mozda jadnik stvarno ne znaella_sa wrote:Znate sta mi je najjaca, kad muskarac sa upitnikom pogleda ponudjeni kondom...kao sta s tim?
Stvari koje vam gase zelju za sexom....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
forUMASH
....moras malo standarde promijeniti.....nemoj vise raspakivati one preko 50 godina....simon13 wrote:Po mom ukusu nista gore nego kad joj raspakujem tj. skinem fine cipele ili ti cizme i, ne daj Boze, naletim na neoribane pete, ajjjjjjjj![]()
![]()
, ko ce sad ruke grebat!!!!!
![]()
-
simon13
Da su od 50, nego ni djevojcica ni zenaforUMASH wrote:....moras malo standarde promijeniti.....nemoj vise raspakivati one preko 50 godina....simon13 wrote:Po mom ukusu nista gore nego kad joj raspakujem tj. skinem fine cipele ili ti cizme i, ne daj Boze, naletim na neoribane pete, ajjjjjjjj![]()
![]()
, ko ce sad ruke grebat!!!!!
![]()
- anais_nin
Moze se i sa cipelama na nogamazoom66 wrote:simon13 wrote:Da su od 50, nego ni djevojcica ni zenaforUMASH wrote: ....moras malo standarde promijeniti.....nemoj vise raspakivati one preko 50 godina....kad ono peta ko shmig papir... BRRRRRRR, sreca pa sam samo jednom ili dva puta naletio, al mi definitivno ubija volju, ne samo za sexom nego za zivotom......
a ti drugi puta raspakuj neeophodno......cipe ne spadaju u tu kategoriju...
:D:D
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Da li bi ti bilo dra¾e da ona tebe vodi na neko tebi nepoznato jebali¹te? C c c...tech10 wrote:Vozis je u pravcu tradicionalnog yebalista, a ona pita:"A gdje cemo to?" ili "Gdje me to vodis?"
-
Pearl
samo noge??Shamrock wrote:cupave zenske noge
-
Pearl
ihhhh sadShamrock wrote:pa noge rastu iz guzice, znaci da tu spada i taj dio![]()
![]()
![]()
-
P4cha
zahvalan sam joj ja na tomeanais_nin wrote:umjesto da bude zahvalan sto mu zena ne glumi nego mu stavi do znanja da joj je dojadilo guslanje on se jos zalidacina_curica wrote:Jooooj jadan ti!!! Odmah se rjesavaj te hanume, vidis da nista ne valja.....P4cha wrote:meni je vala najveci turn-off kada kaze nemoj na mene misliti, de ti zavrsi... joj dođe mi da samo odustanem od pokusavanja.![]()
![]()
![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
Kod mene je to u zavisnosti od osobe i mog trenutnog raspolozenja...Sto mi kod neke smeta, kod druge mi ne smeta itd...Sve zavisi cija je i kakva je na tapeti i u zavisnosti od mog raspolozenja...Nekad mi sve na nekoj djevojci smeta i ona sama kao osoba, a nekad bi toj istoj u zargonu, skraceno receno P.G.k.S.
...
Nisam birac, ali biram s kojom cu leci...Nije ni moj ratni zlocinac...
Jedino sto me moze otjerat od neke djevojke i to zauvijek, je to da je ona glupa...Meni se na takve ne dize ,bez obzira koliko da je ona lijepa...

Nisam birac, ali biram s kojom cu leci...Nije ni moj ratni zlocinac...
Jedino sto me moze otjerat od neke djevojke i to zauvijek, je to da je ona glupa...Meni se na takve ne dize ,bez obzira koliko da je ona lijepa...
- DobroJutroKolumbo
Tako nekako...ztluhcs wrote:Ako ćeš biti iskren do kraja - ne diže ti se više puta i u više navrata jel...DobroJutroKolumbo wrote:Meni se na takve ne dize ,bez obzira koliko da je ona lijepa...
![]()
![]()
-
The Realist