Ako ste svjesni vasih instinkta, onda bi ih trebali znati sublimirati.Sogan wrote:Svijesni smo nasih instikta
U cemu je problem?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
-
Sogan
Latinica wrote:Ako ste svjesni vasih instinkta, onda bi ih trebali znati sublimirati.Sogan wrote:Svijesni smo nasih instikta
Za sve je kriv Sex'n'city
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Sogan wrote:Latinica wrote:Ako ste svjesni vasih instinkta, onda bi ih trebali znati sublimirati.Sogan wrote:Svijesni smo nasih instikta
jos jedna obaveza na breme nasoj vrsti
pa postoje li granice vasim izrabljivackim porivima
![]()
Ne-za sve je kriva tehnoloska revolucija, jer zeni je mjesto kraj stednjaka.Za sve je kriv Sex'n'city
- sojka
Komforno je plasiraj kod fridza.Latinica wrote:Sogan wrote:Latinica wrote: Ako ste svjesni vasih instinkta, onda bi ih trebali znati sublimirati.jos jedna obaveza na breme nasoj vrsti
pa postoje li granice vasim izrabljivackim porivima
![]()
Mhm, mi vas zestoko izrabljujemo.
![]()
Ne-za sve je kriva tehnoloska revolucija, jer zeni je mjesto kraj stednjaka.Za sve je kriv Sex'n'city![]()
-
Sogan
Latinica wrote:Mhm, mi vas zestoko izrabljujemo.
![]()
Ne-za sve je kriva tehnoloska revolucija, jer zeni je mjesto kraj stednjaka.![]()
![]()
- manijak1
InstinktivanA na koji nacin se to cini ?
- Latina
Stvar ( losih ) navika + predubjedjenja ( vas o vamaSogan wrote:
zasto bi izrabljivaci bjezali glavom bez obzira
![]()
![]()
Na vasem jeziku - stedljivost je vrlina po kojoj samo vi mozete i trebate jesti.Stedljivost je vrlina sve dok djelite sa nama
![]()
- manijak1
Kompliciraš
ali ja neću bježati

-
Sogan
Latinica wrote:Stvar ( losih ) navika + predubjedjenja ( vas o vamaSogan wrote:
zasto bi izrabljivaci bjezali glavom bez obzira
![]()
![]()
i vas - o nama
)
Na vasem jeziku - stedljivost je vrlina po kojoj samo vi mozete i trebate jesti.Stedljivost je vrlina sve dok djelite sa nama
![]()
- Latina
Znaci predrasude su isto sto i misljenje ?Sogan wrote:bez predrasuda smo prepusteni nasim instinktima...
![]()
a pretjerano zadrzavanje kraj stednjaka negativno utice na konsistenciju silikonasto nije u interesu niti jedne zaracene strane
Rat izmedju stednjaka i silikona.
-
Last_one
Mozda zato sto neki od nas dozivljavaju " igru pod plahtama" i na emotivnoj osnovi a ne samo cisto zivotinjskom zadovoljenju fozockih potreba sa bilo kim,pa makar ga dovoljno i ne poznavali!manijak1 wrote:Što čekati na ono što će se desiti kad tad?
![]()
- anais_nin
#191 Re: U cemu je problem?!
rashid wrote:Pitam se, kakva je to tvoja mrkva? Jel ima specifican izgled ili je to bas neka MRKVA? Jadan tvoj magarac ...anais_nin wrote: a ja vam fino kazem, i lijenog magarca mozes kilometrima gonit kud hoces samo ako mu mrkvu pred nosom mlataras....sklonis mu mrkvu nece ni metar pomaknut
- anais_nin
previse analiziras situaciju koja je kristalno jasna....igrom slucaja naletila si na momka kojeg trenutno samo jedno interesuje....u biti mu trebas biti zahvalna sto te "preskocio" jer isto tako ima pravih kretena koji bi ti na to tvoje servirao "limunade", "serenade" dok ne dobije ono sto hoce pa razgulio.....suma sumarum svidio ti se neko ko u ovom momentu ne zeli isto ono sto i ti....zakljucak: trazi dalje......Last_one wrote: Tacno,
jer se evo pitam sta se sad vise cjeni!Evo licnog primjera:
Kaze vam da mu se svidjate ( jos pita jesam li manekenka ),razgovor tece extra....sve super...ima hemije....ali kad mu kazete da niste za provodati i da nikako ne zelite imati nista sa nekim sa kim niste u nekoj vezi....Ode!
