Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pearl wrote:sad je meni jasno zasto dajdza satko iz dojclanda sve majice sa onim krokodilom nosa i kaze da je to najboljsa marka tamo.. a kad mi placemo sto nam je doniJo samo po kinder jaje, on kaze da je taj krokodil na majici plagijat i da oni nemaju para... idem ga majci tuziti odmah.. kako laze samo...
ma znaju to shvabe fino prisit na majici ... ko saliveno bude.
tvom dajdzi sigurno nije la`ko, qq.
bezbeli da mu nije lako... i on placa racune 1500 eura :D
i nana mu posalje ponekad para, nije lako u bausteli.. ne mora ni ona svaki mjesec jesti
Pearl wrote:bezbeli da mu nije lako... i on placa racune 1500 eura :D
i nana mu posalje ponekad para, nije lako u bausteli.. ne mora ni ona svaki mjesec jesti
ma nek nena nadoknadi za sve one dane sto nije ko dijete postila... nek djetetu salje... nema se.
Pearl wrote:bezbeli da mu nije lako... i on placa racune 1500 eura :D
ma nek nena nadoknadi za sve one dane sto nije ko dijete postila... nek djetetu salje... nema se.
cHupjahalic@ wrote:ma jok.
nek im kaze da u inostranstvu slatkisi malo kise ali da je to tako i da je puno zdravije.
suti bona, ne otkrivaj tajne.. ja sam jedna od ovih ovdje, domacih .. ako dajdza ne donese nesto fino, sve cu da vas otracam..
ma ne brini... obradovat ce i tebe kesa njemacka.
iz tvojih usta u dajdzine usi... prosli put nam dajdzinica sve slatkise u putu pojela, pao joj secer... bar nam je omote donijela, pa smo se s njima citavu godinu igrali...
Minnela wrote:uh,to je skupo 20 kruna ..ovdje kod nas u Swe imas max cijena 10 kruna..i ima svega..cak i one naocale za vid..ja svako ljeto amidzi ponesem nekoliko..kaze pravo mu dobre,sve cita s njima
ma bona, to je max 20 a ja ti opet gledam da uzmem stvarcice od 2, 3 krune.
dobro me napomenu, svim dedama i nenama cu ponijeti naocale...kazu da dobro vide ... nikad ni kod ocnog a ni kod opticara nisu zavirili.
koja cuda cine ove strane naocale.
Pearl wrote:iz tvojih usta u dajdzine usi... prosli put nam dajdzinica sve slatkise u putu pojela, pao joj secer... bar nam je omote donijela, pa smo se s njima citavu godinu igrali...
ih, a oni njemacki papirichi stvarno svjetlucaju.
jos ako su vam koju kesu dali... sta ce vam vise
Pearl wrote:iz tvojih usta u dajdzine usi... prosli put nam dajdzinica sve slatkise u putu pojela, pao joj secer... bar nam je omote donijela, pa smo se s njima citavu godinu igrali...
ih, a oni njemacki papirichi stvarno svjetlucaju.
jos ako su vam koju kesu dali... sta ce vam vise
Pearl wrote:
nemoj jaja, puknu usput... bolje da ti odmah naprave pita raznih vrsta... ili baklave i kadaifa... nek dobro zaliju agdom, to moze stajati...
Ja prosli put nosio boze sa Slatkog coseta, sva uzvristala, ne isplati se.
cHupjahalic@ wrote:
ma kad krenes iz Bosne povuci svega i svacega: od brasna, sira, jaja pa do konca za usivanje. trebat ce.
Prosli put smo vukli suhom mesa a narocito stelje, onaj hebeni cuko sve nanjusio, jos platili $100 kazne. Argete su nas pravo izvukle, jos ih mazemo.
za sve je to nena kriva, niko drugi.
pa eto... na Argetama ste fino ustedili... umjesto da kupujes americhki sir od 5 dolara ti jedes Argetu 2 dana a nisi dao ni 1 dolar za pakovanje.
taman to sto je ostalo mozes ostaviti sa strane pa izliti plocu na ljeto.