kakvi pukla bolan nije je ni bilo,mi samo po kahvani se tražimo.Layne wrote:Šta je bilomišica wrote:ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživonego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali
Pukla veza s Barbom, eeeee, ove forumske veze izgleda kratko traju
Nepoznata djevojko javi se!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#176 Re: Nepoznata djevojko javi se!
- Layne
#177 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Jel' dubok potok?? MoRe bit' se ugušiomišica wrote:kakvi pukla bolan nije je ni bilo,mi samo po kahvani se tražimo.....a za ovamo tražim enog kraj potokaLayne wrote:Šta je bilomišica wrote:ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživonego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali
......more bit da ga nađem more bit da ga ne nađem
-
zelenashica
#178 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Jel' dubok potok?? MoRe bit' se ugušiomišica wrote:kakvi pukla bolan nije je ni bilo,mi samo po kahvani se tražimo.....a za ovamo tražim enog kraj potokaLayne wrote:Šta je bilomišica wrote:ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživonego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali
......more bit da ga nađem more bit da ga ne nađem
vala baš more bidnut,osto je izamenevalja sad malo čitulje i crnu kroniku pretitrat.....
....odo namah po havaz
![]()
- madnessa
#179 Re: Nepoznata djevojko javi se!
a meni samo njegov vrat na umu... a vidis... pa kakvog mi preporucujes... nisam ti ja izbirljiva, vidis i sama...mišica wrote:fala,fala na lijepim željama povodom mog traženjajavit će se on sam kad skonta da ga tražim...pametan je on.....
![]()
a ti bona makni se od tog što se za curama okreće.....bolje traži vakog ko ja što samo potoke zagleda
-
zelenashica
#180 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma nako nešto dobroooo glavitomadnessa wrote:a meni samo njegov vrat na umu... a vidis... pa kakvog mi preporucujes... nisam ti ja izbirljiva, vidis i sama...mišica wrote:fala,fala na lijepim željama povodom mog traženjajavit će se on sam kad skonta da ga tražim...pametan je on.....
![]()
a ti bona makni se od tog što se za curama okreće.....bolje traži vakog ko ja što samo potoke zagleda
- madnessa
#181 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ah ovaj lejn samo zna zadeverat ljude... ako taj ima tintaru ko sto ti opisa, ne sekiraj se... taj je isplut'o nedje... nije mog'o potonit ni za vrijeme cunamija... a ako jopen odlucis da ides u potragu oko tog potoka zovi... nisam ti nesto uspjesna u potragama na muski rod, al cu dat sve od sebe...mišica wrote:ma nako nešto dobroooo glavitoi da voli potoke,...al dobro ga čuvaj vidiš mene lejn zabrinu meni valja sad po havazu rondat..more bi da se oni moj utušio
- Layne
#182 Re: Nepoznata djevojko javi se!
OKLEN ti ova konstatacija?madnessa wrote:ah ovaj lejn samo zna zadeverat ljude... ako taj ima tintaru ko sto ti opisa, ne sekiraj se... taj je isplut'o nedje... nije mog'o potonit ni za vrijeme cunamija... a ako jopen odlucis da ides u potragu oko tog potoka zovi... nisam ti nesto uspjesna u potragama na muski rod, al cu dat sve od sebe...
- madnessa
#183 Re: Nepoznata djevojko javi se!
pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza...Layne wrote:OKLEN ti ova konstatacija?madnessa wrote:ah ovaj lejn samo zna zadeverat ljude... ako taj ima tintaru ko sto ti opisa, ne sekiraj se... taj je isplut'o nedje... nije mog'o potonit ni za vrijeme cunamija... a ako jopen odlucis da ides u potragu oko tog potoka zovi... nisam ti nesto uspjesna u potragama na muski rod, al cu dat sve od sebe...
- Layne
#184 Re: Nepoznata djevojko javi se!
A toooo, ma dobro ti si novamadnessa wrote:pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza...
- madnessa
#185 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ih sad kolko sam nova o tom po tom... mrsko mi se bilo uclanit, al vec podobru godinu ubijam vrijeme na poslu citajuci forum... nego gdje nam je misica? da nam se i ona od tuge ne baci u potok?Layne wrote:A toooo, ma dobro ti si novamadnessa wrote:pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza...Moj pos'o je zadeveravanje mišice, a ne svih ljudi na forumu
![]()
-
hadzi_lojo
#186 Re: Nepoznata djevojko javi se!
moj romeo pa to si ti...
da ljubavi, javicu ti se na msn, primi meeeeee

- madnessa
#187 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ti sam sa sobom sve zavrsio, ha?hadzi_lojo wrote:moj romeo pa to si ti...
