Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- hrusta
#176 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sensi, jel ovo danas???? fakat ovo nije normalno kako ljudi ba voze 
- Sensei
#177 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jutros sabahom oko 9 sati, poslo mi jaran sliku.
treba biti strucnjak pa ovo izvesti, veli nije sudar, nego se izvrno na krov... sto li?
treba biti strucnjak pa ovo izvesti, veli nije sudar, nego se izvrno na krov... sto li?
- rIder
#178 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Valjda će vlasti skontati da nama ne treba autoput, bilo bi 5 mrtvih svaki dan
- bpsang
#179 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
nesto mu je garant otkazalo, jer se na snimku ne vidi prednji tocak.
Ma ovo je boze sacuvaj postalo , gledam neki dan policija radar postavila na starom mjestu kod raskrsnice Energoinvest na Stupu i kontrolise saobracaj a LOLA na makini profurao pored njih sa sigurno 200 stoje, mislite da su se trgli , NIMALO, oni zaustavljaju raju koja predje deset km od dozvoljenih 60 km/h
Ma ovo je boze sacuvaj postalo , gledam neki dan policija radar postavila na starom mjestu kod raskrsnice Energoinvest na Stupu i kontrolise saobracaj a LOLA na makini profurao pored njih sa sigurno 200 stoje, mislite da su se trgli , NIMALO, oni zaustavljaju raju koja predje deset km od dozvoljenih 60 km/h
- jennisjoplin
#180 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
prednja rikavela, malo nagazis i dobijes sliku, nista strasno zato sto srecom nikoga u to doba nije bilo, ne kaze se badava: Bog cuva pjana i glupaSensei wrote:jutros sabahom oko 9 sati, poslo mi jaran sliku.
-
zandar
#181 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
100_KA wrote:nesto mu je garant otkazalo, jer se na snimku ne vidi prednji tocak.
nema sta da se trgnu, jave stanicom dalje ili samo jednostavno upisu broj tablica (ako ih stignu vidjeti)
po tebi trebali su skociti covjeku na haubu
-
b@tto
#182 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
tačno,snime radarom brzinu,pošalju mu na kućnu adresu prekršajni nalog i on to mora platiti,ako ne odmah,onda kada hoće registrovati auto,jer ne može registrovati ako ima neplaćenih kazni,a ako ne plati u roku od 8 dana doda mu se još 20 km na kaznuzandar wrote:100_KA wrote:nesto mu je garant otkazalo, jer se na snimku ne vidi prednji tocak.
nema sta da se trgnu, jave stanicom dalje ili samo jednostavno upisu broj tablica (ako ih stignu vidjeti)
po tebi trebali su skociti covjeku na haubu![]()
- bpsang
#183 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Pa nabroj mi molim te koliko ima tih koji im je motor registrovan i ima tablice,sem (bikera)zandar wrote:100_KA wrote:nesto mu je garant otkazalo, jer se na snimku ne vidi prednji tocak.
po tebi trebali su skociti covjeku na haubu![]()
- Amazonka27
#184 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Steta sto juce nisam imala aparat pri ruci. Bas ondje kod one nove rupe u Jukicevoj zapalio se BMW. Ko papir. U roku 3 minute ufatio ga plamen. Kazu da je nasuo neko super kaloricno gorivo. srecom niko nije povrijedjen. Vatrogasci su stigli brzo ali se proces oko auta oteegao satima. Od auta nista.
- karanana
#185 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Amazonka27 wrote:Steta sto juce nisam imala aparat pri ruci. Bas ondje kod one nove rupe u Jukicevoj zapalio se BMW. Ko papir. U roku 3 minute ufatio ga plamen. Kazu da je nasuo neko super kaloricno gorivo. srecom niko nije povrijedjen. Vatrogasci su stigli brzo ali se proces oko auta oteegao satima. Od auta nista.
auh mogu misliti frke i uzbune u onoj kuci gdje su amerikanci. mislili su da je auto bomba i garant pobjegli u kakvo skloniste u onoj tvrdjavi.
evo na otoci je bio neki sudar, vidim zakrcila glavna cesta i ona sto je sijece na otoci. joj jakih vozaca majko moja, malo zarosi kisa odmah pocnu havarije na cesti.
- alica.k
#186 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
kad kisa padne svi sto ne znaju vozit moraju ic negdje
- Mikado
#187 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jel zna neko, jel se sinoc oko ponoci desio sudar na glavnoj cesti na kod tramvajskih stanica na Otoci ili u neposrednoj blizini ?
-
Dendrlix
#188 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jestu tu negdje. Cuo sam sinoc jak udar i skripu kocnica. Zivim na C.Vili. Al ono bas jak udar.Mikado wrote:Jel zna neko, jel se sinoc oko ponoci desio sudar na glavnoj cesti na kod tramvajskih stanica na Otoci ili u neposrednoj blizini ?
