Liv4 wrote:AA CA
![]()
Nemoj biti tako ostra.
Skenderija niije vidio svijeta jer ga je obisao na stelu, pa nije imao vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Povratak u Sarajevo
-
SKENDERIJA
-
Krugman
Ti nisi normalan frajer. Sa ovakvim papanskim glupatanjima bi ti burazera mogla bezveze zaboliti glava ako jedan od ovih likova koje po forumu tako neotesano pljujes ili neko moralno osvjescen odluci da posalje jedan opsezan mail na adresu regionalnog menadzera Nestle-a sa svom pratecom dokumentacijom koja ce objasniti personal politiku "brata u tebe".SKENDERIJA wrote:ti nisi u dure lik skroz pa to pise svugdje to radi reda i zakona pise nece staviti da zaposlite mamu i tatu i brata....zivis u zabludi halo probudi se sto prije to bolje za tebe vjeruj mi...pa covjece prezime danas svugdje igra ulogu pa zamisli recimo sina nekoga presjednika velike kompanije,pa sta mislis gdje ce on naci posao ne mora recimo u tatinoj ali ce zato naci kod tatinog prijatelja a ovaj ce sina od tog prijatelja uvaliti.Fakat ljudi koji misle da stela ne postoji u bilo kakvom obliku su smijesni..ali dobro zavist je cudo i ljubomora.I jos nesto pazi ti njega on je otisao na stranicu Nestle da vidiEI Presidente wrote:Pa kako da nam bude bolje, kad ovako mladi ljudi vjeruju da su korupcija i nepotizam sasvim normalna i legalna pojava.SKENDERIJA wrote:Evo procitao sam komentare sve i prosto nisam mogao da vjerujem kakvih ljudi ima.Ja kad sam napisao ono sto sak napisao nisam to uradio da bi spominjao posao itd,nego je sam pricao u dusevnom miru i povratku kuci za stalno i ako sam u Sarajevu non stop jer me uvjek srce vuklo.Mislim da bi vecina ljudi bili najsretniji da ovi sto se vrate se vrate su kokuzi bez icega i da cekaju posao jedno 4 godine,da bi mi vidjeli kako je njima bilo.Ali ne ide to tako neko se u zivotu snadje preko stele neko sam ali najbitnije i najvise se gleda kako se ko snasao.Zato ovi sto se nisu snasli nek gledaju i traze stelu bolje bi im bilo nego sto gluposti pisu ovdeA kad smo vec kod stele na zapadu, pa ovde je gore 10 puta nego kod nas samo sto ovde radi velicine kompanija i broja zaposlenih se to nikad ne sazna.I za kraj samo budala moze misliti da brat bratu ne bi pomogao za posao.I jos nesto kao sto je neko napisao nisam ja dobio posao direktora nego komercjaliste a posao direktora cu da dobijem poslije nekoga perioda
![]()
ps.ovima sto su ogorceni na ove sto se vracaju bi im preporucio malo joge i vise duhovnog mira kao lijek
![]()
i da zaboravi reci jos jedna osoba napisala vezano za zaposljenje.Pa toliko ima glupih ljudi na ovom forumu da je to smijesno i ljudi koji zive veze nemaju a pametuju a evo zasto.....direktor jedne kompanije ima pravo da zaposli koga hoce i kad hoce jer je on taj koji odlucuje,sve dok firma u stvari on kao direktor te firme pravi profit i dok oni gore iznad njega su zadovoljni on ima pravo da radi sta hoce u smislu zaposljavanja i nogiranja posla.Ovo vazi za sve kompanije.Jos jednom fakat bi zamolio raju da se ne provaljuju nego prvo ispeci pa reci.Evo primjera: svaka kompanija ne bi nista imala protiv da recimo ja zaposlim i mamu i tatu i brata i seku i rodzake a da svake godine ispunim njihova ocekivanja i zacrtani profit.
Ne radi se o tome ko je nekom brat ili amidzic, vec o nepostojecoj sansi da hiljade mladih pokazu sta znaju i umiju. Mnogi nemaju brata na poziciji poput tebe, iako bi mozda radili bolje od tebe, i donijeli firmi vecu dobit.
