Vrijedi li pokusati ponovo...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

mrchaa10 wrote:E svaka vam cast malo ste me i nasmijali :lol:
U vecini vasih odgovora,savjeta i sl vidim da mi predlazete dalje sto je sasvim normalno ali samo jedno pokusavam skontati zna li neko da mi opise osjecaj kako ce to izgledati kad je budem vidio jos pogotov sa njim mada on nema nikakve veze jer koliko ja mislim ni jedna djevojka nemoze biti ili uraditi nesto na silu ili?!Znaci za sve njene postupke sama je kriva...
:lol:

Sto si ti neki studiozan tip... :lol: sve po planu... :lol: :lol: al' ne meres braco osjecaje planirati.... :D:D

Odgovor :

a ) noge ce ti se odsjeci
b ) stociraces ga :D
c ) razmisljaces o smislu zivota
d ) nista od navedenog - boleee tebeee

:lol: :lol: :lol:
Kwaheri

Post by Kwaheri »

gdje su one sto se bave feminizmom da uporede moj i latinicin odgovor...

ona odgovara "muskim pismom (jezikom)" :D :-) :oops:

umije da se uzivi :D
Latina

Post by Latina »

zena wrote:gdje su one sto se bave feminizmom da uporede moj i latinicin odgovor...

ona odgovara "muskim pismom (jezikom)" :D :-) :oops:

umije da se uzivi :D
:oops: Svasta ja umijem. :oops:

Yin & Yang ??? :wink:
Last edited by Latina on 21/02/2007 13:27, edited 1 time in total.
Lace

Post by Lace »

zena wrote:
mrchaa10 wrote:E svaka vam cast malo ste me i nasmijali :lol:
U vecini vasih odgovora,savjeta i sl vidim da mi predlazete dalje sto je sasvim normalno ali samo jedno pokusavam skontati zna li neko da mi opise osjecaj kako ce to izgledati kad je budem vidio jos pogotov sa njim mada on nema nikakve veze jer koliko ja mislim ni jedna djevojka nemoze biti ili uraditi nesto na silu ili?!Znaci za sve njene postupke sama je kriva...
sto god bilo, proci ce

nista ne znas dok ne vidish, mozda ces se nasmijati i reci "a ja mene hajvana", mozda ces bez kontrole zaplakati, ili ces pobjeci da je ne gledash... mozda ces se osjecati slomljeno... mozda prazno...nista ne znash dok se ne sretnes s njom... al i to ce proci :)
sve to prodje...ja kad sada vidim neke svoje bivse koji su me povrijedili prvo mi padne na pamet "ja budale, sta si ti vidjela u njima" :D
Lace

Post by Lace »

i da...uvijek pomaze izbjegavanje, sklanjanje slika, brisanje broja telefona...(pravi se da je ne vidis) ..itd...dok ne prodje kriza :D kasnije ces ko s pjesmom biti u stanju da stanes sa njom i kazes "sta ima ba "jarane"" :D a to joj se bas i nece svidjeti :D

p.s. u momentu kada nekom okrenem ledja i znam da me povrijedio...izbrisem broj..srecom pa ih od kako imam mobitel, ne pamtim :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Lace wrote:i da...uvijek pomaze izbjegavanje, sklanjanje slika, brisanje broja telefona...(pravi se da je ne vidis) ..itd...dok ne prodje kriza :D kasnije ces ko s pjesmom biti u stanju da stanes sa njom i kazes "sta ima ba "jarane"" :D a to joj se bas i nece svidjeti :D

p.s. u momentu kada nekom okrenem ledja i znam da me povrijedio...izbrisem broj..srecom pa ih od kako imam mobitel, ne pamtim :D
a kako znash kome da se ne javis :D :oops:

ili se ne javljash na nepoznate brojeve :D
Lace

Post by Lace »

zena wrote:
Lace wrote:i da...uvijek pomaze izbjegavanje, sklanjanje slika, brisanje broja telefona...(pravi se da je ne vidis) ..itd...dok ne prodje kriza :D kasnije ces ko s pjesmom biti u stanju da stanes sa njom i kazes "sta ima ba "jarane"" :D a to joj se bas i nece svidjeti :D

a kako znash kome da se ne javis :D :oops:

ili se ne javljash na nepoznate brojeve :D
nije fol ako ce oni mene zvati...bas me briga...fol je da ja ne mogu nazvati...samu sebe postedim daljeg ponizavanja :D
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Vidim ja da cu cim sletim dole pocet piti da mi bude sto lakse:)))
a ako se nadjemo u istom kaficu ili diskoteci sto nije iskljuceno ima da ih castim :))))
Lace

Post by Lace »

mrchaa10 wrote:Vidim ja da cu cim sletim dole pocet piti da mi bude sto lakse:)))
a ako se nadjemo u istom kaficu ili diskoteci sto nije iskljuceno ima da ih castim :))))
i ja sam tako :D
izbjeglica_iz_besmisla

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

nebojeplavo wrote:Ma nece on ni da prekine s njom, samo trazi izgovor i da mu neko kaze da trebaju opet pokusati Rolling eyes :D
isto se i meni vrti po glavi dok čitam njegove postove...