- Dioda
#189 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Zvucalo je uzasno,sudar je bio negdje (cini mi se) prije Velaninog nebodera
Neznam tacno sta je bilo,ali znam da moja mati poce psovati,i omladinu i "trkace" i lude glave...
Cula sam i da je neka djevojka vrisnula odmah nakon sto je "puklo",neznam jel' vezano za to
Cula sam i da je neka djevojka vrisnula odmah nakon sto je "puklo",neznam jel' vezano za to
- van Basten
#190 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
to je bio cirkus kao iz filmova. Nisam bio u samom trenutku udara, uglavnom karambolka je bila na samoj okuki, točak sa džipa 50ak metara niže NA ŠETALIŠTU a sam džip još 100-150 metara niže u jednoj skoro pa totalci.
U džipu su bile 4 osobe, 2 muške 2 ženske, jedna od djevojaka pričala je samo njemački... neko reče da one nisu ispale nego ih je neko od muških izbacio iz auta nakon sudara. Hitna je brzo došla, međutim niko od njih nije htio nikakvu pomoć, iako je jedna djevojka vidno hramljala. Na džipu nije bilo nikakve registracije, a bila je vidljiva želja momaka da nekako startuju auto i pobjegnu s lica mjesta. U tome su i uspjeli tačno po doalsku policijske patrole, policajac vuče ručku od prednjih vrata a lik ga startuje, krivudajući kao na slalomu. Zamaknuli su desno prema podvožnjaku za Buća Potok, a policija je krenula za njima. Šta je dalje bilo ne znam, ali pretpostavljam da su ih bbrzo uhvatili jer sa onim autom i bez točka nisu mogli daleko stići.
Baš kao u filmovima, žao mi je što nisam imao kameru ili barem aparat kod sebe da to ovjekovječim.
U džipu su bile 4 osobe, 2 muške 2 ženske, jedna od djevojaka pričala je samo njemački... neko reče da one nisu ispale nego ih je neko od muških izbacio iz auta nakon sudara. Hitna je brzo došla, međutim niko od njih nije htio nikakvu pomoć, iako je jedna djevojka vidno hramljala. Na džipu nije bilo nikakve registracije, a bila je vidljiva želja momaka da nekako startuju auto i pobjegnu s lica mjesta. U tome su i uspjeli tačno po doalsku policijske patrole, policajac vuče ručku od prednjih vrata a lik ga startuje, krivudajući kao na slalomu. Zamaknuli su desno prema podvožnjaku za Buća Potok, a policija je krenula za njima. Šta je dalje bilo ne znam, ali pretpostavljam da su ih bbrzo uhvatili jer sa onim autom i bez točka nisu mogli daleko stići.
Baš kao u filmovima, žao mi je što nisam imao kameru ili barem aparat kod sebe da to ovjekovječim.
- bpsang
#191 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
onda se ti isti bune i mole vozace automobila da imaju , obzira prema njima, pa ko je ovde stariji KOKA ILI JAJE.sheilak wrote:Stvarno, budale!
Danas u gradu gledam kako manijacki voze motore - ali bas stvarno manijacki. Nemaju nikakovog obzira. Shvatam ja, mlado je to, hoce se dokazati, isfolirati, ali malo obzira ne bi bilo na odmet.
voze ubacuju se i kad dodje do nesrece kriv vozac automobila, ALO BA POLICIJO SMIRI OVE PRDAVCE SA SKUTERIMA
- karanana
#192 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
....i prdavci sa skuterima a i oni malo veci prdavci raceri mi idu vise na neku stvar. danas jedan takav kruzio gradom, turira na semaforu, kupio neku novu jaknu ko neku u vojnickim bojama pa se kurchi. na drveniji ko veliki prodje kroz crveno izmedju pjesaka i prolaznika i tada mu pozelih nezgodu i rekoh da mi nije zao kad vidim takve kao on u crnoj hronici na asfaltu. jesam li zao covjek zbog toga?
- Skyfox
#193 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
I ja to nekad pomislim pa se ugrizem za jezik, gluho bilo, ali afektu je lako planut 
-
kEN0
#194 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Skyfox wrote:I ja to nekad pomislim pa se ugrizem za jezik, gluho bilo, ali afektu je lako planut
bas, kad si ljut, hoces svasta, sto nebi uradio, kad nisi ljut haha
- Skyfox
#195 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Tesko je iskulirati na sva ova sranja i stete koje rade...
-
zandar
- Miki123
#197 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Zato im je životni vijek kraći od kamikazinog.sheilak wrote:Stvarno, budale!
