Bosna ASA BHT 06/07
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
to nisam spomenuo...zato je dio posta koji sam citirao malo tamnije bojedaduli_sa wrote:Ne sviraj majke ti!vryzas wrote:hejter wrote:Ja sam gledao tekmu sinoc, malo plakao malo se smijao!
ma ono je papanluk nevidjeni, ono nema veze sa kosarkom.
prvo skandiranje nacionalisticko, pa pjesme, trube, psovanje koje se culo i na tv-u. UZAS!
Eto sa kakvim majmunima moramo pravit drzavu!!! Poluljudi!
Inace, Bosna nije bila toliko losa. Ali, Bavcic i slobodna bacanja![]()
a i citava postava uzasna na slobodnjacima!!!!!!!!!!!
ja... a u zenici, tuzli, sarajevu, sirokom, mostaru, citluku itd. je drugacije?
Ovo ono tipicno balkansko "Jeste, ALI...."
Cujes li ti nekad recimo u Skenderiji da se pusti "... da te nije Alija..."?!
A sta si mogao cuti u Aleksandrovcu? "Mars na Drinu". E ako je to tebi normalno i jednako navijanju u ostalim gradovima onda ne znam.....
-
vryzas
ma toga je vazda bilo (mislim na psovke), ali opet ponavljam da je stanje isto gostovao ti u sirokom, zenici, sarajevu ili bl.prleitihi wrote:što se tiče sarajeva..psovanja ima..ali nacionalističkog navijanja..mora se priznati..sve manje i manje..gazi ustaše i ubij srbina..kad je to zadnji put bilo?
i naravno da nema potrebe za poredjenjem, recimo, bilece(gdje lik u prvom safu drzi sliku r.k i r.m)
-
Danko_Bananko
A lude utakmice, Boze dragi...
Pa na kraju, ni Bosnini, ni igraci Sirokog, nisu znali sta im vise odgovara - dati kos, ili pusti druge da ga daju....
Najludja utakmica koju sam ikad gledao

Bosnini igraci namjerno naprave faul 5 sekundi proje kraja zaboravljajuci da se igra produzetak, u kojem Siroki moze preci onu granicu od 4 kosa iz prve utakmice.
Siroki daje oba slobodna, Bosni uslo u glavu sta su napravili, brz napad, sut i promasaj, a onda tek spektakl - Siroki koji ima produzetak i mogucnost da u njemu skine ta cetri poena razlike, hvata loptu i jedan papak puca preko cijelog terena. Na njegovu srecu promasuje, jer da je pogodio, Siroki bi pobijedio, ali bi opet bio drugi, jer bi pobijedo samo sa 3 razlike.
U produzetku, zadnji minut drama, haman jedni drugima daju lopte da ih ubacuju u kos. I opet Bosna isti kiks radi sa faulom i daju Sirokom izjednacenje, al na srecu u zadnjem napadu haman sa sirenom daju tricu, i pobijedjuju
Loodilo, morao sam ovo ispricati, nisam se odavno zabavio ovako gledajuci kosarku.
I ja nisam skontao za one prve produzetke, jer sam stalno mislio na ona +4 iz prve utakmice, ali lako je za mene da se nisu i igraci obadvije ekipe totalno izgubili u kalkulacijama
Pa na kraju, ni Bosnini, ni igraci Sirokog, nisu znali sta im vise odgovara - dati kos, ili pusti druge da ga daju....
Najludja utakmica koju sam ikad gledao
Bosnini igraci namjerno naprave faul 5 sekundi proje kraja zaboravljajuci da se igra produzetak, u kojem Siroki moze preci onu granicu od 4 kosa iz prve utakmice.
Siroki daje oba slobodna, Bosni uslo u glavu sta su napravili, brz napad, sut i promasaj, a onda tek spektakl - Siroki koji ima produzetak i mogucnost da u njemu skine ta cetri poena razlike, hvata loptu i jedan papak puca preko cijelog terena. Na njegovu srecu promasuje, jer da je pogodio, Siroki bi pobijedio, ali bi opet bio drugi, jer bi pobijedo samo sa 3 razlike.
