Azel France i ostale prodavnice :-))))

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

mala-i wrote:evo malo šarenila,tmuran je dan:

Image

Image

Image
Kako su pepe ove cipele :)
A ovo zadnje, svasta sam nosila, al ovo se ne bih usudila :D
Rania

Post by Rania »

Pearl ovo je neka radnja na koju sam slucajno nabasala u Istanbulu. Sad su im snizenja 50%

evo linka http://www.betashoes.com/eng/

Vingo sorry nisam htjela zachatavati. samo me zanimalo kako se vama svidja nesto sto bih ja rado kupila. ;-)
mala-i

Post by mala-i »

nakon prvotnog šoka,nastavljam :D

Image

Image
mala-i

Post by mala-i »

e sad,ove dvoje su mi ušle u uži izbor,jer su kao malo ozbiljnije i samim tim nosivije, pa bih možda,kada mi finansijske prilike dozvole jedne sebi i priuštila.ladies:

kandidatkinje br.1

Image

broj 2:

Image
nadia

Post by nadia »

Djevojke gdje inace kupujete obucu, po meni tu je Sarajevo najslabije..
Bata..kako kad, cizme uvijek kupujem kod njih, cipele i sandale rjedje, nekako ne potrefim ili mi brojevi bas ne legnu..
Leonardo..imam jedne cizmice koje volim od njih, zna naletiti slatke obuce ali brzo odu mali brojevi, ipak vecina modela bude po meni vise vecernja varijanta
Targa..kako kad,samo jedne cipele sam kod njih kupila
Na carsiji ima jedna radnjica poslije Zelje2, ne znam jeste li kupovale, tu zna biti slatke obuce, mada su malo skuplje. Tu sam kupila sada divne crvene cipelice,imaju bijele ali nema malog broja a divne su na petu,otvorenih prstica..
Eh u Zenici imaju dvije radnjeu kojima bude super obuce, tako da sezonski ih posjetim i uvijek nesto nadjem...
Sad vi...
Rania

Post by Rania »

mala-i wrote:nakon prvotnog šoka,nastavljam :D

Image
meni se ove svidjaju
Vingo

Post by Vingo »

Kako kad....Nadjem nekad nesto i u Alpina/Planika....Geox....Gema...(Bata me nervira)...Nervira me i onaj u Targi sto ne odgovara na Dobar dan....Fontana...Jel bio ko skoro u Dr Martens? Jel snizenje?
Pearl

Post by Pearl »

mala-i wrote:e sad,ove dvoje su mi ušle u uži izbor,jer su kao malo ozbiljnije i samim tim nosivije, pa bih možda,kada mi finansijske prilike dozvole jedne sebi i priuštila.ladies:

kandidatkinje br.1

Image

broj 2:

Image
ove druge, dezen je presladak, samo mi je peta malo cudna -bilo bi bolje da su skroz ravne... sve ostale su mi too kich, pogotovo one plave cizme :D :D
ali o ukusima se ne raspravlja... :D
mala-i

Post by mala-i »

što se tiče moje obuće kupljene u sarajevu...imam jedne bata i jedne olip čizme.mada sam ja voljela kickers i baš mi je bezze što ih više nema...najkvalitetnije čizme koje sam u životu imala.
three sisters

Post by three sisters »

Obuću kupujem, također
leonardo- sandalice i čizme
radnjice u skenderiji- retro tene
peko- znam da smiješno zvuči, ali sam ja jednom kod njih kupila iste, ali pljunuto iste čizme, koje sam vidjela u bati, za 100 km jeftinije
astra- cipele, zna biti provala, pravo kičaste obuće u izlogu, ali ima šarenih cipela na fazon male-i, ali im kvaliteta nije neka, i prema njima sam skeptična
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:35, edited 1 time in total.
mala-i

Post by mala-i »

eh da, u leonardu sam jednom vidjela identične čizme kao u bati jeftinije za nekih 100 KM :shock:
u leonardu se takođe može ponekad naći bronx cipelica slatkih i šarenih po daleko manjim cijenama nego u matičnim radnjama bronxa
Vingo

Post by Vingo »

Oh Nancy That's me! (osim majice)
A gdje ovo ima? Nemojte me nervirati s robom koja se ni preko neta ne moze naruciti i isporuciti u BIH.
mala-i

Post by mala-i »

uh...
kad nancy postira ove slike kao da vidjeh izbor prijateljice mi iz zagreba. :)

kao reklama za ralph lauren:

može li ovo nancy:

