Damir Hadzic vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
JBT

Post by JBT »

Malo je malo dana.....
(dugo je cekati 2 godine)

Uglavnom, ja sam svoje rekao. Stojim iza svega toga. Vrijeme ce pokazati sta je istina.
Ako se pokaze da sam ja bio u pravu gledano iz te perspektive, necu se osjecati pobjednikom u ovoj maloj diskusiji. Dapace.
suncica24

Post by suncica24 »

Da budala zna da je budala, dvije bi pameti imao.
Tj. Na sta ja trosim rijeci :roll:
suncica24

Post by suncica24 »

E ti covjeka, javno priznaje da stoji iza sopstvenih lazi :?
PS: Izvini,ali sta tebi treba? Hoces da ti postiram kopije Damirovih ugovora za kredite? Kako da ti covjek dokaze da Damir nema vikendicu? I da je pasat sluzbeni?
Ustvari, koji si to ti da ja tebi ista dokazujem?

:zzzz: :zzzz: :zzzz:
JBT

Post by JBT »

E ti covjeka, javno priznaje da stoji iza sopstvenih lazi
Sta sam slagao?
Ustvari, koji si to ti da ja tebi ista dokazujem?
Nisam niko i nista. Ili sam svako i nesto.
Zavisi u kom kontextu analiziras.

Nema nerviranja. Istina je jedna.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Istina je jedna, a Osima su dva...

A Damir Hadžić nije dio tala. A na ove izbore izlazi i Nermin Pećanac, taj se popičko sa Zlajom, ne znam šta vozi ali bujrum daj mu glas i pusti općinstvo na miru.

Ja ću ZNA SE.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

JBT wrote:
ukratko, sve sto ima kupljeno, kupio je na kredit, a Bogu hvala i on i zena rade, a imaju i roditelje da ih poguraju.
Zato prica o korupciji ne stoji.
Ne znamo sta je kupljeno na kredit (ako je tako kupljeno), i on i zena imaju manja primanja nego sto bi bilo dovoljno za luxuzno opremljen stan u Sarajvu, stan u Makarskoj, vikundicu na planini, skoro pa novog pasata i dzipa....., roditelji ih ne mogu pogurati jer nisu kadri za to, zelenih javnih povrsina je sve manje, u raskoraku je sa ideologijom socijaldemokratije (on pobjedjuje stranka gubi-i to nesto govori), opstina N. Grad nikad nije jadnije izgledala (ako zanemarimo ratne godine).......
Eto. :zzzz:
izvini ali ti stvarno nisi normalan.
PASSAT JE OPCINSKO VOZILO I VOZE GA I DRUGI NE SAMO DAMIR

nadam se da sad vidis

VIKENDICA JE OD NJEGOVIH RODITELJA

DZIP FRONTERA NIJE NOV VEC JE 1996 GODISTE I MOZES GA NACI JEFTINO PRAVO

(on pobjedjuje stranka gubi-i to nesto govori),

Da li ti je mozda palo na pamet da njega narod voli i postuje jer ga poznaju?

ne nije ti palo na pamet. Ja fakat ne znam sta se tebi desilo, nekad si znao citati postove koji su odgovori na tvoj post, a sada vidim da radis copy paste sa malo edita i ne citas druge....
opstina N. Grad nikad nije jadnije izgledala (ako zanemarimo ratne godine).......
e sad si me povukao za jezik…majke ti mile kad si ti to zadnji put bio ovdje ? nikad nije izgledala jadnije? Jel mi uopste pricamo o istom liku i istoj opstini? Ne bih rekla..
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

po broju stranica, Damir ce prestic piramide :lol:
JBT

Post by JBT »

NE VOLIM SDP ALI ZA DAMIRA CU UVIJEK GLASATI...
O tome ja trubim.
Ja o ideologiji i korupciji, a vi o prirodnim ljepotama.

