piskerernest wrote:
razbijali su alkohol i to je isto tako opće poznata stvar.ja sam naveo ime čovjeka koji je ubijen u muz. školi ,ko ne vjeruje u sve ovo neka pročita nekolikotekstova novinara dana esada hećimovića,on je bošnjak valjda nećete imati predrasuda prema njemu kao što očito imate prema meni iako sam se borio za ovu državu.moram reći sda sam se ja borio za bih a ne za aliju,jebeš aliju i sve ostale političare
mislim da nisi korektan nimalo, ali imas pravo na svoje misljenje i to postujem. posto sam i sam zenicanin, jednostavno sam reagovao na neistine koje si naveo, jer si samouvjereno tvrdio kako se radilo o pravilu (oni su razbijali kafane, tukli sve djevojke) sto nije istina i zato sam te pitao navedi barem tri, a nisam iskljucio moguce incidente, medjutim nikada to nije bila uobicajena ili masovna praksa. sto se tice esada hecimovica (kojeg zovu smecinovic), nema veze koje je nacije. licno njemu ne vjerujem, jer vise vjerujem sudovima, ali ne vjerujem mu ni zato sto je sklon laganju zbog samopromicije.
evo imali smo slucaj sa cuvenim hattabom koji je uploadovao audio-video montazu gdje delic kaze dvije recenice gdje se zahvaljuje ljudima koji su pomagali bosni a uz taj glas hattab je montirao snimke sa smotre 3. korpusa sto nikada nije ni krio (doduse ne zna se ni mjesto ni vrijeme radnje, niti kome se obraca), ali to nije smecinovica sprijecilo da odmah izadje u javnost i kaze da se radi o videu koje su uploadovali mudzahedini i da je to dokaz koji je bla bla bla...dakle bilo smo svjedoci na koji naci novinari kreiraju fabrikacije. jos jedna stvar zbog koje ne vjerujem smeci, je ta, sto je bio redovan gost tribina u republici srpskoj u jeku reforme o policiji kada je zajedno za galijatovicem (ili kako se onaj lik sa crnim cvikama i po mraku zove) tvrdio da ako se ukine policija rs-a, to ce znaciti odrijesene ruke beloj al-kaidi. na tim tribinama je smeco uzeo veliku lovu, velike honorare, i ne cudi sto koristi svaku priliku da se promovise, jer kao i nerzuk curak koji je navaljao velike gluposti uzima pare za navodnu ekspertize o terorizmu po sudovima (niti skole ima, niti je ekspert)...a sto se vjere tice moze bit bilo koje vjere, i nacije...bitne su cinjenice.