Bosna ASA BHT 06/07

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
prleitihi

Post by prleitihi »

što se tiče sarajeva..psovanja ima..ali nacionalističkog navijanja..mora se priznati..sve manje i manje..gazi ustaše i ubij srbina..kad je to zadnji put bilo?
Comrad

Post by Comrad »

Papanska liga :-)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Comrad wrote:Papanska liga :-)
U kojoj nepapanskoj ti igras? Hajd nam javi da te gledamo... :lol:
vryzas

Post by vryzas »

daduli_sa wrote:
vryzas wrote:
hejter wrote:Ja sam gledao tekmu sinoc, malo plakao malo se smijao!
ma ono je papanluk nevidjeni, ono nema veze sa kosarkom.
prvo skandiranje nacionalisticko, pa pjesme, trube, psovanje koje se culo i na tv-u. UZAS!
Eto sa kakvim majmunima moramo pravit drzavu!!! Poluljudi!

Inace, Bosna nije bila toliko losa. Ali, Bavcic i slobodna bacanja :x :x a i citava postava uzasna na slobodnjacima!!!!!!!!!!! :x

ja... a u zenici, tuzli, sarajevu, sirokom, mostaru, citluku itd. je drugacije? :?
Ne sviraj majke ti!
Ovo ono tipicno balkansko "Jeste, ALI...."
Cujes li ti nekad recimo u Skenderiji da se pusti "... da te nije Alija..."?!
A sta si mogao cuti u Aleksandrovcu? "Mars na Drinu". E ako je to tebi normalno i jednako navijanju u ostalim gradovima onda ne znam..... :roll:
to nisam spomenuo...zato je dio posta koji sam citirao malo tamnije boje ;-)
vryzas

Post by vryzas »

prleitihi wrote:što se tiče sarajeva..psovanja ima..ali nacionalističkog navijanja..mora se priznati..sve manje i manje..gazi ustaše i ubij srbina..kad je to zadnji put bilo?
ma toga je vazda bilo (mislim na psovke), ali opet ponavljam da je stanje isto gostovao ti u sirokom, zenici, sarajevu ili bl. :-)

i naravno da nema potrebe za poredjenjem, recimo, bilece(gdje lik u prvom safu drzi sliku r.k i r.m) :x i dobacivanja u zenici(hebem vam majku balijsku :shock: :? :x )
hemac

Post by hemac »

neno kad češ skontat da ne znaš trenirat, ne mogu slobodu dobit, zijaniće i od širokog... kako onda dobit partizan il cibonu u gostima
Šandor

Post by Šandor »

Vidim niko ne piše ništa pa reko da javim. Ono sinoć je bila titula. Nakon sinoćnjeg poraza vjerovatno smo izgubili titulu.
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

A lude utakmice, Boze dragi...

Pa na kraju, ni Bosnini, ni igraci Sirokog, nisu znali sta im vise odgovara - dati kos, ili pusti druge da ga daju....

Najludja utakmica koju sam ikad gledao :lol: :lol: :lol:

Bosnini igraci namjerno naprave faul 5 sekundi proje kraja zaboravljajuci da se igra produzetak, u kojem Siroki moze preci onu granicu od 4 kosa iz prve utakmice.

Siroki daje oba slobodna, Bosni uslo u glavu sta su napravili, brz napad, sut i promasaj, a onda tek spektakl - Siroki koji ima produzetak i mogucnost da u njemu skine ta cetri poena razlike, hvata loptu i jedan papak puca preko cijelog terena. Na njegovu srecu promasuje, jer da je pogodio, Siroki bi pobijedio, ali bi opet bio drugi, jer bi pobijedo samo sa 3 razlike.

