aha dobro. pa nisam ni mislila da se ne drogiraju, al kontam ako su platili 60 KM za studentsku akreditaciju, onda valjda zele gledati filmove ili ih makar malo volemIRCerka wrote:poenta ove tem je u vol. 1 od prosle godine...poenta je da ljudi popizde kad vide recimo u Kolobari 9 navece nekoga sa SFF akreditacijom, mimo svih projekcija i sastanaka i konferencija...dawn_upon_dawn wrote:ne kontam mIRCi, nije mi cigara i akreditacija bas istomIRCerka wrote:fulili ste poentu obe teme...
isto kao BoLJE DA ON PUSI CIGARE NEGO DA PUSI ONE DROGE nidje veze...
ja i dalje ne kontam poentu ove teme a jednom sam vec pitala da mi se objasni
ali to se nikada nije dogodilo
:D
znaci, ja sam machka koja ima akreditaciju i idem se kurcit s njom:D
pa smo diskusijom obradili i EUFOR uposlenike, i ostale sa akreditacijama.,...
a komparacija jeste nidje veze, ko komparacija iz koje izvuces KO IDE NA SFF NE DROGIRA SE...
ne znam majke mi sto ih nose navecer i svud po gradu. nakon citave frke mogu samo da zakljucim:
garant nose zato sto se osjecaju vaznim jer je SFF postao aman ekskluzivan pa eto i oni imaju pristup tom dogadjaju.
djeca danas samo sto ne nose familiju i prijatelje oko vrata. mene nervira i mob. nositi, cak i kad bih zbog posla...
veci su mi papci ta ista djeca zato sto bacaju smece po gradu kad se vracaju sa tih istih projekcija, sto gacaju po travi i sto su parkovi groblje njihovih opusaka. ako vec SFF ima toliki utjecaj na djecu, ne bi mu bilo lose na te akreditacije naredne godine odstampati neku ekolosku parolu, ionako su im dosad parole bile nidje veze...
et