joj gonow...e ja sam dugo vremena kontaktirao s njima, nemože se pobjeci od činjenice da je to kineski auto, također koji se radi od 2001-2, s time da nije bilo značajnih preinaka, jesi li možda obratio pažnju da je uvoznik čak napisao na auto zemlja porjekla-italy

, pa ako ga je sramota da je to kineski auto bolje neka ih ne prodaje, to je to kad se šasije voze iz kine bez motora, onda se motori montiraju u italiji, dodaje se dodatni katalizator i tako se homologira..procedura...bezveze
također oko dizajna, dakle tu licence nema, nego gonow radi što i razne ostale kompanije, ima nekoliko proizvođača koji rade isti takav model ( land crusiera), također auto ima lisnate opruge i dosta je neugodan za vožnju jer stalno poskakuje, fijatov motor od 90 ks je baš bučan ko tipo, nisam ga vozio duže da bi mogao reći koliko troši ali sumnjam da je ispod 10 litara
ovaj suv je više ovako tko želi terenca, auto dobro ide po terenu a za manju cijenu, ja bi ga možda preinačio, malo bolje gume, povisio itd
pick up verzija je za rad i posao ok,mislim šteta bi bilo npr nissan navaru ili isuzu d max, hilux-a ili nešto vucarat po gradilištima
radio, razni ekrani itd itd, to je za kineze normalno, ne zna dali ima i na retrovizoru gdje mu piše temperatura itd itd, mi smo za naše hovere tražili da nam stave DVD ekran, a ne ovaj info display
ali uglavnom meni je drago, nek bude što više kineza na tržištu,baš ću videti ako će bit moguče da se napravi usporedni test nekih vozila, npr gonow, gwm i mahindra, meni to zvuči interesantno