U produzetku, zadnji minut drama, haman jedni drugima daju lopte da ih ubacuju u kos. I opet Bosna isti kiks radi sa faulom i daju Sirokom izjednacenje, al na srecu u zadnjem napadu haman sa sirenom daju tricu, i pobijedjuju

Loodilo, morao sam ovo ispricati, nisam se odavno zabavio ovako gledajuci kosarku.
I ja nisam skontao za one prve produzetke, jer sam stalno mislio na ona +4 iz prve utakmice, ali lako je za mene da se nisu i igraci obadvije ekipe totalno izgubili u kalkulacijama :lol:
Last edited by Danko_Bananko on 13/05/2007 04:27, edited 1 time in total.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Jedna od jacih utakmica u ovoj sezoni.Bosna je pobijedila Siroki u gostima,apsolutno zasluzeno.A gilbertu svaka cast na hrabrosti kad je odlucila njegova trojka na kraju.
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

Majstorinho wrote:Jedna od jacih utakmica u ovoj sezoni.Bosna je pobijedila Siroki u gostima,apsolutno zasluzeno.A gilbertu svaka cast na hrabrosti kad je odlucila njegova trojka na kraju.
Ma dobro to, al jesi vidio konfuzije na terenu zadnjih minuta ?

Drama totalna :lol:
El_comadante

Post by El_comadante »

Bosna - Dita, Široki - Igokea to su parovi
hejter

Post by hejter »

@vryzas
Nadam se da dolazis u Skenderiju i slusas kako se navija??? Nadam se da si iz Sarajeva?!
U Sarajevu vise nama ili ga je fakat VEOMA MALO nacionalistickog skandiranja!!!!!!
Ali Aleksandrovac je idiotluuuuk!!!!!!!!!! :-) :-) :-) Isti k'o Dodik! :D

Ali sinoc pobjedeeeee!
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooo!!!!!!!!
hemac

Post by hemac »

Da je Ikonić fulao ona slobodna prije kraja tekme dobio bi široki 1 ili 2 razlike i Bosna bi u reg toku imala prednost domaćeg terena!
Sranje sa ličnim, četri najbolja strijelca po pet lični izašli, igrali smo zadnjih 5 minuta reg i produžetak bez njih četvorice.
Gilbert forsirao šuteve, imao je tri za utakmicu sreća po nas pogodi treću trojku!

Ova pobjeda mi vraća nadu u tim Bosne, imamo dobar tim, nadam se da će pored đede ostat svi ostali i u sljedećoj sezoni, sa pojačanjem na dvici. Da nije dobio ovu Marković, sve bi mu ispsovao :D ovako Neno majstore :D IDEMO PO TITULU!
Neelix

Post by Neelix »

fakat koma...sinoc se pokazala bezmislenost ovih glupih pravila...ako vec postoji stvar zvana "kos razlika", onda mora postojati i nerijesen rezultat...ovako nidje veze bas :roll:
BHG

Post by BHG »

hemac wrote:neno kad češ skontat da ne znaš trenirat, ne mogu slobodu dobit, zijaniće i od širokog... kako onda dobit partizan il cibonu u gostima
sta rece i osta ziv :roll:
kosarka

Post by kosarka »

"Četvorka" nastavlja utrku

Liga za prvaka Bosne i Hercegovine u košarci je završena. Šest ekipa takmičilo se kroz deset kola, a četiri najbolje su obezbijedile plasman u doigravanje. Najbolju poziciju ima aktuelni prvak Bosna ASA BHT, zatim slijede Široki Prima Pivo, Igokea i Sloboda Dita. Iz utrke za prvaka Bosne i Hercegovine ispala su dva hercegovačka kluba Zrinjski MC i Grude...

http://kosarka.ba/content/view/54/9/
El_comadante

Post by El_comadante »

Po mom mišljenju Sloboda nema šanse protiv Bosne a vidječemo šta če se desiti između Širogog i Igokee ja mislim da če to biti dobra košarka
BHG

Post by BHG »

hemac wrote:Da je Ikonić fulao ona slobodna prije kraja tekme dobio bi široki 1 ili 2 razlike i Bosna bi u reg toku imala prednost domaćeg terena!
bosna bi izgubila al bi opet startovali s prvog mjesta...sramni poraz.....meni je ipak draza ova pobjeda i startovanje s prvog mjesta u istom paketu...
hemac wrote:Sranje sa ličnim, četri najbolja strijelca po pet lični izašli, igrali smo zadnjih 5 minuta reg i produžetak bez njih četvorice.
Gilbert forsirao šuteve, imao je tri za utakmicu sreća po nas pogodi treću trojku!
al je pogodio i kraj price...

