SARAJEVSKA POLICIJA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nije tema zapad nego BIH i ono se desilo u BiH.

Nijedno normalno ljudsko bice ne moze ravnodusno gledati one snimke...osim ovih sadista i zlocinaca koji nam ovdje zdusno brane zlo. da bog da vam u kuci bilo.
Eshek

Post by Eshek »

Ova tema zaslužila 9 stranica za par sati :? :?

Jebem ti život, pa zar nemamo većih problema??????????

QQ leleeeee, jebem vas u čoj'ka...
zvijerka

Post by zvijerka »

freak_with_a_laptop wrote:
zvijerka wrote:
freak_with_a_laptop wrote:Puno se nesto kacite za taj zapad i njihovoj kulturi se divite. U pravu ste vi. Drotovi na zapadu ne pendrece, ne prljaju ruke sa bagrom, nego ga nanisani, pa se ovaj upisa i usere a ne smije prstom mrdnut. A nije rijedak slucaj da ga i stigne metak u celo. Pa onda nek se zali Bogu.
mozda na divljem.... :D :D
Ma jok bolan, kakav divlji, pricam o ovom zapadu a la NYC. Tamo kad te zaustave, rutinska kontrola, stisni pa pisni. Nego kes nabijes pa mu kulturno na pitanja odgovoris. A ne kao nase balkanske sirovine, sto policiju ne bendaju, nego se jos pocnu preseravat i glumit frajere.
joj ti price....i rjesenje je odvest ih na nahorevo i malo skidat i sutat...ne kaki...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Svemirski_Jebach wrote:da, hajd nek nam objasne sta je to policija...i kako ona treba raditi.

Ne, nego sve nase "hrabre" forumashe koji vole gledati ove snimke prebijanja ljudskih bica treba preseliti u afganistan kod talibana pa da vide kako nema kriminala...samo sto ima i drugi problem. sekunda i egzekucija na stadionu.

A ovu freak - sigurno svrsavas na ove snimke, trebala bi i dildo u obliku pendreka nabaviti, mozda te brze dovede do vrhunca. A ako bi bilo dovljno krvi mozda bi vidjeli i squirt...ko zna
ž

vole pizde tudju muku, vazda je tako bilo... najveci geekovi i gubitnici su vazda agresiva, nacionalisti, picke materine na forumima... a upisaju se u gace kad hodaju gradom iza ponoci... ako uopste imaju izlaz djeca do tad...
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

zvijerka wrote:
zvijerka wrote: mozda na divljem.... :D :D
Ma jok bolan, kakav divlji, pricam o ovom zapadu a la NYC. Tamo kad te zaustave, rutinska kontrola, stisni pa pisni. Nego kes nabijes pa mu kulturno na pitanja odgovoris. A ne kao nase balkanske sirovine, sto policiju ne bendaju, nego se jos pocnu preseravat i glumit frajere.
joj ti price....i rjesenje je odvest ih na nahorevo i malo skidat i sutat...ne kaki...
sta malo? Nista malo, nego bi ih natjerala da gologuzi kroz carsiju prodju :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Alfons Kauders wrote:
Svemirski_Jebach wrote:da, hajd nek nam objasne sta je to policija...i kako ona treba raditi.

Ne, nego sve nase "hrabre" forumashe koji vole gledati ove snimke prebijanja ljudskih bica treba preseliti u afganistan kod talibana pa da vide kako nema kriminala...samo sto ima i drugi problem. sekunda i egzekucija na stadionu.

A ovu freak - sigurno svrsavas na ove snimke, trebala bi i dildo u obliku pendreka nabaviti, mozda te brze dovede do vrhunca. A ako bi bilo dovljno krvi mozda bi vidjeli i squirt...ko zna
ž

vole pizde tudju muku, vazda je tako bilo... najveci geekovi i gubitnici su vazda agresiva, nacionalisti, picke materine na forumima... a upisaju se u gace kad hodaju gradom iza ponoci... ako uopste imaju izlaz djeca do tad...
:D :D :D
zvijerka

Post by zvijerka »

zvijerka wrote:
freak_with_a_laptop wrote: Ma jok bolan, kakav divlji, pricam o ovom zapadu a la NYC. Tamo kad te zaustave, rutinska kontrola, stisni pa pisni. Nego kes nabijes pa mu kulturno na pitanja odgovoris. A ne kao nase balkanske sirovine, sto policiju ne bendaju, nego se jos pocnu preseravat i glumit frajere.
ovo je hrabrost..... :D ali za te hrabre alfons vec rece pa da ne citiram...bezze... :D
Svemirski_Jebach

Alfons Kauders wrote:

ž

tako je.