@ Mrcha

jarane, nemaš ti šta nas slušati i pitati .... ti ako u sebi ne osjećaš gorčinu i prezir prema njoj nakon SVEGA što ti je uradila, džaba tebi sve ovo ... pa bolan ne bio, nije više stvar u tome kad je našla momka, hoće li ona zatražit oprost, obećat da te neće više varat i ostala sranja, već u tome da ti je u jednom trenutku jasno POKAZALA I REKLA da te ne voli ... od tog trena ti je sve trebalo bit jasno ... s vremenom te sigurno neće zavolit, ne zavaravaj se...

ako nakon svega ovog ti i dalje budeš tražio neka objašnjenja, bojim se da ćeš, prvi put kad je vidiš, pogubit se ko abdest i poboravit sve ovo što te raja nasavjetovala... opet će ti naumpast neki neuvjerljivi izgovor tipa ... pa moram joj se barem javit, popričat reda radi, neću da budem nekulturan, ipak 2 godine smo skupa bili, itd ... i opet ćeš sam sebe zajebat, neće ona to morati... pa ćeš joj ko zadnja budala opet nastavit plaćat sve, davat auta i stanove i ostale mačke piterine ...

da razjasnimo, da ne ispadnem previše surov .... razumijem ja tebe savršeno, iako sam možda sa svoje 23 godine još puter za tebe ... u sličnoj sam situaciji bio, samo bez tih detalja sa stanovima i "sponzoriranjem" .. znam jako dobro kakve gluposti će zaljubljeno muško sebi dopustit, sve s ciljem da joj pokažeš da ti je stalo do nje, da je posebna i da nisi ko ostali muški kreteni ... džaba ti to sve, to je začarani krug ... što ti ona više sranja servira, ti se više trudiš da to "zakrpiš" ... što se ti više trudiš, ona će više sranja servirat ... i tako ukrug

svi savjeti koje si dobio ovdje su stvarno odlični (bravo sa-x :thumbup: ) i pomoće ti sigurno, ali za njih ti treba čelična volja, odlučnost i samopoštovanje ... a druže moj, bojim se da ti to trenutno nemaš jer nisi sam sa sobom raščistio :sad:

PS sretno
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Izbjeglico kralju vjeruj da jesam samo se nisam nikad ovako osjecao uvijek sam ja bio taj koji je prekidao i nije se okretao nazad i zato sam stavio na forum temu da vidim sta vi kao osobe sa strane imate da mi kazete posavjetujete jer uskoro bi trebao kuci a i ne ide mi se jer znam da je ona dole pa makar i da se ne zabavlja tesko i krivo ce mi bit kad je vidim....
Cary Grant

Post by Cary Grant »

Upita ti kako ce biti poslije kad je vidis sa njim... care, kad je vidis i samu a kamoli s njime bice zajebano, ali sreca je sto nece trajati vjecno. Jednostavno ce ti osjecaj jenjavati kako vrijeme bude prolazilo, ali samo ako promineis filozofiju prema problemu i svoje samopouzdanje usmjeris samo ka tome da nadjes nekoga drugog i da na nju ne mislis ili dobijas informacije o njoj... Bas kao sto ti vecina ovdje savjetuje. Ja sam imao nesrecu da mi takav slican slucaj prouzrokuje cura koju jednostavno moram vidjati skoro svakodnevno... pa sam uspio. Tesko - jeste. Jebeno - jeste. Boli - boli. Ali moze se ako rijesis dileme u glavi.
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Izgleda da je meni otislo sve u visinu a nista u glavu i ovo malo mozga:(....
sure_alma

Post by sure_alma »

AKO SEBE IMALO POSTUJES, NECES JOJ SE VISE JAVITI ILI ZVATI…
KRATKO I JASNO….

PUSTI SE VISE TIH ZALOPOJKI….KRENI DALJE SA ZIVOTOM JER ONA VEC JESTE…TI VISE NISI NI NA NJENOJ MAPI A KAMO LI STA DRUGO…DOK ONA UZIVA I ISKORISTAVA SVOJE CIJENJENO VRIJEME U NJOJ KORISNE SVRHE TI ZAUSTAVLJAS SVOJ ZIVOT I SVOJE VRIJEME ZA NEKOGA KO TE NIKAD NECE NE VOLITI NEGO CAK POSTOVATI KAO OSOBU KOJA TI JESI…

