internet im je kriza, kazu...ja imam adsl
jedino sto zamjeram elobu su povremeni problemi sa signalom...mozda svakih po godine bude po jedan dan kad se ne moze haman nikako gledat...
Moderator: anex
Ako Fox live tebi vrijedi 11.90KM+1KM postarineNeelix wrote:kako ba nisu, a fox life
ista situacija i kod mene. samo ja sam na HS mrezi. uzeo onaj paket FULL 3, kablovska svi digitalni (oko 30 kanala) i internet 2Mb brzina 15GB limit sve 45KMNeelix wrote:kako ba nisu, a fox lifekad god sam u kuci meni fox upaljen, sitcomi povazdan, sta ti vise treba
![]()
internet im je kriza, kazu...ja imam adsl
jedino sto zamjeram elobu su povremeni problemi sa signalom...mozda svakih po godine bude po jedan dan kad se ne moze haman nikako gledat...
Registruj se na http://www.torrenthr.org/ i imas sve te utakmice sto ih je HRT2 emitovao ovog ljeta u podne, za snimiti.jazzer wrote:Evo jednog primjera sta rade drkadzije iz ELOB-a. Na HRT1 su prije nekih mjesec prikazivali
serijal ''Uspjesi hrvatskog sporta''. Prikazivali su tenis, fudbal, kosarku.. I gledam ja
utakmicu Hrvatska - ZND, polufinale olimpijade iz Barcelone 1992 godine.
Drazen, Peras, Kukoc, Radja, Volkov, Tihonenko... Svi su tu. Pravi merak za gledati. Ali avaj...
Idioti su od pocetka drugog poluvremena zatamnili program!!![]()
![]()
Halo, elob moroni, utakmica je odigrana prije 17 godina!!!! Posrase mi se u ceif!!
Da, ali na digitalnoj i u dodatnim paketima. Opet nista za nas "sugave obicne" korisnike.Lekler wrote:Danas na racunu obavjestenje da ce ubaciti bundesligu
Ja imam digitalnuin33sa wrote:Da, ali na digitalnoj i u dodatnim paketima. Opet nista za nas "sugave obicne" korisnike.Lekler wrote:Danas na racunu obavjestenje da ce ubaciti bundesligu
Serem im se u firmu.
Kazu starta od ponedjeljkaLekler wrote:Ja imam digitalnuin33sa wrote:Da, ali na digitalnoj i u dodatnim paketima. Opet nista za nas "sugave obicne" korisnike.Lekler wrote:Danas na racunu obavjestenje da ce ubaciti bundesligu
Serem im se u firmu.
I ja, i jaLekler wrote:Ja imam digitalnuin33sa wrote:Da, ali na digitalnoj i u dodatnim paketima. Opet nista za nas "sugave obicne" korisnike.Lekler wrote:Danas na racunu obavjestenje da ce ubaciti bundesligu
Serem im se u firmu.
Gade citaj malo ovaj topic kazu od ponedeljkaArogantni_Gad wrote:Sta bi sa ovim najavama? Ja imam elob-digitalnu tv al i dalje nemam bindesligu
moze jedno pitanje,Lekler wrote:Ja imam digitalnuin33sa wrote:Da, ali na digitalnoj i u dodatnim paketima. Opet nista za nas "sugave obicne" korisnike.Lekler wrote:Danas na racunu obavjestenje da ce ubaciti bundesligu
Serem im se u firmu.
Nemoze se gledati elob osim sa njihovim oficijelnim risiverima. Ako imas pomenute risivere ubaci u njih najnovije kljuceve i emulatore i imati ces mnogo,mnogo vise nego nudi elob i bez zamracivanja.Svicko wrote:moze jedno pitanje,
sto se tice te digitalne, je li moze svoj resiver da se koristi, digitalni, npr neki yumatu, opticum.. itd?
da ne placam 6 KM svaki mjesec bezze...
A veceras nema bundesligeevo mene wrote:Večeras na ELOB-u počinje Bundes liga... Tako mi sad rekoše
E stvarno mora da si neki veliki peh, odjavis se sa HS a prikljucis ELOBevo mene wrote:ma meni je tolika godrina što ću moći gledati da sam napisao večeras. zvao sam ih i rekli su mi da večeras puštaju frekfencije bundesa. ZNAČI OVAJ VIKED BUNDES NA ELOBU!!! neka nisam džaba odjavio HS pa makar. oni ni na vidiku nemaju u planu eurosport a kamoli bundes ligu
Meni su sinoc oko 20h uvrstili srpski Eurosport2Svicko wrote:i znaci sad fakat ostaje da samo dodatni paket moze pratit bundes ligu? pa da ne povjerujes... bem ti kaptializam.![]()
![]()
Da. Ali ne cudi me, pogledaj samo komentare onih koji imaju digitalnu, neka je njima dobro, a drugi ko vas jebe, uzmite digitalnu. Cuvena bosanska solidarnost.Svicko wrote:i znaci sad fakat ostaje da samo dodatni paket moze pratit bundes ligu? pa da ne povjerujes... bem ti kaptializam.![]()
![]()
A sta ocekujes od mene/nas da ti doplatim za digitalnu il' sta,ja sam slao mailove,zvao one morone,isao im dole na Grbavicu u onaj zuti soliter i prijetio da cu odjaviti kablvsku ako ubrzo ne uvrste EU2 sa Bundesligom,na tebi je da isto uradis,ja sam svoje zivce dovoljno kidaoin33sa wrote:Da. Ali ne cudi me, pogledaj samo komentare onih koji imaju digitalnu, neka je njima dobro, a drugi ko vas jebe, uzmite digitalnu. Cuvena bosanska solidarnost.Svicko wrote:i znaci sad fakat ostaje da samo dodatni paket moze pratit bundes ligu? pa da ne povjerujes... bem ti kaptializam.![]()
![]()