hajd sad priznaj da si i kosulju i naocale kupio samo jer si ih vidio kod EmerikaSplinter wrote:ejjj ljudi nemoj da me zajebajete ali ovo ne moze ostati u meni...neki dan ja shaltam kanale prebacim na obn kad emerik naslonjen na jedan dubrovacki kamen ili ti ga tvrdjavu prosipa svoje nebulozne misli o onim "modelima" ono gledam i ne vjerujem cime sam ovo zasluzio,emerik ima istu kosulju kao i ja
totalno skenjan i dalje ne vjerujem pa je li moguce da imam istu stvar kao on,ali tu nije kraj mojih muka sledeca scena emerik ima iste naocale kao i ja...kontam mozda se feminizerko fura na mene
ili ko zna da nije njegov duh ushao u mene,kontam vraca mi se sto mu se smijem svaki put kad uljucim tv
ali sad nesto kontam mozda je to super stilista cuci u meni,ali kad se sijetim koji.....
![]()
![]()
Kutak za fanove Emerika Gudelja
Moderator: anex
- Cholina_Lokica
#176 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
- mrtva kokoš
#177 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
ejjj ljudi nemoj da me zajebajete ali ovo ne moze ostati u meni
...neki dan ja shaltam kanale prebacim na obn kad emerik naslonjen na jedan dubrovacki kamen ili ti ga tvrdjavu prosipa svoje nebulozne misli o onim "modelima" ono gledam i ne vjerujem cime sam ovo zasluzio,emerik ima istu kosulju kao i ja
totalno skenjan i dalje ne vjerujem pa je li moguce da imam istu stvar kao on,ali tu nije kraj mojih muka sledeca scena emerik ima iste naocale kao i ja...kontam mozda se feminizerko fura na mene
ili ko zna da nije njegov duh ushao u mene,kontam vraca mi se sto mu se smijem svaki put kad uljucim tv
ali sad nesto kontam mozda je to super stilista cuci u meni,ali kad se sijetim koji.....
sta mislite da li bih trebao kremirati kosulju

ne bih bacio pare taho lahko,valja mi sad iz kuce izacDile wrote:hajd sad priznaj da si i kosulju i naocale kupio samo jer si ih vidio kod EmerikaSplinter wrote:ejjj ljudi nemoj da me zajebajete ali ovo ne moze ostati u meni...neki dan ja shaltam kanale prebacim na obn kad emerik naslonjen na jedan dubrovacki kamen ili ti ga tvrdjavu prosipa svoje nebulozne misli o onim "modelima" ono gledam i ne vjerujem cime sam ovo zasluzio,emerik ima istu kosulju kao i ja
![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#178 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
ko ti je kriv... hoces ti da imitiras Emerika

