Damir Hadzic vol.2
- JBT
Malo je malo dana.....
(dugo je cekati 2 godine)
Uglavnom, ja sam svoje rekao. Stojim iza svega toga. Vrijeme ce pokazati sta je istina.
Ako se pokaze da sam ja bio u pravu gledano iz te perspektive, necu se osjecati pobjednikom u ovoj maloj diskusiji. Dapace.
(dugo je cekati 2 godine)
Uglavnom, ja sam svoje rekao. Stojim iza svega toga. Vrijeme ce pokazati sta je istina.
Ako se pokaze da sam ja bio u pravu gledano iz te perspektive, necu se osjecati pobjednikom u ovoj maloj diskusiji. Dapace.
- suncica24
E ti covjeka, javno priznaje da stoji iza sopstvenih lazi
PS: Izvini,ali sta tebi treba? Hoces da ti postiram kopije Damirovih ugovora za kredite? Kako da ti covjek dokaze da Damir nema vikendicu? I da je pasat sluzbeni?
Ustvari, koji si to ti da ja tebi ista dokazujem?

PS: Izvini,ali sta tebi treba? Hoces da ti postiram kopije Damirovih ugovora za kredite? Kako da ti covjek dokaze da Damir nema vikendicu? I da je pasat sluzbeni?
Ustvari, koji si to ti da ja tebi ista dokazujem?
- Jimmy_The_Saint
Istina je jedna, a Osima su dva...
A Damir Hadžić nije dio tala. A na ove izbore izlazi i Nermin Pećanac, taj se popičko sa Zlajom, ne znam šta vozi ali bujrum daj mu glas i pusti općinstvo na miru.
Ja ću ZNA SE.
A Damir Hadžić nije dio tala. A na ove izbore izlazi i Nermin Pećanac, taj se popičko sa Zlajom, ne znam šta vozi ali bujrum daj mu glas i pusti općinstvo na miru.
Ja ću ZNA SE.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
izvini ali ti stvarno nisi normalan.JBT wrote:Ne znamo sta je kupljeno na kredit (ako je tako kupljeno), i on i zena imaju manja primanja nego sto bi bilo dovoljno za luxuzno opremljen stan u Sarajvu, stan u Makarskoj, vikundicu na planini, skoro pa novog pasata i dzipa....., roditelji ih ne mogu pogurati jer nisu kadri za to, zelenih javnih povrsina je sve manje, u raskoraku je sa ideologijom socijaldemokratije (on pobjedjuje stranka gubi-i to nesto govori), opstina N. Grad nikad nije jadnije izgledala (ako zanemarimo ratne godine).......ukratko, sve sto ima kupljeno, kupio je na kredit, a Bogu hvala i on i zena rade, a imaju i roditelje da ih poguraju.
Zato prica o korupciji ne stoji.
Eto.
PASSAT JE OPCINSKO VOZILO I VOZE GA I DRUGI NE SAMO DAMIR
nadam se da sad vidis
VIKENDICA JE OD NJEGOVIH RODITELJA
DZIP FRONTERA NIJE NOV VEC JE 1996 GODISTE I MOZES GA NACI JEFTINO PRAVO
(on pobjedjuje stranka gubi-i to nesto govori),
Da li ti je mozda palo na pamet da njega narod voli i postuje jer ga poznaju?
ne nije ti palo na pamet. Ja fakat ne znam sta se tebi desilo, nekad si znao citati postove koji su odgovori na tvoj post, a sada vidim da radis copy paste sa malo edita i ne citas druge....
e sad si me povukao za jezik…majke ti mile kad si ti to zadnji put bio ovdje ? nikad nije izgledala jadnije? Jel mi uopste pricamo o istom liku i istoj opstini? Ne bih rekla..opstina N. Grad nikad nije jadnije izgledala (ako zanemarimo ratne godine).......
-
mamica papucarka
po broju stranica, Damir ce prestic piramide 
- JBT
O tome ja trubim.NE VOLIM SDP ALI ZA DAMIRA CU UVIJEK GLASATI...
