- kao prvo Muhammed s.a.w.s je oženio Aišu r.a. sa 6 godina. To je bilo tako jer mu je Allah u snu naredio da je oženio. Aiša nije došla u kuću poslanika dok nije dobila prvu menstruaciju.TIFA29 wrote:Zanimljiva je i slijedeca tema na stranici sa koje kopiras mudzize Kur`ana: Sa 6 godina u brak, sa 9 u krevet sa covjekom od 53 godine... i sve to, jer je navodno spremana za oplodnju i zavrsio je pubertet Kazem navodno, jer to tako nije, iako se i dalje - radi "pravdanja" - tvrdi. Samo da se odbrani obraz najcistijeg medju ljudima. Bljak!
Zamislite da sada odoh sada da imam sex sa jednom 11-godisnjom djevojcicom koja je prije dva mjeseca je dobila prvu menstruaciju. Zar ne bih bio simpatican ciko? Jos je meni tek 34 godine, a ne 53...
„Rekao je Poslanik, s.a.v.s., Aiši: “Pokazano mi je u snu kako te dovodi melek u platnu od kvalitetne svile, govoreći mi: „Ovo je tvoja žena.“ Zatim sam otkrio veo sa tvoga lica, pa kad ono ti. Rekao sam: Ako ovo bude od Allaha, ostvarit će se.“
Nigdje ne piše eh čim je došla Aiša odmah su imali odnose. NE! Sigurno se pitaš što je baš Allah s.w.t. to odredio ? Zato što je kao prvo Aiša bila kćerka od Ebu Bekra(najbližeg čovjeka poslaniku),a drugo zato što Je Poslanik s.a.w.s. nju uzeo u svoj amanet da bi ona rasla pod njegovim okriljem i da bi se skroz Islamski odgojila da bi kasnije ona mogla prenjet Hadise od poslanika i da bi mogla nastavit odgajat muslimane još decenijama poslije Poslanika.. Zato molim te ono o čemu ne znaš, ne pričaj..