- mrtva kokoš
#179 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Dile wrote:ko ti je kriv... hoces ti da imitiras Emerika![]()
![]()
hay dokazi da da on mene ne kopira
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#180 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Haveru pa ti si gay onda samo jos ne znasSplinter wrote:Dile wrote:ko ti je kriv... hoces ti da imitiras Emerika![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#181 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
on je fejmos ti nisi... ti njegaSplinter wrote:Dile wrote:ko ti je kriv... hoces ti da imitiras Emerika![]()
![]()
- sultanijaodbruneja
#182 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Ma on samo hoce da nam diskretno da do znanja kak je on modno osvjesten, i kako dijeli ukus za modu sa jednim fesn kapom 
- stochar
#183 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
ti na ogledalo kad ono - EMERIK GUDELJ!!!Splinter wrote:ejjj ljudi nemoj da me zajebajete ali ovo ne moze ostati u meni...neki dan ja shaltam kanale prebacim na obn kad emerik naslonjen na jedan dubrovacki kamen ili ti ga tvrdjavu prosipa svoje nebulozne misli o onim "modelima" ono gledam i ne vjerujem cime sam ovo zasluzio,emerik ima istu kosulju kao i ja
![]()
![]()
sad salu na stranu: nisam ljubitelj ovog Gudelja, ali zaista ne mogu da shvatim kako ga neko moze mrziti! ja fakat ne mrzim ljude, pogotovo nekoga ko je skont'o fazon i prodaje shuplju i od toga zhivi. nama je lakse skupiti 3500 ljudi koji mrze emerika gudelja, nego 200 ljudi koji bi okrenuli humanitarni telefon! stvarno smo nacija koja ima mega-zanimljiv osjecaj za bitno...
- mrtva kokoš
#184 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
odkud znas,mozda sam i ja pijan i poznat kao narodnjakDile wrote:on je fejmos ti nisi... ti njegaSplinter wrote:Dile wrote:ko ti je kriv... hoces ti da imitiras Emerika![]()
![]()
hay dokazi da da on mene ne kopira![]()
![]()
- shuriken
#185 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Emerik nije Rizzi do koljena
- mrtva kokoš
#186 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
sta je li to znas po sebi...MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Haveru pa ti si gay onda samo jos ne znasSplinter wrote:Dile wrote:ko ti je kriv... hoces ti da imitiras Emerika![]()
![]()
hay dokazi da da on mene ne kopira![]()
![]()
![]()
![]()
-
lolo_lolo
#187 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
ti si debilalcho wrote:lolo_lolo wrote:napisao sam i na stranici komentar i ovdje cu
hebem mater svim clanovima one grupe na onom usranom facebooku
i onom ko je stavio vijest na ovu stranicu
i onim koji ostavljaju lose komentare ispod vijesti
emerik mozda jeste nekome iritantan,neshvacen,debilan....
ali ne mozete ga mrziti zbog toga![]()
![]()
![]()
Ko kaze? Mogu mrziti koga hocu, zbog cega god hocu![]()
Ma ne mrzimo ga iz fazona...samo ga pogledaj, samo ce ti se razjasnitiali emerika gudelja,koji je dobar momak,koji je orginalan,koji ima svoj fazon,fura ga,neki ma se svidja nekima ne,ali ne morate ga zbog toga mrziti,vi ga i ne mrzite,ali eto hocete da budete u fazonu,pa se ko nesto prikljucujete grupi protiv njega,vrijedjate ga na istom
Pa poenta i jeste u tome da on ne treba vise izlaziti iz kucesamo pogledajte face koje ga kofa mrze,pa tri puta smjesnije od naseg emerika,i oni se nasli rugati njegovim usnama i njegovom zanatu
prvo pogledajte sebe,pa onda sudite druge
kako bi se vi osjecali kad bi vam neko tako odgovorio,psovao,vrijedjao,ne bi nikad izasli iz kuce![]()
P.S. Sta znaci "kofa"?
