Ima Srba dobrih i te kakoliberal wrote:jedno pitanjeMaraschino wrote:Shahab,
Nesto znam i o ideologu ugrozenog srpstva Cosicu![]()
Koji je datum nastanka RS-a(koji oni slave) a to je dokaz kada i kako je ona nastala.Nastala je na najbrutalnij nacin pa cak i GENOCIDOM sto nam daje za pravo dok smo zivi da je ne priznamo i da radimo na njenom ukidanju.Ko razmislja drugacije,znaci da je saglasan sa svim sto se desavalo '92-95 god. a time podrzava nastanak genocidne tvorevine RS-a.Treba probati svim legalnim i legitimnim pravima ponistiti rezultate koji su nastali primjenom sile a ako ne zasto i sila ne bi bila legitimna.
Dodik se brani time sto mi zelimo da ukinemo RS a paralelno jos uvijek radi na zatiranju BiH .Neka on prica sta mu volja a nama ne preostaje nista drugo nego da radimo na ponistenju rezultata genocida.Ako je Amerika mogla pritisnuti,ucijeniti pa cak i prijetiti avio-udarima nasim pregovaracima u Deytonu,sada imaju moralnu obavezu popraviti to sto su nametnuli.
P.S. Haris je za mene clan predsjednistva (kao i legendarni Komsic i mrski Radmanovic) dakle nista vise a ni manje.
postoji li i jedan srbin a da nije iz federacije da je dobar? ovdje se sve prica mrski dodik, mrski radmanovic, mrski.......
pa jebiga ispade nema srbina koji valja
koliko god da ti se svidjao ili ne on je legitimni predstavnik srpskog naroda i koliko god da ga ti mrzis zapamti i srbi mrze silajdjica jos vise
Svi oni koji su za BiH,svi oni koji osudjuju zlocine i genocid,svi koji su za suzivot a ne razdvajanje u BiH... eto sada ti ih nadji i nabroj a ja cu te podrzati 100%.
Lep pozdrav svim postenim Srbima