Ja o ideologiji i korupciji, a vi o prirodnim ljepotama.
Izgleda da je pola raje ovdje nekulturno (da ne upotrebljavam grublje rijeci, nije mi do spustanja nivoa).Sine nemoj pricati
Da sam na tom nivou u SDP-u nikad ne bih suradjivao sa SDA.Najbolji primjer saradnje SDP-a i SDA je u toj opstini...
Halo,ba. Kome ti pokusavas oci zamazati? Pa nisam ti ja jarane Ero sa onoga svijeta.Nema ljepsih parkova i igralista od onih u O. N.G. , nema vise sportskih dvorana nigdje u gradu... Sto se tice gradske rasvjete u O. N.G. neces nigdje vidjeti da fali ijedna sijalica... Sve je asfaltirano , postavljeni visoki trotoari gdje trebaju biti postavljeni...
Do moje zgrade ne mozes proci zbog blata od kanala koji tu stoje godinu dana, nema sanse da ne izadjes a da se ne uprljas k`o da si u najvecem selu. trotoari su nestali, zelenih povrsina NEMA, grade se objekti sumnjivog porjekla tamo gdje su bili parkinzi i parkovi.... ma milion necega.
Sa 30 slucajeva dnevno na 28. Kako kad. Nekad bude i malo vise. (brojke su izmisljenje i sluze samo za figurativno izrazavanje radi boljeg shvacanja)smanjenju kriminala
Evo, uneredit cu se od zadovoljstva.izgradnja vjerskih objekata Dzamija i Crkve (ja na drugim opstinama ne vidjeh jos ni jednu izgradnju crkve poslije rata)...
Meni se cini k`o da je mrak i kad je dan.....postavljanje svjetlosne i druge signalizacije u naseljenim mjestima,
hahahaha..... koliko si sati stajao u redu za licnu kartu? Znam ljude koji su cekali od 7 ujutro do 3 popodne. I jos ih docekaju na salteru ko zivinu.brzi i jednostavniji proces "vadjenja" dokumenata...
I o ovome ja trubim vec duze. Kome je ono licno data suglasnost i ko ju je dao?data saglasnost Avazu za izgradnju dva prelijepa objekta..
Dok ovo citam u usima mi Money od Pink Flojda. Ono zveckanje para u kasi.takodje saglasnost za Dva Mercatora , jedan Merkur ,
Sta je za tebe moderno?Mojmilo uredjenje dijela oko pijace na Alipasinom Polju sa brojnim modernim trgovackim centrima...
Koja?Uredjenje setalista.
Kad cemo o proizvodnim djelatnostima?Da zaboravih "Kino" dvorana u sklopu O. N.G. i jos mnogo , mnogo toga...
Mirci:
Rekoh vec, pa nije budala da sve na sebe prijavi i da sve prikaze. To nikad nisam ni ocekivao. To bi bilo isto kao da odmah prizna.
Jos jedan iz SDA. Svaka cast, pravo izbora, ali sto branis Damira? Pa zar on nije SDP? Ljuti protivnik.pusti općinstvo na miru.
Ja ću ZNA SE.
- taxi_driver
JBT wrote:O tome ja trubim.NE VOLIM SDP ALI ZA DAMIRA CU UVIJEK GLASATI...
Ja o ideologiji i korupciji, a vi o prirodnim ljepotama.
Izgleda da je pola raje ovdje nekulturno (da ne upotrebljavam grublje rijeci, nije mi do spustanja nivoa).Sine nemoj pricati
Da sam na tom nivou u SDP-u nikad ne bih suradjivao sa SDA.Najbolji primjer saradnje SDP-a i SDA je u toj opstini...
