Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
one mogu biti super deatalj, samo kada su sa ukusom opdabrane i uklapaju se sa ostalim krpicama ... mada briga muške za ukus, oni to gledaju drugim očima, ko zna šta se u muškim glavama mota ... mislim 'pretpostavljam' ali eto retorički...
Štrample odaju utisak gospode(ne Ekrema Jevrica), nego daju neki gospodski šmek osobi koja ih nosi. Odmah je zamislim u kući sa kaminom kako čita Kantovu "Kritiku čistog uma" dok vatrica pucketa a bijele pahulje lagano padaju na otmjeni, raskošni, bor ispred kuće...
sofist wrote:Štrample odaju utisak gospode(ne Ekrema Jevrica), nego daju neki gospodski šmek osobi koja ih nosi. Odmah je zamislim u kući sa kaminom kako čita Kantovu "Kritiku čistog uma" dok vatrica pucketa a bijele pahulje lagano padaju na otmjeni, raskošni, bor ispred kuće...
sofist wrote:Štrample odaju utisak gospode(ne Ekrema Jevrica), nego daju neki gospodski šmek osobi koja ih nosi. Odmah je zamislim u kući sa kaminom kako čita Kantovu "Kritiku čistog uma" dok vatrica pucketa a bijele pahulje lagano padaju na otmjeni, raskošni, bor ispred kuće...
Ja i ti zamisljamo identicno ...
Lazes da si zamislio "Kritiku cistog uma"!?
Zamislio sam betovenu 'simfoniju sudbine' i u ruci casu crnog vina ..
pisete li vas dvojica stogod? bilo bi zanimljivo procitati
Svojevremeno sam piso erotske price (citali samo odabrani ) . Vise ne pisem, glupo se osjecam . Vjerujem da kolega Sofist ima puno veci knjizevni potencijal .
Svojevremeno sam piso erotske price (citali samo odabrani ) . Vise ne pisem, glupo se osjecam . Vjerujem da kolega Sofist ima puno veci knjizevni potencijal .
Volim stramplice pravo, al' od kako su se pojavile ona na ljepljenje...sve manje imam stramplica. Super su. Ne stezu me u struku a i ne vire iz hlaca ili siknje.
Michun wrote:Volim stramplice pravo, al' od kako su se pojavile ona na ljepljenje...sve manje imam stramplica. Super su. Ne stezu me u struku a i ne vire iz hlaca ili siknje.
Samostojece su i prakticne a i lijepe za vidjet, zimi ih nosim.
Michun wrote:Volim stramplice pravo, al' od kako su se pojavile ona na ljepljenje...sve manje imam stramplica. Super su. Ne stezu me u struku a i ne vire iz hlaca ili siknje.
Samostojece su i prakticne a i lijepe za vidjet, zimi ih nosim.