Ti se otvoreno hvalis da ces dobiti posao u firmi preko stele, prakticno bez obzira na tvoje kvalifikacije. I tebi je to u redu, jos napadas ljude koji vjeruju u vladavinu zakona i prirodno se protive tvom rezonu i bezobrazluku. Kakav li ces tek komercijalista biti? Da li to znaci da kada budes vrsio svoj posao za Nestle BIH neces brinuti o poslovnom kodeksu i regulativi, pa ces tendere davati samo rodjacima i jaranima? Jel i to u redu? Vjerovatno jeste, zaboga to ti je burazerova firma...
Iako je Nestle Svicarska kompanija, sa veoma jasnim poslovnim pravilinikom kojeg ces naci ovdje http://www.nestle.com/NR/rdonlyres/8E1A ... nes_GB.pdf
...u kojem pise da im je jedan od poslovnih principa:" Elimination of discrimination in respect of employment occupation (Principle 6)"
Nestle se, dakle, deklarise kao kompanija koja se zalaze za eliminaciju diskriminacije prilikom zaposljavanja. Da li te imalo interesuje regulativa firme za koju ces raditi, i po kojoj ocito nije dozvoljeno zaposljavati na osnovu rodbinskih veza, jer se to smatra DISKRIMINACIJOM? Vjerovatno ne.
Sta mislis koliko ti i tvoj brat ljudi diskriminirate tako sto se tebi daje posao "preko reda"?
Stotine. Stotine mladih ljudi, obrazovanih za komercijalistu, nece imati sansu za taj posao, jer se, zaboga miloga, skenderija odlucio vratiti kuci....![]()
e fakat ova tema je otisla u pogresnom pravcu nisam to mislio kad sam napisao,ali kad je dotle doslo evo za kraj od mene reci cu samo ovo da imam veliku stelu ne samo sto se posla tice nego inace u gradu a pazi ovo nisam dosljak nego generacijama iz Sarajeva i sta sad jeli trebam da budem ogorcen zato ili da budem sretan sto kad god mi nesto treba obavim to telefonom.Izvini ali nisam ogorcen nego bas zadovoljan sto cu u svom gradu biti imati dobar zivot i u slucaju potrebe osloniti se na familiju prijatelje i STELU.....jos jednom nije mi ovo bila namjera texta nego samo odgovor ovim bolesnicima koji se fataju Stele i kako oni traze posao a drugi taj posao uzimaju,tako je u zivotu navikni se mozda ti lakse bude.
Nebudi naivan misleci da je pozicija koju tvoj buraz drzi u toj organizaciji dovoljno visoka ili da je on dovoljno nezamjenjiv da mu Nestle opravda jedan tako neprofesionalan i koruptivan postupak kao sto je ustupanje radnih mjesta nekvalificiranim clanovima familije. Kao prilicno viskopozicioniran menadzer u jednom americkom dionicarskom drustvu kojim se upravlja slicno kao Nestle-om, vjeruj mi da znam o cemu govorim. Stoga ti srdacno preporucujem da ne kopas jamu dublje nego sto si je vec iskopao.
-
lejla_usa
nadala sam se ljepsem i sretnijem raspletu cijele diskusije. nesto kao skenderija samo naivan momak, dobricina. a ispade nesto sasvim drugo. ocito momak intelektualnog dometa muhe.SKENDERIJA wrote:Liv4 wrote:AA CA
![]()
Nemoj biti tako ostra.
Skenderija niije vidio svijeta jer ga je obisao na stelu, pa nije imao vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobra ova skroz
![]()
sve se moze sa stelom pa i svijet obici
cak i strani pasos dobijes na stelu i faks vani zavrsis
a ako imas pravo dobru stelu cak i zensku dobru mozes naci
a a ako si kralj stele onda i redovan sex mozes srediti
![]()
kao sto liv4 rece, neces dobro zavrsiti ako ovako nastavis. a mozda bi se tada pameti dozvao. mada sumnjam.
zaista zalosno.
- uozo
Ma dje si Skendo! Evo ja citavu noc ne mogu da zaspim! Uscaklo me nesto u ledjima, jer sam juce po tvom savjetu izgooglo nekaku stranicu sa kratkotrajnim kursom za Jogu, pa sam se jogeniso. Jes' da ima slican kurs i kod mog kolege medjedica Jogija, al' sam onako frustriran sto u mene buraz nije dogur'o do pozicije dilera cokoladica i one kahve koja se rastopi kad je turis u vodu, pa bude ko rijeka u mome rodnom gradu, mor'o odmah kad sam procit'o tvoje visokoumne savjete, da pokusam da se razrahatleishem. Evo sad malo popustilo, jer je u mene zena majstor Reikija, pa mi citavu noc salje energiju preko nekog kanala, pa me je frustracija 'nako malo prosla.
