F.K. Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Neelix

Post by Neelix »

elSaik wrote:
pudlica wrote:bili umorni silnih putovanja po EU dok ste vi u bus i 2h do modrice i nazad :D ,a mi eto i umorni pa opet smo vas ubili na terenu :-D
Pri EU misliš na Ukrajinu ili pak na Švicarsku? :D :oops:
belgiju, sjediste i srediste eu :? :D :P
elSaik

Post by elSaik »

Neelix wrote:
elSaik wrote:
pudlica wrote:bili umorni silnih putovanja po EU dok ste vi u bus i 2h do modrice i nazad :D ,a mi eto i umorni pa opet smo vas ubili na terenu :-D
Pri EU misliš na Ukrajinu ili pak na Švicarsku? :D :oops:
belgiju, sjediste i srediste eu :? :D :P
Ahaaaaaa, znači umorni ste bili od utakmice koju ste igrali 20 dana ranije. To vas neki kasni umor uFatio? :D
Topla voda

Post by Topla voda »

a kad smo dosli iz istanbula ...igrali tekmu u cetvrtak navece ...sletjeli na sarajevski aerodrom u petak i igrali derbi na grbavici u subotu oko 13:00...jer niste htjeli pomaci tekmu za nedjelju?
elSaik

Post by elSaik »

Topla voda wrote:a kad smo dosli iz istanbula ...igrali tekmu u cetvrtak navece ...sletjeli na sarajevski aerodrom u petak i igrali derbi na grbavici u subotu oko 13:00...jer niste htjeli pomaci tekmu za nedjelju?
Normalno. Nećete vi određivati kad ćete igrati nego mi. :D Pa profesionalci ste brate, ili griješim?
LSD

Post by LSD »

Normalno. Nećete vi određivati kad ćete igrati nego mi. Pa profesionalci ste brate, ili griješim?
Aha,svakako...koliki su oni profesionalci najbolje pokazuje sapunica koju su nam zvrkovi priredili u zadnjem derbiju...kada su zakukali kako su im manekenske nožice umorne od utakmice protiv basela kada nisu centra presli,a usput potopljeni ko bismark sa 6.torpeda...profesionalan klub-nema sta...just for record-nista ni mi nismo bolji...danas je ova utakmica pokazala zavidan nivo organizacije,uzas zivi :(
Edin H.

Post by Edin H. »

LSD wrote:
Normalno. Nećete vi određivati kad ćete igrati nego mi. Pa profesionalci ste brate, ili griješim?
Aha,svakako...koliki su oni profesionalci najbolje pokazuje sapunica koju su nam zvrkovi priredili u zadnjem derbiju...kada su zakukali kako su im manekenske nožice umorne od utakmice protiv basela kada nisu centra presli,a usput potopljeni ko bismark sa 6.torpeda...profesionalan klub-nema sta...just for record-nista ni mi nismo bolji...danas je ova utakmica pokazala zavidan nivo organizacije,uzas zivi :(
Mislim da si na tankom ledu poredeci ono sto je neuporedivo.

Pa ne ocekuje se valjda od Zeljinih internacionalaca da igraju po snijegu i blatu :oops: Naravno da je puno lakse igracima Sarajeva da se prilagode tim uslovima s obzirom da su na iste navikli :D
Topla voda

Post by Topla voda »

napadaju u trojkama :D
lsd,el saik i edin :D
pitarozder

Post by pitarozder »

mIRCerka wrote:
pitarozder wrote:
helo wrote:@pitarozder

Odlicno, sljedeci put cu ponjeti gumene cizme da se popenjem na istocnu tribinu, jebeote kao da sam kreno na koridu a ne na utakmicu, dno dna X!
oooo to ti princ od monaka , e sto ne mogu ove seljacko-furdenjaske ccccc
Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevo :D
jes jes , kreno hadzo za grad u plesnim pelama a nije pogledo vremensku prognozu s brda :lol: :lol: :lol:
The 51st State

Post by The 51st State »

pitarozder wrote:
mIRCerka wrote:
pitarozder wrote: oooo to ti princ od monaka , e sto ne mogu ove seljacko-furdenjaske ccccc
Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevo :D
jes jes , kreno hadzo za grad u plesnim pelama a nije pogledo vremensku prognozu s brda :lol: :lol: :lol:
Jah, to kaze navijac kluba na cijem stadionu djeca herbarij prave i rizikuju ujede raznoraznih "urbanih" gmazova i zvjerinja.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