Sine nemoj pricati
Izgleda da je pola raje ovdje nekulturno (da ne upotrebljavam grublje rijeci, nije mi do spustanja nivoa).
Najbolji primjer saradnje SDP-a i SDA je u toj opstini...
Da sam na tom nivou u SDP-u nikad ne bih suradjivao sa SDA.
Nema ljepsih parkova i igralista od onih u O. N.G. , nema vise sportskih dvorana nigdje u gradu... Sto se tice gradske rasvjete u O. N.G. neces nigdje vidjeti da fali ijedna sijalica... Sve je asfaltirano , postavljeni visoki trotoari gdje trebaju biti postavljeni...
Halo,ba. Kome ti pokusavas oci zamazati? Pa nisam ti ja jarane Ero sa onoga svijeta.
Do moje zgrade ne mozes proci zbog blata od kanala koji tu stoje godinu dana, nema sanse da ne izadjes a da se ne uprljas k`o da si u najvecem selu. trotoari su nestali, zelenih povrsina NEMA, grade se objekti sumnjivog porjekla tamo gdje su bili parkinzi i parkovi.... ma milion necega.
smanjenju kriminala
Sa 30 slucajeva dnevno na 28. Kako kad. Nekad bude i malo vise. (brojke su izmisljenje i sluze samo za figurativno izrazavanje radi boljeg shvacanja)
izgradnja vjerskih objekata Dzamija i Crkve (ja na drugim opstinama ne vidjeh jos ni jednu izgradnju crkve poslije rata)...
Evo, uneredit cu se od zadovoljstva.
postavljanje svjetlosne i druge signalizacije u naseljenim mjestima,
Meni se cini k`o da je mrak i kad je dan.....
brzi i jednostavniji proces "vadjenja" dokumenata...
hahahaha..... koliko si sati stajao u redu za licnu kartu? Znam ljude koji su cekali od 7 ujutro do 3 popodne. I jos ih docekaju na salteru ko zivinu.
data saglasnost Avazu za izgradnju dva prelijepa objekta..
I o ovome ja trubim vec duze. Kome je ono licno data suglasnost i ko ju je dao?
takodje saglasnost za Dva Mercatora , jedan Merkur ,
Dok ovo citam u usima mi Money od Pink Flojda. Ono zveckanje para u kasi.
Mojmilo uredjenje dijela oko pijace na Alipasinom Polju sa brojnim modernim trgovackim centrima...
Sta je za tebe moderno?
Uredjenje setalista.
Koja?
Da zaboravih "Kino" dvorana u sklopu O. N.G. i jos mnogo , mnogo toga...
Kad cemo o proizvodnim djelatnostima?

Mirci:

Rekoh vec, pa nije budala da sve na sebe prijavi i da sve prikaze. To nikad nisam ni ocekivao. To bi bilo isto kao da odmah prizna.
pusti općinstvo na miru.

Ja ću ZNA SE.
Jos jedan iz SDA. Svaka cast, pravo izbora, ali sto branis Damira? Pa zar on nije SDP? Ljuti protivnik.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

JBT wrote:
NE VOLIM SDP ALI ZA DAMIRA CU UVIJEK GLASATI...
O tome ja trubim.
Ja o ideologiji i korupciji, a vi o prirodnim ljepotama.

