100%-tna hava našeg Ljepotana Epizoda 7

Post Reply
halo_ba

Post by halo_ba »

pisko wrote:Ne, ja ne grijesim, i pouzdano znam da je Tihi, nakon sto je Paravac raskrinko Terzu u Njujorku, poslo naseg premijera u Seul da lobira tj. da obendjija Koreance, kako bi se osvetio Paravcu.
A ti ako imas dokaz da Osnivač nije bio kandidat, deder ga podnesi.
http://www.blic.co.yu/blic/arhiva/2006- ... e/svet.htm
http://www.politikerscreen.de/index.php ... Sicherheit

Vidis li na dnu ovog drugog clanka ovu dugu listu alternativnih kandidata?
Mora da je transkripcija losa, nigdje nisam razabrala haretovo ime.
halo_ba

Post by halo_ba »

Inace, joker, ovako izgleda DOKAZ.
DDR400

Post by DDR400 »

mrgud@ wrote:
Goran_35 wrote:Haris Silajdzic je jedan od najacih politicara koje je BiH ikada imala! :oops: :D 8-)

Podapisujem :) i dodajem, jedini pismen covjek koji govori vise stranih jezika od maternjeg a pri tome se uopste ne ponasa arogantno niti je pun sebe, a ima razloga da bude! Pruzam sansu covjeku nek' pokaze sta moze uraditi za Bosnu i zacepi labrnje mnogima, samo nek se Tihi makne sa scene (jad od covjeka)!
All true.
orca

Post by orca »

DDR400 wrote:
mrgud@ wrote:
Goran_35 wrote:Haris Silajdzic je jedan od najacih politicara koje je BiH ikada imala! :oops: :D 8-)

Podapisujem :) i dodajem, jedini pismen covjek koji govori vise stranih jezika od maternjeg a pri tome se uopste ne ponasa arogantno niti je pun sebe, a ima razloga da bude! Pruzam sansu covjeku nek' pokaze sta moze uraditi za Bosnu i zacepi labrnje mnogima, samo nek se Tihi makne sa scene (jad od covjeka)!
All true.
Potpisujem...
mandy

Post by mandy »

ma prestanite vise o Harisu
jos cete mi ga urechi :x :D
gluho bilo puh puh
marijindvorac

Post by marijindvorac »

mIRCerka wrote:divim ti se jer si mogao slusati. Posljednji put sam slusala kad je citirao 35. clan nekog dokumenta koji ima 34 clana.
:D
halo_ba

Post by halo_ba »

jokeru, nesto se ne javljas da opovrgnes moj dokaz da je Hare lagao kad je spominjao kandidaturu za generalnog sekretara UN.
edin35

Post by edin35 »

e pa raja evo procitah ovih par textowa pa ja neznam kakva ste vi toraja da pisete ovake bljuvotine o harisu.Pa haris je jedini covjek koji se bori za bolje ikoji ce bolje donjeti.pogledaj te samo sta su nam napravili svi dosadasnji predstavnici .
halo_ba

Post by halo_ba »

edin35 wrote:e pa raja evo procitah ovih par textowa pa ja neznam kakva ste vi toraja da pisete ovake bljuvotine o harisu.Pa haris je jedini covjek koji se bori za bolje ikoji ce bolje donjeti.pogledaj te samo sta su nam napravili svi dosadasnji predstavnici .
Dobro, evo ti pola marke.
danas

Post by danas »

halo_ba wrote:
edin35 wrote:e pa raja evo procitah ovih par textowa pa ja neznam kakva ste vi toraja da pisete ovake bljuvotine o harisu.Pa haris je jedini covjek koji se bori za bolje ikoji ce bolje donjeti.pogledaj te samo sta su nam napravili svi dosadasnji predstavnici .
Dobro, evo ti pola marke.
:D :-)
MuaDib

Post by MuaDib »

Haris Silajdžić je jedan od najjačih manipulatora i kvazipolitičara koje je Bosna imala. Prijeti onim svojim prstoma, majke mi isto Musolini....
A najjajče su mu teorije zavjere protiv BiH, RS za Kosovo. Pa nije ni čudo kada je diplomirao u Prištini. Ovdje priča i dere se ukiniti ću Republiku Srpsku, pravi se blentav koda nikada nije vidio dejtonski sporazum, a potpisao ga je i dobro zna kako se on mijenja voljom sva tri naroda. :oops: :oops:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

