Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj sto zakuhaste
A i meni dosta politickijeh tema, pa surfam po ovim sapunicama
hajde ba, Sharaf, trebal ti privatni istrazitelj, de malo ubrzaj.
Nemoj da vas rastave na pocetku odmah, prvo Sastanak - Rastanak - pa ponovni SASTANAK
mamica 31 wrote:Sarafcina se izvlaci, a Onaa predaje
pa nije rat da se predajemo i izvlacimo... dejton je davno potpisan
nego sam prije sat vremena dobio neki mail, pa rekoh da nije to to ... ... kad eto.. izgleda da nije ni to
a ne znam ni ja sad kako da postupim ... da okacim broj telefona ovdje ... .. jedino to
zavodnik ... dakako ja sam ti ...onaj .... Kile .. sto se okacio na stranici
a mogu vam reci da je i neki problem sakupiti npr. 20 Lejli ili Almi u mob ... stvarno veliki problem ..
u taj mob su godine rada ugradjene ... pa da sad lamentiramo nad mojim mobitelom ... nije ucinkovito
nebojeplavo wrote:
Sad se otkrio koji je to zavodnik
al care istih...
vruce al od ove info..padam u nesvijest
zavodnik ... dakako ja sam ti ...onaj .... Kile .. sto se okacio na stranici
a mogu vam reci da je i neki problem sakupiti npr. 20 Lejli ili Almi u mob ... stvarno veliki problem ..
u taj mob su godine rada ugradjene ... pa da sad lamentiramo nad mojim mobitelom ... nije ucinkovito
Last edited by Kwaheri on 20/06/2007 14:24, edited 1 time in total.
zena21 wrote:ovdje se izgleda brojevi dijele sakom i kapom
hej moja zeno. Nije ovo ko u nase vrijeme. Prvo te tip pita "hocemol furat", a ti razmsiljas jedno 3-4 dana I nije bilo mobilnih. Nego, ako dze naletite jedno na drugo, dobro jest
zena21 wrote:ovdje se izgleda brojevi dijele sakom i kapom
hej moja zeno. Nije ovo ko u nase vrijeme. Prvo te tip pita "hocemol furat", a ti razmsiljas jedno 3-4 dana I nije bilo mobilnih. Nego, ako dze naletite jedno na drugo, dobro jest
to vam je glavno bilo...ne znam cekaj da razmislim par dana