Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
maccarona

Post by maccarona »

cudi me da juce vec nije sve eskaliralo :D:D

kazu djoging pomaze protiv ljubavnih tegoba :D:D pa :oops: hop-hop :D
maccarona

Post by maccarona »

veca_sa wrote:
maccarona wrote:cudi me da juce vec nije sve eskaliralo :D:D

kazu djoging pomaze protiv ljubavnih tegoba :D:D pa :oops: hop-hop :D
il se jednostavno napijes ko stoka
ma ja :D kad boli srce i dusa nek boli i glava :oops: :D
maccarona

Post by maccarona »

novi dan sa glavom ko kutijom :D i nedefinisanim zadahom :D
SaraLe

Post by SaraLe »

maccarona wrote:novi dan sa glavom ko kutijom :D i nedefinisanim zadahom :D
A bivsa krenula kod njega da se pomire :-) 8-) osjeti "zadah" :roll: i kaze sebi, sad znam zasto sam ti bivsa :D
maccarona

Post by maccarona »

SaraLe wrote:
maccarona wrote:novi dan sa glavom ko kutijom :D i nedefinisanim zadahom :D
A bivsa krenula kod njega da se pomire :-) 8-) osjeti "zadah" :roll: i kaze sebi, sad znam zasto sam ti bivsa :D
i zazalila za one tri minute provedene u patnji :D za njim :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

nekooo wrote:
aminchev2 wrote:
anais_nin wrote: joj kako mi ovo ide na zivce :-?

drugim rijecima ako dozvoljavas sebi momente patetike, onda si zensko???!!!!

Hajde jasno bi mi bilo da covjek godinu dana cvili i ne dolazi sebi.... :roll: pa mu onda nesto pricaju budi karakter blablabla....ali covjeku 6 dana od raskida proslo i on da bi zadovoljio drustvene kriterije o "muskosti" treba da stisne zube i da folira i sebe i druge da je "jak" i da mu je "svejedno"....konstruktivno nema sta :roll:
slazem se sa tobom
Potpis
podapisujem i ja!!!i muskarci su ljudi, :D koji isto tako imaju osjecaje...sto je sramota to pokazati?!?!?!?!?
A ja taman razmisljam da malo ublazim svoj nastup i pohvalim Emx-a barem zato sto se ne stidi svojih emocija.

Ja se tu slazem sa vama djevojke, sit sam ljudi koji glume da hladnocu a ustvari vole ili onih koji ne vole ali glume dok im ne dosadi.

Medjutim vi kao da niste citali Emx-ove postove.

Covjek je davno pokazao osjecanja i ovo sto mu se desilo nije bilo tako skoro, medjutim on vise ne pokazuje osjecanja, on pati i zapada u sve dublju depresiju i patetiku.

Mora se malo trznuti radi sebe i biti musko.

Ako za vas biti musko znaci biti hladan i ne pokazivati emocije, jebiga na pogresne ste muskarce nailazili u zivotu.

On mora biti musko u smislu da se ne predaje i da bude jaci od bola koji osjeca jer ga ovakvog prvo nijedna od vas nebi ni pogledala, a da ne govorim o ostalim curama pa tako i njegovoj bivsoj.

I de matere vam malo procitajte sta potpisujete :D
lady midnight

Post by lady midnight »

Emx wrote:jeb*te se svi i brisite temu i banajte me, jesam li ja pokusni kunic il sam samo i covjek ko i vi? isti smo svi, i isto sranje sto se meni desava se desavalo i drugima, zato zajeb sve ovo
Emx, nish' se ti ne sekiraj zbog ovih forumasha ;) naravno da su i drugi kad-tad prolazili kroz istu stvar, ali fazon je u tome da se kroz neshto prolazi da bi (se) proshlo ;):). pa cesh i ti, a koliko brzo ce se to desiti - na to ti forum ne mozhe dati odgovor. a ovi shto misle da su zheshci maheri pa te uhvatili zahebavati - ma pusti ti to, da ih samo vidish kako cmizdre kad misle da ih niko ne vidi ;)
anais_nin