Drago mi je da si dolucio da se vratis i pokazes nama obicnim smrtnicima, koji su jos vjerovali da je kraj svijeta odmah nedje iza Makarske i koji jos vjeruju u trunku ljudskosti, koje bi neko ko godinama trenira klokane da skacu i zato dobija mjesecno 20 mjesecnih penzija mog babe, koji haman dzaba ima 35 godina radnog staza, al' sta's kad je konj pa nije im'o stelu, kako stvari funkcionisu u zemljama dje komsija ne zna komsiji ime ali ipak ne upali kosilicu u nedelju u 7 ujutru.
Ovdje ces imat' raje koja misli ko i ti, i koja zna da se u suvremenom svijetu poslovi dobijaju, skoro iskljucivo preko stele, pa sto ne bi i kod nas kazu, koja ce te rado docekati, jer si simpatican i iskren. I nemoj da zaboravis na mene kad vec postanes za koji mjesec il' cak i godinu i glavni direktor, jer ja sam uvijek za imati, ako ima kakav poslic za milju i dvije stoje. Jes' da ja imam kvalifikacije da budem upravnik slasticarne, s onom krivom kapom, al' nismo mi dzaba famelija.
I tako mi pozdravi buraza i reci mu "Halo Bing! Kako brat? Imam sleper cikoladica i Nesqika (joj ne znam jel se tako pise, al' to je ona zuta kutija sto ima zec na njoj)! Cijena! Prava sitnica!", znace on vec o cemu se radi.
I ponesi onaj jedan sesir iz "Down Under", da se qurcim kad idem u Puracic na vasar.
Drago mi je da si dolucio da se vratis i pokazes nama obicnim smrtnicima, koji su jos vjerovali da je kraj svijeta odmah nedje iza Makarske i koji jos vjeruju u trunku ljudskosti, koje bi neko ko godinama trenira klokane da skacu i zato dobija mjesecno 20 mjesecnih penzija mog babe, koji haman dzaba ima 35 godina radnog staza, al' sta's kad je konj pa nije im'o stelu, kako stvari funkcionisu u zemljama dje komsija ne zna komsiji ime ali ipak ne upali kosilicu u nedelju u 7 ujutru.
Ovdje ces imat' raje koja misli ko i ti, i koja zna da se u suvremenom svijetu poslovi dobijaju, skoro iskljucivo preko stele, pa sto ne bi i kod nas kazu, koja ce te rado docekati, jer si simpatican i iskren. I nemoj da zaboravis na mene kad vec postanes za koji mjesec il' cak i godinu i glavni direktor, jer ja sam uvijek za imati, ako ima kakav poslic za milju i dvije stoje. Jes' da ja imam kvalifikacije da budem upravnik slasticarne, s onom krivom kapom, al' nismo mi dzaba famelija.
I tako mi pozdravi buraza i reci mu "Halo Bing! Kako brat? Imam sleper cikoladica i Nesqika (joj ne znam jel se tako pise, al' to je ona zuta kutija sto ima zec na njoj)! Cijena! Prava sitnica!", znace on vec o cemu se radi.
I ponesi onaj jedan sesir iz "Down Under", da se qurcim kad idem u Puracic na vasar.
-
SKENDERIJA
B.Medjed wrote:Ma dje si Skendo! Evo ja citavu noc ne mogu da zaspim! Uscaklo me nesto u ledjima, jer sam juce po tvom savjetu izgooglo nekaku stranicu sa kratkotrajnim kursom za Jogu, pa sam se jogeniso. Jes' da ima slican kurs i kod mog kolege medjedica Jogija, al' sam onako frustriran sto u mene buraz nije dogur'o do pozicije dilera cokoladica i one kahve koja se rastopi kad je turis u vodu, pa bude ko rijeka u mome rodnom gradu, mor'o odmah kad sam procit'o tvoje visokoumne savjete, da pokusam da se razrahatleishem. Evo sad malo popustilo, jer je u mene zena majstor Reikija, pa mi citavu noc salje energiju preko nekog kanala, pa me je frustracija 'nako malo prosla.
