u nase vrijeme su nase haremlijedanas wrote:u jebote, ja se udadoh na vrijeme; vidi ti sad ovih modnih trendova...![]()
![]()
o bezobrazluku ni dan danas ne pricamo.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
u nase vrijeme su nase haremlijedanas wrote:u jebote, ja se udadoh na vrijeme; vidi ti sad ovih modnih trendova...![]()
![]()
jes` vala... sa slucajnim klikom mi se nadjosmo ovdje.Minnela wrote:Ma sto ne pricamo je jedno,ali i ne citamo.Ja ovakve teme i ne otvaramcHupjahalic@ wrote:u nase vrijeme su nase haremlijedanas wrote:u jebote, ja se udadoh na vrijeme; vidi ti sad ovih modnih trendova...![]()
![]()
trazile samo da znamo ispeci kafu i skuhati pitu...
![]()
![]()
o bezobrazluku ni dan danas ne pricamo.![]()
hajmo mi u studiJo.Minnela wrote:ja odoh tamo gdje nema bezobrazluka..ovo je zaista previse za mene![]()
a za sta je drugo brak, doli za pite i zimnicecHupjahalic@ wrote:u nase vrijeme su nase haremlijedanas wrote:u jebote, ja se udadoh na vrijeme; vidi ti sad ovih modnih trendova...![]()
![]()
trazile samo da znamo ispeci kafu i skuhati pitu...
![]()
![]()
o bezobrazluku ni dan danas ne pricamo.
forUMASH wrote:....nije bitno jel' nevina il' ne.....bitno je da ima dobru dusu.....
Ma sa sigurnošću nemogu reci ni jel mljeko bijelo ili svijetlo zutoLafo Sarajka wrote:Jos kad bi to sa sigurnoscu znaoLeKo wrote:P.S. nije bitno jesi li prvi, puno je bitnije da si posljednjiTrebas to mjesto "Posljednjeg" znojem zaraditi
,sto ce reci da moras dati 100%sebe svaki put,da ta neka ni ne pomisli na drugog.A usput, svaka cast svakoj koja je nevina.Treba to cijeniti.
Saian wrote:alo glumac sta se cerish,![]()
![]()
odsad ti nista ne vjerujem, ne vjerujem ni da ti je smijeshno
![]()
![]()
Nije mi se dalo citati sve, al evo mog misljenja. Meni je 25 godina, i absolutno me ne zanima da li je bio jedan ili deset, cak sto vise volim iskusnije cure zato sto je sex/vodjenje ljubavi puno bolji i kvalitetniji u vezi. Naravno ne bi volio da mi je cura spavala sa pola grada ili sa pola moje raje ali to je krajnost. Tako da mislim da muska raja kod nas previse tome daje vaznosti i bezveze se sekiraju i pokvare ono sto bi moglo biti divno. A ti budi iskrena ako te koji pita o tome, ni posto lagati!!amela_1983 wrote:evo mene zanima vase misljenje!![]()
Dali prosjecan muskarac (cca.25.godina pa nadalje) trazi nevinu djevojku (mislim na ozbiljnu vezu) ili mu to nije vazno?!
Onom momku kojom to nije vazno: dali vas zanima dali je bio 1 momak prije vas ili cca. 10?![]()
Djevojke...ako se vam svidja momak koji zeli nevinu curu, dali mu presutite i kazete da ste nevine?![]()
cao