cuvaj ledjaanais_nin wrote:pitom horizontalomzoom66 wrote:pitom uchkurushom...maccarona wrote:cime ces ga nagraditi?
Probiraci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bignermo
Bebela evo ovako stoje stvari:debela wrote:a molim te reci mi, ko to danas nema nesto da ga mucibignermo wrote:Upoznajem djevojke svako malo, tu i tamo, i skoro svaka djevojka ima nešto što je muči...nadji mi jednu osobu koja je milion posto zadovoljna svim svojim. glavu dajem da je neces naci ni svijecom.
sta ono jos rece
ja ovdje vidim kontradiktornost. ako ti neko pokaze kakav zaista jeste, kako ces onda jednog dana skontati da si sa krivom osobombignermo wrote:Bojim se osoba koje šalju krive signale t.j. signalima otkrivaju svoje unutarnje nedostatke/tvorničke greške, i ne bih želio da jednoga dana 'skontam' da živim sa krivom osobom...![]()
i jos jedan zanimljiv detalj
ukoliko si na prvom izlasku skontao da je guska, zasto jos jedan izlazak?bignermo wrote:(naš prvi izlazak, bio je još jedan poslije )
cccc
1) Zašto kada upoznaš nekoga moraš probleme spominjati i oko toga dizati prašinu? Izađi vanka u pozitivnom polaritetu i dokaži drugima da si sposobna nositi se sa nedaćama života bez da ugrožavaš druge!
2) Slanje krivih signala može a ne mora značiti mnogo toga, ovdje sam htio reći da i pored krivih signala čovjek prihvati partnera u nadi da to nije problem, a na kasnije se ispostavi ono drugo! I krivi signali imaju svoju težinu i mogu se kategorisati ali to nije bila tema!
Muči te kako skontati da si sa krivom osobom, pa zar nije svijet pun takvih primjera?! Zar misliš da su svi iskreni u partnerstvu/braku?! Da li si ikada čula za pojam 'crni fond'?!
3) Zašto ne dati drugu šansu?! Jednostavno nema dobrog razloga da se to učini, ipak ljudi rijetko imaju ono zrno tolerancije i teško se odlučuju dati drugu šansu!? Vidiš, vezano konkretno za moj slučaj onaj drugi izlazak bio je konstruktivniji i djevojka je već pokazala da ima neke kvalitete. Kasnije su one loše zasjenile dobre i to je bio kraj.
Eto, nadam se da ti je sada jasno!
Poslušaj savjet i budi malo pozitivnija! Možda budeš imala više sreće i zadovoljstva u životu.
Evo ti jedna prijateljska pusa.
-
bignermo
#186 Povratak u budućnost!
Evo mene opet, i vraćam se na temu!
Upravo sam se vratio sa 3 sedmice dugog godišnjeg odmora koji sam proveo u rodnom gradu.
Nije bilo noći da se nije zalomilo, ipak stigla su braća iz dijaspore i bilo je veselja!
I naravno opet sam upoznao par mladih dama i prepustio se doživljaju.
Evo na šta naletih:
Priča Br. 1
Lijepa djevojka, nema šta...familija na pravom mjestu, svi ih hvale...ma prava cura za oženiti...radi u bolnici kao sestra...
Eh sad se pitate pa koji joj je klinac?!
Pa u biti joj ništa ne fali sem što još uvijek ima bivšeg momka koji je seljak porijeklom, residencijom i dušom, i koji ju meltretira i telefonski joj prijeti a ona ništa ne poduzima nego mene zajebava zbog toga, onda kaže da se nikada ne bi mogla zamisliti u braku sa dvoje djece gdje su primanja cca. 700 KM jer jor je to siromašno, nije tolerantna vezano za ne vjerovanje u boga, želi zivjeti samo u centru Sarajeva itd...
I ovdje mi je opet proradilo ono šesto probiračko čulo te sam se povukao sa scene.
Priča Br. 2
Također lijepa djevojka, zgodna, familija OK itd...