The 51st State wrote:
pitarozder wrote:
mIRCerka wrote: Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevo :D
Jah, to kaze navijac kluba na cijem stadionu djeca herbarij prave i rizikuju ujede raznoraznih "urbanih" gmazova i zvjerinja.
naglasak na STADION...
livadaru iz Vogosce :oops: 8) :)

Mojoj sreci nema kraja, iduce heVte nema big bosa, moRem stic u na utakmicu lalalalalalalala
The 51st State

Post by The 51st State »

vogosca je monako za dobrinju :oops: :D .

jeli to ona prica, oni imaju svoooooj vooooz . :oops:
strong69

Post by strong69 »

Molim vas da se drzite teme. To bi trebalo da vazi i za moderatore-ice koji svoje subjektivne stavove, ksenofobizam i rijeci kao livadar treba da cuvaju za druge sajtove koji su primjereniji takvom vokabularu.

Za Sarajevo je potpisao Ninoslav Milenkovic. Nastavila se praksa ugovora na kratak period pa je on potpisao na pola godine.

Grujic se vratio iz Norveske i kaznjen je za neodobreni odlazak na probu u norveski klub.

Za malog Handzica prica se da bi brzo mogao da napusti Sarajevo sto govori da nasi klubovi niti su u stanju niti ista rade da zadrze te klince i naprave dobar tim sacinjen od takvih igraca.

Buducnost je siva...
pitarozder

Post by pitarozder »

The 51st State wrote:
pitarozder wrote:
mIRCerka wrote: Nemoj tako, vidis da samo PRAVE Sarajlije navijaju za Njanjajevo :D
kakav je god , nas je ... mi ne prijavljujemo vgoscanski AHM (Arena Hakija Mrso ) kao sto ste vi prije par godina kad vam je zaprijecena taraba na Hadisonu zbog neplacene rente :lol: :lol: :lol: :lol:
Santos

Post by Santos »

Grbavica je ponos grada Sarajeva i zna se u kakvom je stanju bila tokom rata.Ona je sad zlatna i nedirajte je.Pa na vasem se stadionu mjeri prognoza vremena,podobna nadmorska visina.Na kraju pali smo i mi a i vi kurcu za usi i daj boze da budu Zeljo i Sarajevo ono sto su nekad bili.
pudlica

Post by pudlica »

jao preseravanja jebote,da sarajevo nece vise igrat na AFH ne bi na istoku pisalo sarajevo,aura na zapadu iznad loze ona tenda,to vam dodje kao da rim sad kaze romi i laziu ne mozete vise igrat na olimpiku ajmo noga tu ce sad igrat juventus,eto sad ce i grad sarajevo reci klubu ajmo noga tu ce zeljo sad igrat.okanite se vogosce i svih ostalih cuda kad sarajevo ostaje na kosevu mi ga placamo al barem znamo sta placamo a vi imate svoj stadion sa 2 tribine ako se mogu nazvat tribine jug i sjever,ustvari sjever za nase uslove se moze nazvat tribinom
The 51st State

Post by The 51st State »

pudlica wrote:jao preseravanja jebote,da sarajevo nece vise igrat na AFH ne bi na istoku pisalo sarajevo,aura na zapadu iznad loze ona tenda,to vam dodje kao da rim sad kaze romi i laziu ne mozete vise igrat na olimpiku ajmo noga tu ce sad igrat juventus,eto sad ce i grad sarajevo reci klubu ajmo noga tu ce zeljo sad igrat.okanite se vogosce i svih ostalih cuda kad sarajevo ostaje na kosevu mi ga placamo al barem znamo sta placamo a vi imate svoj stadion sa 2 tribine ako se mogu nazvat tribine jug i sjever,ustvari sjever za nase uslove se moze nazvat tribinom

Sto je najsmjesnije vise i ne placamo a onda mi dodju zeljeznicari sa pricom kako imaju svoj voooooooooz.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

strong69 wrote:Molim vas da se drzite teme. To bi trebalo da vazi i za moderatore-ice koji svoje subjektivne stavove, ksenofobizam i rijeci kao livadar treba da cuvaju za druge sajtove koji su primjereniji takvom vokabularu.