ima tebeali emerice,ti imas svojih fnova,znas svoj posao,samo tako nastavi i nadam se da ces ovo procitati
odustaj ipakne odustaj
![]()
![]()
![]()
![]()
kad bi ovako temeljito radio sve u svom zivotu,ne bi pisao gluposti na forumu
i hvala sto si procitao moj post,detaljno ga izucio,pa tek onda odgovorio,jer sad znam da nisam uzalud pisao ove stvari
- Cholina_Lokica
- sodom
#189 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
atila lukalajk, turbo ljudi nemaju pravo nikoga kritikovati, jer osnov svake zdrave kritike bi trebala biti iskrena samokritika, stoga ti ljudi uopšte nisu relevantni, jer predstavljaju nedefinisanu amorfnu masu koja se evo i po ovome počela slagati protiv nekoga jer eto on je vaki naki...
Lično me pojavom kao ličnost covjek iritira, al ja promjenim kanal a ne učlanjujem se u mrzitelje koji su tik do, a ako nisu i gori od samih fašista, jer fašisti barem razmišljaju i znaju zašto mrze, a ovi to rade zbog furke, jer je fensi, jer je in, jer je...tako moja prijateljica čula i vidjela od svoje... e kukala im majka, kome oni nešto smiju reći.
smrt mentalnoj dekadenciji.
Lično me pojavom kao ličnost covjek iritira, al ja promjenim kanal a ne učlanjujem se u mrzitelje koji su tik do, a ako nisu i gori od samih fašista, jer fašisti barem razmišljaju i znaju zašto mrze, a ovi to rade zbog furke, jer je fensi, jer je in, jer je...tako moja prijateljica čula i vidjela od svoje... e kukala im majka, kome oni nešto smiju reći.
smrt mentalnoj dekadenciji.
- alcho
#190 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
lolo_lolo wrote:ti si debilalcho wrote:lolo_lolo wrote:napisao sam i na stranici komentar i ovdje cu
hebem mater svim clanovima one grupe na onom usranom facebooku
i onom ko je stavio vijest na ovu stranicu
i onim koji ostavljaju lose komentare ispod vijesti
emerik mozda jeste nekome iritantan,neshvacen,debilan....
ali ne mozete ga mrziti zbog toga![]()
![]()
![]()
Ko kaze? Mogu mrziti koga hocu, zbog cega god hocu![]()
Ma ne mrzimo ga iz fazona...samo ga pogledaj, samo ce ti se razjasnitiali emerika gudelja,koji je dobar momak,koji je orginalan,koji ima svoj fazon,fura ga,neki ma se svidja nekima ne,ali ne morate ga zbog toga mrziti,vi ga i ne mrzite,ali eto hocete da budete u fazonu,pa se ko nesto prikljucujete grupi protiv njega,vrijedjate ga na istom
Pa poenta i jeste u tome da on ne treba vise izlaziti iz kucesamo pogledajte face koje ga kofa mrze,pa tri puta smjesnije od naseg emerika,i oni se nasli rugati njegovim usnama i njegovom zanatu
prvo pogledajte sebe,pa onda sudite druge
kako bi se vi osjecali kad bi vam neko tako odgovorio,psovao,vrijedjao,ne bi nikad izasli iz kuce![]()
P.S. Sta znaci "kofa"?
ima tebeali emerice,ti imas svojih fnova,znas svoj posao,samo tako nastavi i nadam se da ces ovo procitati
odustaj ipakne odustaj
![]()
![]()
![]()
![]()
kad bi ovako temeljito radio sve u svom zivotu,ne bi pisao gluposti na forumu
i hvala sto si procitao moj post,detaljno ga izucio,pa tek onda odgovorio,jer sad znam da nisam uzalud pisao ove stvari
I vise mi je nego drago da mi to kaze fan Emerika Gudelja
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#191 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Padoh sa stolice.alcho wrote: I vise mi je nego drago da mi to kaze fan Emerika Gudelja
- tranquil
#192 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Ne mogu smisliti Emerika, ali od njegovih "mrzitelja" iz one hate-grupe i njihovog rječnika se ježim. Ne pada mi na pamet da se učlanjujem u tako nešto.
Za Emerika sam smislio bolje rješenje:

Za Emerika sam smislio bolje rješenje:

- Amazonka27
#193 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Bejbe izvini ali ti ne mogu dozvolit da prebacis kanal kada je ovaj veliki znalac - profesionalac Emerik Gudelj na TV-u....

- Compact
#194 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Da se pridružim klubu fanova mog omiljenog stiliste! Emerik je posebno štovan u mojoj porodici!

Emerik mi te volimo!

Emerik mi te volimo!
- Altsa
#195 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Emerik Gudelj : Danas je važnije tko je gay, nego svjetska kriza

To je za tebe posao iz snova, odnosno ima li neka poznata osoba s kojom bi posebno volio raditi?
posao iz snova za mene je onaj koji radim. Moj me posao zadovoljava i veseli i nisam nikad došao u iskušenje okrenuti se i krenuti drugim putem.Zna biti naporan, ali koji to posao na kraju krajeva nije katkada naporan.
Tko je najbolje, i najgore odjevena osoba na hrvatskoj i bh. estradi?
Ovo me pitanje konstantno prati, no odgovorit ću općenito, i na hrvatskoj i BiH estradi ima osoba koje se trude i dobro se odijevaju, ali mnogi su, i to većina, koji nemaju ukusa ili su škrtci koji na tom planu djelovanja zaostaju . Mogu konstatirati da je situacija u regiji poprilično loša u sferi dobrih scenski outfita.
Tko je ljepši, za tvoj ukus, Neven Ciganović ili Modni Mačak?
Nikad se nisam bavio takvim prosudbama , a I pristojnost mi ne dozvoljava da ocjenjujem tko je od koga ljepši ili ružniji. No reći ću da je jednima zasigurno ljepši Neven, drugima Marko, a nekima nijedan. I to je normalno.
Jesi li u vezi?
Ne, ja sam bez veze.
Koji je tvoj tip žene, ili muškarca?
Nemam tip …
Što misliš o gay populaciji? Smetaju li ti glasine da si gay. Vlada mišljenje da su stilisti homoseksualci.
Tko je gay, a tko ne, u zadnje je vrijeme postalo važnije od društvene krize, političkih problema, lošeg standarda. Držim da se time bave oni koji sami imaju problem sa svojim sexualnim opredjeljenjem i liječe se na način da upiru prstom u nekoga. Osobe koje su zadovoljne svojom spolnošću i intimom, vjerujte da se ne bave takvim glupostima. Ja s tim nemam problema, glasine me ne diraju.
Bi li, kao poznati stilist kupio sebi nešto i na "pijaci"? Ili već jesi?
Bih, zašto ne, kupio sam na moru na štandu jedne bermude i nosim ih rado . Ne vidim što je u tome loše. Ne mislim da se stil kupuje ni u Armanijevom butiku ni na pijaci.
Koji je najskuplji komad odjeće u tvom ormaru?
Ne dijelim odjeću na skupu i jeftinu, već na finu i onu koja to nije. No ako trebam izdvojiti, izdvojio bi jedno Diorovo odijelo koje je možda najskuplje, ali ne znači da mi je i najomiljenije.
Jesi li radio (i koje) estetske zahvate na sebi?
Kako samo smišljate ovako originalna pitanja!? Jesam ,za početak uklonio sam madež s vrata.
Kakvo mišljenje imaš o sebi, o svom izgledu? Smatraš li se atraktivnim muškarcem ili ne?
Zadovoljan sam sobom, naravno da uvijek može bolje , i svi tome težimo, dakle radmo na sebi. Jesam li atraktivan ili ne, prepustit ću na procjenu. Kao i svaki normalan čovjek, nekome jesam, a nekome ne.
Što je najzločestije što si u medijima čuo o sebi?
Ma čuo sam svega i svačega , ali dok je ljudi bit će i zločestoće. Stvarno nisam tip koji se uzbuđuje zbog glasina, a pogotovo neistinitih.
Godi li ti to što si javna ličnost ili ti ponekad smeta?
Već ste u pitanju donekle dali odgovor. Sigurno je da to ima prednosti, no što čovjeku odmiču godine i više je u tom svijetu, počinje u određenim trenucima smetati. Ali svojevoljno sam ušao u tu mašineriju i trudim se koliko-toliko nositi s tim.(Pincom)
- The idijot
#196 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
moze se on obuci kak` oce al dzaba mu , kad mu je glava kao kopačka
p.s. njegov sam veliki fan

p.s. njegov sam veliki fan
- Deeney
#197 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Nasekirao nam se Emerik.
Haman je citao komentare po forumima. Gledah ga u petak u Red Carpetu. Sve je kriticare redom iznapadao.
I debele neugledne domacice koje su ljubomorne na najljepse i najzgodnije djevojke na svijetu, i muskarce koji su upravo dosli od ljubavnice i mlade nevine djevojcurke ciji su momci ozenjeni i imaju po troje djece. Eto sad! Iskali smo, evo nam ga!!

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#198 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
Ma on to uvijek tako, ne brini.Deeney wrote:Nasekirao nam se Emerik.Haman je citao komentare po forumima. Gledah ga u petak u Red Carpetu. Sve je kriticare redom iznapadao.
I debele neugledne domacice koje su ljubomorne na najljepse i najzgodnije djevojke na svijetu, i muskarce koji su upravo dosli od ljubavnice i mlade nevine djevojcurke ciji su momci ozenjeni i imaju po troje djece. Eto sad! Iskali smo, evo nam ga!!
![]()
![]()
Mislim, ne znam da li je uvijek, ali jednom prilikom sam gledala to cudo i on poceo tako isto redom da pljuje po nesretnicima, nezadovolj(e)nima, ovim, onim...
A kune mi se brat da je lik nekidan u toj emisiji spomenuo bukvalno rijec p***
Kao pricao je o kalasturama
Emerice bolan kako te stid nije nas ismijavati, de se pogledaj zivota ti i skresi taj jezik.
Dzabe covjek pravi budalu od sebe a i dvoje debila koji vode RC, jel fakat misle da neko to gleda
Oni dodju nesto kao nadrealisti ocam'.
- Amazonka27
#199 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
ko je za da se emeriku kupi pegla? hajmo fanovi...udruzimo snage da nas emerik jos prestiznije izgleda 
-
BOSNA JE ZAKON
#200 Re: Kutak za fanove Emerika Gudelja
sto ga pljujete, covjek to nicim nije zasluzio