hemac wrote: Da nije dobio ovu Marković, sve bi mu ispsovao :D ovako Neno majstore :D
cujes li ti sebe???? :roll:
El_comadante

Post by El_comadante »

Po mom mišljenu finale Bosna-Široki
vryzas

Post by vryzas »

hejter wrote:@vryzas
Nadam se da dolazis u Skenderiju i slusas kako se navija??? Nadam se da si iz Sarajeva?!
U Sarajevu vise nama ili ga je fakat VEOMA MALO nacionalistickog skandiranja!!!!!!
Ali Aleksandrovac je idiotluuuuk!!!!!!!!!! :-) :-) :-) Isti k'o Dodik! :D

Ali sinoc pobjedeeeee!
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooo!!!!!!!!
dolazim..ne redovno moram priznati (zbog silne sminke u skenderiji :x i levata koji nemaju pojma o pravilima, a najglasniji su u dvorani)...ali dolazim...pratim najvise utakmice gy lige i bio sam ove sezone na par dobrih tekmi (olimpija, cibona, partizan itd.)...slazem se da ima nacionalistickog navijanja sve manje i manje, ali ga ipak ima...mislim da je najveci problem u tome sto danas nema kosarkaske publike(kao sto je bilo prije rata) i sto pojedinci svoje frustracije sa fudbalskih stadiona prenose u skenderiju :-? :-) ...

p.s.
cestitke igracima i strucnom stabu na pobjedi u sirokom 8)
vryzas

Post by vryzas »

BHG wrote:
hemac wrote:Da je Ikonić fulao ona slobodna prije kraja tekme dobio bi široki 1 ili 2 razlike i Bosna bi u reg toku imala prednost domaćeg terena!
bosna bi izgubila al bi opet startovali s prvog mjesta...sramni poraz.....meni je ipak draza ova pobjeda i startovanje s prvog mjesta u istom paketu...
hemac wrote:Sranje sa ličnim, četri najbolja strijelca po pet lični izašli, igrali smo zadnjih 5 minuta reg i produžetak bez njih četvorice.
al je pogodio i kraj price...

hemac wrote: Da nije dobio ovu Marković, sve bi mu ispsovao :D ovako Neno majstore :D[/quote]

cujes li ti sebe???? :roll:
ovi su mi najdrazi :-) 8)
BHG

Post by BHG »

vryzas wrote: ovi su mi najdrazi :-) 8)
jelde....a znam ja da bi ti najsretniji bio da bosna gubi svaku tekmu pa da mozes mirne duse pljuvat po njima...takvi ti geni...uz to si i dosadan :zzzz:
vryzas

Post by vryzas »

BHG komentar nije bio upucen tebi...pogresan citat, omaklo se :(
hemac je napisao komentar(pljuvao bi po neni da je bosna izgubila, a ovako bravo neno) koji me je izbacio iz takta :x
moji geni nemaju veze sa nekim stvarima... to je tema neke druge emisije :zzzz: ...kriticki komentarisem stvari koje nisu OK i 100% sam objektivan jer kosakaskog znanja imam dovoljno 8)
a za dosadu i ostalo...ok omaklo ti se :wink: :D 8)
BHG

Post by BHG »

nezaustavljivi do titule... :D
cestitke momcima na sinocnjoj pobjedi...hvala tuzlacima na srdacnom doceku.... :D
kosarka

Post by kosarka »

Novo finale Bosne i Širokog

Košarkaši Bosna ASA BHT i Široki Prima Piva su «dvokorakom» došli do još jednog finala play-offa Prvenstva Bosne i Hercegovine. U dvoranama gdje su poraženi u regularnom dijelu sezone, Bosna i Široki su zabilježili pobjede i po četvrti put za redom...

http://kosarka.ba/content/view/54/9/
Post Reply