e slusaj pravo si me dirnuo sa ovim textom
-
SKENDERIJA
- uozo
Haj' ba nije to bitno, neg' hos' ti meni donjet sesir il' nes'? A ja, imam i jedno pitanje u vezi Down Under. Imam ja nekog amidzica nedje oko onog velikog kamena, sad je primio njihovo drzavljanstvo pa je post'o pravi autohtoni australijski medjed. Znas ba onaj velikacki kamen njakav kapak il' ce bit rozetna, taako nesto. E moj rodjak sad ima dobar pos'o pravo. Naime on se slika sa turistima. Znas ono dodje turist i slika se sa medjedom, pa sam kod njega i vidio onaj sesir, lijep bolan, kad se pojavim na vasaru ima sve mecke da samo u mene zvjeraju. E taj rodjak meni kaze da on moze da mi sredi pos'o da se i ja slikam sa turistima. Dobicu dvije teglice meda dnevno i sluzbeno auto, pa te ja stio pitat' kako je dole u down under. Imal' tam australijanaca i imal' australijske hrane?SKENDERIJA wrote:B.Medjed wrote:Ma dje si Skendo! Evo ja citavu noc ne mogu da zaspim! Uscaklo me nesto u ledjima, jer sam juce po tvom savjetu izgooglo nekaku stranicu sa kratkotrajnim kursom za Jogu, pa sam se jogeniso. Jes' da ima slican kurs i kod mog kolege medjedica Jogija, al' sam onako frustriran sto u mene buraz nije dogur'o do pozicije dilera cokoladica i one kahve koja se rastopi kad je turis u vodu, pa bude ko rijeka u mome rodnom gradu, mor'o odmah kad sam procit'o tvoje visokoumne savjete, da pokusam da se razrahatleishem. Evo sad malo popustilo, jer je u mene zena majstor Reikija, pa mi citavu noc salje energiju preko nekog kanala, pa me je frustracija 'nako malo prosla.
e slusaj pravo si me dirnuo sa ovim textomOdlucio sam da sve uradim drugacijim tokom znaci necu uzeti posao ovaj sto sam dobio,nego cu ici na biro i tako tu camiti cekajuci godinama.Isto tako odrecu se pasosa stranog jer nije fer ti ga nemas a ja da ne bi bio paksu i da bi bio dobra osoba to cu da uradim.Isto tako fakat bi bio paksu ako bi uzeo dole sad kad se vratim neko dobro auto jer pazi samo lopovi i komplekasi vozaju dobra auta
necu uzimati stan sebi jer cu zivjeti kod staraca zasto da imam svoj komfor kad mogu i sa staracima do 40.I za kraj necu nista donijeti sa sobom iz dijaspore jer boze dragi kakav bi ja covjek bio ako bi imao vise od tebe ili komsije.Kod nas si najbolji kad nemas i kad si kokuz pa zasto bi ja bio drugaciji,evo necu obecavam, a brata cu zamoliti da napusti posao jer kako ga sram nije da svom bratu pomogne,kad toliko ljudi ima na birou za cekanje.I znas sta i ja bas mrzim ove ljude iz dijaspore koji se vrate sa novcima i dobrim autima i diplomama fakulteta i hoce da zive u Sarajevu fuj kakvi su to ljudi,a oni nemaju pojima da ja radim za 400 marona gdje im je obraz i dusa.Ja da se pitam ja bi naredio da svi imaju iste plate po 400 marona jer ako ja nemogu imati stele i dobar posao i dobar zivot zasto bi neko drugi to mogao.
A ja, i reko mi je da tam ima i onih pravih australiskih medjeda koji ce se bunit jer su zlobni i zavisni, jer oni hodaju danima po preriji i ne mogu nac' sebi meda, al' ko njih .ebe.