Post by anais_nin »

Emx wrote:jeb*te se svi i brisite temu i banajte me, jesam li ja pokusni kunic il sam samo i covjek ko i vi? isti smo svi, i isto sranje sto se meni desava se desavalo i drugima, zato zajeb sve ovo
nemoj biti tako sebican, ne patis samo ti :oops: i ne obaziri se na ove sto si sprdaju, lako mi je za njih...pitacu ih kad njih zaboli :roll: a zaboli svakoga kad tad :oops:

a vi halo otvorite "Veselo choshe" pa se tamo sprdajte...nemojte da ja pocnem uredovat :x
anais_nin

Post by anais_nin »

DaysleepeR wrote: Medjutim vi kao da niste citali Emx-ove postove.

Covjek je davno pokazao osjecanja i ovo sto mu se desilo nije bilo tako skoro, medjutim on vise ne pokazuje osjecanja, on pati i zapada u sve dublju depresiju i patetiku.

a ti nisi pazljivo pratio pricu :oops: covjeku srce slomljeno punih 6 dana!!!!! :oops:
Lace

Post by Lace »

dawn_upon_dawn wrote:auh ovo stvarno jeste hartbreak summer... i oko mene u RL i na forumu :(

malo neobicno.
fakat...do sada :(

ali sto me ne ubije, ojacat ce me :D :D :D
lady midnight

Post by lady midnight »

bosmen wrote:
lady midnight wrote:
Emx, nish' se ti ne sekiraj zbog ovih forumasha ;) naravno da su i drugi kad-tad prolazili kroz istu stvar, ali fazon je u tome da se kroz neshto prolazi da bi (se) proshlo ;):). pa cesh i ti, a koliko brzo ce se to desiti - na to ti forum ne mozhe dati odgovor. a ovi shto misle da su zheshci maheri pa te uhvatili zahebavati - ma pusti ti to, da ih samo vidish kako cmizdre kad misle da ih niko ne vidi ;)
i sve kontaju u sebi

vidi me ,ne vidi me :D

vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D

vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D

vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D
vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D
vidish kako si ti to lijepo uvjezhbao :D al lako je tebi :D u tebe super drushtvo :D sve pravi zahebanti sa tako dovitljivim forama :roll: da chovjek i ne primijeti gdje mu dan prodje. koja shteta shto je madam na sluzhbenom putu, bilo bi josh jadnije, ooooooooops - mislim zabavnije :P:P:D:D:D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

anais_nin wrote:
DaysleepeR wrote: Medjutim vi kao da niste citali Emx-ove postove.

a ti nisi pazljivo pratio pricu :oops: covjeku srce slomljeno punih 6 dana!!!!! :oops:
A nisi ni ti pratila kad sam ja rekao da sam ovo isto prosao 2 puta, te tacno znam kako mu je i sta mu treba.

Jer jednog dana kad se oporavis skontas da si patetikom samo gubio vrijeme.

A sazaljevanje samog sebe vrlo brzo postane ovisnost i jako ugodan osjecaj u poredjenju sa suocavanjem sa svijetom oko sebe.

A ako se frajer ljuti kao sto se ljuti izgleda da ne konta da se ja sa njim ne sprdam nego mu govorim za njegovo dobro, iako me boli neka stvar, iskreno.

I samim tim sto pises intimne stvari na forumu nemozes ocekivati da ce te svi maziti i povladjivati ti pogotovo sto nisi jedini kojem je tesko u zivotu.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

