Tarik Filipovic je...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply

Tarik Filipovic, k'o covjek, je...

...super!
67
65%
...govno!
36
35%

Total votes: 103

trinaesti

Post by trinaesti »

upravo tako. gomila nevidljivih ljudi nasla se da zbori o covjeku koji je svojim radom sve ovo postigao.
neko je jednom rekao: najteze ce ti u bosni oprostiti uspjeh.
Sogan

Post by Sogan »

Minnela wrote:Kakvo li im je tek misljenje o meni koja sam iz Sane(najljepse carsije na svijetu :-) ) :? :D Provincijalka malo veca :-) :D
Mi iz Kljuca vas nem'remo nikako! :x

:D
amrino

Post by amrino »

Minnela wrote:
amrino wrote:Kad procitam postove nekih "velegradjana" ovdje prosto mi bude drago sto sam provincijalka i seljancura iz Zenice :D
Ja i Tarik smo seljacine- sta da se radi...oprostite nam molim vas!
Odoh molit mamu da joj se vratim u onu stvar pa da me ponovo porodi ovdje na Kosevu...onda cu bit prava!!! :oops: :D
Amrino,proslo ljeto sam vidjela Tarika u Ze,covjek na svom mjestu,nije u oblacima kao neki ovdje kojima bi i Parizani i Rimljani "pozavidjeli" na njihovom velegradjanstvu :-) :D ..
Ma sta ces- mi provincijalke mozda ne kontamo... :D
Sogan

Post by Sogan »

Minnela wrote:
Sogan wrote:
Minnela wrote:Kakvo li im je tek misljenje o meni koja sam iz Sane(najljepse carsije na svijetu :-) ) :? :D Provincijalka malo veca :-) :D
Mi iz Kljuca vas nem'remo nikako! :x

:D :D

Ko vam je kriv kad ste iz provincije :x :x :D
Vazda ste imali kompleks jer kroz vasu carsiju ne prolazi put Avnoja (i Tarik kad ide za Bosnu preko Bihaca projde tudi) a o cistoci Sane i da ne pricam :lol: :lol: :lol:
DUREX

Post by DUREX »

amrino wrote:
DUREX wrote:
DUREX wrote:...... Neke ljudske gromade su svojom karizmom i svojim znanjem uspjeli da premoste taj jaz, dok su drugi manje vrijedni i veliki morali debelo da se naguze... Mali Tarik je jedan od njih.

Bogami, ne citas ti sta ja pisem... :)

Nego, slucajno sam imao priliku upoznati doticnu osobu zvanu Tarik Filipovic (doveden u lokal od strane par sarajevskih pusikuraca, kojima je valjda bilo bitno da ih neko vidi s njim), pa ti govorim onako iz prve ruke, jer znam osjetiti kad nekome provincijalizam curi na usta.
Daleko od toga da ja pojam provincije vezem za odredjeni grad, selo, ili bilo kakav toponim UOPSTE... U nekim sredinama je izrazeniji, u nekim malo manje izrazen, ali ima ga svuda... Provincijalizam je nesto sto postoji ili ne postoji u covjeku, a kod ovog glumcica ima ga i previse.
Razumijem ja tebe potpuno- znam kako je tesko muskarcima biti s Tarikom za istim stolom, osjecas se nekako...ma ko da si nevidljiv... :D
E, o ovome govorim... sama si sebe definisala i bez moje pomoci.

Jos da znas ko ga je jeb'o 2% za stolom... Steta nije tebe bilo da mu vezes pertle :)

Tugo jesenja...
BHG

Post by BHG »

Minnela wrote:
BHG wrote:
odakle? :D :P
ma sta da ti objasnjavam kad ne znas..kratko i jasno ,nije Sarajevo :D :D
sva sreca :D :D
BHG

Post by BHG »

trinaesti wrote:BHG, nemas pojma o humoru i nemas pojma o tome koliko Tarik Filipovic, svaki put kad ima priliku, promovira Bosnu i Hercegovinu bas u tom kvizu, a i izvan njega.

Njegov osmijeh u pomenutoj recenici nije se odnosio na ono glavni grad nego na ono NN NN zemlju koja Oskara nema!

i da je htio da koga uvrijedi ne bi onda rekao BOSANSKI film, nego hrvatski.

mozda ti smeta sto promovira vise Celik od sarajva ;)

bit ce da je to.
zeljo mi je pak vise u srcu... :D
maccarona

Post by maccarona »

BHG wrote:
Minnela wrote:
BHG wrote: odakle? :D :P
ma sta da ti objasnjavam kad ne znas..kratko i jasno ,nije Sarajevo :D :D
zato imate bogumi :oops: sandzaklija dovoljno :D :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 65&start=0

20 i nešto strana, Tarik mu ni pertle ne može vezati :oops: :D
BHG

Post by BHG »

Minnela wrote:
BHG wrote:
Minnela wrote: ma sta da ti objasnjavam kad ne znas..kratko i jasno ,nije Sarajevo :D :D
I ja kazem :D Ne bih dala svoje "selo" za milion Sarajeva. :-) :D
nebi ni ja iz svedske :D
BHG