Halo,ba. Kome ti pokusavas oci zamazati? Pa nisam ti ja jarane Ero sa onoga svijeta.Nema ljepsih parkova i igralista od onih u O. N.G. , nema vise sportskih dvorana nigdje u gradu... Sto se tice gradske rasvjete u O. N.G. neces nigdje vidjeti da fali ijedna sijalica... Sve je asfaltirano , postavljeni visoki trotoari gdje trebaju biti postavljeni...
Do moje zgrade ne mozes proci zbog blata od kanala koji tu stoje godinu dana, nema sanse da ne izadjes a da se ne uprljas k`o da si u najvecem selu. trotoari su nestali, zelenih povrsina NEMA, grade se objekti sumnjivog porjekla tamo gdje su bili parkinzi i parkovi.... ma milion necega.
Sa 30 slucajeva dnevno na 28. Kako kad. Nekad bude i malo vise. (brojke su izmisljenje i sluze samo za figurativno izrazavanje radi boljeg shvacanja)smanjenju kriminala
Evo, uneredit cu se od zadovoljstva.izgradnja vjerskih objekata Dzamija i Crkve (ja na drugim opstinama ne vidjeh jos ni jednu izgradnju crkve poslije rata)...
Meni se cini k`o da je mrak i kad je dan.....postavljanje svjetlosne i druge signalizacije u naseljenim mjestima,
hahahaha..... koliko si sati stajao u redu za licnu kartu? Znam ljude koji su cekali od 7 ujutro do 3 popodne. I jos ih docekaju na salteru ko zivinu.brzi i jednostavniji proces "vadjenja" dokumenata...
I o ovome ja trubim vec duze. Kome je ono licno data suglasnost i ko ju je dao?data saglasnost Avazu za izgradnju dva prelijepa objekta..
Dok ovo citam u usima mi Money od Pink Flojda. Ono zveckanje para u kasi.takodje saglasnost za Dva Mercatora , jedan Merkur ,
Sta je za tebe moderno?Mojmilo uredjenje dijela oko pijace na Alipasinom Polju sa brojnim modernim trgovackim centrima...
Koja?Uredjenje setalista.
Kad cemo o proizvodnim djelatnostima?Da zaboravih "Kino" dvorana u sklopu O. N.G. i jos mnogo , mnogo toga...
Mirci:
Rekoh vec, pa nije budala da sve na sebe prijavi i da sve prikaze. To nikad nisam ni ocekivao. To bi bilo isto kao da odmah prizna.
Jos jedan iz SDA. Svaka cast, pravo izbora, ali sto branis Damira? Pa zar on nije SDP? Ljuti protivnik.pusti općinstvo na miru.
Ja ću ZNA SE.
jarane da damir nije ozenjen,kako procitah,mislio bi da ti je trebu pokupio.
ne kontam te majke mi.
- JBT
Ni ja vas ne kontam.
Ljudi vam mazu oci (bogate vam se pred ocima, bacaju vam mrve sa stola, drze vas na istome kao i prije deset godina), a vi ih branite i odrzavate na vlasti.
Mazohizam ne moze to dovoljno okarakterisati. To je nesto vise.
Ljudi vam mazu oci (bogate vam se pred ocima, bacaju vam mrve sa stola, drze vas na istome kao i prije deset godina), a vi ih branite i odrzavate na vlasti.
-
mIRCerka
gdje su ti argumenti u vidu dokumenata o Damirovoj navodnoj korupciji?JBT wrote:Ni ja vas ne kontam.
Izvini, radi obojenog predsjednistva te zapostavih danas
- JBT
Zini da ti kazem. Ali nije A faza. Sacuvajmeboze.koje bolan blato, gdje to, mozda u A fazi zivis pa se grade objekti pa ti smeta
Mozda i na Bjelasnici i na Igmanu, ali ne po dvoristima skola, obdanista, po parkovima, parkinzima......A ziv bio ,reci ti meni gdje bi ti gradio Sarajevo...mozda na Bjelasnici???...ili na Igmanu???
Ne bih rekao. Gdje si vadio licnu kartu i kod koga si na salteru stajao?Licne karte veze nemaju sa Opstinom da se razumijemo!!!
