Svirke...
Moderator: _BataZiv_0809
-
ninja-san
Kazu da ima neki koncert tj. dvodnevni festival sad krajem srpnja/jula (mislim 27. i 28.) u Krupi na Vrbasu.
Za li netko nesto o tome?
Izmedju ostalih najavljuju se "Majke", koje odnedavno opet sviraju zajedno.
P.S. Ako ima netko da bi isao na "Majke", neka se javi , pa da podijelimo troskove goriva.
P.S. Ako ima netko da bi isao na "Majke", neka se javi , pa da podijelimo troskove goriva.
-
zemljotres
Sve o festivalu >> http://www.kampovi.ba/download/Ex_Yu_Rocks.pdfninja-san wrote:Kazu da ima neki koncert tj. dvodnevni festival sad krajem srpnja/jula (mislim 27. i 28.) u Krupi na Vrbasu.
-
zemljotres
zemljotres wrote:zemljotres wrote:Još jadan dan do pocetka festivala.Tisina wrote:FIS FEST SARAJEVO 2007
Po drugi put u istoriji grada Sarajeva dešava se nešto što ljeto u metropoli čini aktivnim, vrućim i oznojenim, a istovremeno osvježavajućim u svakom pogledu. U organizaciji Udruženja za popularizaciju urbane kulture “OTVORENA SRCA-OPEN HEARTS”- 9 dana Fis Festivala Sarajevo će nam donijeti svirke preko 30 bendova iz zemlje i svijeta što svakako garantuje itekako dobru zabavu u danima gorućeg asfalta. Od 15. do 23. jula u prostoru Fis cluba Bock održaće se 2. muzičko scenski festival FIS FEST 2007. Na festivalu će učestvovati već priznata imena koja će svojom dokazano odličnom svirkom ohrabriti i one manje priznate da svim posjetiocima prirede noći za sjećanje.U svakom trenutku ćete imati na raspolaganju otvoren šank gdje ćete moći ugasiti žeđ, kao i raspoloženu raju s kojom možete promahalati o situaciji na trećoj stijeni od Sunca.DOBRODOŠLI!
http://fisfest.ba/
Ukoliko karte za [url=htp://www.fisfest.ba]FIS FEST 2.007[/url] naručite putem email adrese >> [email protected]
ostvarujete popust od 20% na cijenu karata.
-
zemljotres
zemljotres wrote:VEČERAS POČINJE FIS FEST 2.007.Tisina wrote:FIS FEST SARAJEVO 2007
Po drugi put u istoriji grada Sarajeva dešava se nešto što ljeto u metropoli čini aktivnim, vrućim i oznojenim, a istovremeno osvježavajućim u svakom pogledu. U organizaciji Udruženja za popularizaciju urbane kulture “OTVORENA SRCA-OPEN HEARTS”- 9 dana Fis Festivala Sarajevo će nam donijeti svirke preko 30 bendova iz zemlje i svijeta što svakako garantuje itekako dobru zabavu u danima gorućeg asfalta. Od 15. do 23. jula u prostoru Fis cluba Bock održaće se 2. muzičko scenski festival FIS FEST 2007. Na festivalu će učestvovati već priznata imena koja će svojom dokazano odličnom svirkom ohrabriti i one manje priznate da svim posjetiocima prirede noći za sjećanje.U svakom trenutku ćete imati na raspolaganju otvoren šank gdje ćete moći ugasiti žeđ, kao i raspoloženu raju s kojom možete promahalati o situaciji na trećoj stijeni od Sunca.DOBRODOŠLI!
http://fisfest.ba/
Ukoliko karte za [url=htp://www.fisfest.ba]FIS FEST 2.007[/url] naručite putem email adrese >> [email protected]
-
Sogan
negdje oko 400-500 kunaSaian wrote:auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu I am soooooooo there, kol'ko je repa ovoSogan wrote:Znao sam da je bila pametna odluka uzeti kasni godisnji
Vip INmusic festival 27. i 28. kolovoza 2007 Zagreb
Iggy Pop & The Stooges
Sonic Youth (upravo mi u usima)
![]()
New York Dolls
...
a od domacih:
Majke
Letu Stuke
Gustafi
...![]()
![]()
Sajane, bumo se razvalili, kaj ne
- Saian
Sogan wrote:
negdje oko 400-500 kuna
Sajane, bumo se razvalili, kaj ne
pa poslije ovog
gotovo da ti mogu zaprijetiti timzerrin wrote:A ako budes tad dolazio imas na kneziji cak i prazan stanSaian wrote:auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu I am soooooooo there, kol'ko je repa ovoSogan wrote:Znao sam da je bila pametna odluka uzeti kasni godisnji
Vip INmusic festival 27. i 28. kolovoza 2007 Zagreb
Iggy Pop & The Stooges
Sonic Youth (upravo mi u usima)
New York Dolls
a od domacih:
Majke
Letu Stuke
Gustafi
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to jest ovisno koliko ches biti dobar domachin
![]()
@zerrin zar poslije Nove sumnjas u moje domachinske kvalitete
- alphonse kauders
Sad dođoh s koncerta Zostera i Lučke uprave - fakat prva liga, mada su kasno počeli pa su navrat-nanos završavali.
Bilo možda oko 1000 ljudi, odlična svirka, atmosfera super, a vidjelo se da se i Zoster potrudio da ne sviraju tezgaroški;)
Lučka uprava mi se također svidjela, iako sam ih prvi put gledao, možda i bude nešto od njih.
Fakat, večeras jedina zamjerka (kao i prošlih godina) policiji i fajrontu u tačno 23h:(
People around me -
Bilo možda oko 1000 ljudi, odlična svirka, atmosfera super, a vidjelo se da se i Zoster potrudio da ne sviraju tezgaroški;)
Lučka uprava mi se također svidjela, iako sam ih prvi put gledao, možda i bude nešto od njih.