MuaDib wrote:
Haris Silajdžić je jedan od najjačih manipulatora i kvazipolitičara koje je Bosna imala. Prijeti onim svojim prstoma, majke mi isto Musolini....
A najjajče su mu teorije zavjere protiv BiH, RS za Kosovo. Pa nije ni čudo kada je diplomirao u Prištini. Ovdje priča i dere se ukiniti ću Republiku Srpsku, pravi se blentav koda nikada nije vidio dejtonski sporazum, a potpisao ga je i dobro zna kako se on mijenja voljom sva tri naroda. :oops: :oops:
Eto, nisi ni ti vise raja :-) :-) :lol:
DDR400

Post by DDR400 »

Haris je mudar i lukav čovjek. U ovakvo vrijeme nam treba takav.
MuaDib

Post by MuaDib »

_BosanaC wrote:
MuaDib wrote:
Ja imam pravo na svoje mišljenje da je Haris manipulator! :P
A sto se tice da li sam raja? Odgovor je samo sa onim koji sa više strana posmatraju neku osobu ili događaj! :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

MuaDib wrote:
_BosanaC wrote:
MuaDib wrote: Haris Silajdžić je jedan od najjačih manipulatora i kvazipolitičara koje je Bosna imala. Prijeti onim svojim prstoma, majke mi isto Musolini....
Ja imam pravo na svoje mišljenje da je Haris manipulator! :P
A sto se tice da li sam raja? Odgovor je samo sa onim koji sa više strana posmatraju neku osobu ili događaj! :D :D
Narafski :)

Nego sam se samo pozvao na doticni komentar:
e pa raja evo procitah ovih par textowa pa ja neznam kakva ste vi toraja da pisete ovake bljuvotine o harisu.Pa haris je jedini covjek koji se bori za bolje ikoji ce bolje donjeti.pogledaj te samo sta su nam napravili svi dosadasnji predstavnici .
:lol: :lol: :lol:
Edinko

Post by Edinko »

Nemam rijeci...

ZASTO SAM PROTIV OVIH ANTIBOSANSKIH SKRABOTINA NA NETTU??Zasto stajem u "obranu"DR Harisa Silajdzica??

Ja zaista ne znam,pojma nemam da li su ovdje svi koji se PREDSTAVLJAJU Bosnjacima uistinu Bosnjaci..

Koji se predstavljaju "velikim Bosancima i Hercegovcima"uistinu BOSANCI I HERCEGOVCI?!

Ili im je uistinu BiH "trn u oku"?!

Ne bih rekao...po svemu procitanom(poceo sam citati prvo ove SLOBODNO mogu reci BLJUVOTINE najgore vrste)od ovoga sto je otvorio temu...

Svjedoci smo jedne stvari:

Na djelu je "unistavanje drzave BiH po svim njenim"savovima""..samo se ceka da"pukne".. Podjimo redom...

Prvo,ti isti Bosnjaci su 1910 godine cinili 90% stanovnistva BiH...

Drugo,skoro sva zemlja je bila u posjedu Bosnjaka...

Trece,doslo je do "nacinalizovanja imovine"(koje li"slucajnosti",samo se zemlja u posjedu Bosnjaka"nacionalizovala"?!)

Cetvrto-Bosnjaci su bili svi odreda u velikoj borbi protiv fasista u drugom svjetskom ratu..Kao"nagrada"za to bila im je"nikakva perspektiva"i jedino
se ti isti Bosnjaci nisu mogli izjasniti onim sto jesu(Bosnjaci muslimani)vec su MORALI BITI Srbi ILI Hrvati...sve do famoznog ustava 1974-e godine...

Peto-u medjuvremenu se desio"Rankovic"...velikosrpska masineruija NI TADA nije stajala...Pojavio se covjek NARODA,jedan os najboljih koje je BiH i Jugoslavija ikada imala,postovani rahmetli Dzemal Bijedic koji je bio omiljen u svim krajevima one Juge ..radi toga sto je bio COVJEK...jer se borio i izborio da svi imaju ISTO...ali,znamo kako je zavrsio..i KO ga je UBIO!Isti oni koji su ubili u Beogradu casne ljude Mehmeda Spahu(vodu JMO) i Stjepana Radica(vodju HSS)...

