savremeni muskarci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Poguzija
dobar fazon za tregerice
u ovom filmu g-string.
ma taj sto je prao prozore il je nesto dobro zgrjesio il ce da zamoli za neku uslugu uskoro
a ta nekolicina sto kupuju donje rublje, ma to samo sad za bozic i ove praznike glume malo il ih je cosmopolitan malo nafilovao pricom o idealnom poklonu:)
savrsen muskarac postoji kao i savrsena cura a to jeste nema takve
ma taj sto je prao prozore il je nesto dobro zgrjesio il ce da zamoli za neku uslugu uskoro
a ta nekolicina sto kupuju donje rublje, ma to samo sad za bozic i ove praznike glume malo il ih je cosmopolitan malo nafilovao pricom o idealnom poklonu:)
-
mamica papucarka
proso Bozic... nisu kupovali zbog BozicaPoguzija wrote:dobar fazon za tregericeu ovom filmu g-string.
ma taj sto je prao prozore il je nesto dobro zgrjesio il ce da zamoli za neku uslugu uskoro![]()
kud ne upitah
Black, ova sa novinama mi je super. Ali, gledala sam je vec
-
mamica papucarka
- cHupjahalic@
ne znam kako je po drugim drzavama ali znam da ovdje u Skandinaviji savremeni muskarci dobiju i
trudnicko, a tada zena il` radi il` je na "odmoru". 
-
mamica papucarka
smijesna mi ona neduzna faca na solji...Zhaba wrote:hahaha dobar je, pa covjek u svojoj kuci bona
Last edited by mamica papucarka on 28/12/2006 23:01, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
muz moje prijateljice je na porodiljnomcHupjahalic@ wrote:ne znam kako je po drugim drzavama ali znam da ovdje u Skandinaviji savremeni muskarci dobiju itrudnicko, a tada zena il` radi il` je na "odmoru".
- cHupjahalic@
jesi li mu isla na "babine"?mamica 31 wrote:muz moje prijateljice je na porodiljnom
-
mamica papucarka
lijepo mi ga zao biZhaba wrote:ma neduzan i jest bona c c cmamica 31 wrote:smijesna mi ona neduzna faca na solji...Zhaba wrote: hahaha dobar je, pa covjek u svojoj kuci bonakako se tip pokunjio
![]()
![]()
a ona gleda da nije u sta ugazila
-
Zhaba
onaj pogled kad je zatvorio vrata, "ok ok necu vise-smrc-pogled"mamica 31 wrote:lijepo mi ga zao biZhaba wrote:ma neduzan i jest bona c c cmamica 31 wrote: smijesna mi ona neduzna faca na solji...kako se tip pokunjio
![]()
![]()
![]()
a ona gleda da nije u sta ugazila
-
forUMASH
#191 Re: savremeni muskarci
...imam masinu za susenje vesa, zensko rublje kupujem (jednom sam dobro nagrabusio zato sto sam uzeo pogresnu velicinu) ali ne nosim, djece neJmam ...mamica 31 wrote:... neko ce reci papucari![]()
ja necu, nego hocu da pohvalim ove muskarce![]()
danas gledam, komsija Turcin prostire ves, moj muz oribo prozore i komentarise "ode mi rejting u p.m"
(vidio ga komsija Bosanac dok je glaco prozore )
![]()
Odem u trgovinu, a tamo barem cetiri muskarca na kasi kupuju zensko rublje![]()
![]()
![]()
Posto je snizenje, zene ko pomahnitale se bore u prvim redovima, a muskarci sa strane cupkaju i cuvaju djecu![]()
Ma, meni oci ispale![]()
Hajd rekoh, da vas javno pohvalim
- anais_nin
ja ne znam sta ovde pishe, ali prepoznajem muzha na slicimaccarona wrote:mamica 31 wrote:
mamiceisprintaj mu i ovaj text
![]()
![]()
![]()
ich bin sitzpinkler
![]()
![]()
jadna majko svoja
za sve se moraju pravdati
![]()
![]()
-