Danas u gradu gledam kako manijacki voze motore - ali bas stvarno manijacki. Nemaju nikakovog obzira. Shvatam ja, mlado je to, hoce se dokazati, isfolirati, ali malo obzira ne bi bilo na odmet.
- _tulumba_
#198 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
100_KA wrote:nesto mu je garant otkazalo, jer se na snimku ne vidi prednji tocak.
upravo, neki dan 16 km iznad ogranicenja od 60 kod Maglaja i hoce pisat debil, ja bio vezan i rekao mi da izidjem da mi napise nalog i kaze 30 pojas 30 prekoracenje...Kako pojas??Pa bio sam vezan, pred vama se odvazao??Konj kaze, onda ja ne vidim dobro??Naravno "skonto" je da sam bio vezan.U sebi sam dosta toga pomislio i uputio ga negdje, naravno kako to obicno biva, nije me zapisao jer su imali dorucak od mene...A propici tip sa BMW-om, ako nije isao 100, evo glave....A konji nista....
Stvarno sto ljudi pricaju one viceve o policajcima 95% je istina....A nisam ni ja mogao vjerovati ali posto mi je rodjena sestra pricala....
Sinoc joj obilo auto a izisla na 10 min., i igrom slucaja zadesila se saobracajna u autu...Sve zivo prevrnuli, valjda trazili plocicu ali posto je g2 nikad ne ostavlja ni to ni saobracajnu u autu, al zadesilo se, i valjda kad nije moglo nista ukrasti, uspjelo je nac saobracajnu koja je bila zavucena ispod volana dole...
I sestra pozove policiju, koja je btw bila citavo vrijeme 10 m od auta koje je bilo u po Zenice parkirano,(ko je iz Ze, na kamenom mostu) i objasni pametnjakovicima sve sta je bilo, da nema SAOBRACAJNE, da je sve ispreturano..ovo ono...I bistri drot kad je htio da napravi
zapisnik kaze mi sestri:"Dajte mi vozacku i SAOBRACAJNU"...Kaze mi sestra, ja ga blijedo gledam i cekam da vidim hoce li debil ista skontat...I jedva kaze se sjeti "A ja mene..."
*ebes POLICIJU!!!!
Sto kaze Frenkie: Digni srednjak u vis, i ponavljaj zamnom F*UCK THE POLICE!!!
I jos kad vidim one policajke po 100 kila a metar i zilet visoke...Blizu moje zgrade je policijska stanica pa je vidjam cesto...A ja nam polcije rekoh..Pa koga ona moze uhvatiti da potrci za nekim sitnim lopovom....
Nemam nista protiv ljudi koji imaju malo vise kg ali sto jest jest, ako takvi rade u policiji, sta onda ocekivati od njih....
U svakom slucaju, S*ANJE SU!!!
- ranger
#199 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
meni je najjaca situacija bila kad je policajac zausavio bracni par u g2 sa namjerom da ih kazni za prolazak kroz zuto svijetlo...gospodja je vozila (btw, zena je sudija za prekrsaje u opcini u kojoj su zaustavljeni, a muz uposlenik sluzbe drzavne bezbjednosti)- znaci nema dalje, nocna mora za glupog drota....
i on njih zaustavio bla bla bla prosli ste kroz crveno, ona nisam, on jesi....elem, kaze drot ma gospodjo pocrveit ce dok stigne do suda....
e sad zamislite njegovu facu kad mu se prestavila
i on njih zaustavio bla bla bla prosli ste kroz crveno, ona nisam, on jesi....elem, kaze drot ma gospodjo pocrveit ce dok stigne do suda....
e sad zamislite njegovu facu kad mu se prestavila
- atko
#200 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
U nasoj muriji ima drotova koji su fakat dno dna ali me zestoko nerviraju price koje pocinju sa: "drot levat nije znao da je sudija i zaustavio ga" ili "glupan nije znao da vozilo koje je islo 160 a ogranicenje 60 vozi ministra, pa je sutra moro otici po radnu knjizicu"... ali mi smo krivi za sve to, no to je davn prezvakana tema da ne habam tastaturu bezveze... U glavnom da se vratim na jedan primjer koji se desio u Njemackoj. Helmut Kol za vrijeme mandata kancelara jednom je doso u nepriliku da mu je vozacu pozlilo a on je moro na neodlozan sastanak, i covje sjede lizno za volan i raspali... kad ono murija sa "lizalom"... i kancelar plati zestoku kaznu i ostane bez vozacke na odredjeno vrijeme...
no da ne bude offtopic post...
Danas na raskrsnici kod RTV 4-5 vozila se nakamaralo jedno u drugo
zurio sam pa ne stigoh slikati.
no da ne bude offtopic post...
Danas na raskrsnici kod RTV 4-5 vozila se nakamaralo jedno u drugo