U produzetku, zadnji minut drama, haman jedni drugima daju lopte da ih ubacuju u kos. I opet Bosna isti kiks radi sa faulom i daju Sirokom izjednacenje, al na srecu u zadnjem napadu haman sa sirenom daju tricu, i pobijedjuju
Loodilo, morao sam ovo ispricati, nisam se odavno zabavio ovako gledajuci kosarku.
I ja nisam skontao za one prve produzetke, jer sam stalno mislio na ona +4 iz prve utakmice, ali lako je za mene da se nisu i igraci obadvije ekipe totalno izgubili u kalkulacijama
Last edited by Danko_Bananko on 13/05/2007 04:27, edited 1 time in total.
-
Majstorinho
Jedna od jacih utakmica u ovoj sezoni.Bosna je pobijedila Siroki u gostima,apsolutno zasluzeno.A gilbertu svaka cast na hrabrosti kad je odlucila njegova trojka na kraju.
-
Danko_Bananko
Ma dobro to, al jesi vidio konfuzije na terenu zadnjih minuta ?Majstorinho wrote:Jedna od jacih utakmica u ovoj sezoni.Bosna je pobijedila Siroki u gostima,apsolutno zasluzeno.A gilbertu svaka cast na hrabrosti kad je odlucila njegova trojka na kraju.
Drama totalna
-
El_comadante
Bosna - Dita, Široki - Igokea to su parovi
-
hejter
@vryzas
Nadam se da dolazis u Skenderiju i slusas kako se navija??? Nadam se da si iz Sarajeva?!
U Sarajevu vise nama ili ga je fakat VEOMA MALO nacionalistickog skandiranja!!!!!!
Ali Aleksandrovac je idiotluuuuk!!!!!!!!!!
Isti k'o Dodik!
Ali sinoc pobjedeeeee!
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooo!!!!!!!!
Nadam se da dolazis u Skenderiju i slusas kako se navija??? Nadam se da si iz Sarajeva?!
U Sarajevu vise nama ili ga je fakat VEOMA MALO nacionalistickog skandiranja!!!!!!
Ali Aleksandrovac je idiotluuuuk!!!!!!!!!!
Ali sinoc pobjedeeeee!
-
hemac
Da je Ikonić fulao ona slobodna prije kraja tekme dobio bi široki 1 ili 2 razlike i Bosna bi u reg toku imala prednost domaćeg terena!
Sranje sa ličnim, četri najbolja strijelca po pet lični izašli, igrali smo zadnjih 5 minuta reg i produžetak bez njih četvorice.
Gilbert forsirao šuteve, imao je tri za utakmicu sreća po nas pogodi treću trojku!
Ova pobjeda mi vraća nadu u tim Bosne, imamo dobar tim, nadam se da će pored đede ostat svi ostali i u sljedećoj sezoni, sa pojačanjem na dvici. Da nije dobio ovu Marković, sve bi mu ispsovao
ovako Neno majstore
IDEMO PO TITULU!
Sranje sa ličnim, četri najbolja strijelca po pet lični izašli, igrali smo zadnjih 5 minuta reg i produžetak bez njih četvorice.
Gilbert forsirao šuteve, imao je tri za utakmicu sreća po nas pogodi treću trojku!
Ova pobjeda mi vraća nadu u tim Bosne, imamo dobar tim, nadam se da će pored đede ostat svi ostali i u sljedećoj sezoni, sa pojačanjem na dvici. Da nije dobio ovu Marković, sve bi mu ispsovao
-
kosarka
"Četvorka" nastavlja utrku
Liga za prvaka Bosne i Hercegovine u košarci je završena. Šest ekipa takmičilo se kroz deset kola, a četiri najbolje su obezbijedile plasman u doigravanje. Najbolju poziciju ima aktuelni prvak Bosna ASA BHT, zatim slijede Široki Prima Pivo, Igokea i Sloboda Dita. Iz utrke za prvaka Bosne i Hercegovine ispala su dva hercegovačka kluba Zrinjski MC i Grude...
http://kosarka.ba/content/view/54/9/
Liga za prvaka Bosne i Hercegovine u košarci je završena. Šest ekipa takmičilo se kroz deset kola, a četiri najbolje su obezbijedile plasman u doigravanje. Najbolju poziciju ima aktuelni prvak Bosna ASA BHT, zatim slijede Široki Prima Pivo, Igokea i Sloboda Dita. Iz utrke za prvaka Bosne i Hercegovine ispala su dva hercegovačka kluba Zrinjski MC i Grude...