Sine nemoj pricati
Izgleda da je pola raje ovdje nekulturno (da ne upotrebljavam grublje rijeci, nije mi do spustanja nivoa).
Najbolji primjer saradnje SDP-a i SDA je u toj opstini...
Da sam na tom nivou u SDP-u nikad ne bih suradjivao sa SDA.
Nema ljepsih parkova i igralista od onih u O. N.G. , nema vise sportskih dvorana nigdje u gradu... Sto se tice gradske rasvjete u O. N.G. neces nigdje vidjeti da fali ijedna sijalica... Sve je asfaltirano , postavljeni visoki trotoari gdje trebaju biti postavljeni...
Halo,ba. Kome ti pokusavas oci zamazati? Pa nisam ti ja jarane Ero sa onoga svijeta.
Do moje zgrade ne mozes proci zbog blata od kanala koji tu stoje godinu dana, nema sanse da ne izadjes a da se ne uprljas k`o da si u najvecem selu. trotoari su nestali, zelenih povrsina NEMA, grade se objekti sumnjivog porjekla tamo gdje su bili parkinzi i parkovi.... ma milion necega.
smanjenju kriminala
Sa 30 slucajeva dnevno na 28. Kako kad. Nekad bude i malo vise. (brojke su izmisljenje i sluze samo za figurativno izrazavanje radi boljeg shvacanja)
izgradnja vjerskih objekata Dzamija i Crkve (ja na drugim opstinama ne vidjeh jos ni jednu izgradnju crkve poslije rata)...
Evo, uneredit cu se od zadovoljstva.
postavljanje svjetlosne i druge signalizacije u naseljenim mjestima,
Meni se cini k`o da je mrak i kad je dan.....
brzi i jednostavniji proces "vadjenja" dokumenata...
hahahaha..... koliko si sati stajao u redu za licnu kartu? Znam ljude koji su cekali od 7 ujutro do 3 popodne. I jos ih docekaju na salteru ko zivinu.
data saglasnost Avazu za izgradnju dva prelijepa objekta..
I o ovome ja trubim vec duze. Kome je ono licno data suglasnost i ko ju je dao?
takodje saglasnost za Dva Mercatora , jedan Merkur ,
Dok ovo citam u usima mi Money od Pink Flojda. Ono zveckanje para u kasi.
Mojmilo uredjenje dijela oko pijace na Alipasinom Polju sa brojnim modernim trgovackim centrima...
Sta je za tebe moderno?
Uredjenje setalista.
Koja?
Da zaboravih "Kino" dvorana u sklopu O. N.G. i jos mnogo , mnogo toga...
Kad cemo o proizvodnim djelatnostima?

Mirci:

Rekoh vec, pa nije budala da sve na sebe prijavi i da sve prikaze. To nikad nisam ni ocekivao. To bi bilo isto kao da odmah prizna.
pusti općinstvo na miru.

Ja ću ZNA SE.
Jos jedan iz SDA. Svaka cast, pravo izbora, ali sto branis Damira? Pa zar on nije SDP? Ljuti protivnik.

jarane da damir nije ozenjen,kako procitah,mislio bi da ti je trebu pokupio.
ne kontam te majke mi.
JBT

Post by JBT »

Ni ja vas ne kontam.
Ljudi vam mazu oci (bogate vam se pred ocima, bacaju vam mrve sa stola, drze vas na istome kao i prije deset godina), a vi ih branite i odrzavate na vlasti.
Mazohizam ne moze to dovoljno okarakterisati. To je nesto vise.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:Ni ja vas ne kontam.
Ljudi vam mazu oci (bogate vam se pred ocima, bacaju vam mrve sa stola, drze vas na istome kao i prije deset godina), a vi ih branite i odrzavate na vlasti.
Mazohizam ne moze to dovoljno okarakterisati. To je nesto vise.
gdje su ti argumenti u vidu dokumenata o Damirovoj navodnoj korupciji?
Izvini, radi obojenog predsjednistva te zapostavih danas
JBT

Post by JBT »

koje bolan blato, gdje to, mozda u A fazi zivis pa se grade objekti pa ti smeta
Zini da ti kazem. Ali nije A faza. Sacuvajmeboze.
A ziv bio ,reci ti meni gdje bi ti gradio Sarajevo...mozda na Bjelasnici???...ili na Igmanu???
Mozda i na Bjelasnici i na Igmanu, ali ne po dvoristima skola, obdanista, po parkovima, parkinzima......
Licne karte veze nemaju sa Opstinom da se razumijemo!!!
Ne bih rekao. Gdje si vadio licnu kartu i kod koga si na salteru stajao?
A haj mi reci sta su ovi prije njega ucinili, nista , ama bas, nista!! Popljackali sve sto se moglo popljackati!!!
Mozda, ali nisu popljackali parkove i javne povrsine.
A i cime ti mozes garantovati da to niko bolje ne bi odradio od Damira? Neko ko bi dizao rejting opstine na odgovarajuci nivo bez da se licno okoristi.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ovo postaje presmijesno.
Jimmy_The_Saint

pusti općinstvo na miru.

