laka wrote:komeba wrote:@laka
ako mislite zadrzati musterije i dobiti nove,pod hitno morate nesto mijenjati.Dvojica mojih prijatelja su presli na Eronet.Zasto..zato sto je jeftiniji i povoljniji-plus dobili su odlican mobitel duplo povoljnije nego sto bi dobili i bht-u.
BHT je uveo neke novosti kao npr. "naj broj".Ali znas sta je meni presmijesno.Naj broj mozes samo jednom promijeniti.Drugi put kada promijenis,naplacuje se.Naplacuje se mijenjanje naj broja???!!!!!! Pa tako se naplati i sva razlika sto sam telefonira do tada sa tim brojem.Mobiteli su jednostavno preskupi.m-tel mozes dobiti za 65KM nov mobitel plus dobijes toliko kredita,znaci dzabe mobitel.Eronet jos povoljnije.Ja uskoro namjeravam da promijenim mobitel,ali na bht-u mi je za sada preskupo.Hebes patriotizam,ako nesto ne promijenite u koncepciji mnogo ljudi ce preci na eronet i mtel.
komeba djelom se slazem s tobom, promjene su pozeljne i ja bi da mijenjam vise stvari... promjene se ipak, na zalost, desavaju jako sporo....
sto se prelaska tice, prije nego napravis taj korak, ipak malo izracunaj, zanemari dobru reklamu, sjeti se samo eronet akcije avaz bon.... na kraju mozes probati i drugog mobilnog operatera, pa vidjeti sta se vise isplati, bez da ti ja ili bilo ko drugi namece apriori svoje misljenje... sve ti je to na kraju u 5dkg, ali je dobro sto imas mogucnost izbora....
glede promjene naj broja, ranije je bilo besplatno mozes izvrsiti, nakon sto vec odaberes dva naj broja besplatno, i jos po jednu promjenu svakog od ovih brojeva ili dvije promjene za samo jedan NAJ broj. Promjena naj broja koja se naplacuje kosta 5,32 KM sa PDVom. Kao sto neko vec rece sada mozes 10 promjena napravit besplatno
@ek o detaljima promjena u segmentu Internet ponude, u djelu koji se odnosi na pristup internetu, brzine pristupa, download/upload limite trenutacno ne znam dovoljno pa je zbog toga odgovor na taj dio pitanja izostao... ne volim trabunjat o necemu sto ne znam, za razliku od nekih ovdje...provjerit cu ....
Vozdra Laka!
Posto mi sestra radi u tvojoj firmi,a ja opet u drugoj firmi koja vec dugo vremena pokusava da vas pojede

,a radim u sektoru cjenovnika,marketina i sl. par savjeta..
Ne bih da zvucim kao nacionalista,ali svi manje vise potajno znamo,da je, sve donedavno,vecina bosnjacke populacije radije gutala los kvalitet mrezhe,nepregledne i nejasne racune itd. od strane BH Telekoma,nego da se prebaci na neku drugu mrezhu...ali vremena se mjenjaju,"Telekom Srpske" nedavno promijenio ime u "M:TEL" da bi na taj nacin bio politicki korektan prema svima..mada svi znamo ko stoji iza njih,i na kraju krajeva,cije se institucije finnasiraju od profita ove firme...
Mojih par zamjerki BH Telekomu,cisto onako sto mi padne na pamet:
1.Vrlo je pametno sto ste promijenili nazive onih osnovnih paketa,jer stara imena tipa "Trijumf,TRENDI.." itd. me vise asociraju na imena nekih djecjih lizala.. Ova nova nomenklatura "MINI,MAXI.." itd. je puno jasnija..
Samo zasto je M:TEL bio prvi koji je tako nesto uveo,da bi ga vi sljedili par mjeseci kasnije?
I to ne bi bio prvi put,zasto se vi ne sjetite necega prvi?
Ne znam koji billing sistem koristite (i sta je on sve u stanju) ali recimo akcije tipa "Stop the clock" (placas 5 minuta bez obzira na duzhinu poziva) ili recimo neke promocije tipa gdje cete korisniku uduplati broj Free SMSova/Free Minuta bi bile vrlo atraktivne...
Druga stvar
Corporate Identity..
Logo/grb BHTa meni se ne svidja nikako,nekakav je blijed,nejasan,kombinacija one plave i narandzaste boje ni nasta nalik..ko bi pomislio da se iza toga krije najjaca firma u BiH

vise me asocira na mahalski granap..tu se pod hitno mora nesto napraviti,raspisati ba konkurs u novinama,pa kad krenu dolaziti prijedlozi sa umjetnicke akademije..
Mislim da jedan mali face-liftiing ne bi skodio..