nebojeplavo wrote:Ma nece on ni da prekine s njom, samo trazi izgovor i da mu neko kaze da trebaju opet pokusati Rolling eyes

isto se i meni vrti po glavi dok čitam njegove postove...
@ Mrcha
jarane, nemaš ti šta nas slušati i pitati .... ti ako u sebi ne osjećaš gorčinu i prezir prema njoj nakon SVEGA što ti je uradila, džaba tebi sve ovo ... pa bolan ne bio, nije više stvar u tome kad je našla momka, hoće li ona zatražit oprost, obećat da te neće više varat i ostala sranja, već u tome da ti je u jednom trenutku jasno POKAZALA I REKLA da te ne voli ... od tog trena ti je sve trebalo bit jasno ... s vremenom te sigurno neće zavolit, ne zavaravaj se...
ako nakon svega ovog ti i dalje budeš tražio neka objašnjenja, bojim se da ćeš, prvi put kad je vidiš, pogubit se ko abdest i poboravit sve ovo što te raja nasavjetovala... opet će ti naumpast neki neuvjerljivi izgovor tipa ... pa moram joj se barem javit, popričat reda radi, neću da budem nekulturan, ipak 2 godine smo skupa bili, itd ... i opet ćeš sam sebe zajebat, neće ona to morati... pa ćeš joj ko zadnja budala opet nastavit plaćat sve, davat auta i stanove i ostale mačke piterine ...
da razjasnimo, da ne ispadnem previše surov .... razumijem ja tebe savršeno, iako sam možda sa svoje 23 godine još puter za tebe ... u sličnoj sam situaciji bio, samo bez tih detalja sa stanovima i "sponzoriranjem" .. znam jako dobro kakve gluposti će zaljubljeno muško sebi dopustit, sve s ciljem da joj pokažeš da ti je stalo do nje, da je posebna i da nisi ko ostali muški kreteni ... džaba ti to sve, to je začarani krug ... što ti ona više sranja servira, ti se više trudiš da to "zakrpiš" ... što se ti više trudiš, ona će više sranja servirat ... i tako ukrug
svi savjeti koje si dobio ovdje su stvarno odlični (bravo sa-x

) i pomoće ti sigurno, ali za njih ti treba čelična volja, odlučnost i samopoštovanje ... a druže moj, bojim se da ti to trenutno nemaš jer nisi sam sa sobom raščistio
PS sretno