FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
Meni je drago da ovi klinci igraju. Handzic je dao dva super gola kakve nisu uspjeli zabiti ni nase "zvjezdice" Mesanovici i ostali super star igraci koji su tako pompezno najavljivani i dovodeni u Sarajevo.
Ovu sezone treba iskoristiti tako sto ce dati ovim mladim momcima da igraju, potpisu visegodisnje ugovore i traze odstetu visu od 5.000 KM za njih.
Ovu sezone treba iskoristiti tako sto ce dati ovim mladim momcima da igraju, potpisu visegodisnje ugovore i traze odstetu visu od 5.000 KM za njih.
- Topla voda
kolko je mesic golova dao otkad je dosao u tim?
kolko je tekmi odigro?
da je mali haris igrao dao bi 10 garant.
toliko od mene
onaj klinac sto je s njim igro u kadetima,mali haurdic, a sad je u cehi, uskoro potpisuje profi ugovor....hocel bit neke odstete za treniranje...kad sarne ugovor?
kolko je tekmi odigro?
da je mali haris igrao dao bi 10 garant.
toliko od mene
onaj klinac sto je s njim igro u kadetima,mali haurdic, a sad je u cehi, uskoro potpisuje profi ugovor....hocel bit neke odstete za treniranje...kad sarne ugovor?
- van Basten
aha, sigurno... sa našim sposobnim menadžerima u upravi, te sa mecenama saveza koje svakako sve čine da zaštite svoje klubove, očekujem bar 1.000.000€ 
- Topla voda
ocekivanja u zenici?
moglo bi se doci do boda,ako par ovih mladjih zaigra.
hamzic na golu,handzic obavezno,mozda i skoro mali od pocetka.
steta sto su dzakmic i janjos povrijedjeni.
ako uzmemo ,bodovno prilazimo i sirokom i celiku i u proljetnom dijelu sve je otvoreno.
ako uzmemo ,bodovno prilazimo i sirokom i celiku i u proljetnom dijelu sve je otvoreno.
- strong69
Po mom misljenju, pokazali smo da mozemo igrati dobro bez obzira ko igra ako se maksimalno trude. Sve sto treba da urade ovi igraci je da daju sve od sebe i da se ne plase protivnika. Svejedno je da li su to mladi ili stariji igraci.Topla voda wrote:ocekivanja u zenici?
Naravno, meni je drago da ovi klinci igraju i da recimo Handzic ima petlju i hrabrosti i da sutne i da potrci i uklize i nadam se da ce biti super igrac kojeg necemo odmah prodati. Volio bih sto vise klinaca da vidim u dresu Sarajeva...
Zenica... Pobjeda
- Neelix
-
Majstorinho
Ima voz u 7 ujutro. Subota. Idu pitari...Alfa159 wrote:Sta je sada ko zna ide li se organizovano u tu zenicu.
Ko zna kad i gdje naka javi da se mozemo organizovati jebo bilino polje ima bar bod da se uzme.
-
Majstorinho
Tako je. Ipak je ovo sto sam ja cuo da ide u 7 dezinformacija. Vuce me nesto da odem rano na zeljeznicku...dube wrote:Voz ide u 10:15 ,nadam se pobijedi SARAJEVA
-
LSD
zeljeznicku,jel...koristite usluge zeljeznicara,a vamo pisete protiv njih...nebi vam ja dao da se ja pitamTako je. Ipak je ovo sto sam ja cuo da ide u 7 dezinformacija. Vuce me nesto da odem rano na zeljeznicku...
-
elSaik
Ma koristi usluge željeznice? Pa više od pola ih što pričaju da će ići, neće pogledati kroz prozor po ovom vremenu, a ne otići do Zenice. Pa njima je Hadison daleko...LSD wrote:zeljeznicku,jel...koristite usluge zeljeznicara,a vamo pisete protiv njih...nebi vam ja dao da se ja pitamTako je. Ipak je ovo sto sam ja cuo da ide u 7 dezinformacija. Vuce me nesto da odem rano na zeljeznicku.......vec bi morali na tepsijama do zenice
-
elSaik
Offtopic si. Tema je PFK Torpedo.Faruk wrote:fakat si dosadan
koji ti je taj tvoj zeljezniCmar na tabeli?
Ako te nešto zanima o FK Željezničar, imaš posebnu temu. Pridruži se retardinhu/bordouezu, eno, ne odlazi već danima sa naše teme.
- shana_majka
Jes l' ti ono im'o "podpis" drzava zelja, a sad promijenio u sektor c?elSaik wrote:Offtopic si. Tema je PFK Torpedo.Faruk wrote:fakat si dosadan
koji ti je taj tvoj zeljezniCmar na tabeli?
Ako te nešto zanima o FK Željezničar, imaš posebnu temu. Pridruži se retardinhu/bordouezu, eno, ne odlazi već danima sa naše teme.
Hajde "memljivi" proshetaj lagano....stadion JNA, juzna tribina(valjda "ostala" navika, shta li!?).
-
elSaik
A u mp3 više, pa de skontajte nešto novo, Bogavam. Vjerujte mi, kreativnost nije štetna, poslužite se njome.shana_majka wrote: Jes l' ti ono im'o "podpis" drzava zelja, a sad promijenio u sektor c?
Hajde "memljivi" proshetaj lagano....stadion JNA, juzna tribina(valjda "ostala" navika, shta li!?).
- shana_majka
Mora da boli ....elSaik wrote:A u mp3 više, pa de skontajte nešto novo, Bogavam. Vjerujte mi, kreativnost nije štetna, poslužite se njome.shana_majka wrote: Jes l' ti ono im'o "podpis" drzava zelja, a sad promijenio u sektor c?

I KK osnovan 1921