogosce i svih ostalih cuda kad sarajevo ostaje na kosevu mi ga placamo al barem znamo sta placamo a vi imate svoj stadion sa 2 tribine ako se mogu nazvat tribine jug i sjever,ustvari sjever za nase uslove se moze nazvat tribinom
Sto je najsmjesnije vise i ne placamo a onda mi dodju zeljeznicari sa pricom kako imaju svoj voooooooooz.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Livada u Vogosci - livadar.strong69 wrote:Molim vas da se drzite teme. To bi trebalo da vazi i za moderatore-ice koji svoje subjektivne stavove, ksenofobizam i rijeci kao livadar treba da cuvaju za druge sajtove koji su primjereniji takvom vokabularu.
..
Zasto se ne obratis svom plemenu
Kako posijes tako zanjes, PITARKA SA i ja nikad nismo razmijenile rijeci uvrede, jer ona, za razliku od nekih, zna komunicirat
Sad odo zaljevat cvijece
- strong69
Svakako da se odnosi i na moje "pleme". Svi ti koji se tako ponasaju stvaraju los imidz klubu. Svaka tema koja nosi naziv Sarajevo ili Zeljo je zatvorena zbog par pojedinaca (istih pojedinaca) koji ne biraju rijeci prilikom pljuvanja jednih na druge.mIRCerka wrote:
Zasto se ne obratis svom plemenupa ne kazes njima da trebaju da paze kako komuniciraju?
Da se razumijemo, za mene postoji samo jedan klub a to je Sarajevo. Za Zeljeznicar znam samo onog dana kada igramo s njim a to isto vazi za druge timove. Niti pratim tude rezultate (osim kad se kreira tabela i eventualno odlucuje o prvaku ili odlasku u Evrop) niti se radujem tudim nesrecama.
Eto, s moje strane molba svima da se na ovoj temi govori o Sarajevu a ove neke druge stvari cuvajmo za tekmu...
P.S. Kao znak pomirenja i smanjenja tenzija, ispred svog plemena nudim ti na poklon magnoliju sa PLAVIM cvijetom jer cvjeta sad u martu, aprilu pa ce uciniti tvoj posao zaljevanja cvijeca ljepsim
Pozdrav
- van Basten
Ne postoji normalan navijač Sarajeva koji će gotiviti alaima, najveće igračko zlo koje je istrčalo na teren u najdražem dresu (i to počesto i sa kapitenskom trakom oko ruke
da ne elaboriram previše netšo što sam već milion puta prežvakao...
http://www.market.ba/oglas/98826
8.martovski duh vlada ovom temom
http://www.market.ba/oglas/98826
LSD wrote:Opa...cvijece se nudiP.S. Kao znak pomirenja i smanjenja tenzija, ispred svog plemena nudim ti na poklon magnoliju sa PLAVIM cvijetom jer cvjeta sad u martu, aprilu pa ce uciniti tvoj posao zaljevanja cvijeca ljepsim
...sta li je ovo na pomolu
8.martovski duh vlada ovom temom
- abondanzieri
hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
LSD
Ja ne znam zasto toliko pljujete po efendiji kad znate i sami da vas je on odveo najdalje u evropu u vasoj istoriji svojim odbranama u belgiji...treba biti posten pa proznati da nebi ocima vidjeli 3.pretkola da nije bilo alaima (doduse i onog crnca koji vam pokloni gol)...plus cinjenica da vam sredjuje dogogodisnje dugove (za kirije koje niste placali) sredjuje u opstini Centar kao poslanik.
Po tom pitanju vam alaim valja vise nego pola uprave.
P.S. nije mi ni rodjak,ni haver
Po tom pitanju vam alaim valja vise nego pola uprave.
P.S. nije mi ni rodjak,ni haver
- Topla voda
njega da nije bilo..
imali bi 22 boda prednosti u ligi
i mogli bi se lagano odmoriti za cl ligu
pa,frajera lobuju na gol liniji(benic) i od 20-tak golova u ligi je kriv za 15 minimalno
frajer istrcava protiv rapida na 40 metara
a igrali bi uefa ligu da nije bilo njega.
nemojte ga vi hvaliti...zivi bili...vi bi najradije da on brani jos 10godina...razumijem vas
imali bi 22 boda prednosti u ligi
i mogli bi se lagano odmoriti za cl ligu
pa,frajera lobuju na gol liniji(benic) i od 20-tak golova u ligi je kriv za 15 minimalno
frajer istrcava protiv rapida na 40 metara
a igrali bi uefa ligu da nije bilo njega.
nemojte ga vi hvaliti...zivi bili...vi bi najradije da on brani jos 10godina...razumijem vas