Nepoznata djevojko javi se!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#176 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

Layne wrote:
mišica wrote:ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživo :lol: nego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali :D
Šta je bilo :? Pukla veza s Barbom, eeeee, ove forumske veze izgleda kratko traju :oops:
kakvi pukla bolan nije je ni bilo,mi samo po kahvani se tražimo. :lol: ....a za ovamo tražim enog kraj potoka i crnogoričnog drveća :lol: ......more bit da ga nađem more bit da ga ne nađem
Layne

#177 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Layne »

mišica wrote:
Layne wrote:
mišica wrote:ma i to vala....ne znaju ni po forumu ..kako bi tek uživo :lol: nego hoćemo li i mi koga tražit možda nama upali :D
Šta je bilo :? Pukla veza s Barbom, eeeee, ove forumske veze izgleda kratko traju :oops:
kakvi pukla bolan nije je ni bilo,mi samo po kahvani se tražimo.....a za ovamo tražim enog kraj potoka :lol: ......more bit da ga nađem more bit da ga ne nađem
Jel' dubok potok?? MoRe bit' se ugušio :D probaj u crnoj hroniKi :D
zelenashica

#178 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

mišica wrote:
Layne wrote:
kakvi pukla bolan nije je ni bilo,mi samo po kahvani se tražimo.....a za ovamo tražim enog kraj potoka :lol: ......more bit da ga nađem more bit da ga ne nađem
Jel' dubok potok?? MoRe bit' se ugušio :D probaj u crnoj hroniKi :D[/quote]
vala baš more bidnut,osto je izamene :lol: valja sad malo čitulje i crnu kroniku pretitrat..... :lol: ....odo namah po havaz :D
madnessa

#179 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote:fala,fala na lijepim željama povodom mog traženja :-D javit će se on sam kad skonta da ga tražim...pametan je on..... :lol:
a ti bona makni se od tog što se za curama okreće.....bolje traži vakog ko ja što samo potoke zagleda :lol:
a meni samo njegov vrat na umu... a vidis... pa kakvog mi preporucujes... nisam ti ja izbirljiva, vidis i sama...
zelenashica

#180 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote:fala,fala na lijepim željama povodom mog traženja :-D javit će se on sam kad skonta da ga tražim...pametan je on..... :lol:
a ti bona makni se od tog što se za curama okreće.....bolje traži vakog ko ja što samo potoke zagleda :lol:
a meni samo njegov vrat na umu... a vidis... pa kakvog mi preporucujes... nisam ti ja izbirljiva, vidis i sama...
ma nako nešto dobroooo glavito :lol: i da voli potoke,...al dobro ga čuvaj vidiš mene lejn zabrinu meni valja sad po havazu rondat..more bi da se oni moj utušio :lol:
madnessa

#181 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote:ma nako nešto dobroooo glavito :lol: i da voli potoke,...al dobro ga čuvaj vidiš mene lejn zabrinu meni valja sad po havazu rondat..more bi da se oni moj utušio :lol:
ah ovaj lejn samo zna zadeverat ljude... ako taj ima tintaru ko sto ti opisa, ne sekiraj se... taj je isplut'o nedje... nije mog'o potonit ni za vrijeme cunamija... a ako jopen odlucis da ides u potragu oko tog potoka zovi... nisam ti nesto uspjesna u potragama na muski rod, al cu dat sve od sebe... :D
Layne

#182 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Layne »

madnessa wrote:ah ovaj lejn samo zna zadeverat ljude... ako taj ima tintaru ko sto ti opisa, ne sekiraj se... taj je isplut'o nedje... nije mog'o potonit ni za vrijeme cunamija... a ako jopen odlucis da ides u potragu oko tog potoka zovi... nisam ti nesto uspjesna u potragama na muski rod, al cu dat sve od sebe... :D
OKLEN ti ova konstatacija?
madnessa

#183 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

Layne wrote:
madnessa wrote:ah ovaj lejn samo zna zadeverat ljude... ako taj ima tintaru ko sto ti opisa, ne sekiraj se... taj je isplut'o nedje... nije mog'o potonit ni za vrijeme cunamija... a ako jopen odlucis da ides u potragu oko tog potoka zovi... nisam ti nesto uspjesna u potragama na muski rod, al cu dat sve od sebe... :D
OKLEN ti ova konstatacija?
pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza... ;-)
Layne

#184 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Layne »

madnessa wrote:pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza... ;-)
A toooo, ma dobro ti si nova :D Moj pos'o je zadeveravanje mišice, a ne svih ljudi na forumu :D :D
madnessa

#185 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

Layne wrote:
madnessa wrote:pa jesil sad zadevero misicu... ode zena u suzama da trazi cojeka... jos oko potoka... samo moze sebi pogorsat, ako potok nadodje od njenih suza... ;-)
A toooo, ma dobro ti si nova :D Moj pos'o je zadeveravanje mišice, a ne svih ljudi na forumu :D :D
ih sad kolko sam nova o tom po tom... mrsko mi se bilo uclanit, al vec podobru godinu ubijam vrijeme na poslu citajuci forum... nego gdje nam je misica? da nam se i ona od tuge ne baci u potok? :|
hadzi_lojo