-
zelenashica
#188 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma šta si me vala zadevero....nije to ništaLayne wrote:A toooo, ma dobro ti si novamadnessa wrote:pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza...Moj pos'o je zadeveravanje mišice, a ne svih ljudi na forumu
![]()
-
zelenashica
#189 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potokamadnessa wrote:ih sad kolko sam nova o tom po tom... mrsko mi se bilo uclanit, al vec podobru godinu ubijam vrijeme na poslu citajuci forum... nego gdje nam je misica? da nam se i ona od tuge ne baci u potok?Layne wrote:A toooo, ma dobro ti si novamadnessa wrote:pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza...Moj pos'o je zadeveravanje mišice, a ne svih ljudi na forumu
![]()
- madnessa
#190 Re: Nepoznata djevojko javi se!
dobro je, ziva si... ja se bila zabrinula... samo dalje od potoka... nemoj da i za tobom suze ronim...mišica wrote: ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potoka
-
zelenashica
#191 Re: Nepoznata djevojko javi se!
madnessa wrote:dobro je, ziva si... ja se bila zabrinula... samo dalje od potoka... nemoj da i za tobom suze ronim...mišica wrote: ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potoka
- madnessa
#192 Re: Nepoznata djevojko javi se!
a sta ovo bi, misice sreco... nije zar haber da ne valja?mišica wrote:madnessa wrote:dobro je, ziva si... ja se bila zabrinula... samo dalje od potoka... nemoj da i za tobom suze ronim...mišica wrote: ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potoka
-
zelenashica
#193 Re: Nepoznata djevojko javi se!
a sta ovo bi, misice sreco... nije zar haber da ne valja?mišica wrote:madnessa wrote:dobro je, ziva si... ja se bila zabrinula... samo dalje od potoka... nemoj da i za tobom suze ronim...mišica wrote: ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potoka
ma nije bona nek neizvjesnost je najgora...havaz ništa ne kaza valja sutra i oslobođenje listat
- madnessa
#194 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma vidis da mu nije nista... da je bilo moralo bi u havazu da bIdne...mišica wrote: ma nije bona nek neizvjesnost je najgora...havaz ništa ne kaza valja sutra i oslobođenje listat
-
zelenashica
#195 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma nisu mi baš eti iz havaza nešto objektivni ..more bit da nije politički aktivan....uh da ni je đe drugo aktivan nedaj bože...pa valja opet do potokamadnessa wrote:ma vidis da mu nije nista... da je bilo moralo bi u havazu da bIdne...mišica wrote: ma nije bona nek neizvjesnost je najgora...havaz ništa ne kaza valja sutra i oslobođenje listat
- madnessa
#196 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma sad sam ja u kasike gledala i kazu da je on na dobrom putu... nit je u potoku (kasike nisu orosile), a nit je u zijanu (ciste kasike mozes se ogledat)... nemoj da se sekiras. mirno spavaj.mišica wrote:ma nisu mi baš eti iz havaza nešto objektivni ..more bit da nije politički aktivan....uh da ni je đe drugo aktivan nedaj bože...pa valja opet do potoka
-
zelenashica
#197 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma neka spavaću ja......naću ja enog kraj potoka ispo četinara.....madnessa wrote:ma sad sam ja u kasike gledala i kazu da je on na dobrom putu... nit je u potoku (kasike nisu orosile), a nit je u zijanu (ciste kasike mozes se ogledat)... nemoj da se sekiras. mirno spavaj.mišica wrote:ma nisu mi baš eti iz havaza nešto objektivni ..more bit da nije politički aktivan....uh da ni je đe drugo aktivan nedaj bože...pa valja opet do potoka
- madnessa
#198 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma kad ne trazis kasike se zacakle... a kad trazis ne mozes naci ni naopako... tako da sam ja odustala od potrage... nek oni mene traze... (kako prepotentno) odoh ja da spavam... laku noc...mišica wrote:ma neka spavaću ja......naću ja enog kraj potoka ispo četinara.....neka...a možda nikad
-
zelenashica
#199 Re: Nepoznata djevojko javi se!
haj hajd spavaj...ako ko tebe bude tražio zvaću ja tebe ne brigajmadnessa wrote:ma kad ne trazis kasike se zacakle... a kad trazis ne mozes naci ni naopako... tako da sam ja odustala od potrage... nek oni mene traze... (kako prepotentno) odoh ja da spavam... laku noc...mišica wrote:ma neka spavaću ja......naću ja enog kraj potoka ispo četinara.....neka...a možda nikad
- madnessa
#200 Re: Nepoznata djevojko javi se!
e bas ti hvala... valja se u 6 nadici, pa moram... sumLJam da ce me ko trazit, al ipak hvala... a fino smo i temu zachatale... eto ako budes htjela do potoka da trazimo tog tvog nesretnika, zovi...mišica wrote:haj hajd spavaj...ako ko tebe bude tražio zvaću ja tebe ne brigaj