Sta mislis da tebe neko skine do gola i provoda po carsiji? Pa ti ga onda zabije u grlo da cuje gagging? :roll:
Last edited by Svemirski_Jebach on 03/02/2007 19:48, edited 1 time in total.
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Edin H. wrote:
Alfons Kauders wrote:

ž

Hodamo gradom jarane iza ponochi....sa glockom 19 ispod sjedista u autu, sa metkom u komori...da nam ne bi k'o od ovih "zajebanata" shto ih @Svemirski toliko voli pomislio da skine jaknu, uzme mobitel ili zhito, i da pritome u najmanju ruku koristi nozh...a takvih je mali milion u sarajevu...
Sir Charles

Post by Sir Charles »

A zamislite nadjete se u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu i onda dodje ova "policija" :shock:

Ja bih zivio za dan da ih sve redom prikujem za invalidska kolica, pa onda se izivljavajte i isprobavajte mobitele i neke "karate" udarce stoko bolesno-perverzna

Sto je najgore, ocrnise ljude koji casno i posteno rade svoj posao
Dosta

Post by Dosta »

zvijerka wrote:
freak_with_a_laptop wrote: Ma jok bolan, kakav divlji, pricam o ovom zapadu a la NYC. Tamo kad te zaustave, rutinska kontrola, stisni pa pisni. Nego kes nabijes pa mu kulturno na pitanja odgovoris. A ne kao nase balkanske sirovine, sto policiju ne bendaju, nego se jos pocnu preseravat i glumit frajere.
pa ti si jos i zensko... e jadna ti majka
tecumseh

Post by tecumseh »

sve dok se na pravni faklutet ne prestanu upisivati najvece budale...
Svemirski_Jebach

ja ne hodam ni s glockom, niti s nozem. nikog ne diram, i ni sam nisam imao vecih problema al znam da se nekad neke stvari ne mogu izbjeci.

Hodam gradom u svaka doba i ne bojim se.

Za razliku od pizdi po forumu, ne svrsavam na patnju drugih ljudskih bica i nimalo nisam ravnodusan na ljudsku patnju, ko god ti ljudi bili.

zamisli buduce majke djeteta koja ovako razmislja kao freak? Mali ce bre da bude novi Mladic R.
Last edited by Svemirski_Jebach on 03/02/2007 19:53, edited 1 time in total.
zvijerka

Post by zvijerka »

Suicidal Siberian wrote:
Edin H. wrote:
Alfons Kauders wrote:ž

Hodamo gradom jarane iza ponochi....sa glockom 19 ispod sjedista u autu, sa metkom u komori...da nam ne bi k'o od ovih "zajebanata" shto ih @Svemirski toliko voli pomislio da skine jaknu, uzme mobitel ili zhito, i da pritome u najmanju ruku koristi nozh...a takvih je mali milion u sarajevu...
pa cuvaj to dobro mozda ti i za muriju zatreba.......ako te gdje raspreme slucajno.... :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Svemirski_Jebach wrote:moj stan u sarejevu je obijen 3 puta za godinu dana ukradeno mi je ukupno oko 3000KM vrijednosti...i sta bi ja sada trebao, da izadjem i mlatim ljude onako zbog toga? Ne pada mi na pamet, policija bi trebali da nadje pocinitelja, preda ga bez ikakve sile (osim ako se ne opire) tuzilastvu, tuzilastvo ga goni krivicno i eventualno ako je kriv sud ga osudi na neku kaznu od nije bitno, a ja dobijem osiguranje za stetu.

To je civilizovano.

A ovi koji misle da ce se batinama kriminal smanjiti zaboravljaju da ce ta ista kola slomiti na njima a ne na celi ili gashiju jer ce njih dvojica i dalje imati tal, uvijek ce imati tal dok su nam dzamijski golubovi na vlasti i dilaju sa njima....
metak im vugla i to je civilizovano, zivis i sam u americi, ako ti neko udje u stan spucas ga i onda pitas sta ima?
po kratkom postupku
ali ne izviljavanje na bolesni nacin! :x
ja to osudjujem, ali ne osudjujem obracun sa bandom, i poceti s vrha na dole, azdaji glavu odsjeci a trup sam pada :x
Dezze

Post by Dezze »

Imao sam nezeljene susrete sa ljudima kao sto je momak kojeg mlate (sumnjam da su ga ti policajci tek tako na ulici sreli i rekli hajmo ga malo mlatiti). Do tog trenutka bi mi bilo zao takvih ljudi, bas zbog stava da svi zasluzujemo zastitu pravnogg sistema, bla bla bla.... Medjutim, nakon nemilog susreta jednostavno mislim da i nije lose kad policija ima malo vece ovlasti, tj. da primjeni silu. Ovdje su je policajci ocigledno zloupotrijebili. But still, momka mi nije zao. Sigurnije se osjecam kad znam da policija mlati kriminalce, nego da im nista ne smije. U ovom slucaju policija jeste pretjerala i eto, bice kaznjeni. Da bogdo hoce tako kaznjavati kriminalce.
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Svemirski_Jebach wrote:ja ne hodam ni s glockom, niti s nozem. nikog ne diram, i ni sam nisam imao vecih problema al znam da se nekad neke stvari ne mogu izbjeci.