BHG wrote:
ladyblue18 wrote:
evy wrote:
joj lady padoh sa stolice majke mi :lol:

jesi ti ono rekla da ti je dragi 10 godina stariji od tebe :? :D
ne...pola godine :( :(
i bio je nekada dragi :(
i reko ti da te voli ko kcerku?? :shock: omg! wtf?
znam :( :(
@evy-sta vam je vise ba :D :D
bos jel se to opet bufu vratila :lol: :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

bosmen wrote:
lady midnight wrote:
bosmen wrote: i sve kontaju u sebi

vidi me ,ne vidi me :D

vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D

vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D

vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D
vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D vidi me ,ne vidi me :D
vidish kako si ti to lijepo uvjezhbao :D al lako je tebi :D u tebe super drushtvo :D sve pravi zahebanti sa tako dovitljivim forama :roll: da chovjek i ne primijeti gdje mu dan prodje. koja shteta shto je madam na sluzhbenom putu, bilo bi josh jadnije, ooooooooops - mislim zabavnije :P:P:D:D:D
ma sta to ti meni montiras
gdje si to citirala :D :D
vidish kako se sve vidi :oops: :oops: :oops: a ti pogreshno izbrojo :P:P:D:D:D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Emx wrote:ma znas sta, bolje je ovako nego da sve to stoji u meni i nakuplja se, pa hocu li zavrsiti samoubistvom ili sta vec? mozda ipak ima nade tamo negdje daleko...al sad fakat znam da sam dno dna, nit ovaj forum cemu sluzi, nit ljudska rijec ista pomaze, nit se od zraka zivi. koji kurac postoji ljubav :?
neces se ubit.vjeruj mi na rijec :)
ajd se ti meni fino javi na pp ako hoces prosla sam istu stvar i evo me ziva :-D
mozda mogu pomoc :-D
anais_nin

Post by anais_nin »

DaysleepeR wrote:
A nisi ni ti pratila kad sam ja rekao da sam ovo isto prosao 2 puta, te tacno znam kako mu je i sta mu treba.

A sazaljevanje samog sebe vrlo brzo postane ovisnost i jako ugodan osjecaj u poredjenju sa suocavanjem sa svijetom oko sebe.

A ako se frajer ljuti kao sto se ljuti izgleda da ne konta da se ja sa njim ne sprdam nego mu govorim za njegovo dobro, iako me boli neka stvar, iskreno.

I samim tim sto pises intimne stvari na forumu nemozes ocekivati da ce te svi maziti i povladjivati ti pogotovo sto nisi jedini kojem je tesko u zivotu.
ja mislim da on nije zamjerio tebi, nego onima kojima je sve ovo smjesno :roll:

imas ti pravo na svoju reakciju na sve ovo, to ne osporavam....ja imam pravo da se ne slazem s njom :D

svaki put kad dozivimo bilo kakav gubitak, moramo proci 5 faza tugovanja....svaka traje onoliko koliko je osobi potrebno da predje u sljedecu.....ja ipak mislim da je 6 dana vrlo svjeza rana :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Emx wrote:ma znas sta, bolje je ovako nego da sve to stoji u meni i nakuplja se, pa hocu li zavrsiti samoubistvom ili sta vec? mozda ipak ima nade tamo negdje daleko...al sad fakat znam da sam dno dna, nit ovaj forum cemu sluzi, nit ljudska rijec ista pomaze, nit se od zraka zivi. koji kurac postoji ljubav :?
E pa buraz nisi nam rekao sta hoces.

Jel je hoces nazad, neces, hoces li dalje sam, hoces li da svaris to pa da ides dalje, neznamo.

Spomenuo si da zelis da bol prestane a ja ti rekao iz iskustva sta moras uradit.
Nemoze se to kao rukom odnijeti, ti se sa tim moras izborit.

I nemoj se igrat sa nozevima, samo jos goru stvar mozes uradit, niko ne zeli nestabilnu osobu pored sebe.

Nego buraz, neznam da li radis, ali probaj jesti nasilu i naspavaj se dobro ako mozes.

