kazu djoging pomaze protiv ljubavnih tegoba
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- maccarona
i zazalila za one tri minute provedene u patnjiSaraLe wrote:A bivsa krenula kod njega da se pomiremaccarona wrote:novi dan sa glavom ko kutijomi nedefinisanim zadahom
![]()
osjeti "zadah"
i kaze sebi, sad znam zasto sam ti bivsa
- DaysleepeR
A ja taman razmisljam da malo ublazim svoj nastup i pohvalim Emx-a barem zato sto se ne stidi svojih emocija.nekooo wrote:podapisujem i ja!!!i muskarci su ljudi,aminchev2 wrote:slazem se sa tobomanais_nin wrote: joj kako mi ovo ide na zivce![]()
drugim rijecima ako dozvoljavas sebi momente patetike, onda si zensko???!!!!
Hajde jasno bi mi bilo da covjek godinu dana cvili i ne dolazi sebi....pa mu onda nesto pricaju budi karakter blablabla....ali covjeku 6 dana od raskida proslo i on da bi zadovoljio drustvene kriterije o "muskosti" treba da stisne zube i da folira i sebe i druge da je "jak" i da mu je "svejedno"....konstruktivno nema sta
Potpiskoji isto tako imaju osjecaje...sto je sramota to pokazati?!?!?!?!?
Ja se tu slazem sa vama djevojke, sit sam ljudi koji glume da hladnocu a ustvari vole ili onih koji ne vole ali glume dok im ne dosadi.
Medjutim vi kao da niste citali Emx-ove postove.
Covjek je davno pokazao osjecanja i ovo sto mu se desilo nije bilo tako skoro, medjutim on vise ne pokazuje osjecanja, on pati i zapada u sve dublju depresiju i patetiku.
Mora se malo trznuti radi sebe i biti musko.
Ako za vas biti musko znaci biti hladan i ne pokazivati emocije, jebiga na pogresne ste muskarce nailazili u zivotu.
On mora biti musko u smislu da se ne predaje i da bude jaci od bola koji osjeca jer ga ovakvog prvo nijedna od vas nebi ni pogledala, a da ne govorim o ostalim curama pa tako i njegovoj bivsoj.
I de matere vam malo procitajte sta potpisujete
- lady midnight
Emx, nish' se ti ne sekiraj zbog ovih forumashaEmx wrote:jeb*te se svi i brisite temu i banajte me, jesam li ja pokusni kunic il sam samo i covjek ko i vi? isti smo svi, i isto sranje sto se meni desava se desavalo i drugima, zato zajeb sve ovo
- anais_nin
nemoj biti tako sebican, ne patis samo tiEmx wrote:jeb*te se svi i brisite temu i banajte me, jesam li ja pokusni kunic il sam samo i covjek ko i vi? isti smo svi, i isto sranje sto se meni desava se desavalo i drugima, zato zajeb sve ovo
a vi halo otvorite "Veselo choshe" pa se tamo sprdajte...nemojte da ja pocnem uredovat
- anais_nin
a ti nisi pazljivo pratio pricuDaysleepeR wrote: Medjutim vi kao da niste citali Emx-ove postove.
Covjek je davno pokazao osjecanja i ovo sto mu se desilo nije bilo tako skoro, medjutim on vise ne pokazuje osjecanja, on pati i zapada u sve dublju depresiju i patetiku.
- lady midnight
vidish kako si ti to lijepo uvjezhbaobosmen wrote:i sve kontaju u sebilady midnight wrote:Emx, nish' se ti ne sekiraj zbog ovih forumashaEmx wrote:jeb*te se svi i brisite temu i banajte me, jesam li ja pokusni kunic il sam samo i covjek ko i vi? isti smo svi, i isto sranje sto se meni desava se desavalo i drugima, zato zajeb sve ovonaravno da su i drugi kad-tad prolazili kroz istu stvar, ali fazon je u tome da se kroz neshto prolazi da bi (se) proshlo
:). pa cesh i ti, a koliko brzo ce se to desiti - na to ti forum ne mozhe dati odgovor. a ovi shto misle da su zheshci maheri pa te uhvatili zahebavati - ma pusti ti to, da ih samo vidish kako cmizdre kad misle da ih niko ne vidi
vidi me ,ne vidi me![]()
vidi me ,ne vidi mevidi me ,ne vidi me
![]()
vidi me ,ne vidi me
![]()
vidi me ,ne vidi me
vidi me ,ne vidi me
![]()
vidi me ,ne vidi me
vidi me ,ne vidi me
vidi me ,ne vidi me
- DaysleepeR
A nisi ni ti pratila kad sam ja rekao da sam ovo isto prosao 2 puta, te tacno znam kako mu je i sta mu treba.anais_nin wrote:a ti nisi pazljivo pratio pricuDaysleepeR wrote: Medjutim vi kao da niste citali Emx-ove postove.