Fakat, večeras jedina zamjerka (kao i prošlih godina) policiji i fajrontu u tačno 23h:(
People around me -
- johnnykola
i meni je zoster sinoc lego.
mislio sam da to nikad nece
biti slucaj. i, da, *ebo metropolu
u kojoj svirka mora stati u 23h.
eventaulno kzu, a laka i skroz te mi
sami
svakako.
odoh sad poslati mail zoki da nam
u najavama bar on naziv benda
dezinformativno ne iznosi.

mislio sam da to nikad nece
biti slucaj. i, da, *ebo metropolu
u kojoj svirka mora stati u 23h.
eventaulno kzu, a laka i skroz te mi
sami
odoh sad poslati mail zoki da nam
u najavama bar on naziv benda
dezinformativno ne iznosi.
- nowhere man
Da, svirka je bila dobra (mada kratka), samo sto nisu bili u stanju organizovati sankove - 20 minuta smo cekali pivo (na koncertu koji je trajao sat vremena) 
I jos sam morao moliti one strazare da me puste u VIP zonu
da odem u fis u wc.
I jos sam morao moliti one strazare da me puste u VIP zonu
-
zmijaIzmaj
zuta podmornica je bila najboljsa
...super koncertic
taman je trajo (za ranoranioce
)
-
mamica papucarka
super je bilo
Zoster me je odusevio, a ni Lucka uprava nije bila losa. Jedino me je onaj pjevac iz Lucke uprave zivciro. Umjesto da je iskoristio vrijeme za svirku, nesto je baljezgo
Zoster me je odusevio, a ni Lucka uprava nije bila losa. Jedino me je onaj pjevac iz Lucke uprave zivciro. Umjesto da je iskoristio vrijeme za svirku, nesto je baljezgo
- Altsa
ja festivala i govanazemljotres wrote:zemljotres wrote:zemljotres wrote: Još jadan dan do pocetka festivala.
-
rikardoreis
je li svir'o americki film?zmijaIzmaj wrote:zuta podmornica je bila najboljsa...super koncertic
![]()
)
-
debela
da, time su zavrsili svoju sinocnju svirkurikardoreis wrote:je li svir'o americki film?zmijaIzmaj wrote:zuta podmornica je bila najboljsa...super koncertic
![]()
)
jes' klinac, to se sviralo samo dok su valjali
-
zmijaIzmaj
i to su je zavrsili fenomenalno...volim zoster reggae, ali sto volim rockdebela wrote:da, time su zavrsili svoju sinocnju svirkurikardoreis wrote:je li svir'o americki film?zmijaIzmaj wrote:zuta podmornica je bila najboljsa...super koncertic
![]()
)
a sto ne valjaju?
-
rikardoreis
ne znam deb, gotiivo sam ih dok su bili manje popularni, odnosno dok su u svirci imali puno manje reggea (ne volim ga...glupav midebela wrote:da, time su zavrsili svoju sinocnju svirkurikardoreis wrote:je li svir'o americki film?zmijaIzmaj wrote:zuta podmornica je bila najboljsa...super koncertic
![]()
)
a sto ne valjaju?
cuj u marija se zaljubila
zmijo, huda rockerice jel ti valja ono od neku vece?
-
debela
a sto se meni cini da i ti i zmija pogresno kontate ovaj pojam zaljubiti serikardoreis wrote:ne znam deb, gotiivo sam ih dok su bili manje popularni, odnosno dok su u svirci imali puno manje reggea (ne volim ga...glupav mi)..bili su bas na tragu tada, neceg novog...i stali
![]()
cuj u marija se zaljubila![]()
zmijo, huda rockerice jel ti valja ono od neku vece?
a neka ih sa svim svojim miksovima zvukova. ovakvi kakvi jesu mi bas pasu
-
rikardoreis
ok deb, davno smo se dogovorili da se ne slazemo u vezi zikedebela wrote:a sto se meni cini da i ti i zmija pogresno kontate ovaj pojam zaljubiti serikardoreis wrote:ne znam deb, gotiivo sam ih dok su bili manje popularni, odnosno dok su u svirci imali puno manje reggea (ne volim ga...glupav mi)..bili su bas na tragu tada, neceg novog...i stali
![]()
cuj u marija se zaljubila![]()
zmijo, huda rockerice jel ti valja ono od neku vece?![]()
a neka ih sa svim svojim miksovima zvukova. ovakvi kakvi jesu mi bas pasu
ma dobar je mariofil...cekam utiske
-
zmijaIzmaj
a meni ti miksovi pasu do kraja
riki, ocigledno ne valja, jer se ne sjecam o cemu je rijec

riki, ocigledno ne valja, jer se ne sjecam o cemu je rijec
-
rikardoreis
dobro, zmajcek, vidimo se u pozoristu ili bilo gde daleko od muzikezmijaIzmaj wrote:a meni ti miksovi pasu do kraja![]()
![]()
riki, ocigledno ne valja, jer se ne sjecam o cemu je rijec![]()
p.s. mislio sam na yorka
-
zmijaIzmaj
aaaaaa...nisam poslusala, bila sam odsutnarikardoreis wrote:dobro, zmajcek, vidimo se u pozoristu ili bilo gde daleko od muzikezmijaIzmaj wrote:a meni ti miksovi pasu do kraja![]()
![]()
riki, ocigledno ne valja, jer se ne sjecam o cemu je rijec![]()
![]()
p.s. mislio sam na yorka
- johnnykola
hoćemo li, mariofile?
svijetla obraza!
svijetla obraza!