Mozda, ali nisu popljackali parkove i javne povrsine.A haj mi reci sta su ovi prije njega ucinili, nista , ama bas, nista!! Popljackali sve sto se moglo popljackati!!!
A i cime ti mozes garantovati da to niko bolje ne bi odradio od Damira? Neko ko bi dizao rejting opstine na odgovarajuci nivo bez da se licno okoristi.
- GandalfSivi
Ovo postaje presmijesno.
- Jimmy_The_Saint
Jos jedan iz SDA. Svaka cast, pravo izbora, ali sto branis Damira? Pa zar on nije SDP? Ljuti protivnik.[/quote]pusti općinstvo na miru.
Ja ću ZNA SE.
ZNA SE jeste stranka vjerničkog naroda, al' ne tog o kome ti truniš
Ljut, možda, protivnik - politički. Al' dobar dečko, čovek, drug i starešina.
Damir Hadžić je častan i pošten dečko, najbolje što njegova stranka i naša zemlja u ovom trenutku imaju.
Hoćeš da odemo skupa kod Damira u ured, da mu objasniš kako je "korumpiran"?
- Jimmy_The_Saint
Ajme. Ja sam KONJ. Evo danima se objašnjavam s likom koji očito nije čuo ni za fucking CIPS projekat. Pa barem si po onoj priči o kumu Zlatka Lagumdžije trebao znati, da na ove izbore ne možeš izaći s lićnom "na ljiljane"!A wrote:Ja u PostiJBT wrote:Ne bih rekao. Gdje si vadio licnu kartu i kod koga si na salteru stajao?Licne karte veze nemaju sa Opstinom da se razumijemo!!!
Pri tom su se, koliko se sjećam, i "ljiljanke" vadile u muriji a ne u Općini. Općina je samo davala nekakav "papir za papir"....
Ma tebi treba i pasoš oduzeti...
-
mIRCerka
Za vadjenje licne karte je potrebno uvjerenje o drzavljanstvu, rodni list i uvjerenje o kretanju u nekim slucajevima. Svi papiri mladi od 6 mjeseci. Rodni list i drzavljanstvo vadis u opcini gdje si rodjen, na salterima MATICNOG ureda, ovo drugo se dobija cini mi se u Policijskoj Upravi zadnjeg mjesta prebivalista.JBT wrote:
Ne bih rekao. Gdje si vadio licnu kartu i kod koga si na salteru stajao?
SALTERI MATICNOG ureda su prije dolaska damira hadzica bili mjjesto za izdjedanje bureka i cevapa, i ispijanje kafe, dok ljudi skapavaju u redu, a sada ne cekas dize od 20 minuta, osim u sezoni god.odmora kad odjednom svi shvate da nemaju dokumentaciju potrebnu za prelazak granice.
LICNU tj OSOBNU vadis u CIPS uredima, koji su u POSTI.
- Jimmy_The_Saint
Off topic.... U mojemu slučaju dostojanstvenoga prognanika, rodni list i državljanstvo vadiš kad Milija obađe pčele i metne ovcama pa se NAVRATI na pos'o u opštinu....mIRCerka wrote:Za vadjenje licne karte je potrebno uvjerenje o drzavljanstvu, rodni list i uvjerenje o kretanju u nekim slucajevima. Svi papiri mladi od 6 mjeseci. Rodni list i drzavljanstvo vadis u opcini gdje si rodjen, na salterima MATICNOG ureda, ovo drugo se dobija cini mi se u Policijskoj Upravi zadnjeg mjesta prebivalista.JBT wrote:
SALTERI MATICNOG ureda su prije dolaska damira hadzica bili mjjesto za izdjedanje bureka i cevapa, i ispijanje kafe, dok ljudi skapavaju u redu, a sada ne cekas dize od 20 minuta, osim u sezoni god.odmora kad odjednom svi shvate da nemaju dokumentaciju potrebnu za prelazak granice.
