lizanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
cigo
#178 Re: lizanje
ma Finkinje su ba ko pracke ,samo ih treba opaliti hehe zezam se nisu lose care moj vole one sve zivo i da im lizes a i one da puse na sve one pristaju care mojB@snj@ wrote:Hajd ti nama reci kakve su te finkinje gore vole li one da im lizes kokucigo wrote:nema nista bolje od lizanja pogotovo kad joj pickicu izvratis ono onda ona dodje ko na dlanu pa je duboko jezikom lizes a ona ispusta svoje sokove a te kza krikove da i nepricam ,poslije jebacina kaurcem joj dodje ko slag na tortu
-
cigo
#179 Re: lizanje
Care moj dovedi svoju zensku ili mamicu pa nek ti one poslije kazu cime ja jebem ,jer one ce ti najbolje reci da ti ja nebih pricao ,ne ljuti se trazio s iodgovor i dobio s igahowyesno wrote:cigo wrote:nema nista bolje od lizanja pogotovo kad joj pickicu izvratis ono onda ona dodje ko na dlanu pa je duboko jezikom lizes a ona ispusta svoje sokove a te kza krikove da i nepricam ,poslije jebacina kaurcem joj dodje ko slag na tortu
...cuj poslije jebachina kurcem....pa cime je ti josh jebesh....![]()
![]()
![]()
![]()
ili zensku slabo zadovoljis pomenutim organom pa kada on zakaze ti se posluzis drugim tjelesnim ekstremitetima...![]()
![]()
![]()
![]()
-
cigo
#180 Re: lizanje
sto care zar te je strah hobotnice hehetech10 wrote:Ti je opisa kao da je hobotnica.cigo wrote:nema nista bolje od lizanja pogotovo kad joj pickicu izvratis ono onda ona dodje ko na dlanu pa je duboko jezikom lizes a ona ispusta svoje sokove a te kza krikove da i nepricam ,poslije jebacina kaurcem joj dodje ko slag na tortu
- gladna sam
#182 Re: lizanje
cigo wrote:ma Finkinje su ba ko pracke ,samo ih treba opaliti hehe zezam se nisu lose care moj vole one sve zivo i da im lizes a i one da puse na sve one pristaju care mojB@snj@ wrote:Hajd ti nama reci kakve su te finkinje gore vole li one da im lizes kokucigo wrote:nema nista bolje od lizanja pogotovo kad joj pickicu izvratis ono onda ona dodje ko na dlanu pa je duboko jezikom lizes a ona ispusta svoje sokove a te kza krikove da i nepricam ,poslije jebacina kaurcem joj dodje ko slag na tortu
- nebojeplavo
Meni zvuci kao @Santos 
- gladna sam
mozda mu se osladilo pa ga nemaamrino wrote:Mozda je fakat probao lizat, poslušao neke od ovih savjeta pa ga žena pukla petom i izbila mu zube?!
-
amrino
a mozda se NJOJ osladilo pa ga drzi negdje zarobljenog- janika i sjedi mu na glavi?!crnjak wrote:a garant mu se osladilogladna sam wrote:mozda mu se osladilo pa ga nemaamrino wrote:Mozda je fakat probao lizat, poslušao neke od ovih savjeta pa ga žena pukla petom i izbila mu zube?!![]()
![]()
- gladna sam
Daj Boze....Saian wrote:mozda se oboma osladilo![]()
![]()
(joj sto mene ova romantika sabahlile trese
![]()
![]()
)
- nebojeplavo
Hamza je skontao sta je u zivotu propustio, eeeee, sad se valja vratiti nazad u proslost i kod svake ispraviti gresku 
-
Hamza_ jupi
dosad najbolji odgovor!!!!!!!!!!!!!Saian wrote:Hamza speleolog![]()
![]()
- nebojeplavo
...pakla...tech10 wrote:Usli smo u deveti (9) krug.