Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja stalno kada sam isao od Beograda ili za Beograd uvijek sam se vozio normalnim autobusima, sto znaci ugodni sicevi i klima radi. Stalno kada se spremam na taj put mislim u sebi da li da potrosim 150 eura na avion al strah me aviona pa stalno u busu zavrsim. Tamo negdje iza Romanije kada krenu krivine jebem sebi sve po spisku sto nisam platio 150eura. Sljedeci put samo avionom.
Jel iko pokusao Sarajevo - Zadar - Zagreb - Beograd? Je li to ista ugodnije?
Jack Be Nimble wrote:Ja stalno kada sam isao od Beograda ili za Beograd uvijek sam se vozio normalnim autobusima, sto znaci ugodni sicevi i klima radi. Stalno kada se spremam na taj put mislim u sebi da li da potrosim 150 eura na avion al strah me aviona pa stalno u busu zavrsim. Tamo negdje iza Romanije kada krenu krivine jebem sebi sve po spisku sto nisam platio 150eura. Sljedeci put samo avionom.
Ja ne osetim nikakve krivine kada idem busom, ali autom... Nisam sigurna ni da li uvek idem istim putem, ali tamo negde iza Sarajeva, kad krenu neke sume...
Ne znate vi sta su krivine. Krenite od Sarajeva prema CG ili dole prema Mostaru preko Ivan planine... Kakva Romanija, to je ravnica.
ma ljepota preko romanije ili ovih nasih planinskih krivina, gdje god da okrenes isto ko u dzenetu . sto se mene tice ja se u zivotu nisam vozio zajebanijim putem nego li je onaj od trebinja ka dubrovniku, evo me i sad strah kad se sjetim...
Molim raju iz Bg a jednu info: koliko je daleko autobuska stanica od aerodroma i koje je najbolje prevozno sredtsvo?
Hvala vam naprijed..odg mi je poprilicno hitan
hvala ti!
ako ova tarifa stima za taksiste, mislim da bi mozda bilo najbolje da se prebacim taksijem...jos jedno pitanje: pretpostavljam da ima jedna glavna autobuska stanica sa koje idu sve medjunarodne lilnije? to je ova u "starom gradu"?? (sorry, ali daaaavno sam bila u Bg, pa nisam sigurna da bih se uopste mogla snaci)...
irvinx1 wrote:
Pa citava zeljeznicka ce da se izmjesta, i autobuska zajedno sa njom... Znas i sama koliko je ogromna ta lokacija... Ceka se zavrsetak mosta na Savi i dovrsetak izgradnje nove stanice Prokop, pa ce tamo biti preusmjeren cijeli saobracaj...
Na mjestu te zeljeznicke, a to je i projekat nekog poznatog arhitekte, treba da se grade novi sadrzaji... neposredno uz rijeku...
Kao sto sam rekla, pogledala sam malo na netu. Hm, pa to je potpuno obustavljeno i nema nekih izgleda da bi se u dogledno vreme nesto moglo promeniti - ako sam citala pravi izvor
Pa radit ce se, cim se izgradi most i legnu pare od Rusa za Prokop... ali nece uskoro sigurno...administracija i gradjevinske dozvole su sjeb. Ali, kao sto rekoh, lokacija je fantasticna... Jedna od najljepssih... Meni fali i par nebodera radi skyline-a, pa kad se pogleda sa Kalemegdana...