..
Livada u Vogosci - livadar.
Zasto se ne obratis svom plemenu :D pa ne kazes njima da trebaju da paze kako komuniciraju?

Kako posijes tako zanjes, PITARKA SA i ja nikad nismo razmijenile rijeci uvrede, jer ona, za razliku od nekih, zna komunicirat :D

Sad odo zaljevat cvijece :D
shana_majka

Post by shana_majka »

Citam ja sve ovo, samo da se zna :D
strong69

Post by strong69 »

mIRCerka wrote:

Zasto se ne obratis svom plemenu :D pa ne kazes njima da trebaju da paze kako komuniciraju?
Svakako da se odnosi i na moje "pleme". Svi ti koji se tako ponasaju stvaraju los imidz klubu. Svaka tema koja nosi naziv Sarajevo ili Zeljo je zatvorena zbog par pojedinaca (istih pojedinaca) koji ne biraju rijeci prilikom pljuvanja jednih na druge.

Da se razumijemo, za mene postoji samo jedan klub a to je Sarajevo. Za Zeljeznicar znam samo onog dana kada igramo s njim a to isto vazi za druge timove. Niti pratim tude rezultate (osim kad se kreira tabela i eventualno odlucuje o prvaku ili odlasku u Evrop) niti se radujem tudim nesrecama.

Eto, s moje strane molba svima da se na ovoj temi govori o Sarajevu a ove neke druge stvari cuvajmo za tekmu...

P.S. Kao znak pomirenja i smanjenja tenzija, ispred svog plemena nudim ti na poklon magnoliju sa PLAVIM cvijetom jer cvjeta sad u martu, aprilu pa ce uciniti tvoj posao zaljevanja cvijeca ljepsim ;)

Pozdrav
LSD

Post by LSD »

P.S. Kao znak pomirenja i smanjenja tenzija, ispred svog plemena nudim ti na poklon magnoliju sa PLAVIM cvijetom jer cvjeta sad u martu, aprilu pa ce uciniti tvoj posao zaljevanja cvijeca ljepsim
Opa...cvijece se nudi :D ...sta li je ovo na pomolu :D
sami26

Post by sami26 »

Ovako pitari vole svoga Alaima...

http://img209.imageshack.us/my.php?image=majqs5.jpg
van Basten

Post by van Basten »

Ne postoji normalan navijač Sarajeva koji će gotiviti alaima, najveće igračko zlo koje je istrčalo na teren u najdražem dresu (i to počesto i sa kapitenskom trakom oko ruke :shock: :oops: da ne elaboriram previše netšo što sam već milion puta prežvakao...
http://www.market.ba/oglas/98826
LSD wrote:
P.S. Kao znak pomirenja i smanjenja tenzija, ispred svog plemena nudim ti na poklon magnoliju sa PLAVIM cvijetom jer cvjeta sad u martu, aprilu pa ce uciniti tvoj posao zaljevanja cvijeca ljepsim
Opa...cvijece se nudi :D ...sta li je ovo na pomolu :D

8.martovski duh vlada ovom temom :D
abondanzieri

Post by abondanzieri »

sami26 wrote:Ovako pitari vole svoga Alaima...

http://img209.imageshack.us/my.php?image=majqs5.jpg
hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

Post by LSD »

Ja ne znam zasto toliko pljujete po efendiji kad znate i sami da vas je on odveo najdalje u evropu u vasoj istoriji svojim odbranama u belgiji...treba biti posten pa proznati da nebi ocima vidjeli 3.pretkola da nije bilo alaima (doduse i onog crnca koji vam pokloni gol)...plus cinjenica da vam sredjuje dogogodisnje dugove (za kirije koje niste placali) sredjuje u opstini Centar kao poslanik.
Po tom pitanju vam alaim valja vise nego pola uprave. 8-)
P.S. nije mi ni rodjak,ni haver 8-)
Topla voda

Post by Topla voda »

njega da nije bilo..
imali bi 22 boda prednosti u ligi :D
i mogli bi se lagano odmoriti za cl ligu

pa,frajera lobuju na gol liniji(benic) i od 20-tak golova u ligi je kriv za 15 minimalno
frajer istrcava protiv rapida na 40 metara :lol:
a igrali bi uefa ligu da nije bilo njega.

nemojte ga vi hvaliti...zivi bili...vi bi najradije da on brani jos 10godina...razumijem vas :D
Locked