I ne zaboravi mi sesir ponjet'.
p.s. kad se otvara ASX imam jos nekakih po kamiona tennant gold creek pa moram da ga se kutarisem
-
Krugman
Dijete, nemas ti pojma o zivotu. Nemora tebe niko ovdje po forumu ganjati, ali menadzeri Nestle-a za juznoistocnu Europu ili zapadni Balkan bi vrlo lako, na osnovu serije otvorenih primjedbi - prouzrokovanih tvojim idiotskim komentarima na ovom forumu - primjedbi u kojima se tvrdi da se ured u Sarajevu vodi u suprotnosti sa poslovnim principima firme koje je menadzment duzan da primjenjuje, mogli poslati inspekciju (audit) i otkriti da ti je buraz kao sto si na drugom topiku idiotski blebetao zaposlio za direktora tvog jarana koji ima srednju strucnu spremu. Kakve bi bile posljedice takvog scenarija, ja nemam pojma jel' neradim za Nestle, ali ti sa 100% sigurnoscu mogu reci da voditi operaciju firme kao Nestle na podrucju Federacije ili BiH nije nimalo tesko i da trenutno u Sarajevu ima veliki broj ljudi koji bi taj posao mogli vrlo uspjesno obaviti. Ono sto ti takodjer mogu reci sa 100% sigurnosti je sljedece: kada bi se u mojoj firmi, koja je jedno veliko americko dionicko drustvo slicno Nestle-u, pokazalo da jedan nize-rankirani i lako zamjenjivi menadzer zaposljava nedovoljno kvalificirane prijatelje i clanove familije, taj bi lik i ljudi koje je on doveo iste sekunde izgubili posao.SKENDERIJA wrote:Krugman wrote:
Ti nisi normalan frajer. Sa ovakvim papanskim glupatanjima bi ti burazera mogla bezveze zaboliti glava ako jedan od ovih likova koje po forumu tako neotesano pljujes ili neko moralno osvjescen odluci da posalje jedan opsezan mail na adresu regionalnog menadzera Nestle-a sa svom pratecom dokumentacijom koja ce objasniti personal politiku "brata u tebe".
Nebudi naivan misleci da je pozicija koju tvoj buraz drzi u toj organizaciji dovoljno visoka ili da je on dovoljno nezamjenjiv da mu Nestle opravda jedan tako neprofesionalan i koruptivan postupak kao sto je ustupanje radnih mjesta nekvalificiranim clanovima familije. Kao prilicno viskopozicioniran menadzer u jednom americkom dionicarskom drustvu kojim se upravlja slicno kao Nestle-om, vjeruj mi da znam o cemu govorim. Stoga ti srdacno preporucujem da ne kopas jamu dublje nego sto si je vec iskopao.
![]()
![]()
na kojim si ti drogama eki menadzera
nisam te prepoznao cak i prijetis da neko moze i da posao izgubi
zamalo ti ne reko sta ti mozes ali reci cu ti s... m. d... ti nisi u dure lika ni sekunde,pa sta ti mislis kad bi firme kao sto je Nestle koja najveca kompanija na svijetu sto se tice hrane itd davala otkaze i pravila probleme radi prica po forumu
![]()
![]()
cim se ti pucas vela havle
Ovo nemoj shvatati kao ikakvu prijetnju jer ja licno imam puno preceg posla od peglanja oko mahalsko-poslovnih manira tvog brata. Ali mi je tragikomicno kako neko na jedan takav beskrupulozan i javan nacin eksponira familijarni provincijalizam, i jos to radi sa ponosom. Takvo ponasanje je na granici retardacije - i to ti kazem sa dozom najiskrenijeg sazaljenja.
-
Shoshana
JOj mu suplje, mili boze
Nestle u julu prekida ugovor o distribuciji na teritoriji BiH sa Podravkom u cilju povecanja zarade sa ovog trzista, a sa'ce zaposliti na mjesto ekonoma (i to samo za pocetak!) fitnes instruktora iz Melburna
Nego, sta je bilo kad si se probudio?
Nestle u julu prekida ugovor o distribuciji na teritoriji BiH sa Podravkom u cilju povecanja zarade sa ovog trzista, a sa'ce zaposliti na mjesto ekonoma (i to samo za pocetak!) fitnes instruktora iz Melburna
Nego, sta je bilo kad si se probudio?
