Upravo tako!!! Ne znam kako uspijevaju drzati narod u zabludi slobode izbora, ali im ide od rukeSarafcina Upisano: 11/03/2007 14:44
Svemirski_Jebach (citat):
samo polako...vidjecemo ko ce se posljednji smijati kad se za 5 godina ni u jednoj kafani ne bude smjelo zapaliti... Very Happy Very Happy
zakon lijepi...EU ce natjerati...eto, mislilo se ko ce u italiji zabraniti al boga mi ljudi zabranise, i za 3 godine, nece se vise niko ni sjecati da se nekad moglo pusiti unutra...
stvar navike..kad cugam ovdje, izadjem vani zapalim i unutra ponovo nastavim pit...a da, ne smijes iznijeti pivu vani jer je krivicno djelo imati bocu za otvorenim alkoholom van ugostiteljskog objekta ili stana.
i mogu reci da sam se navikao gotovo u potpunosti...
do tada cu svakako samo u slasticarne ici Very Happy
a nove generacije neka se demokratski bore Smile ... i neka pricaju kako su slobodni Very Happy i kako im je svjetlo upaljeno Very Happy i kako su prosvijetljeni Smile
njutopijski
Nadam se samo da zabrana u ugostiteljstvu ne vazi i za terase kad je lijepo vrijeme.
A da zabrane na otvorenom trebace im jos nekoliko decenija da pripreme narod na to. Pa evo koliko se vec prica o ugostiteljstvu pa tek sad odskoro vazi u nekim zemljama.