Mora se malo trznuti radi sebe i biti musko.covjeku srce slomljeno punih 6 dana!!!!!
Jer jednog dana kad se oporavis skontas da si patetikom samo gubio vrijeme.
A sazaljevanje samog sebe vrlo brzo postane ovisnost i jako ugodan osjecaj u poredjenju sa suocavanjem sa svijetom oko sebe.
A ako se frajer ljuti kao sto se ljuti izgleda da ne konta da se ja sa njim ne sprdam nego mu govorim za njegovo dobro, iako me boli neka stvar, iskreno.
I samim tim sto pises intimne stvari na forumu nemozes ocekivati da ce te svi maziti i povladjivati ti pogotovo sto nisi jedini kojem je tesko u zivotu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
znamBHG wrote:i reko ti da te voli ko kcerku??ladyblue18 wrote:ne...pola godineevy wrote:
joj lady padoh sa stolice majke mi![]()
jesi ti ono rekla da ti je dragi 10 godina stariji od tebe![]()
![]()
![]()
i bio je nekada dragiomg! wtf?
@evy-sta vam je vise ba
bos jel se to opet bufu vratila
- lady midnight
vidish kako se sve vidibosmen wrote:ma sta to ti meni montiraslady midnight wrote:vidish kako si ti to lijepo uvjezhbaobosmen wrote: i sve kontaju u sebi
vidi me ,ne vidi me![]()
![]()
vidi me ,ne vidi me
![]()
vidi me ,ne vidi me
vidi me ,ne vidi me
![]()
vidi me ,ne vidi me
vidi me ,ne vidi me
vidi me ,ne vidi me
al lako je tebi
u tebe super drushtvo
sve pravi zahebanti sa tako dovitljivim forama
da chovjek i ne primijeti gdje mu dan prodje. koja shteta shto je madam na sluzhbenom putu, bilo bi josh jadnije, ooooooooops - mislim zabavnije
:P:D:D:D
gdje si to citirala![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
neces se ubit.vjeruj mi na rijecEmx wrote:ma znas sta, bolje je ovako nego da sve to stoji u meni i nakuplja se, pa hocu li zavrsiti samoubistvom ili sta vec? mozda ipak ima nade tamo negdje daleko...al sad fakat znam da sam dno dna, nit ovaj forum cemu sluzi, nit ljudska rijec ista pomaze, nit se od zraka zivi. koji kurac postoji ljubav
ajd se ti meni fino javi na pp ako hoces prosla sam istu stvar i evo me ziva
mozda mogu pomoc
- anais_nin
ja mislim da on nije zamjerio tebi, nego onima kojima je sve ovo smjesnoDaysleepeR wrote:
A nisi ni ti pratila kad sam ja rekao da sam ovo isto prosao 2 puta, te tacno znam kako mu je i sta mu treba.
A sazaljevanje samog sebe vrlo brzo postane ovisnost i jako ugodan osjecaj u poredjenju sa suocavanjem sa svijetom oko sebe.
A ako se frajer ljuti kao sto se ljuti izgleda da ne konta da se ja sa njim ne sprdam nego mu govorim za njegovo dobro, iako me boli neka stvar, iskreno.
I samim tim sto pises intimne stvari na forumu nemozes ocekivati da ce te svi maziti i povladjivati ti pogotovo sto nisi jedini kojem je tesko u zivotu.
imas ti pravo na svoju reakciju na sve ovo, to ne osporavam....ja imam pravo da se ne slazem s njom
svaki put kad dozivimo bilo kakav gubitak, moramo proci 5 faza tugovanja....svaka traje onoliko koliko je osobi potrebno da predje u sljedecu.....ja ipak mislim da je 6 dana vrlo svjeza rana
- DaysleepeR
E pa buraz nisi nam rekao sta hoces.Emx wrote:ma znas sta, bolje je ovako nego da sve to stoji u meni i nakuplja se, pa hocu li zavrsiti samoubistvom ili sta vec? mozda ipak ima nade tamo negdje daleko...al sad fakat znam da sam dno dna, nit ovaj forum cemu sluzi, nit ljudska rijec ista pomaze, nit se od zraka zivi. koji kurac postoji ljubav
Jel je hoces nazad, neces, hoces li dalje sam, hoces li da svaris to pa da ides dalje, neznamo.
Spomenuo si da zelis da bol prestane a ja ti rekao iz iskustva sta moras uradit.
Nemoze se to kao rukom odnijeti, ti se sa tim moras izborit.
I nemoj se igrat sa nozevima, samo jos goru stvar mozes uradit, niko ne zeli nestabilnu osobu pored sebe.
Nego buraz, neznam da li radis, ali probaj jesti nasilu i naspavaj se dobro ako mozes.
