sex samo sa svojoj zenomA koji je tvoj pravac?"
Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- KotromanichII
- malenna
Udala bih se za onog ko me voli, postuje, razumije, a njegava ili moja nije bitna. Ako me misli zeniti zbog nevinosti a ne zbog toga sto se volimo i sve prije navedeno nece me sigurno ozeniti. Tako da mi uopste nije Vazno da li je nevin ili ne. Zalosno je, ali jos uvijek ima dosta takvih sto traze nevinu. Ovo je iz moje sredine, za to govorim. Ali uvijek ima i onih kojima to nije bitno, koji su te stvari prevazisli.
Anais

Anais
-
rashid
Hmmm ... znaci ti si u braku, imas muza i lupam 2,3 djece ... i ides da se kresnes ustvari da te neko drugi dobro izjebe?mima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.
-
rashid
Izvini, jer tvoj post izgleda kao da si ga ti iz tvog stajalista napisala. Ne ovaj kvotiran nego ono prije.mima wrote:Greska Rashid.....nisam udata , nemam djece i en jebem se okolo , ali vidim sta se radi. Mnogo ih ovdje pise o moralu. Ali evo tebe da pitam.............U cemu je problem akozena vara? Muskarci kad varaju , to je ok. A kao ima krasnu zenu, super sex........I zasto je vara?
Jer koliko po postovima zenske populacije citam, bolje se je okolo jebavat, i nedaj ti boze nevin/a ici u brak. To je jedna u nizu bosanskih suplja. Sve je invidualno. Seksualno iskustvo se moze steci sa normalnom pricom i debatom o toj temi, sa svojim partnerom. Ali licno moje misljenje: pa zar mora to biti 10-20 partnera? E to je vec .... da nekazem.
Kontra pitanje:
U cemu je problem ako muz vara?
Jedan moj drug kaze: Muz ako vara i spava sa jednom zenom/curom, isto je problem zenske populacije u mjerilu od 30%, jer ako ta osoba nece da spava, nece ...
Ali primjer ja ti iz mog iskustva govorim:
- Sve prodje pa i apetiti po varanju. Ja sam svoja iskustva imao, prosao i TACKA. A nebi svoj zivot(tako zovem mog secera)
Ali evo: a sta ako ona mene? (Kontra pitanje za tebe)
P.S.: Svejedno mi nisi odgovorila pitanje? Nego si samo preokrenila retoriku.
-
Pearl
ma znala sam ja da je u nama zenama problemrashid wrote:Izvini, jer tvoj post izgleda kao da si ga ti iz tvog stajalista napisala. Ne ovaj kvotiran nego ono prije.mima wrote:Greska Rashid.....nisam udata , nemam djece i en jebem se okolo , ali vidim sta se radi. Mnogo ih ovdje pise o moralu. Ali evo tebe da pitam.............U cemu je problem akozena vara? Muskarci kad varaju , to je ok. A kao ima krasnu zenu, super sex........I zasto je vara?
Jer koliko po postovima zenske populacije citam, bolje se je okolo jebavat, i nedaj ti boze nevin/a ici u brak. To je jedna u nizu bosanskih suplja. Sve je invidualno. Seksualno iskustvo se moze steci sa normalnom pricom i debatom o toj temi, sa svojim partnerom. Ali licno moje misljenje: pa zar mora to biti 10-20 partnera? E to je vec .... da nekazem.![]()
Kontra pitanje:
U cemu je problem ako muz vara?
Jedan moj drug kaze: Muz ako vara i spava sa jednom zenom/curom, isto je problem zenske populacije u mjerilu od 30%, jer ako ta osoba nece da spava, nece ...
Ali primjer ja ti iz mog iskustva govorim:
- Sve prodje pa i apetiti po varanju. Ja sam svoja iskustva imao, prosao i TACKA. A nebi svoj zivot(tako zovem mog secera)prevarijo ... nema te ZENSKE NA SVIJETU,NIKAD NIKAD!
Ali evo: a sta ako ona mene? (Kontra pitanje za tebe)
P.S.: Svejedno mi nisi odgovorila pitanje? Nego si samo preokrenila retoriku.
zene, morate uvijek spremne na sex sa svojim muzem.. jestel' cule? zato oni nas jadni varaju.. nisu oni krivi.. mi smo krive... sto im ne damo kad god pozele...
ne znam jel ovo tragicno ili komicno... nijedan smajli mi ne ide uz ovu "prigodu"....
-
rashid
Ne ne ... nisi me razumjela. Ali nema veze.mima wrote:Vidim da ima dosta primitivizma ovdje.............ali ima ona.......papir sve trpi. Znaci vi mozete da jebete okolo kog stignete i kad se ozenite vi ste diiiiiivni. Ma daaaaaaj........pa nismo djeca.....Sad ti svoju izabranicu nebi nikad prevario.........Kome to ti pricas? Zene znaju da prevare a da vi nemate pojma. Kako znas da ona tebe nikad nije prevarila?
Znas kako je mima: Zelim ti da vodis ljubav koliko ti mile volje
Last edited by rashid on 15/12/2006 12:30, edited 1 time in total.
-
rashid
Nemoj se ljutit sad na mene ... vazno je izmjeniti misljenja a to tako na miran nacin da se ne zarati ponovomima wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..................U svakom slucaju na ovom forumu ima jako puno zabave.................