Ja ću ZNA SE.
Jos jedan iz SDA. Svaka cast, pravo izbora, ali sto branis Damira? Pa zar on nije SDP? Ljuti protivnik.[/quote]

ZNA SE jeste stranka vjerničkog naroda, al' ne tog o kome ti truniš :D

Ljut, možda, protivnik - politički. Al' dobar dečko, čovek, drug i starešina.
Damir Hadžić je častan i pošten dečko, najbolje što njegova stranka i naša zemlja u ovom trenutku imaju.

Hoćeš da odemo skupa kod Damira u ured, da mu objasniš kako je "korumpiran"?
Jimmy_The_Saint

A wrote:
JBT wrote:
Licne karte veze nemaju sa Opstinom da se razumijemo!!!
Ja u Posti
Ajme. Ja sam KONJ. Evo danima se objašnjavam s likom koji očito nije čuo ni za fucking CIPS projekat. Pa barem si po onoj priči o kumu Zlatka Lagumdžije trebao znati, da na ove izbore ne možeš izaći s lićnom "na ljiljane"!

Pri tom su se, koliko se sjećam, i "ljiljanke" vadile u muriji a ne u Općini. Općina je samo davala nekakav "papir za papir"....

Ma tebi treba i pasoš oduzeti...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:
Za vadjenje licne karte je potrebno uvjerenje o drzavljanstvu, rodni list i uvjerenje o kretanju u nekim slucajevima. Svi papiri mladi od 6 mjeseci. Rodni list i drzavljanstvo vadis u opcini gdje si rodjen, na salterima MATICNOG ureda, ovo drugo se dobija cini mi se u Policijskoj Upravi zadnjeg mjesta prebivalista.
SALTERI MATICNOG ureda su prije dolaska damira hadzica bili mjjesto za izdjedanje bureka i cevapa, i ispijanje kafe, dok ljudi skapavaju u redu, a sada ne cekas dize od 20 minuta, osim u sezoni god.odmora kad odjednom svi shvate da nemaju dokumentaciju potrebnu za prelazak granice.
LICNU tj OSOBNU vadis u CIPS uredima, koji su u POSTI.
Jimmy_The_Saint

mIRCerka wrote:
JBT wrote:
Za vadjenje licne karte je potrebno uvjerenje o drzavljanstvu, rodni list i uvjerenje o kretanju u nekim slucajevima. Svi papiri mladi od 6 mjeseci. Rodni list i drzavljanstvo vadis u opcini gdje si rodjen, na salterima MATICNOG ureda, ovo drugo se dobija cini mi se u Policijskoj Upravi zadnjeg mjesta prebivalista.
SALTERI MATICNOG ureda su prije dolaska damira hadzica bili mjjesto za izdjedanje bureka i cevapa, i ispijanje kafe, dok ljudi skapavaju u redu, a sada ne cekas dize od 20 minuta, osim u sezoni god.odmora kad odjednom svi shvate da nemaju dokumentaciju potrebnu za prelazak granice.
Off topic.... U mojemu slučaju dostojanstvenoga prognanika, rodni list i državljanstvo vadiš kad Milija obađe pčele i metne ovcama pa se NAVRATI na pos'o u opštinu....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Jimmy_The_Saint wrote:
mIRCerka wrote:
JBT wrote:
Off topic.... U mojemu slučaju dostojanstvenoga prognanika, rodni list i državljanstvo vadiš kad Milija obađe pčele i metne ovcama pa se NAVRATI na pos'o u opštinu....
znam, nije ni tebi lako... :D tj, nije ti BILO lako...ali, posto si damirov jaran, mozda si i ti korumpiran...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

joj, sad se izofirah...pa kao njegova, sada bivsa, ali dugogodisnja komsinica, moja korupcija probija BOSMAL orijentire nebeske... :roll:
Jimmy_The_Saint

Iznimno korumpiran... :lol:

U svakoj stranci imam jarana. Statistički, za 15 do najviše 20 godina predsjednik ili premijer bit će neko od moje raje...