Sesto- dosao je prokleti rat 1992 godine..SVI smo svjedoci kako je Bosnjacki narod prventveno RAZORUZAN na jedan jako podal nacin...JNA je insistirala da se sve oruzje Civilne zastite "povuce radi zamjene"...
Na taj nacin Bosnjaci,naivni i blentavi kakvi i jesu jer vjeruju svakomu,predaju i ostaku PRAZNA skladista municije,ostajuemo BEZ ORUZJA..tako goloruke su ans imbecilno napali 1992 godine i poceli da KOLJU!Sve redom..Da bi ostvarili svoje BOLESNE CILJEVE o etnicki cistoj drzavi na racun drugih!?

Sedmo-Zasto se SAMO u BiH nije gradilo ,vec su se gradile druge Republike bivse nam drzave?Ta sve su imale "bar malo autoputa" a BiH??
Zasto su se u BiH gradile SAMO "otrovne"fabrike...Zenica,Maglaj...??

Da ne nabrajam vise,trebalo bi pet dana da pisem o svemu...
Jedan od onih koji se bore da se ove sve"TACKE"ne ponove je upravo Dr Silajdzic!

Sta imamo danas??

Svaki Boziji dan jednu novu masovnu grobnicu....i dva fasisticka ludaka koje eto"ni UN ne moze da uhapsi"..Karadzica i Mladica....ONI ispunise svoj"cilj"i dalje nastavljajuci ka njegovoj zadnjoj tacci-nestanku BiH sa svoh geografskih i inih karata!

Sta bii od zemlje BiH??

Dobila je svoje"entitete"(s kojima dr Silajdzic NEMA NISTA zajednicko vec ih je rahm.Alija Izetbegovic "amenovao"u jednom Istambulskom hotelu ..(kao DOKAZ svima koji ne znaju OPET preporucujem knjigu R.Holbruka"Kako je nastao Dejton"...
SVI koji ne vjeruju u ove moje navode,neka slobodno PROCITAJU pomenuto stivo i sve ce im biti jasno..ukoliko zele biti ISPRAVNO informisani,knjigom covjeka koji enma veze sa BiH i svakako je mnogo"upuceniji"nego svi ovi ovdje koji MLATE SLAMU bezveznim i pomalo "drskim"komentarima!

I DANAS se NASTAVLJA to unistavanje te napacene zemlje BiH...a i POJEDINCI "pomazete" tomu..

Jer NEMA OBJASNJENJA tolikoj NEVJEROVATNOJ MRZNJI koju pojedinci ovdje na forumu iznose na racun VECINOM Bosnjackih politicara(kojima NITI JA NISAM zadovljan ali neke granice su predjene odavno!),pa tako i DR Silajdzica!
Tako da jedno derle iz Banjaluke izadje pred TV kamere i laje kao pas protiv SVOJE DOMOVINE u kojoj je rodjen..onaj drugi pali zastavu svoje Domovine,onaj treci nosi majice ratnih zlocinaca,pominju Srebrenicu,najvecu RANU BiH za svakoga ko ima pameti i trunkicu LJUDSKOSTI u sebi...

Najnoviji primjer bi vam trebao biti slucaj F/NS BiH gdje je gospodin Jelic po nalogu svoga ucitelja Milorada Dodika dobio u zadatak da"raz*ebe"i to malo sto BiH"okpulja"...

Jod jedna stvar-Dr Silajdzic je "plakao"nad rahm.Izetbegovicem da se ne usvajaji nikakvi zakoni dok nasm HIMNA tekst ne dobije..
A to je smao jos ejdan od MNOGIH nacina da BiH"zamre",da je nema..jer ako himna ima tekst,djeca ce je pjevati pa poistoji"opasnost "da i djeca sirom BiH pocneu da pjevaju BiH himnu!..

Polako nas unistavaju a vi nasjedate na neke bljuvotine koje se ovdje iznose..na nettu NIKO NEMA IMENA I PREZIMENA,sve su famozni"nickovi"...Otidjite na Srpske forume pa pogledajte tamo kako is ta se pise..a pristup internetu ima danas svatko...POGLEDAJTE ako pameti iamte pa ce vam sve jasno biti!
bude li novoga rata,ili neceg nedaj Boze slicnog tome,nemojte TADA okrivljivati pojedince(POSEBNO ne iz reda Bosnjackog naroda,vec OKRIVITE SAMI SEBE jer pored ociju ste bili SLIJEPI i niste ili zeljeli ili htjeli da vidite o CEMU SE RADI!