#186 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by hadzi_lojo »

moj romeo pa to si ti...
da ljubavi, javicu ti se na msn, primi meeeeee
:D
madnessa

#187 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

hadzi_lojo wrote:moj romeo pa to si ti...
da ljubavi, javicu ti se na msn, primi meeeeee
:D
ti sam sa sobom sve zavrsio, ha? :lol:
zelenashica

#188 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

Layne wrote:
ma šta si me vala zadevero....nije to ništa :lol:
zelenashica

#189 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
Layne wrote:
ih sad kolko sam nova o tom po tom... mrsko mi se bilo uclanit, al vec podobru godinu ubijam vrijeme na poslu citajuci forum... nego gdje nam je misica? da nam se i ona od tuge ne baci u potok? :|
ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potoka :lol:
madnessa

#190 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote: ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potoka :lol:
dobro je, ziva si... ja se bila zabrinula... samo dalje od potoka... nemoj da i za tobom suze ronim...
zelenashica

#191 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote: ma puste sad vidite da mišica ima posla...lista havaz...traži haber s potoka :lol:
dobro je, ziva si... ja se bila zabrinula... samo dalje od potoka... nemoj da i za tobom suze ronim...
madnessa

#192 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote:
madnessa wrote:
a sta ovo bi, misice sreco... nije zar haber da ne valja? :(
zelenashica

#193 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

mišica wrote:
madnessa wrote:
a sta ovo bi, misice sreco... nije zar haber da ne valja? :([/quote]
ma nije bona nek neizvjesnost je najgora...havaz ništa ne kaza valja sutra i oslobođenje listat :D
madnessa

#194 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote: ma nije bona nek neizvjesnost je najgora...havaz ništa ne kaza valja sutra i oslobođenje listat :D
ma vidis da mu nije nista... da je bilo moralo bi u havazu da bIdne...
zelenashica

#195 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote: ma nije bona nek neizvjesnost je najgora...havaz ništa ne kaza valja sutra i oslobođenje listat :D
ma vidis da mu nije nista... da je bilo moralo bi u havazu da bIdne...
ma nisu mi baš eti iz havaza nešto objektivni ..more bit da nije politički aktivan....uh da ni je đe drugo aktivan nedaj bože...pa valja opet do potoka :lol:
madnessa

#196 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote:ma nisu mi baš eti iz havaza nešto objektivni ..more bit da nije politički aktivan....uh da ni je đe drugo aktivan nedaj bože...pa valja opet do potoka :lol:
ma sad sam ja u kasike gledala i kazu da je on na dobrom putu... nit je u potoku (kasike nisu orosile), a nit je u zijanu (ciste kasike mozes se ogledat)... nemoj da se sekiras. mirno spavaj. :)
zelenashica

#197 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote:ma nisu mi baš eti iz havaza nešto objektivni ..more bit da nije politički aktivan....uh da ni je đe drugo aktivan nedaj bože...pa valja opet do potoka :lol:
ma sad sam ja u kasike gledala i kazu da je on na dobrom putu... nit je u potoku (kasike nisu orosile), a nit je u zijanu (ciste kasike mozes se ogledat)... nemoj da se sekiras. mirno spavaj. :)
ma neka spavaću ja......naću ja enog kraj potoka ispo četinara..... :D neka...a možda nikad :lol:
madnessa

#198 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote:ma neka spavaću ja......naću ja enog kraj potoka ispo četinara..... :D neka...a možda nikad :lol:
ma kad ne trazis kasike se zacakle... a kad trazis ne mozes naci ni naopako... tako da sam ja odustala od potrage... nek oni mene traze... (kako prepotentno) odoh ja da spavam... laku noc... :zzzz:
zelenashica

#199 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

madnessa wrote:
mišica wrote:ma neka spavaću ja......naću ja enog kraj potoka ispo četinara..... :D neka...a možda nikad :lol:
ma kad ne trazis kasike se zacakle... a kad trazis ne mozes naci ni naopako... tako da sam ja odustala od potrage... nek oni mene traze... (kako prepotentno) odoh ja da spavam... laku noc... :zzzz:
haj hajd spavaj...ako ko tebe bude tražio zvaću ja tebe ne brigaj :-D
madnessa

#200 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by madnessa »

mišica wrote:haj hajd spavaj...ako ko tebe bude tražio zvaću ja tebe ne brigaj :-D
e bas ti hvala... valja se u 6 nadici, pa moram... sumLJam da ce me ko trazit, al ipak hvala... a fino smo i temu zachatale... eto ako budes htjela do potoka da trazimo tog tvog nesretnika, zovi... ;-)
Post Reply