Ne drezdi po citavu noc i ne razbijaj glavu, zivot ionako skoro nikad nije pod nasom kontrolom a za svakog postoji onaj neko, Lord works in misterious ways ;)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

anais_nin wrote:
DaysleepeR wrote:

ja mislim da on nije zamjerio tebi, nego onima kojima je sve ovo smjesno :roll:

imas ti pravo na svoju reakciju na sve ovo, to ne osporavam....ja imam pravo da se ne slazem s njom :D

svaki put kad dozivimo bilo kakav gubitak, moramo proci 5 faza tugovanja....svaka traje onoliko koliko je osobi potrebno da predje u sljedecu.....ja ipak mislim da je 6 dana vrlo svjeza rana :D
Ti se svakako nikad ne slazes sa mnom :D

Postoji zenska i muska perspektiva, a on je ipak musko.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

molim te anais samo izlistaj pet faza tugovanja, kad ti ne bude mrsko :D bas me zanima.
anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote:molim te anais samo izlistaj pet faza tugovanja, kad ti ne bude mrsko :D bas me zanima.
*ebla me struka moja na engleskom, ali kasno mi je, ako ko hoce da prevodi adekvatne termine na nasem jeziku nek izvoli :D ako ne, znam da ces ti skontati o cemu se radi:

1.denial
2. anger
3. bargaining
4. depression
5. acceptance

to je klasika :D

u moderna doba se to preimenovalo u:

1. Shock and Numbness
2. Yearning and Searching
3. Disorganization and Despair
4. Reorganization

ali sve je to tu negdje :oops:
Neelix

Post by Neelix »

sta je bargaining :?
Neelix

Post by Neelix »

ne rokaj se drug :D evo mene u istoj situaciji, deseti ili je 11ti dan...znas sta mi koliko toliko pomaze....upisao se u teretanu...joj zajebacu arnija :D :D izbacujem negativnu energiju, a i korisno je za tijelo... probaj... makar malo ce ti bit lakse :)
nekooo

Post by nekooo »

DaysleepeR wrote:
nekooo wrote:
aminchev2 wrote: slazem se sa tobom
Potpis
podapisujem i ja!!!i muskarci su ljudi, :D koji isto tako imaju osjecaje...sto je sramota to pokazati?!?!?!?!?
A ja taman razmisljam da malo ublazim svoj nastup i pohvalim Emx-a barem zato sto se ne stidi svojih emocija.

Ja se tu slazem sa vama djevojke, sit sam ljudi koji glume da hladnocu a ustvari vole ili onih koji ne vole ali glume dok im ne dosadi.

Ako za vas biti musko znaci biti hladan i ne pokazivati emocije, jebiga na pogresne ste muskarce nailazili u zivotu.

On mora biti musko u smislu da se ne predaje i da bude jaci od bola koji osjeca jer ga ovakvog prvo nijedna od vas nebi ni pogledala, a da ne govorim o ostalim curama pa tako i njegovoj bivsoj.

jedno pitanje,da je u pitanju zensko sta bi onda reko,trzni se malo,budi zensko??? :-)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

nekooo wrote:
DaysleepeR wrote:
nekooo wrote: podapisujem i ja!!!i muskarci su ljudi, :D koji isto tako imaju osjecaje...sto je sramota to pokazati?!?!?!?!?

jedno pitanje,da je u pitanju zensko sta bi onda reko,trzni se malo,budi zensko??? :-)
A sta ti mislis da su muskarci i zene jedno te isto?

Volis slinave i pickaste muskarce ili volis da imas uz sebe nekog ko je jak i stabilan?

Da je zensko nebih vjerovatno nista rekao jer nemam pojma kako to izgleda iznutra kad zensko pati, jer se ne petljam u stvari o kojima neznam nista.
nekooo

Post by nekooo »

DaysleepeR wrote:
nekooo wrote:
DaysleepeR wrote: A ja taman razmisljam da malo ublazim svoj nastup i pohvalim Emx-a barem zato sto se ne stidi svojih emocija.

A sta ti mislis da su muskarci i zene jedno te isto?

Volis slinave i pickaste muskarce ili volis da imas uz sebe nekog ko je jak i stabilan?

Da je zensko nebih vjerovatno nista rekao jer nemam pojma kako to izgleda iznutra kad zensko pati, jer se ne petljam u stvari o kojima neznam nista.
ne volim ni jedne,ni druge.nisam peder 8-)
Post Reply