_BosanaC wrote:@Edinko,
Slobodno Silajdzica vodi sebi kuci, mislim da ovdje nece nikome nedostajati.
I iduci put probaj procitati barem svaki treci post da bi skontao zasto ovi bosnomrzci pljuju po tom istom Silajdzicu.
Sjedi Edinko i cita sve BESMISLICE i MAHALSKE PRICE a koje su nista drugo do produkt vaseg"finog gazde Lagumdzije"!
Edinko IGROM SLUCAJA poznaje licno pomenutog gospodina(sa kojim se uvijek"zakacim"oko nekih stvari")i njegovu sekicu ..zato jarane -jaranska jedna-PST,bolje ti je..POJMA NEMAS o nekim stvarima..
(AKO si UOPSTE BOSANAC kako se predstavljas,jer sam vec"navikao" da srecem ovakve "bosance"na nettu...
Ali tebi tvoje misljenje a meni moje..
UGLAVNOM,Lagumdzija je opet sasvim zasluzeno "ispusio"poraz, a najvise zahvaljujuci tome"komunistickom nacinu razmisljanja"..tako su nas komunisti handrili 50 godina i sta su nam lijepa donijeli?
Gdje je tu bio BOSANAC/HERCEGOVAC??
Gdje su MILIONI Bosnjaka PRISLINO iseljenih raznoraznim"metodama"??
Koliko ans je bilo prije"nacionalizacije"?
Koliko ans ostade nakon vremena"Rankovica"??
Koji je to Bosnjacki politicar mogao imati"m*da"da kaze nesto a da ga Beograd za to ne kazni.."proguta ga noc"...
Ja NISAM za to..a nije ni Silajdzic..SRAMOTA je da se ovoliko pljuje po najucenijem covjeku BiH...
Ali HARE SE NEDA!
Jos jedan jako pametan covjek,akademik Filipovic,nas"Tunje"se"povukao"...zasto?zato sto je covjek skontao o cemu se radi..
Zato Harisu Silajdzicu SVAKA CAST jer se neda,jer nastavlja kakvu takvu borbu za dobrobit SVIH!
Eto vam Dodika i njegove "demokratije"onda...samo ne znam dokle ce te...