Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pinkzelena wrote:Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.
Rekla bih ti koji bi ti nick najbolje odgovarao,al ima ovdje i pristojnog svijeta.
Znaci o lizanju se moze pricati i cak o zena na zenu a pusenje ne? Jer ako zenska o tome prica onda znaci da je ona kurava? Nek ti nisi kurava
Nisam rekla da bi ti "kurava" nick odgovarao..a ti se ponadala??O tome se radi?
Poslije diplome o zavrsenoj osnovnoj,to ti je jedina "titula" ?
Nista,kad krenes vani ono navece.. furaj se na Paris..s tim da ne bi bilo previse ocigledno,umjesto SEXY ispisano dijamantima..ti fino aplikaciju na majicu ZELJNA KITE
Pa ko zna,mozda ti se konacno posreci...
pinkzelena wrote:Nista,kad krenes vani ono navece.. furaj se na Paris..s tim da ne bi bilo previse ocigledno,umjesto SEXY ispisano dijamantima..ti fino aplikaciju na majicu ZELJNA KITE
Pa ko zna,mozda ti se konacno posreci...
Dobro To cu mozda pokusati Mozda i nadjem k*te Kontala Sexy da pise, a bolje ZELJNA KITE Hvala
Ako si ti miki maus, jesam li ja onda mini maus Hvala za majcu
KoKo, znas da te volim fakat si mi draga....
Nego, zabranjeno je imati vise nickova, pa ti odluci koji hoces da zadrzis....
(ja sam miki maus koji vidi SVE)
http://www.ananova.com/news/story/sm_23 ... es.sexlife
A US mother-of-three has invented a sex toy that connects to a vacuum cleaner to give an orgasm in just ten seconds.
"KOji ce ti #urac muz kad imas usisivac!"
Novi marketinski slogan!!!
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
Nek si se malo nasmijala Ja nisam Mozes li neki bolji koment. da napises? Ako ces nonstop kako pusim vibrator, to jedino sto znas napisati, da odmah prekinemo, jer bezze mi stobom 10x jedno te isto p.s. Napisala sam pusi vibrator, necu napisati pusi K*rac ako neznas Mora i njemu fino biti I can be a bitch at times, but my names not lesi
Nije te stid javljati se od kako si PROVALJEN/A da koristis dva nicka
Napusi se hladnog k*rca
Posto postoji velika mogucnost da si PIJANA KOKA sve ti je oprosteno