-
mIRCerka
znam, nije ni tebi lako...Jimmy_The_Saint wrote:Off topic.... U mojemu slučaju dostojanstvenoga prognanika, rodni list i državljanstvo vadiš kad Milija obađe pčele i metne ovcama pa se NAVRATI na pos'o u opštinu....mIRCerka wrote:Za vadjenje licne karte je potrebno uvjerenje o drzavljanstvu, rodni list i uvjerenje o kretanju u nekim slucajevima. Svi papiri mladi od 6 mjeseci. Rodni list i drzavljanstvo vadis u opcini gdje si rodjen, na salterima MATICNOG ureda, ovo drugo se dobija cini mi se u Policijskoj Upravi zadnjeg mjesta prebivalista.JBT wrote:
- Jimmy_The_Saint
Iznimno korumpiran...
U svakoj stranci imam jarana. Statistički, za 15 do najviše 20 godina predsjednik ili premijer bit će neko od moje raje...
Joj što ćemo se tad korumpirati
Ja ću samo da švercujem banane i municiju
Zavičajna tradicija, jebaji ga
U svakoj stranci imam jarana. Statistički, za 15 do najviše 20 godina predsjednik ili premijer bit će neko od moje raje...
Joj što ćemo se tad korumpirati
Ja ću samo da švercujem banane i municiju
Zavičajna tradicija, jebaji ga
- JBT
Sjedi malo, odmori. Obrisi pjenu oko usta i pokusaj dubokom koncentracijom izvuci iz sebe ono najbolje. Ako ti je do diskusije. Ako nije, razguli. Bar neces zvucati k`o sizofrenik ispred Vjecne vatre.Ajme. Ja sam KONJ. Evo danima se objašnjavam s likom koji očito nije čuo ni za fucking CIPS projekat. Pa barem si po onoj priči o kumu Zlatka Lagumdžije trebao znati, da na ove izbore ne možeš izaći s lićnom "na ljiljane"!
Pri tom su se, koliko se sjećam, i "ljiljanke" vadile u muriji a ne u Općini. Općina je samo davala nekakav "papir za papir"....
Ma tebi treba i pasoš oduzeti...
Bit ce da sam o tome i govorio. Kad sam ja vadio, dakle prvih dana izdavanja, ljudi jesu skapavali u redovima, ali nema veze.SALTERI MATICNOG ureda su prije dolaska damira hadzica bili mjjesto za izdjedanje bureka i cevapa, i ispijanje kafe, dok ljudi skapavaju u redu, a sada ne cekas dize od 20 minuta,
Eto, neka je malo popravljeno cekanje po redovima. To mu je plus. Sve mu oprastamo. Zasluzio je da bude dozivotni predsjednik opstine i neka mu je halal sve.
Nisu ljudi koji pljackaju budale, budale su oni koji im to dozvole.
- Jimmy_The_Saint
Ma budala si ti. I to bezobrazna. A postaješ i dosadan.
- Alfons Kauders
ni simpatizeri
sdpa
dakle nisu imuni na fenomen stada
eto on je nas...
nije on los
... ahaaaa...
...jebani smo mi s vama i njima takvim...
sta ste mislili ? da ce ovi biti nesto bolji kad se dokopaju vlasti
dodjite u tz pa se raspitajte
naivcine 
- Jimmy_The_Saint
Nisi dobro pročit'o. On je MOJ.Alfons Kauders wrote:ni simpatizerisdpa
eto on je nas...
nije on los
... ahaaaa...
![]()
![]()
naivcine
A ja NISAM simpatizer SDP.
Pitaj njih jesam li
- Alfons Kauders
ne odnosi se ovo na tebe, vec onako generalno...tema ima 9 stranica...Jimmy_The_Saint wrote:Nisi dobro pročit'o. On je MOJ.Alfons Kauders wrote:ni simpatizerisdpa
eto on je nas...
nije on los
... ahaaaa...
![]()
![]()
naivcine
A ja NISAM simpatizer SDP.
Pitaj njih jesam li