Za razliku od pizdi po forumu, ne svrsavam na patnju drugih ljudskih bica i nimalo nisam ravnodusan na ljudsku patnju, ko god ti ljudi bili.
Ne hodas....ja se iskreno nadam da ti nikada nesto takvo nece zatrebati u zivotu...ali u Sarajevu, moras biti spreman svaki dan na to, u bilo koje doba dana, jer to je surova realnost u gradu Sarajevu....

@zvijerka

Ima dosta papaka medju murijom to je sigurno, i zato svima savjetujem kad vas zaustave, i da ste sigurni da niste krivi..."titrajte" im muda....i dobro ce te proci sigurno...kod mene su jos slo tablice....pa vi vidite....oni cim vide strane table, odmah i ruka zasvrbi da zaustavljaju...

ah da....za shtoljpi postoji nesto ala James Bond pretinac :D :D
freak_with_a_laptop

Svemirski_Jebach wrote:ja ne hodam ni s glockom, niti s nozem. nikog ne diram, i ni sam nisam imao vecih problema al znam da se nekad neke stvari ne mogu izbjeci.

zamisli buduce majke djeteta koja ovako razmislja kao freak? Mali ce bre da bude novi Mladic R.
Svemir, laganini. Pretjerujes sa komentarima. Ovo ti je zadnja opomena.
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

mnogo smo brate zeznuti... ekipa slabo podnosi kritiku...?
Svemirski_Jebach

zadnja opomena za sta? :roll: hoces to traziti da me banuju? hajde...da vidimo i to.

ja cu govoriti sta hocu (u granicama naravno) i cinjenica je da uzivas u snimku (sama si to rekla) i da bi htjela da njih gole natjeraju po gradu...sto je barem skandalozno. Mene bi bilo sram. Tebe ocigledno nije.

Prema tome, izvukao sam zakljucak da svrsavas na snimke.

so...give me a fuckin break...
Last edited by Svemirski_Jebach on 03/02/2007 20:05, edited 2 times in total.
zvijerka

Post by zvijerka »

ja ne kontam kako nekom nije jasno da je u ovom slucaju policija preksila zakon teze nego je to uradio kriminalac...i odboravate im da nas cuvaju na taj nacin..... :roll: da me cuva policajac koji je napravio onaj snimak da bi mu raja na to svrsavala....
freak_with_a_laptop

silence_is_sexy wrote:mnogo smo brate zeznuti... ekipa slabo podnosi kritiku...?
licne uvrede, kletve i slicno ne spadaju u pravila diskusije
Svemirski_Jebach

za mene je licna uvreda kada neko kaze da odobrava ovu brutalnost i da ga to ne pogadja.

sa svakim kako zasluzuje - ni bolje ni gore. za ljudima ljudski, sa neljudima neljudski.
Dezze

Post by Dezze »

zvijerka wrote:ja ne kontam kako nekom nije jasno da je u ovom slucaju policija preksila zakon teze nego je to uradio kriminalac...i odboravate im da nas cuvaju na taj nacin..... :roll: da me cuva policajac koji je napravio onaj snimak da bi mu raja na to svrsavala....
Ma nije u tom problem. Ja mislim da ljudi kontaju (barem vecina). Ali, kriminalcima svasta prolazi, tuzilastva i sudstvo lagano spavaju uljuljkani u izuzetno dobre plate. Za razliku od policije koja je mizerno placena. Ljudi su toliko ogorceni (ja prvi!) da ovakav snimak ne izaziva reakciju suosjecanja sa momkom koji je dobio po nosu. Sumnjam da je do sada bio uzoran gradjanin.
Edin H.

Post by Edin H. »

Sir Charles wrote:A zamislite nadjete se u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu i onda dodje ova "policija" :shock:

Ja bih zivio za dan da ih sve redom prikujem za invalidska kolica, pa onda se izivljavajte i isprobavajte mobitele i neke "karate" udarce stoko bolesno-perverzna

Sto je najgore, ocrnise ljude koji casno i posteno rade svoj posao
Your Royal Highness, Sir Charles mislim da je vrijeme da promijenite nick.

Engleska je demokratska zemlja.

I kada su se desavala prekoracenja ovlasti policije zrtve su dobijale izuzetno visoke kompenzacije - osim za sada u slucaju ubistva onoga Brazilca, ali to je prekomplikovan slucaj da bi ga sada ovdje tabirili.

U biti ako pljunes drota na ulici, moze te privesti i predati tvoj slucaj Tuzilastvu ali NEMA PRAVO prekomjerne i neodgovarajuce upotrebe sile, tj. da te udari, opsuje itd..

Ali ukoliko ti npr. izvadis pistolj i nekome prijetis zovnuce naoruzanu policiju i gadjaju u glavu da te roknu.

Ukoliko pak uhvatis provalnika da ti obija stan ili auto i na to reagujes primjenom sile (osim u samoodbrani) on ce odgovarati za provalu, a ti ces odgovarati za ozljede koje si nanio provalniku.
Post Reply