Ali...djevojka je sa sela, doslovno, i tako mi je žao, prosto nemamo zajedničku temu, ja sam mali zajebant i volim se šaliti i na pameti mi je prava lepeza budalaština koje bih volio raditi da se zabavimo...i šta ću ja njoj ovakav blesav?
Eto ljudi pišite svoje doživljaje i iskustva.
Nemojte citirati tekst i nervirati narod!
Probajte da se ne prepucavate jedni sa drugima. Držite se se teme! Nemojte biti kao mala djeca.
Jedni od drugih možemo ponešto i naučiti i učiniti život ljepšim!
Po meni poenta probiranja nije samo ugađanje sebi već i partneru!
Puno pozdrava svim probiračima i probiračicama![/b]
Upravo sam se vratio sa 3 sedmice dugog godišnjeg odmora koji sam proveo u rodnom gradu.
Nije bilo noći da se nije zalomilo, ipak stigla su braća iz dijaspore i bilo je veselja!
I naravno opet sam upoznao par mladih dama i prepustio se doživljaju.
Evo na šta naletih:
Priča Br. 1
Lijepa djevojka, nema šta...familija na pravom mjestu, svi ih hvale...ma prava cura za oženiti...radi u bolnici kao sestra...
Eh sad se pitate pa koji joj je klinac?!
Pa u biti joj ništa ne fali sem što još uvijek ima bivšeg momka koji je seljak porijeklom, residencijom i dušom, i koji ju meltretira i telefonski joj prijeti a ona ništa ne poduzima nego mene zajebava zbog toga, onda kaže da se nikada ne bi mogla zamisliti u braku sa dvoje djece gdje su primanja cca. 700 KM jer jor je to siromašno, nije tolerantna vezano za ne vjerovanje u boga, želi zivjeti samo u centru Sarajeva itd...
I ovdje mi je opet proradilo ono šesto probiračko čulo te sam se povukao sa scene.
Priča Br. 2
Također lijepa djevojka, zgodna, familija OK itd...
Ali...djevojka je sa sela, doslovno, i tako mi je žao, prosto nemamo zajedničku temu, ja sam mali zajebant i volim se šaliti i na pameti mi je prava lepeza budalaština koje bih volio raditi da se zabavimo...i šta ću ja njoj ovakav blesav?
Eto ljudi pišite svoje doživljaje i iskustva.
Nemojte citirati tekst i nervirati narod!
Probajte da se ne prepucavate jedni sa drugima. Držite se se teme! Nemojte biti kao mala djeca.
Jedni od drugih možemo ponešto i naučiti i učiniti život ljepšim!
Po meni poenta probiranja nije samo ugađanje sebi već i partneru!
Puno pozdrava svim probiračima i probiračicama![/b]
-
Santos
Cime se ti bavis moj prijatelju,kakva famelija kavi centri.Divi prvo zemo nemoze i bacas udicu dalje kakve ba famelije.Jarane nebiraj nego ako moze slobodno mojne cekat bice ti kasnije zao.Cuj probiraca te vaka joj sisa te guzovi bi mogli bit malo podignuti.Sjecam se jedne trebe pa mi pojedini govorili ma djes nju nije neka,a meni finoca sa njom pukla,samo sto odo na remo 10 dana zali mi se ona kaze ovi tvoji izgleda pravo zagorili,e nemere kasno.
-
bignermo
Ako je upućeno meni, a mislim da jeste onda ovako:debela wrote:sta ja imam sa tvojim probirackim izletima
Ako nemaš ništa sa mojim izletima žašto se onda javljaš na temu? Ostavi se ove teme i pođi na neko drugo mjesto!
Internet Forumi su izmišljeni sa namjenom podjele iskustava i znanja između ljudi!
Liječenje raznih nedostataka i poremećaja okomljavanjem na druge ljude nigdje nije omiljeno kao ni neukusna i plitka dobacivanja i komentari!
