ukras wrote:Ako ne pomahnitam od problema s kozom necu ni od cega. POMOZITE, PREPORUCITE NESTO jer ja ne znam sta da koristim vise. Naime, uvijek sam imala tako malo poblematicno lice, koza mjesovita ali nikada kao prethodnih 6 mjeseci. Nikada nisam imala bubuljice po obrazima, ali sada je to katastrofa, ne mogu da ih kontrolisem. I sto je najgore poslije toga ostaju one crvene flekice koje nikako ne blijede. Imam previse bijelo lice, sve se vidi. Puder vise ne mogu da podnesem, ali se ne mogu pojaviti nigdje bez njega, mada ni s njim nije savrseno. Posjecivala sam nekoliko dermatologa, sve isto pricaju, nista posebno, neke kreme pravljene u apoteci, da ne diram lice, ali nikakvog pomaka.
Da li ste koristili neku kremu, piling, bilo sta sto bi mi moglo pomoci. Cula sma da ima neki doktor koji ima malu prodavnicu kod kafica tito, kao sve pravi na biljnoj bazi. Da li je neko bio kod njega. Ili ako ne sta da radim da se stanje popravi.
Jeste dosadno, ali ipak bi trebala nalaze uraditi. Hormone mislim.
Moze i dermatolog da radi piling...privatnici to rade koliko ja znam.
Helem, taj kod tita, to je semikem. Oni proizvode kreme i tonike i sl. Kupovala, nista spec.
Hrana - pa mozda i moze da tako reaguje koza. Ko bi ga znao.
Za pocetak mozda da uzmes Avene, od tih krema ti ne moze biti gore. Ja ne znam nikoga da se osuo.