Post by BHG »

maccarona wrote:
BHG wrote:
Minnela wrote: ma sta da ti objasnjavam kad ne znas..kratko i jasno ,nije Sarajevo :D :D
zato imate bogumi :oops: sandzaklija dovoljno :D :D :D
to ti dodje ko new york...imamo svega i svacega :D
mracni

Post by mracni »

kako se pojedinci opterecuju glupostima,za nepovjerovati.Zasto vam smeta Tarik? U petak je u Zenici bila Celikova crveno-crna noc, i Tarik je bio prisutan kao clan uprave.Covjek normalan,nimalo prepotentan. Radi neke stvari za Celik,dogovara promo utakmice sa velikim klubovima itd.....itd......
Neznam sta je to kod vas,bice da je ljubomora jer kao sto neko rece voljeli bi i vi da guzite ono sto on guzi.Dajte ljudi manite se gluposti.
quantum

Post by quantum »

Ja kao rodjen i odrastao u Sarajevu (muka mi reci da sam Sarajlija kada vidim ko se sve deklarishe kao takav) za Tarika mogu samo reci svaka cast.....a kada neko ljude smatra manje vrijednim jer nisu iz njihovog "velegrada" to samo govori o tim ljudima a ne o gradovima.
ZE u srcu

Post by ZE u srcu »

Sve najbolje o Tariku!
BHG

Post by BHG »

mracni wrote:kako se pojedinci opterecuju glupostima,za nepovjerovati.Zasto vam smeta Tarik? U petak je u Zenici bila Celikova crveno-crna noc, i Tarik je bio prisutan kao clan uprave.Covjek normalan,nimalo prepotentan. Radi neke stvari za Celik,dogovara promo utakmice sa velikim klubovima itd.....itd......
Neznam sta je to kod vas,bice da je ljubomora jer kao sto neko rece voljeli bi i vi da guzite ono sto on guzi.Dajte ljudi manite se gluposti.
mora da smo ljubomorni bas na to...neznam kako mi to nije prije palo na pamet...bice da mi je ona moja pomracila um... :roll:
a i zaboravio sam da je za klince to "ko koga guzi" mjerilo nekog uspjeha :zzzz:
senada

Post by senada »

Pojedinci koji pljuju po drugima nisu sposobni shvatiti da ima ljudi koji druge dijele na dobre i lose.
Pored ovoliko zasluznih kriminalaca sirom Sarajeva i BiH koji se na najgori moguci nacin uplicu u nase zivote, neko zeli da i mi na ISTI nacin zadiremo u poslovni i privatni zivot covjeka koji to nije zasluzio.
Ako bude procitao ovu ne njegovu bruku i sremotu, cio ovaj jad i bijedu, Tarik ce shvatiti da se radi o provokaciji pojedinca.
Neelix

Post by Neelix »

vidi anketu, nije bas pojedinac :D
prleitihi

Post by prleitihi »

..super!
71%
[ 56 ] 71%

...govno!
28%
[ 22 ] 28%

Ukupno glasova : 78

Šta je ovo? :shock:
Ispade Tarik veći problem od Srba, Hrvata, Bošnjaka, Jevreja... :oops: :D :D
BHG

Post by BHG »

prleitihi wrote:..super!
71%
[ 56 ] 71%

...govno!
28%
[ 22 ] 28%

Ukupno glasova : 78

Šta je ovo? :shock:
Ispade Tarik veći problem od Srba, Hrvata, Bošnjaka, Jevreja... :oops: :D :D
nemoze vala Jevreje premasit pa da je sto puta Tarik.... :D
radeljas

Post by radeljas »

mracni wrote: U petak je u Zenici bila Celikova crveno-crna noc, i Tarik je bio prisutan kao clan uprave..
je l' bio u kockastom dresu hrvatske reprezentacije. onom u kojem je bodrio hrvatsku u portugalu i njemackoj? miiiiiii hrvaaaaaaaati
maccarona

Post by maccarona »

koga je trebao bodriti po tebi?
radeljas

Post by radeljas »

neka bodri one koje voli. i neka pjeva "mi hrvati" i "u boj, u boj...", ali neka niko ovdje ne govori kako je on neko ko radi za bosnu nesto. on je samo licemjeran i ne drzi do svog porjekla. a ovo mi hrvati, za nas, nasa reprezentacija, a sve u smislu hrvatska sam cuo od njega barem 100 puta na milijunasu.
ocekujem da i oliver mlakar, koji sad radi ovdje kao voditelj, ili barem onaj steanec (superpfenigash) dodju na tekmu bih reprezentacije u zutoplavom dresu ... :lol:
chinese_water

Post by chinese_water »

Tarik Filipovic je covjek! :roll:
maccarona

Post by maccarona »

sta sve moze ja pomislih da je svmirac :-)
ja navijam za njemacku :oops: ako bosna ne ucestvuje :oops: i ne vidim nista lose u tome :oops:
zato sam pitala :oops: i sve mi je jasno :oops:
karanana

Post by karanana »

Kad igraju Bosna - Hrvatska u nekom sportu....za koga ce navijati? Tariche, ako si na forumu javi.
Post Reply