-
El_comadante
Po mom mišljenju Sloboda nema šanse protiv Bosne a vidječemo šta če se desiti između Širogog i Igokee ja mislim da če to biti dobra košarka
- BHG
bosna bi izgubila al bi opet startovali s prvog mjesta...sramni poraz.....meni je ipak draza ova pobjeda i startovanje s prvog mjesta u istom paketu...hemac wrote:Da je Ikonić fulao ona slobodna prije kraja tekme dobio bi široki 1 ili 2 razlike i Bosna bi u reg toku imala prednost domaćeg terena!
al je pogodio i kraj price...hemac wrote:Sranje sa ličnim, četri najbolja strijelca po pet lični izašli, igrali smo zadnjih 5 minuta reg i produžetak bez njih četvorice.
cujes li ti sebe????hemac wrote: Da nije dobio ovu Marković, sve bi mu ispsovaoovako Neno majstore
-
El_comadante
Po mom mišljenu finale Bosna-Široki
-
vryzas
dolazim..ne redovno moram priznati (zbog silne sminke u skenderijihejter wrote:@vryzas
Ali Aleksandrovac je idiotluuuuk!!!!!!!!!!![]()
![]()
Isti k'o Dodik!
![]()
Ali sinoc pobjedeeeee!
p.s.
cestitke igracima i strucnom stabu na pobjedi u sirokom
-
vryzas
ovi su mi najdraziBHG wrote:bosna bi izgubila al bi opet startovali s prvog mjesta...sramni poraz.....meni je ipak draza ova pobjeda i startovanje s prvog mjesta u istom paketu...hemac wrote:Da je Ikonić fulao ona slobodna prije kraja tekme dobio bi široki 1 ili 2 razlike i Bosna bi u reg toku imala prednost domaćeg terena!
al je pogodio i kraj price...hemac wrote:Sranje sa ličnim, četri najbolja strijelca po pet lični izašli, igrali smo zadnjih 5 minuta reg i produžetak bez njih četvorice.
hemac wrote: Da nije dobio ovu Marković, sve bi mu ispsovaoovako Neno majstore
[/quote]
cujes li ti sebe????
-
vryzas
BHG komentar nije bio upucen tebi...pogresan citat, omaklo se
hemac je napisao komentar(pljuvao bi po neni da je bosna izgubila, a ovako bravo neno) koji me je izbacio iz takta
moji geni nemaju veze sa nekim stvarima... to je tema neke druge emisije
...kriticki komentarisem stvari koje nisu OK i 100% sam objektivan jer kosakaskog znanja imam dovoljno
a za dosadu i ostalo...ok omaklo ti se

hemac je napisao komentar(pljuvao bi po neni da je bosna izgubila, a ovako bravo neno) koji me je izbacio iz takta
moji geni nemaju veze sa nekim stvarima... to je tema neke druge emisije
a za dosadu i ostalo...ok omaklo ti se
-
kosarka
Novo finale Bosne i Širokog
Košarkaši Bosna ASA BHT i Široki Prima Piva su «dvokorakom» došli do još jednog finala play-offa Prvenstva Bosne i Hercegovine. U dvoranama gdje su poraženi u regularnom dijelu sezone, Bosna i Široki su zabilježili pobjede i po četvrti put za redom...
Košarkaši Bosna ASA BHT i Široki Prima Piva su «dvokorakom» došli do još jednog finala play-offa Prvenstva Bosne i Hercegovine. U dvoranama gdje su poraženi u regularnom dijelu sezone, Bosna i Široki su zabilježili pobjede i po četvrti put za redom...