Dr Haris Silajdzic se bori koliko moze sa svim tim DZELATIMA,a NIJE MU LAKO...i umjesto da POTPOMOGNEMO sve one koji rade na BOLJITKU BiH pojedinci (koji OCITO JE)skrabaju iz svih krajeva svijeta a najmanje iz BiH ovdje PLJUJU po njima...danas po Silajdzicu jer je najjaci Bosnjacki I BOSANSKI politicar,utra ce po Komsicu,izuzetnom covjeku,jer je njemu BiH "svetinja i jedina DOMOVINA"..a OVI takve NE VOLE!!!

Poceli su sa istjeravanjem Hrvatskog stanovnistva,Tudjman prodaje za saku jada Posavinu...sada su se okrenuli prema Bosnjacima a vi se samo SOLIDARISITE sa njima!
Da Bogdo imamo milion i jednog Silajdzica (ili Komsica ili BILO kojeg drugog koji se bori za RAVNOPRAVNOST svih njenih gradjana!)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

@Edinko,

Slobodno Silajdzica vodi sebi kuci, mislim da ovdje nece nikome nedostajati.

I iduci put probaj procitati barem svaki treci post da bi skontao zasto ovi bosnomrzci pljuju po tom istom Silajdzicu.
Edinko

Post by Edinko »

_BosanaC wrote:@Edinko,

I iduci put probaj procitati barem svaki treci post da bi skontao zasto ovi bosnomrzci pljuju po tom istom Silajdzicu.
Sjedi Edinko i cita sve BESMISLICE i MAHALSKE PRICE a koje su nista drugo do produkt vaseg"finog gazde Lagumdzije"!

Edinko IGROM SLUCAJA poznaje licno pomenutog gospodina(sa kojim se uvijek"zakacim"oko nekih stvari")i njegovu sekicu ..zato jarane -jaranska jedna-PST,bolje ti je..POJMA NEMAS o nekim stvarima..
(AKO si UOPSTE BOSANAC kako se predstavljas,jer sam vec"navikao" da srecem ovakve "bosance"na nettu...

Ali tebi tvoje misljenje a meni moje..

UGLAVNOM,Lagumdzija je opet sasvim zasluzeno "ispusio"poraz, a najvise zahvaljujuci tome"komunistickom nacinu razmisljanja"..tako su nas komunisti handrili 50 godina i sta su nam lijepa donijeli?

Gdje je tu bio BOSANAC/HERCEGOVAC??

Gdje su MILIONI Bosnjaka PRISLINO iseljenih raznoraznim"metodama"??

Koliko ans je bilo prije"nacionalizacije"?
Koliko ans ostade nakon vremena"Rankovica"??

Koji je to Bosnjacki politicar mogao imati"m*da"da kaze nesto a da ga Beograd za to ne kazni.."proguta ga noc"...

Ja NISAM za to..a nije ni Silajdzic..SRAMOTA je da se ovoliko pljuje po najucenijem covjeku BiH...
Ali HARE SE NEDA!
Jos jedan jako pametan covjek,akademik Filipovic,nas"Tunje"se"povukao"...zasto?zato sto je covjek skontao o cemu se radi..
Zato Harisu Silajdzicu SVAKA CAST jer se neda,jer nastavlja kakvu takvu borbu za dobrobit SVIH!
Eto vam Dodika i njegove "demokratije"onda...samo ne znam dokle ce te...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Edinko wrote:

Sjedi Edinko i cita sve BESMISLICE i MAHALSKE PRICE a koje su nista drugo do produkt vaseg"finog gazde Lagumdzije"!

Edinko IGROM SLUCAJA poznaje licno pomenutog gospodina(sa kojim se uvijek"zakacim"oko nekih stvari")i njegovu sekicu ..zato jarane -jaranska jedna-PST,bolje ti je..POJMA NEMAS o nekim stvarima..
(AKO si UOPSTE BOSANAC kako se predstavljas,jer sam vec"navikao" da srecem ovakve "bosance"na nettu...