Image
Pearl

Post by Pearl »

mala-i wrote:eh da, u leonardu sam jednom vidjela identične čizme kao u bati jeftinije za nekih 100 KM :shock:
u leonardu se takođe može ponekad naći bronx cipelica slatkih i šarenih po daleko manjim cijenama nego u matičnim radnjama bronxa
meni je neko rekao da je leonardo jeftinija varijanta bate.. a moze se primijetiti da imaju slicnih modela dosta cesto... samo su malo grublji.. ali su inace ok.. ja imam veeeelikih problema sa pronalaskom odgovarajuce obuce :(
jedno vrijeme je Olip (sa kolekcijom Young time) bio odlican (radnje kod sarajke, u ferhadiji i u skenderiji) ali su se sad pokvarili, koza im je pravo gruba a i cijene su uzasno povisili... kod sebe prodaju i airstep kolekciju koja je bas ugodna ali nikad nema brojeva :(
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:34, edited 1 time in total.
Hattori.Hanzo

Post by Hattori.Hanzo »

Meni je samo žao fakultetski obrazovane prijateljice koja u tom Azel - k***u radi čest dana sedmično po deset sati za 300 maraka.
Pearl

Post by Pearl »

mala-i wrote:uh...
kad nancy postira ove slike kao da vidjeh izbor prijateljice mi iz zagreba. :)

kao reklama za ralph lauren:

može li ovo nancy:

Image
extra.. samo mi cipele ove nikako ne idu.. majica je cupej :D
mala-i

Post by mala-i »

Pearl wrote:
mala-i wrote:eh da, u leonardu sam jednom vidjela identične čizme kao u bati jeftinije za nekih 100 KM :shock:
meni je neko rekao da je leonardo jeftinija varijanta bate.. a moze se primijetiti da imaju slicnih modela dosta cesto... samo su malo grublji.. ali su inace ok.. ja imam veeeelikih problema sa pronalaskom odgovarajuce obuce :(
jedno vrijeme je Olip (sa kolekcijom Young time) bio odlican (radnje kod sarajke, u ferhadiji i u skenderiji) ali su se sad pokvarili, koza im je pravo gruba a i cijene su uzasno povisili... kod sebe prodaju i airstep kolekciju koja je bas ugodna ali nikad nema brojeva :(
moje su olip čizme odlične,ali sestri mi se desilo da joj je čizma br 39 na jednoj nozi savršeno odgovarala, dok drugu nije mogla ni natući :? kad je probala 40,u njima je komotno mogla zaplivati.
to joj se nikad prije,a ni kasnije nije desilo...
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:32, edited 1 time in total.
mala-i

Post by mala-i »

za koje smiješne pare ta moja prijateljica u americi nakupuje ovakvih majičica i košuljica :(
nadia

Post by nadia »

U onoj radnjici sa obucom u InterShopu sam nedavno vidjela slatke cipele, ali su vise zimskog tipa bile, tako da ne znam kakvo ce biti stanej na proljece..
Ja sam proslu sezonu proljece/ljeto bila totalno razocarana obucom, nijedne sandale nisam nasla da su mi se svidjale..Nadam se da ce sad ljepse stvari doci..
Nije problem u kacenju robice s neta, sto, zakacite kakve vam se ciplice svidjaju,a mozda ih neka primjeti u nasim radnjama pa prijavi :o
Rania

Post by Rania »

Image

jos jedna radnja koju volimImage

http://www.ravel.co.uk moze se kupovati preko interneta ali isporuku rade samo za UK.
zena21

Post by zena21 »

Cipele kupujem u Gemmy, Leonardu, Asrti, Bati i Planici... Imam par cipelica iz City F., ali su mi neudobne i jedne su mi se odljepile nakon kratkog vremena

Astrina obuca mi je najudobnija.

U Targi sam prestala kupovati, jer si jako neljubazni... Kao sto neko rece - ne odgovaraju ako kazes Dobar dan :x :x

Nekad naletim i na neke papucice ili sandalice u malim, no name radnjicama, i ako mi se svide - kupim :oops:

btw. uopste neznam koliko pari raznorazne obuce posjedujem :oops: :oops: :D
Pearl

Post by Pearl »

zena21 wrote: btw. uopste neznam koliko pari raznorazne obuce posjedujem :oops: :oops: :D
ja s druge strane uopste nemam dovoljno cipela i uvijek garderobu prilagodjavam cipelama :( ne mogu da nadjem cipele koje mi se i svidjaju i da su udobne i da je cijena ok i da su bar djelimicno kvalitetne ..

doduse, dala sam i za "kvalitetne" cizme oko 200 KM, eto da i to probam -da ne grijesim jer uzimam jeftinije cipele, pa je peta pukla nakon par nosenja.. :x :x ovo "kvalitetno" sto nama salju je prdez.. fuj.. uvijek mi cipela fali a posto sam im vise bacila nego iznosila, najmrze mi je kupovati cipele :(
Post Reply