NAJBOLJI LIJEK ZA TAKVE SITUACIJE JE DA NADJES NEKU DRUGU…MALO IZLAZAKA, MALO KAFICE I ZEZANCIJE I SVE CE BITI BOLJE…A AKO SAMO SJEDIS I SLUSAS UBITACNU DEPRESIVNU MUZIKU, I JOS AKO IMAS ALKOHOLA PORED SEBE, E ONDA TE NEMA NIGDJE CARE…

:D
SRETNO…
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Odo polako na trening pa se brzo vraca,necu se cak ni diskonektovati:)))
Hvala vam puno iako vas ne znam ali vasa pomoc puno znaci...
A sto se tice alkohola to cu kad dodjem kuci da se malo opustim sa rajom i da proslavim sezonu:))
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

E ljudi tu sam,vidim da nemate vise savjeta niti sto da mo porucite.Pa cu nekako odvagati i skontati sta i kako dalje ali znam da stemi strasno pomogli kad mi je bilo tesko u ovih par dana...
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

E ljudi odo ja polako u krevet,pokusao sam sa drugom veceras ali mi nije islo ona i ona mi u glavi,morat cu otici kod mesara nema druge...
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

sto ces kod mesara? Da ga neces ne daj boze odsjec i dat mackama? :D :D

nego, vidis, jebo te, i ovaj forum nekom pomogao da mu bude lakse..hajd nek je hvala Bogu dragom :D :D

moglo bi se ovo i zalit veceras...

jarane, usput, nemoj odma navaljivat na druge, nego relax...polako, doce sve na svoje. Jebeno jest i bice jos gore (znam kako je meni bilo kad me cura koju sam volio odjebala) al nakon nekog vremena - prodje i danas, ko da je bog nikad nije ni dao
taxi_driver

Post by taxi_driver »

mrcha,dosta mi je mojih problema,a jos treba da mislim i o tvojim,koji su vjerovatno izmisljeni.
maccarona

Post by maccarona »

mrcho :oops: sta li si skrivio u proslom zivotu :oops: nesto ti se vraca, ha? :D
Latina

Post by Latina »

mrchaa10 wrote:E ljudi odo ja polako u krevet,pokusao sam sa drugom veceras ali mi nije islo ona i ona mi u glavi,morat cu otici kod mesara nema druge...
Ovo ne kontam. :D:D

mrchaa10...neces valjda u eunuhe ??? :shock:

:run:
Zhaba

Post by Zhaba »

Latinica wrote:
mrchaa10 wrote:E ljudi odo ja polako u krevet,pokusao sam sa drugom veceras ali mi nije islo ona i ona mi u glavi,morat cu otici kod mesara nema druge...
Ovo ne kontam. :D:D

mrchaa10...neces valjda u eunuhe ??? :shock:

:run:
pa naravno ti nije islo...ne moze niko od jednog na drugog dana izbrisati osjecaje ali bitno je da se nje rjesis a druga...polako bit ce ;)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

bolje soko u ruci nego guska u krevetu...
cekic... i rjesavaj probleme :)
Snowflake

Post by Snowflake »

ja bih samo da se javim po prvi put i kazem da je sve sto sam procitao ovdje samo SUPLJA...naravno, sve je onako kako ste svi pisali, i sve je to tacno, ali opet uglavnom svi govore iz licnog iskustva, a svako je individua za sebe, tako da ono sto je meni pomoglo, ne mora znaciti da ce i njemu...ohladi se, ne gledaj je, najvise boli kad si na ignore, napij se, sve ce to proci...to sam cuo i za prvu "ljubav" u 7 osnovne, a i onda kad sam pravo patio...treba bi sam znati i prije svega cijenit sebe..kad ti neko tako radi a ti razmisljas o prelasku preko toga, zenidbi ili sta vec (pomakni se s mjesta:). ako je tako, onda ne da ne cijenis sebe nego ti je preca ona...a trebao bi sam sebi biti najpreci..uvijek sam za pokusaj da se popravi, dobru volju da se spasi veza, ako je prava ljubav..ali ja mislim da je ona tebi dovoljno jasno pokazala da to sto je (u)radila, nije ono "desilo se"..ne razumijem samo kako ti taj osjecaj skrhanosti ne zamjeni osjecaj ljutnje, prvo da si ljut na nju sto ti je to uradila, a odmah zatim i na sebe sto si ovakav..
nije te rodila i nije ti iz oka ispala..nije lahko, razumijem, ali ljudi gube puno bitnije ljude u zivotu, pa opet normalni, disu...sve moze covjek ziv..
btw. klik se klinom izbija 8-)
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Pa sta ja znam haj reko da pokusam,jer kandidata ima ali mi se nije dalo pa me zabrinulo jos vise.E taxista da BOGDOM je ovo sve suplja i izmisljeno pa nebi ja sjedio ispred onog ekrana i cekao svaki vas komentar ili nebi bio ovoliko u crnjaku mada mi je sad nakon vasih savjeta i komentara puno puno bolje moram priznat....
Post Reply