UGLAVNOM,Lagumdzija je opet sasvim zasluzeno "ispusio"poraz, a najvise zahvaljujuci tome"komunistickom nacinu razmisljanja"..tako su nas komunisti handrili 50 godina i sta su nam lijepa donijeli?

Koji je to Bosnjacki politicar mogao imati"m*da"da kaze nesto a da ga Beograd za to ne kazni.."proguta ga noc"...

Ja NISAM za to..a nije ni Silajdzic..SRAMOTA je da se ovoliko pljuje po najucenijem covjeku BiH...
Ali HARE SE NEDA!
Jos jedan jako pametan covjek,akademik Filipovic,nas"Tunje"se"povukao"...zasto?zato sto je covjek skontao o cemu se radi..
Zato Harisu Silajdzicu SVAKA CAST jer se neda,jer nastavlja kakvu takvu borbu za dobrobit SVIH!
To PST znas gdje mozes sebi gurnuti... Ali lagano, da te puno ne boli...

A koga to poznajes? Lagumdziju ili Silajdzica? I to je kao dovoljna referenca da su to automatski dobri ljudi?

A za to "najuceniji covjek u BiH"... Jel' to onaj Pristinski student s privremenim mjestom boravka u Bengaziju?

Mani bolan te suplje... Nekad je bolje ne reci nista nego pricati svasta, pogotovo ako jos nemas sta za reci.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

Post by arman1 »

Edinko brzo pohvali zlaju i reci da hare nije baš savršen ili će te banovati. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
halo_ba

Post by halo_ba »

Edinko wrote:

Ali HARE SE NEDA!
Uglavnoom, Ediinko imaa poojma o takoo nekiim stvaarima... i brata mi, dobro je prokontoo da Laguumdzija ne valjaa..
I dje nabroji milijoone Bosnjaaka....kad hin imaa samo dvaa milijoona?
Edinko

Post by Edinko »

_BosanaC wrote:
Edinko wrote:

Ali HARE SE NEDA!

A koga to poznajes? Lagumdziju ili Silajdzica? I to je kao dovoljna referenca da su to automatski dobri ljudi?

A za to "najuceniji covjek u BiH"... Jel' to onaj Pristinski student s privremenim mjestom boravka u Bengaziju?

Mani bolan te suplje... Nekad je bolje ne reci nista nego pricati svasta, pogotovo ako jos nemas sta za reci.
Ovo zadebljano najbolje govori o tebi KO SI I STA SI...

Intelektualna razlika izmedju nas je ocigledna ...

Ti ne znas da komuniciras prvenstveno a kamoli ces znati da razlucis neke stvari...
Mjenjaj taj nick...ljudskije je uvijek biti to sto jesi a ne koristiti raznorazne nickove kako bi "izlevatio"nekoga ovdje..ti si NAJMANJE Bosanac...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Edinko wrote:
_BosanaC wrote:
Edinko wrote: Sjedi Edinko i cita sve BESMISLICE i MAHALSKE PRICE a koje su nista drugo do produkt vaseg"finog gazde Lagumdzije"!

Ali HARE SE NEDA!

Ovo zadebljano najbolje govori o tebi KO SI I STA SI...

Intelektualna razlika izmedju nas je ocigledna ...

Ti ne znas da komuniciras prvenstveno a kamoli ces znati da razlucis neke stvari...
Mjenjaj taj nick...ljudskije je uvijek biti to sto jesi a ne koristiti raznorazne nickove kako bi "izlevatio"nekoga ovdje..ti si NAJMANJE Bosanac...
Edinko, ohladi za pocetak.

I, da, trk u centralu i provjeri i dalje da se jos koji, ne daj Boze, Bosanac nije zavukao gdje... Sve to treba pobosnjaciti/posrbiti/pohrvatiti :x Cuj Bosanac a ne *ebe Silajdzica... ccccc
triton

Post by triton »

Tunju mi nedirajte :x
paldumđija

Post by paldumđija »

Jok bolan, sazvaćemo "IZVJEŠTAJNI KONGRES" da vidimo jel' se šta u ogledalu vožda promijenilo. I dalje su svi krivi, a ja jadan samo svoju sliku ljubim, ljubim i ljubim.....................
Post Reply