- taxi_driver
vidim tema se razvila.
ja bih pitao skenderiju ,koji je to razlog sto nas pita za misljenje?mislim kaze i sam da je cesto u bosni,tako da je vjerovatno upoznat sa politickom i ekonomskom situacijom dole.a i kaze da ima prijetelje dole,pa je valjda logicno da njih pitaa ne nas na forumu.clan je foruma dvije godine i imao je par postova.i sad ko eto mi mu trebamo pomoci sa savjetima.
onda ,razumijem ljude koji idu u inostranstvo pa ne znaju ni sta ih ocekuje tamo,pa pitaju raju po forumima nebi li im neko pomogao sa savjetima.
nego cini mi se ovdje je bilo trazenje sponzorusa.inace se nebi ni cifre spominjale.i na kraju mislim da je na pogresan forum dosao,jer su ga raja provalila.samo jos da napomenem da nisam ljubomoran jer ne zivim dole,nisam zavrsio za komercijalistu,niti sam na birou.
i jos nesto ako zelite bas znati o kakvom se tipu radi otidjite na sarajlije.net i tamo ga mozete naci.
ja bih pitao skenderiju ,koji je to razlog sto nas pita za misljenje?mislim kaze i sam da je cesto u bosni,tako da je vjerovatno upoznat sa politickom i ekonomskom situacijom dole.a i kaze da ima prijetelje dole,pa je valjda logicno da njih pitaa ne nas na forumu.clan je foruma dvije godine i imao je par postova.i sad ko eto mi mu trebamo pomoci sa savjetima.
onda ,razumijem ljude koji idu u inostranstvo pa ne znaju ni sta ih ocekuje tamo,pa pitaju raju po forumima nebi li im neko pomogao sa savjetima.
nego cini mi se ovdje je bilo trazenje sponzorusa.inace se nebi ni cifre spominjale.i na kraju mislim da je na pogresan forum dosao,jer su ga raja provalila.samo jos da napomenem da nisam ljubomoran jer ne zivim dole,nisam zavrsio za komercijalistu,niti sam na birou.
i jos nesto ako zelite bas znati o kakvom se tipu radi otidjite na sarajlije.net i tamo ga mozete naci.
- taxi_driver
greska!!!sarajlije.com
- zena21
Jarane pa mozes li ti ista odraditi bez sreleSKENDERIJA wrote:Liv4 wrote:AA CA
![]()
Nemoj biti tako ostra.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobra ova skroz
![]()
sve se moze sa stelom pa i svijet obici
cak i strani pasos dobijes na stelu i faks vani zavrsis
a ako imas pravo dobru stelu cak i zensku dobru mozes naci
a a ako si kralj stele onda i redovan sex mozes srediti
![]()
- Jimmy_The_Saint
Aman budalaštine.... Jeb'o te, 1.200 mambi i Citroen Berlingo sa šarenim naljepnicama... Taj neće sponzorušu ufatit' ni kod Cige u Vogošći
Osim na mišiće... Al' drugo je to, drugari...
Osim na mišiće... Al' drugo je to, drugari...
-
rashid
A gdje je tu vrijedjanje moderatore?moderator wrote:postovani SKENDERIJA,SKENDERIJA wrote:
![]()
![]()
na kojim si ti drogama eki menadzera
nisam te prepoznao cak i prijetis da neko moze i da posao izgubi
zamalo ti ne reko sta ti mozes ali reci cu ti s... m. d... ti nisi u dure lika ni sekunde,pa sta ti mislis kad bi firme kao sto je Nestle koja najveca kompanija na svijetu sto se tice hrane itd davala otkaze i pravila probleme radi prica po forumu
![]()
![]()
cim se ti pucas vela havle
Obzirom da si novi forumas, sigurno jos nisi imao vremena da procitas PRAVILA FORUMA. Molim te da ih prostudiras i da prestanes vrijedjati sve forumase koji ti se javise na temu, jer MI ne dozvoljavamo vrijedjanje forumasa na ovom forumu. Tebi sigurno niko ne moze srediti otkaz na poslu preko foruma, ali te mi mozemo odstraniti u slucaju da SVJESNO nastavis krsiti pravila. Zato te sada samo upozoravam i skrecem ti paznju na mogucnosti.
Ugodno forumanje i lijep pozdrav
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisu.nemaveze wrote:ja hajvana, ja zamalo da ga počnem braniti, nego pitanje za sve:
ja sam iz provincije i kontam preseliti u SA jer tu ima više ljudi (stvar tržišta), pitanje, jesu li većina sarajlija kao ovaj skenderija?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Skenderija i oponenti...sve je to meni isto...tipichni pitari...nemaveze wrote:ja hajvana, ja zamalo da ga počnem braniti, nego pitanje za sve:
ja sam iz provincije i kontam preseliti u SA jer tu ima više ljudi (stvar tržišta), pitanje, jesu li većina sarajlija kao ovaj skenderija?