Ne drezdi po citavu noc i ne razbijaj glavu, zivot ionako skoro nikad nije pod nasom kontrolom a za svakog postoji onaj neko, Lord works in misterious ways
- DaysleepeR
Ti se svakako nikad ne slazes sa mnomanais_nin wrote:ja mislim da on nije zamjerio tebi, nego onima kojima je sve ovo smjesnoDaysleepeR wrote:
A nisi ni ti pratila kad sam ja rekao da sam ovo isto prosao 2 puta, te tacno znam kako mu je i sta mu treba.
I samim tim sto pises intimne stvari na forumu nemozes ocekivati da ce te svi maziti i povladjivati ti pogotovo sto nisi jedini kojem je tesko u zivotu.![]()
imas ti pravo na svoju reakciju na sve ovo, to ne osporavam....ja imam pravo da se ne slazem s njom![]()
svaki put kad dozivimo bilo kakav gubitak, moramo proci 5 faza tugovanja....svaka traje onoliko koliko je osobi potrebno da predje u sljedecu.....ja ipak mislim da je 6 dana vrlo svjeza rana
Postoji zenska i muska perspektiva, a on je ipak musko.
- anais_nin
*ebla me struka moja na engleskom, ali kasno mi je, ako ko hoce da prevodi adekvatne termine na nasem jeziku nek izvolidawn_upon_dawn wrote:molim te anais samo izlistaj pet faza tugovanja, kad ti ne bude mrskobas me zanima.
1.denial
2. anger
3. bargaining
4. depression
5. acceptance
to je klasika
u moderna doba se to preimenovalo u:
1. Shock and Numbness
2. Yearning and Searching
3. Disorganization and Despair
4. Reorganization
ali sve je to tu negdje
- Neelix
ne rokaj se drugEmx wrote:ma znas sta, bolje je ovako nego da sve to stoji u meni i nakuplja se, pa hocu li zavrsiti samoubistvom ili sta vec? mozda ipak ima nade tamo negdje daleko...al sad fakat znam da sam dno dna, nit ovaj forum cemu sluzi, nit ljudska rijec ista pomaze, nit se od zraka zivi. koji kurac postoji ljubav
-
nekooo
jedno pitanje,da je u pitanju zensko sta bi onda reko,trzni se malo,budi zensko???DaysleepeR wrote:A ja taman razmisljam da malo ublazim svoj nastup i pohvalim Emx-a barem zato sto se ne stidi svojih emocija.nekooo wrote:podapisujem i ja!!!i muskarci su ljudi,aminchev2 wrote: slazem se sa tobom
Potpiskoji isto tako imaju osjecaje...sto je sramota to pokazati?!?!?!?!?
Ja se tu slazem sa vama djevojke, sit sam ljudi koji glume da hladnocu a ustvari vole ili onih koji ne vole ali glume dok im ne dosadi.
Ako za vas biti musko znaci biti hladan i ne pokazivati emocije, jebiga na pogresne ste muskarce nailazili u zivotu.
On mora biti musko u smislu da se ne predaje i da bude jaci od bola koji osjeca jer ga ovakvog prvo nijedna od vas nebi ni pogledala, a da ne govorim o ostalim curama pa tako i njegovoj bivsoj.
- DaysleepeR
A sta ti mislis da su muskarci i zene jedno te isto?nekooo wrote:jedno pitanje,da je u pitanju zensko sta bi onda reko,trzni se malo,budi zensko???DaysleepeR wrote:A ja taman razmisljam da malo ublazim svoj nastup i pohvalim Emx-a barem zato sto se ne stidi svojih emocija.nekooo wrote: podapisujem i ja!!!i muskarci su ljudi,koji isto tako imaju osjecaje...sto je sramota to pokazati?!?!?!?!?
Volis slinave i pickaste muskarce ili volis da imas uz sebe nekog ko je jak i stabilan?
Da je zensko nebih vjerovatno nista rekao jer nemam pojma kako to izgleda iznutra kad zensko pati, jer se ne petljam u stvari o kojima neznam nista.
-
nekooo
ne volim ni jedne,ni druge.nisam pederDaysleepeR wrote:A sta ti mislis da su muskarci i zene jedno te isto?nekooo wrote:jedno pitanje,da je u pitanju zensko sta bi onda reko,trzni se malo,budi zensko???DaysleepeR wrote: A ja taman razmisljam da malo ublazim svoj nastup i pohvalim Emx-a barem zato sto se ne stidi svojih emocija.
Volis slinave i pickaste muskarce ili volis da imas uz sebe nekog ko je jak i stabilan?
Da je zensko nebih vjerovatno nista rekao jer nemam pojma kako to izgleda iznutra kad zensko pati, jer se ne petljam u stvari o kojima neznam nista.