Pa zar danasnji momci ne zele ni pokusati ostvariti emotivnu vezu....?Zar je sve postalo samo stvar fizicke potrebe?Izgubismo li emotivnu stranu sexa?
Razocarala sam se totalno...jer ovakvih primjera nemam samo ja vec i sve moje jaranice koje nemaju momka!
Ne znam sta je u pitanju!Da li su zene (ili djevojke, a mislim na one koje imaju mozgove velicine zrna rize ) svojim ponasanjem pokvarile momke,pa sad imaju totalno irealna ocekivanja...ili su se momci sami pokvarili???Ne znam!!!!![]()
![]()
![]()
P.S. nije situacija tako crna, svi oni postaju najednom spremni za vezu kad nalete na djevojku u koju su se zacopali
- anais_nin
maccarona wrote:frajer je tuda zaradjuje lovu
veliku lovu
uz to i da stigne da kuha i pospremi stan (ili jos bolje kuca
i to sva u staklima
da ima sta polirat
) za svoju ljubljenu zenu
![]()
da je nasmijava svaki dan
da dijeli komplimente
da iznajmljuje dvd samo sa glumcima koje ona voli
da je masira svako vece prije spavanja
da joj donosi dorucak u krevet
i da je spreman
ali uvijek spreman
za jutarnju, popodnevnu, vecernju rekreaciju
![]()
![]()
inace...ite berte baje![]()
![]()
![]()
-
_STOKA_OD_OKA
znas li da je broj zeceva koji se kote iz generacije u generaciju jednak n-tom broju fibonaccijevog niza (n je redni broj generacije)Latinica wrote:manijak1 wrote: Instinktivan![]()
Tipa - zecevi ?
![]()
ako koga zanima:
F(n)=( (1 + sqrt(5) )^n - (1 - sqrt(5) )^n ) / (2^n*sqrt (5) ).
haha, kako znam (ponosan sam na sebe
- manijak1
- stickitout
Definitivnomanijak1 wrote:![]()
Da apsolviramo , problem je u ženama
-
Zhaba
kakao to lijepo objasnianais_nin wrote:previse analiziras situaciju koja je kristalno jasna....igrom slucaja naletila si na momka kojeg trenutno samo jedno interesuje....u biti mu trebas biti zahvalna sto te "preskocio" jer isto tako ima pravih kretena koji bi ti na to tvoje servirao "limunade", "serenade" dok ne dobije ono sto hoce pa razgulio.....suma sumarum svidio ti se neko ko u ovom momentu ne zeli isto ono sto i ti....zakljucak: trazi dalje......Last_one wrote: Tacno,
jer se evo pitam sta se sad vise cjeni!Evo licnog primjera:
Kaze vam da mu se svidjate ( jos pita jesam li manekenka ),razgovor tece extra....sve super...ima hemije....ali kad mu kazete da niste za provodati i da nikako ne zelite imati nista sa nekim sa kim niste u nekoj vezi....Ode!
Pa zar danasnji momci ne zele ni pokusati ostvariti emotivnu vezu....?Zar je sve postalo samo stvar fizicke potrebe?Izgubismo li emotivnu stranu sexa?
Razocarala sam se totalno...jer ovakvih primjera nemam samo ja vec i sve moje jaranice koje nemaju momka!
Ne znam sta je u pitanju!Da li su zene (ili djevojke, a mislim na one koje imaju mozgove velicine zrna rize ) svojim ponasanjem pokvarile momke,pa sad imaju totalno irealna ocekivanja...ili su se momci sami pokvarili???Ne znam!!!!![]()
![]()
![]()
P.S. nije situacija tako crna, svi oni postaju najednom spremni za vezu kad nalete na djevojku u koju su se zacopali
-
Harrys
Zhaba wrote:kakao to lijepo objasnianais_nin wrote:[previse analiziras situaciju koja je kristalno jasna....igrom slucaja naletila si na momka kojeg trenutno samo jedno interesuje....u biti mu trebas biti zahvalna sto te "preskocio" jer isto tako ima pravih kretena koji bi ti na to tvoje servirao "limunade", "serenade" dok ne dobije ono sto hoce pa razgulio.....suma sumarum svidio ti se neko ko u ovom momentu ne zeli isto ono sto i ti....zakljucak: trazi dalje......
P.S. nije situacija tako crna, svi oni postaju najednom spremni za vezu kad nalete na djevojku u koju su se zacopali![]()