-
debela
slusaj momak, internet forumi su izmisljeni za palamudjenje i dangubljenje. ovo sto sam te pitala se odnosilo na kraj tvog posta u kojem mi dajes nekakve prijateljske savjetebignermo wrote:Ako je upućeno meni, a mislim da jeste onda ovako:debela wrote:sta ja imam sa tvojim probirackim izletima
Ako nemaš ništa sa mojim izletima žašto se onda javljaš na temu? Ostavi se ove teme i pođi na neko drugo mjesto!
Internet Forumi su izmišljeni sa namjenom podjele iskustava i znanja između ljudi!
Liječenje raznih nedostataka i poremećaja okomljavanjem na druge ljude nigdje nije omiljeno kao ni neukusna i plitka dobacivanja i komentari!
i da, u pravu si za ovo zadnje. ja sam tu da se lijecim jer sam iskompleksirana i poremecena. samim tim se nemoj iznenaditi ako i kad ti se naklatim na kosti
- BHG
debela wrote:slusaj momak, internet forumi su izmisljeni za palamudjenje i dangubljenje. ovo sto sam te pitala se odnosilo na kraj tvog posta u kojem mi dajes nekakve prijateljske savjetebignermo wrote:Ako je upućeno meni, a mislim da jeste onda ovako:debela wrote:sta ja imam sa tvojim probirackim izletima
Liječenje raznih nedostataka i poremećaja okomljavanjem na druge ljude nigdje nije omiljeno kao ni neukusna i plitka dobacivanja i komentari!valjda zato jer sam malo iskomentarisala nekada davno neki tvoj post.
i da, u pravu si za ovo zadnje. ja sam tu da se lijecim jer sam iskompleksirana i poremecena. samim tim se nemoj iznenaditi ako i kad ti se naklatim na kostinama neuracunljivima se svasta gleda kroz prste
-
bignermo
Internet Forumi nisu izmišljeni u te svrhedebela wrote:slusaj momak, internet forumi su izmisljeni za palamudjenje i dangubljenje. ovo sto sam te pitala se odnosilo na kraj tvog posta u kojem mi dajes nekakve prijateljske savjetebignermo wrote:Ako je upućeno meni, a mislim da jeste onda ovako:debela wrote:sta ja imam sa tvojim probirackim izletima
Liječenje raznih nedostataka i poremećaja okomljavanjem na druge ljude nigdje nije omiljeno kao ni neukusna i plitka dobacivanja i komentari!valjda zato jer sam malo iskomentarisala nekada davno neki tvoj post.
i da, u pravu si za ovo zadnje. ja sam tu da se lijecim jer sam iskompleksirana i poremecena. samim tim se nemoj iznenaditi ako i kad ti se naklatim na kostinama neuracunljivima se svasta gleda kroz prste
Prijateljski savjet svakome i u svaka doba, šta tu ima loše?!
Nije to zbog malih komentara mog posta, imaš ukupno 2304 posta na forumu i jako si aktivna, sigurno imaš puno vremena, a zezaš nas koji smo tu da nešto naučimo i saznamo te eventualno dobijemo pomoć ili savjet (prijateljski).
Dobar lijek potražiti u dobrim prijateljima!
Nemoj molim te da mi se tovariš, ne volim to.
Umalo zaboravih, ljudi DRŽITE SE TEME! Zar je to teško?
Pozdrav!
-
bignermo
Tvoja nesreća je velika, ti ne znaš nista drugo sem vrijeđati druge! Da sam na tvom mjestu davno bih se odrekao onoga za što ti misliš da je život!BHG wrote:sreca pa si se pak prepoznao u mjerenju iste...dumbassbignermo wrote:Zato jer je se ljudska glupost ne može izmjeriti!
Čisto mi je žao što si siroče kada je zivot u pitanju!
- BHG
u pravu si veliki ucitelju...bignermo wrote:Tvoja nesreća je velika, ti ne znaš nista drugo sem vrijeđati druge! Da sam na tvom mjestu davno bih se odrekao onoga za što ti misliš da je život!BHG wrote:sreca pa si se pak prepoznao u mjerenju iste...dumbassbignermo wrote:Zato jer je se ljudska glupost ne može izmjeriti!
Čisto mi je žao što si siroče kada je zivot u pitanju!