Joj što ćemo se tad korumpirati :lol:

Ja ću samo da švercujem banane i municiju :lol:

Zavičajna tradicija, jebaji ga :D
JBT

Post by JBT »

Ajme. Ja sam KONJ. Evo danima se objašnjavam s likom koji očito nije čuo ni za fucking CIPS projekat. Pa barem si po onoj priči o kumu Zlatka Lagumdžije trebao znati, da na ove izbore ne možeš izaći s lićnom "na ljiljane"!

Pri tom su se, koliko se sjećam, i "ljiljanke" vadile u muriji a ne u Općini. Općina je samo davala nekakav "papir za papir"....

Ma tebi treba i pasoš oduzeti...
Sjedi malo, odmori. Obrisi pjenu oko usta i pokusaj dubokom koncentracijom izvuci iz sebe ono najbolje. Ako ti je do diskusije. Ako nije, razguli. Bar neces zvucati k`o sizofrenik ispred Vjecne vatre.

SALTERI MATICNOG ureda su prije dolaska damira hadzica bili mjjesto za izdjedanje bureka i cevapa, i ispijanje kafe, dok ljudi skapavaju u redu, a sada ne cekas dize od 20 minuta,
Bit ce da sam o tome i govorio. Kad sam ja vadio, dakle prvih dana izdavanja, ljudi jesu skapavali u redovima, ali nema veze.
Eto, neka je malo popravljeno cekanje po redovima. To mu je plus. Sve mu oprastamo. Zasluzio je da bude dozivotni predsjednik opstine i neka mu je halal sve.
Nisu ljudi koji pljackaju budale, budale su oni koji im to dozvole.
Jimmy_The_Saint

Ma budala si ti. I to bezobrazna. A postaješ i dosadan.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ni simpatizeri :D sdpa :D dakle nisu imuni na fenomen stada :D eto on je nas... :D nije on los :D... ahaaaa... :D ...jebani smo mi s vama i njima takvim... :D sta ste mislili ? da ce ovi biti nesto bolji kad se dokopaju vlasti :D dodjite u tz pa se raspitajte :D :D :D naivcine :D
Jimmy_The_Saint

Alfons Kauders wrote:ni simpatizeri :D sdpa :D dakle nisu imuni na fenomen stada :D eto on je nas... :D nije on los :D... ahaaaa... :D ...jebani smo mi s vama i njima takvim... :D sta ste mislili ? da ce ovi biti nesto bolji kad se dokopaju vlasti :D dodjite u tz pa se raspitajte :D :D :D naivcine :D
Nisi dobro pročit'o. On je MOJ.

A ja NISAM simpatizer SDP.

Pitaj njih jesam li :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Jimmy_The_Saint wrote:
Alfons Kauders wrote:ni simpatizeri :D sdpa :D dakle nisu imuni na fenomen stada :D eto on je nas... :D nije on los :D... ahaaaa... :D ...jebani smo mi s vama i njima takvim... :D sta ste mislili ? da ce ovi biti nesto bolji kad se dokopaju vlasti :D dodjite u tz pa se raspitajte :D :D :D naivcine :D
Nisi dobro pročit'o. On je MOJ.

A ja NISAM simpatizer SDP.

Pitaj njih jesam li :D
ne odnosi se ovo na tebe, vec onako generalno...tema ima 9 stranica...
Post Reply