Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e sad,ove dvoje su mi ušle u uži izbor,jer su kao malo ozbiljnije i samim tim nosivije, pa bih možda,kada mi finansijske prilike dozvole jedne sebi i priuštila.ladies:
Djevojke gdje inace kupujete obucu, po meni tu je Sarajevo najslabije.. Bata..kako kad, cizme uvijek kupujem kod njih, cipele i sandale rjedje, nekako ne potrefim ili mi brojevi bas ne legnu.. Leonardo..imam jedne cizmice koje volim od njih, zna naletiti slatke obuce ali brzo odu mali brojevi, ipak vecina modela bude po meni vise vecernja varijanta Targa..kako kad,samo jedne cipele sam kod njih kupila Na carsiji ima jedna radnjica poslije Zelje2, ne znam jeste li kupovale, tu zna biti slatke obuce, mada su malo skuplje. Tu sam kupila sada divne crvene cipelice,imaju bijele ali nema malog broja a divne su na petu,otvorenih prstica..
Eh u Zenici imaju dvije radnjeu kojima bude super obuce, tako da sezonski ih posjetim i uvijek nesto nadjem...
Sad vi...
Kako kad....Nadjem nekad nesto i u Alpina/Planika....Geox....Gema...(Bata me nervira)...Nervira me i onaj u Targi sto ne odgovara na Dobar dan....Fontana...Jel bio ko skoro u Dr Martens? Jel snizenje?
mala-i wrote:e sad,ove dvoje su mi ušle u uži izbor,jer su kao malo ozbiljnije i samim tim nosivije, pa bih možda,kada mi finansijske prilike dozvole jedne sebi i priuštila.ladies:
kandidatkinje br.1
broj 2:
ove druge, dezen je presladak, samo mi je peta malo cudna -bilo bi bolje da su skroz ravne... sve ostale su mi too kich, pogotovo one plave cizme
ali o ukusima se ne raspravlja...
što se tiče moje obuće kupljene u sarajevu...imam jedne bata i jedne olip čizme.mada sam ja voljela kickers i baš mi je bezze što ih više nema...najkvalitetnije čizme koje sam u životu imala.
Obuću kupujem, također
leonardo- sandalice i čizme
radnjice u skenderiji- retro tene
peko- znam da smiješno zvuči, ali sam ja jednom kod njih kupila iste, ali pljunuto iste čizme, koje sam vidjela u bati, za 100 km jeftinije
astra- cipele, zna biti provala, pravo kičaste obuće u izlogu, ali ima šarenih cipela na fazon male-i, ali im kvaliteta nije neka, i prema njima sam skeptična
eh da, u leonardu sam jednom vidjela identične čizme kao u bati jeftinije za nekih 100 KM
u leonardu se takođe može ponekad naći bronx cipelica slatkih i šarenih po daleko manjim cijenama nego u matičnim radnjama bronxa
mala-i wrote:eh da, u leonardu sam jednom vidjela identične čizme kao u bati jeftinije za nekih 100 KM
u leonardu se takođe može ponekad naći bronx cipelica slatkih i šarenih po daleko manjim cijenama nego u matičnim radnjama bronxa
meni je neko rekao da je leonardo jeftinija varijanta bate.. a moze se primijetiti da imaju slicnih modela dosta cesto... samo su malo grublji.. ali su inace ok.. ja imam veeeelikih problema sa pronalaskom odgovarajuce obuce
jedno vrijeme je Olip (sa kolekcijom Young time) bio odlican (radnje kod sarajke, u ferhadiji i u skenderiji) ali su se sad pokvarili, koza im je pravo gruba a i cijene su uzasno povisili... kod sebe prodaju i airstep kolekciju koja je bas ugodna ali nikad nema brojeva
mala-i wrote:eh da, u leonardu sam jednom vidjela identične čizme kao u bati jeftinije za nekih 100 KM
meni je neko rekao da je leonardo jeftinija varijanta bate.. a moze se primijetiti da imaju slicnih modela dosta cesto... samo su malo grublji.. ali su inace ok.. ja imam veeeelikih problema sa pronalaskom odgovarajuce obuce
jedno vrijeme je Olip (sa kolekcijom Young time) bio odlican (radnje kod sarajke, u ferhadiji i u skenderiji) ali su se sad pokvarili, koza im je pravo gruba a i cijene su uzasno povisili... kod sebe prodaju i airstep kolekciju koja je bas ugodna ali nikad nema brojeva
moje su olip čizme odlične,ali sestri mi se desilo da joj je čizma br 39 na jednoj nozi savršeno odgovarala, dok drugu nije mogla ni natući kad je probala 40,u njima je komotno mogla zaplivati.
to joj se nikad prije,a ni kasnije nije desilo...
U onoj radnjici sa obucom u InterShopu sam nedavno vidjela slatke cipele, ali su vise zimskog tipa bile, tako da ne znam kakvo ce biti stanej na proljece..
Ja sam proslu sezonu proljece/ljeto bila totalno razocarana obucom, nijedne sandale nisam nasla da su mi se svidjale..Nadam se da ce sad ljepse stvari doci..
Nije problem u kacenju robice s neta, sto, zakacite kakve vam se ciplice svidjaju,a mozda ih neka primjeti u nasim radnjama pa prijavi
Cipele kupujem u Gemmy, Leonardu, Asrti, Bati i Planici... Imam par cipelica iz City F., ali su mi neudobne i jedne su mi se odljepile nakon kratkog vremena
Astrina obuca mi je najudobnija.
U Targi sam prestala kupovati, jer si jako neljubazni... Kao sto neko rece - ne odgovaraju ako kazes Dobar dan
Nekad naletim i na neke papucice ili sandalice u malim, no name radnjicama, i ako mi se svide - kupim
btw. uopste neznam koliko pari raznorazne obuce posjedujem
zena21 wrote:
btw. uopste neznam koliko pari raznorazne obuce posjedujem
ja s druge strane uopste nemam dovoljno cipela i uvijek garderobu prilagodjavam cipelama ne mogu da nadjem cipele koje mi se i svidjaju i da su udobne i da je cijena ok i da su bar djelimicno kvalitetne ..
doduse, dala sam i za "kvalitetne" cizme oko 200 KM, eto da i to probam -da ne grijesim jer uzimam jeftinije cipele, pa je peta pukla nakon par nosenja.. ovo "kvalitetno" sto nama salju je prdez.. fuj.. uvijek mi cipela fali a posto sam im vise bacila nego iznosila, najmrze mi je kupovati cipele